FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sansa lui Radoi

«12»
Living_Dead_Stripper03.08.2008 08:47
@LDS

Nu ziceam ca trebuie sa punem batista pe tambal cand e vorba sa amintim si de gafele lui Radoi, dar nici sa nu sarim in cealalalta extrema: datorita catorva greseli sa-l catalogam drept un jucator slab. De la un timp am vazut ca apar tot mai multi care declara asta, poate i-se trage si de la legatura sa cu oierul.

Corect, la meciul de la Kiev nu a jucat, dar in sezonul in care am ajuns pana in semifinalele UEFA a jucat. Sunt atatea meciuri jucate in acel sezon care la acel moment erau considerate drept decisive, iar Mirel nu a facut greseli.

Eu tocmai consider ca in jocul fara vlaga al stelistilor din ultimele 2 sezoane in care au dat dovada de sictir si nepasare s-a vazut lipsa liderului Radoi mai mult decat a capitanului Radoi....

Uite ce iti propun:

Haide sa urmarim amandoi acest aspect: Luna aceasta Steaua are doua meciuri CAPITALE ca importanta. Nu atat ca miza, deoarece ne aflam la a patra tentantiva consecutiva de a accede in grupele UEFA Champions League, in aceste doua meciuri se va juca prestigiul imaginii Stelei pe plan intern, prin prisma faptului ca chefereii sunt deja in Liga, iar noi trebuie sa trecem de aceasta dubla mansa infernala. Daca cumva ratam intrarea in grupe, daca Trica va juca in Liga in timp ce noi in Cupa UEFA, atunci echipa franelor de la Cluj va avea un important ascendent moral in fata noastra, care va fi foarte greu de remontat.

Iata asadar un motiv foarte serios care va face din aceasta dubla mansa cu Galatasaray un meci cu presiune imensa, comparabil cu semifinala de la Middlesbrough.

Hai sa urmarim evolutia jucatorilor din lotul Stelei in aceasta dubla-mansa CAPITALA. Implicit vom urmari si evolutia lui Mirel. Dea Domnul sa fii tu cel care are dreptate, iar eu sa fiu cel ce se inseala. Voi fi primul care sa retracteze aceste consideratiuni de mai sus...

MoWeed03.08.2008 08:49

De acord, vom judeca evolutia lui Radoi asta in cazul in care nu pleaca pana atunci.

Sper si eu sa fiu cel care sa am dreptate si sa jucam iar in CL....

Living_Dead_Stripper03.08.2008 09:04
De acord, vom judeca evolutia lui Radoi asta in cazul in care nu pleaca pana atunci.

Sper si eu sa fiu cel care sa am dreptate si sa jucam iar in CL....

Daca pleaca la Inter ar fi ceva extraordinar pentru cariera sa de jucator. Sa joace sub comanda lui Mourinho, iata un motiv de mandrie pentru orice suporter stelist. Numai ca eu chiar nu mai am nicio farama de putere in a mai crede in afirmatiile lui Gigi.

MoWeed03.08.2008 09:10

@LDS

Mie mi-a spus un prieten din Italia ca aparuse la stirile din sport la ei zvonul cu Radoi cu vreo 3 zile inainte sa zica oierul ceva, sau sa scrie presa romana despre acest subiect. De asta cred ca are o farama de adevar.

Dar, din cate am inteles, Mirel Radoi nu este prima optiune al celor de la Inter. Oricum nu cred ca italienii au oferit 15 milioane pe un jucator care in ultimii ani a fost mai mult accidentat. Poate o oferta exista dar in nici un caz nu cred ca este de 15 milioane...

dragos_drlsteaua03.08.2008 10:14

Scuza-ma LDS, da simt nevoia sa intervin. Pentru ca argumentele tale sunt pur si simplu lipsite de orice logica! Spui ca jucatorii turci si-au aratat valoarea la euro, revenind in meciul cu croatii, insa uiti ca dupa auotgolul din meciul cu Rosenborg, Mirel a fost cel care a dat tonul la ceea ce a urmat, prin golul inscris! In meciul cu Rosenborg, e chiar stupid sa il acuzi ca nu a fost in stare sa imprime un spirit mai combativ echipei. Ce vina are el ca Nesu nu e in stare sa sara la cap sau Balan nu stie sa dea o pasa de 5 metri?! Sa fim seriosi... Cat despre accidentarea din meciul cu Italia, nici nu merita sa mai comentez...

Nu vreau sa spun in acest comentariu ca Mirel este perfect. Departe de mine gandul asta. Greselile sale cele mai mari sunt cele din meciul cu norvegienii, cu nefericitul autogol si cea din meciul cu Dinamo, de anul trecut. Si cam atat! Sa tragem insa concluzia de aici ca Mirel clacheaza in momentele decisive, mi se pare un pic exagerat.

Revenind la articol, il felicit pe Catalin si sunt sigur ca Mirel, in cazul in care va fi doar imprumutat, va reusi sa ii convinga pe cei de la Inter ca merita si are valoarea necesara pentru a activa la un asemenea club. Sunt sigur!

Acestea fiind zise si presupunand ca ciobanul-creditor nu ii va pune betze in roate, BAFTA MIRELE SI MULTUMIM PENTRU TOATE MOMENTELE FRUMOASE PE CARE LE-AM TRAIT IMPREUNA!

fansteaua4603.08.2008 20:34

"Rãdoi e foarte aproape de Inter. O sã ne dea acum douã milioane de euro pentru un împrumut, iar dacã va confirma, Moratti mi-a zis cã nu vor trece 6 luni și îmi va da restul pânã la 15 milioane, o sã ne luam banii mai repede. Dupã pãrerea mea, cuplul de fundași Mirel Rãdoi- Cristi Chivu va fi cel mai puternic din Europa. Eu am încredere cã Rãdoi va confirma la Inter. Nu va juca cu Galata ,pentru a putea evolua pentru Inter în Liga Campionilor" , a declarat Gigi Becali

«12»