nu ma mira...aia is mai varza ca noi,dar din cate zice Iordache a refuzat oferte din afara ca sa joace la rapid...din pacate pt el a luat o mare teapa in stil pur romanesc... :twisted:
nu ma mira...aia is mai varza ca noi,dar din cate zice Iordache a refuzat oferte din afara ca sa joace la rapid...din pacate pt el a luat o mare teapa in stil pur romanesc... :twisted:
Hai sa fim seriosi. Asa ZICE EL, ca a refuzat alte oferte. In realitate, cine refuza o oferta de afara preferand sa joace la Rapid? E ca si cum mi-ai oferi o casa in Primaverii si eu as prefera sa locuiesc in Rahova, sau alta zona de tiganie.
George,gusturile nu se discuta..io stiu ce preferinte ai tu? daca iti place rahova,estiindragostit de acel carteer,si acolo vrei sa iti duci existenta e posibil sa refuzi o casa in primaverii...desigur mai exista o varianta sa refuzi o casa in primaverii,sa fii extrem de prost...ceea ce in cazul tau sigur nu se aplica.
cine stie ce oferte de la echipe din divizia w o fi avut... :lol:
Eu sper ca totul sa iasa la superlativ,iar Steaua(Campioana Romaniei 2005) sa confirme ca e cea mai tare echipa.Din Romania.Si mai buna decat Glentoran sau Shelbourne si urmatoarea.Dupa care nu prea mai conteaza,pentru ca,nu-i asa,ne-am implinit visul.Intrarea in grupele CL.Un vis frumos.Deocamdata.Nu,nu sunt cu capul in nori.
Ceva imi spune ca esti... (si nu numai la capitolul asta). :wink: