@LDS
Nu ziceam ca trebuie sa punem batista pe tambal cand e vorba sa amintim si de gafele lui Radoi, dar nici sa nu sarim in cealalalta extrema: datorita catorva greseli sa-l catalogam drept un jucator slab. De la un timp am vazut ca apar tot mai multi care declara asta, poate i-se trage si de la legatura sa cu oierul.
Corect, la meciul de la Kiev nu a jucat, dar in sezonul in care am ajuns pana in semifinalele UEFA a jucat. Sunt atatea meciuri jucate in acel sezon care la acel moment erau considerate drept decisive, iar Mirel nu a facut greseli.
Eu tocmai consider ca in jocul fara vlaga al stelistilor din ultimele 2 sezoane in care au dat dovada de sictir si nepasare s-a vazut lipsa liderului Radoi mai mult decat a capitanului Radoi....
Uite ce iti propun:
Haide sa urmarim amandoi acest aspect: Luna aceasta Steaua are doua meciuri CAPITALE ca importanta. Nu atat ca miza, deoarece ne aflam la a patra tentantiva consecutiva de a accede in grupele UEFA Champions League, in aceste doua meciuri se va juca prestigiul imaginii Stelei pe plan intern, prin prisma faptului ca chefereii sunt deja in Liga, iar noi trebuie sa trecem de aceasta dubla mansa infernala. Daca cumva ratam intrarea in grupe, daca Trica va juca in Liga in timp ce noi in Cupa UEFA, atunci echipa franelor de la Cluj va avea un important ascendent moral in fata noastra, care va fi foarte greu de remontat.
Iata asadar un motiv foarte serios care va face din aceasta dubla mansa cu Galatasaray un meci cu presiune imensa, comparabil cu semifinala de la Middlesbrough.
Hai sa urmarim evolutia jucatorilor din lotul Stelei in aceasta dubla-mansa CAPITALA. Implicit vom urmari si evolutia lui Mirel. Dea Domnul sa fii tu cel care are dreptate, iar eu sa fiu cel ce se inseala. Voi fi primul care sa retracteze aceste consideratiuni de mai sus...