FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce ziceti de Mara???

«12»
alex ripper05.07.2005 08:45

nu ma mira...aia is mai varza ca noi,dar din cate zice Iordache a refuzat oferte din afara ca sa joace la rapid...din pacate pt el a luat o mare teapa in stil pur romanesc... :twisted:

George Stan05.07.2005 09:11
nu ma mira...aia is mai varza ca noi,dar din cate zice Iordache a refuzat oferte din afara ca sa joace la rapid...din pacate pt el a luat o mare teapa in stil pur romanesc... :twisted:

Hai sa fim seriosi. Asa ZICE EL, ca a refuzat alte oferte. In realitate, cine refuza o oferta de afara preferand sa joace la Rapid? E ca si cum mi-ai oferi o casa in Primaverii si eu as prefera sa locuiesc in Rahova, sau alta zona de tiganie.

alex ripper05.07.2005 09:35

George,gusturile nu se discuta..io stiu ce preferinte ai tu? daca iti place rahova,estiindragostit de acel carteer,si acolo vrei sa iti duci existenta e posibil sa refuzi o casa in primaverii...desigur mai exista o varianta sa refuzi o casa in primaverii,sa fii extrem de prost...ceea ce in cazul tau sigur nu se aplica.

cine stie ce oferte de la echipe din divizia w o fi avut... :lol:

reddog05.07.2005 16:03
Eu sper ca totul sa iasa la superlativ,iar Steaua(Campioana Romaniei 2005) sa confirme ca e cea mai tare echipa.Din Romania.Si mai buna decat Glentoran sau Shelbourne si urmatoarea.Dupa care nu prea mai conteaza,pentru ca,nu-i asa,ne-am implinit visul.Intrarea in grupele CL.Un vis frumos.Deocamdata.

Nu,nu sunt cu capul in nori.

Ceva imi spune ca esti... (si nu numai la capitolul asta). :wink:

«12»