@ Mo
Atitudinea "eu le stiu pe toate; restul sunt prosti" este prezenta cel putin in aceeasi masura si in articolele (ma rog, unele din ele) domnului Ardeleanu. Ma indoiesc sincer ca e cineva "mai egal" printre noi.
Atitudinea unui user (in speta dee, dar se poate generaliza) este vazuta in diferite moduri de diferiti useri. Unii considera ca a sarit calul, altii dimpotriva. tris mi se pare ca cei din prima categorie se erijeaza in detinatorii adevarului absolut, iar spusele lor ar trebui sa fie litera de lege.
Ei, asa ceva nu prea se poate. Asa ca fiecare este liber sa citeasca, sa gandeasca, sa-si formeze o parere si, daca vrea, o poate posta pe acest forum in mod civilizat (nota bene!), fara ironii atat de ieftine si puerile incat nici macar copii nu ar fi impresionati de ele. Nu cred ca exista cineva pe acest forum care sa fi contestat calitatile domnului Ardeleanu, dragostea fata de Steaua sau vastele cunostinte ale domniei sale despre istoria clubului nostru.
Vazand insa astfel de articole (mai corect ar fi poate, paragrafe de articol) nu pot sa nu ma indoiesc de calitatea sa morala. Asta in conditiile in care mi se permite sa am o parere propie si neinfluentata de alti factori.
Repet, nimeni nu cred ca a contestat calitatile de scriitor ale domnului Ardeleanu, desi orice scriitor stie ca nu poate sa placa tuturor cititorilor.