FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua și addenda la Pãunescu

«12»
MoWeed03.08.2008 15:27

Nu am zis ca trebuie raspuns cu si mai multa mitocanie, dar un raspuns trebuie dat mai ales atitudinii ei "eu le stiu pe toate; restul sunt prosti".

Cred si eu ca domnul Ardeleanu se supara cand vede ca pune suflet intr-un articol si vine o fana a Stelei/U Cluj sa il compare cu Paunescu ca poet. Poate nu asta era intentia ei dar in mod sigur asa a parut atunci...

Marius03.08.2008 15:36

@ Mo

Atitudinea "eu le stiu pe toate; restul sunt prosti" este prezenta cel putin in aceeasi masura si in articolele (ma rog, unele din ele) domnului Ardeleanu. Ma indoiesc sincer ca e cineva "mai egal" printre noi.

Atitudinea unui user (in speta dee, dar se poate generaliza) este vazuta in diferite moduri de diferiti useri. Unii considera ca a sarit calul, altii dimpotriva. tris mi se pare ca cei din prima categorie se erijeaza in detinatorii adevarului absolut, iar spusele lor ar trebui sa fie litera de lege.

Ei, asa ceva nu prea se poate. Asa ca fiecare este liber sa citeasca, sa gandeasca, sa-si formeze o parere si, daca vrea, o poate posta pe acest forum in mod civilizat (nota bene!), fara ironii atat de ieftine si puerile incat nici macar copii nu ar fi impresionati de ele. Nu cred ca exista cineva pe acest forum care sa fi contestat calitatile domnului Ardeleanu, dragostea fata de Steaua sau vastele cunostinte ale domniei sale despre istoria clubului nostru.

Vazand insa astfel de articole (mai corect ar fi poate, paragrafe de articol) nu pot sa nu ma indoiesc de calitatea sa morala. Asta in conditiile in care mi se permite sa am o parere propie si neinfluentata de alti factori.

Repet, nimeni nu cred ca a contestat calitatile de scriitor ale domnului Ardeleanu, desi orice scriitor stie ca nu poate sa placa tuturor cititorilor.

danimarcu03.08.2008 15:37
Cred si eu ca domnul Ardeleanu se supara cand vede ca pune suflet intr-un articol si vine o fana a Stelei/U Cluj sa il compare cu Paunescu ca poet. Poate nu asta era intentia ei dar in mod sigur asa a parut atunci...

Nu cred ca asta era discordia.Cu tot respectul pt d-l Ardeleanu, Adrian Paunescu nu are rival in viata.D-l Ardeleanu insa este mult mai important pt noi pt ca este si stelist,ceea ce inseamna mult pt mine si alti stelisti.Tocmai de aceea asteptam de la dansul articole care iti merg la inima,cum ne-a obisnuit,si nu rafuieli personale cu userii,doar pt vina acestora de a nu fi de acord cu dansul.

Astept in continuare un articol despre Steaua de azi.Sunt foarte curios sa aflu parerea dvs,d-le Ardeleanu,despre ceea ce este Steaua azi,in contextul acestor vremuri tulburi...

Tupac Amaru03.08.2008 15:42
Nu am zis ca trebuie raspuns cu si mai multa mitocanie, dar un raspuns trebuie dat mai ales atitudinii ei "eu le stiu pe toate; restul sunt prosti".

si eu inclin sa iti dau dreptate; uneori, femeii ii sade bine si la cratita - de exemplu e de preferat sa o vezi in bucatarie in loc sa-si dea cu presupusu' despre fotbal

enjoy03.08.2008 16:29

oameni buni, probabil n-ati citit ce am scris si din cauza asta ati continuat o dzbatere fara fond. n-ati inteles ca voi sunteti barbati iar femeia e intotdeauna femeie? in numele vostru ii cer scuze lui Dee si va rog sa nu mai repetati aceasta sceneta dizgratioasa. HAIDE Steaua!

iulianbarlad03.08.2008 16:37

ma bucur sa citesc atatea opinii pertinente la un articol al maestrului ardeleanu.la o comunitate atat de puternica precum cea a noastra vor fi mereu polemici care imi umplu sufletul de mandrie ca apartin acesteia.va respect si va iubesc!FORTA Steaua!!!

Virgil03.08.2008 17:11

Parerea mea in legatura cu Dee, e ca puteati sa o lamuriti prin mesaje private, mult iubite si stimate domnule Ardeleanu. Nu sa va artati muschii in fata unei fete. Nu va cunosc in mod deosebit, nu am citit nici faimoasa carte, pe care o tot cer suporterii Stelei de la dumneavoastra, dar nu as vrea sa cred ca sunteti misogin.

In ce priveste poezioara, jur ca am crezut ca ii apartine pârâtului Paunescu, ceea ce ar trebui sa insemne ca v-am crescut cota in ce priveste talentul dumneavoastra ca poet. Mi s-a parut foarte buna si potrivita acelor momente. Spre deosebire de dl MDionis, consider ca acel "allez" merge, pentru ca la vremea aceea eram mai francofoni decat in prezent si chiar daca nu stiai cum se traduce, macar intuiai. Nici prin cap nu mi-a trecut ca e un imn inchinat Stelei si nu m-am gandit nicio secunda sa va jignesc.

Cu stima, al dumneavoastra, deopotriva cititor si admirator(*),

Virgil

* Acel "bai maestre" cu care v-am apelat cu ceva timp in urma, este tocmai exceptia care confirma regula.

endorama03.08.2008 17:21
Prietene, nu vorbi fara sa stii!!!!

Aparentele insala.Tu nu ai primit mesaje private de la ea;)

ha ha... da? interesant.... intr-adevar, uneori aparentele inseala...

axl03.08.2008 17:33

Ca sa fim impartiali, existenta acelor mesaje private n-a fost niciodata demonstrata.

grizzly03.08.2008 17:35

se pare ca batranetea nu aduce numai intelepciune ci si o doza de "seninatate". un articol scris doar pentru ca se poate, niste idei misogine aruncate sub umbra unei iubiri ros-albastre si un limbaj oarecum mahalagic. tipic pentru romani, trebuie sa se dea odata si odata cu batul in balta.

P.S. subscriu in totalitate articolului legat de ap. si articolelor precedente ale d-lui ardeleanu. ce a urmat a fost, insa, jalnic.

Stanici07.08.2008 07:28
Dar dl Ardeleanu tinde sa fie mitocan cand e contestat. Sa vorbesti asa despre o fata care doar a comentat, n-a injurat, n-a jignit, e o lipsa de bun-simt. Nici nu conteaza daca e sau nu stelista, daca are sau nu dreptate. E o problema de educatie, de lipsa ei, mai precis.

Si un pic de modestie n-a omorat pe nimeni, dle Ardeleanu.

Hai ca nu-i greu staniciule. Te duci in balarii cu "spiritul si valorile morale ale stelismului".

Inteleg sincer de ce ai vazut in postul lui dee la un articol despre Paunescu un atac indreptat contra "spiritului Stelei" (apropo, ca tot esti stelist d-ala adevarat, poate imi explici si mie punctual care sunt valorile astea si ce TREBUIE sa simta un stelist adevarat).

Iar faza cu jet e... jenanta.chir nu stiu de unde ai tupeul de a jigni mai multi useri ai site-ului folosind aceste apelative pline de dragoste.

P.S. Despre articol? De acord cu robson. Cum apar contestatarii, apar mitocaniile. din pacate...

Mah! Mai las-o in mama ei de treaba cu fazele astea. M-am saturat de la o vreme incoace de aberatiile astea ale tale. Pana la urma, hai sa facem din siteul asta locul in care sa isi dea cu parerea U-istii, rapidistii, cainii, asa zisii stelisti care pun mai sus lectiile de cultura civica decat sustinerea neconditionata si totala a Stelei, etc - "atata vreme cat au dreptu' la un punct de vedere si il exprima in mod civilizat". O sa ajungem niste denaturati- miaunelile si "sa fie pace in lume" in exces or sa ne plafoneze. Daca nu sesizezi pericolul care ne paste daca devenim permisivi, treaba ta. Dar nu imi da mie lectii de morala, probabil stiu sa ma comport mai bine decat stii tu - asta cand o impune situatia. Numai ca atunci cand vine vorba de Steaua pun deoparte orice alt ceva si sunt in stare de lucruri pe care in mod normal nu le-as face. Osa ajungem ca aia care cica tin cu CFR - si de fapt ei se duc sa vada circ, nu sa isi incurajeze echipa.

P.S.: tupeul e o caracteristica de-a mea din nastere. Plus ca nu i-am facut in niciun fel pe bine ai zis "useri" (am anumite dubii despre cat de stelisti sunt domniile lor), mi-am exprimat dezaprobul printr-o onomatopee care de regula, inseamna "pleaca!".

SSK07.08.2008 07:30
:)
bodanelu07.08.2008 07:35

off-topic: Ovidiu ai incalcat regulamentul :D

vlad7507.08.2008 07:57
Oaemni buni, nu e vina ei (DEE)! E de la apa dura! Scrie si-n ziar!!!!!!!!!!
SSK07.08.2008 08:44

:))))))))))))

(na, ca l-am incalcat din nou)

«12»