Se vb tot mai des d transferul lui Bogdan Mara la Steaua..a fost vazut la Mariott....poate el sa fie un inlocuitor a lui Dorinel???
Se vb tot mai des d transferul lui Bogdan Mara la Steaua..a fost vazut la Mariott....poate el sa fie un inlocuitor a lui Dorinel???
Mara era un jucator bun cand juca in tara,si mai ales la Pitesti.
Cred ca ar fi util echipei pentru experienta dobandita in Primera Division.
...poate el sa fie un inlocuitor a lui Dorinel???
in cazul in care ar veni,mara ar fi un inlocuitor al lui oprita,deoarece joaca pe acelasi post (aripa dreapta,in spatele atcantilor)..mai ales ca oprita nu va reveni pe teren mai devreme de luna septembrie...
oricum,mara a declarat ca prioritar ar fi un transfer afara si ca ar veni la Steaua doar pentru a intra in atentia lui piti si pentru a juca in cupele europene...ce sa mai ,a fost sincer omu'...
Cred ca ar putea fi util dar sa nu uitam ca nu prea am mai auzit de el in ultima vreme. Sa-l vedem la treaba si mai vb pe urma
patronu zice: "Mara? Nu mă intereseaza Cine e Mara asta? Kosm cum? Kosmalski? Molbaschi? Ă'sta e rugbyst?"
nici de Protasov nu auzise ! deci nu se stie niciodata
Ciobanul a spus ieri că Steaua nu e interesată de atacantul Jacek Kosmalski, de la Polonia Varsovia. "Mai lasati-ma dracu', cu polonezii ăștia, că nu va veni nici unul la noi!", a spus patronul din Ghencea, care a respins categoric si un eventual transfer al lui Bogdan Mara. Steaua a renuntat si la achizitionarea playmakerului Bugri.
Concluzie sa zicem merci daca luam locul 4 in noul sezon.
Alex esti prapastios,vom fi din nou campioni ! :wink:
nu sunt prapastios.sunt realist,asta cel putin dupa perioada ce "transferuri" s-au facut la noi.
Eu sper sa facem eventul,daca nu macar titlul si grupele UCL.Oricum mai e timp sa imi schimb parerea.
Si apropo uite Dinamo au 34 de jucatori,au de unde sa aleaga.La noi l-a dat afara pe Dorinel,singurul care putea face diferenta,si nu a venit nimic in locul lui,cu toate ca s-a justificat ca era prea batran si trebuie un jucator tanar.
E adevarat,Dinamo are 34 de jucatori.Si ce-o sa faca,o sa-i foloseasca pe toti?
In ce priveste lotul nostru,asa e,ar mai fi trebuit sa aduca.Timpul transferurilor nu a trecut.E posibil sa mai vina jucatori.
Vreau sa spun insa ca avem un lot puternic,cu un moral bun,indus de castigarea titlului,omogen,cu un nou tehnician valoros la carma.Care joaca pe cartea atacului,in viteza.Steaua,sunt convins ca va fi mai puternica in acest an.Nu stiu decat Munteanu si Gigi,care a fost adevarata cauza a plecarii lui Munti,dar in afara de Munti,nu a mai plecat nimeni.
la cati jucatori avem asta ar mai fi trebuit sa plece mai multi...ce ne faceam daca nu revenea Hamu??? ca bani din ..... pt transferuri.Victoras e bun,dar nu rezolva situatia.
Dinamo nu or sa joace cu toti,nici nu am spus asta.Am spus ca au de unde sa aleaga.Noi avem 3,hai 4 atacanti,din care 1 nu e refacut complet; unul nu a reusit decat 1 gol in retur Dinita e cam depasit de situatie,iar Victoras asteptam sa confirme.
bay baietzi...dak nu luam titlu....macar sa faca 17 ani d cand nu au batut cainii in Ghencea ![]()
E adevarat ca lotul e subtire,in ceea ce priveste numarul de jucatori.
Nu te mira ca jucatori ca Dinita si Cristea,care inainte de a veni la Steaua,marcau de mai multe ori?Chiar la echipele mult mai mici fata de Steaua,la care jucau?
Crezi ca stilul de joc folosit in retur de Walter a fost un impediment?Dar tensiunile generate de Gigi,de ceea ce scriau ziarele,de MM,uneori chiar de atitudinea tribunelor fata de ei?
Eu cred ca sunt oameni de gol,dar daca tactica de joc si indicatiile antrenorului nu-i favorizeaza,degeaba. ![]()
la Cristea a fost mult zgomot pt nimic...a dat 2 goluri cu valencia si atat...mie mi se pare slab ca jucator,astept sa ma contrazica...dar el vad ca nu vrea...
Eu cred ca sunt oameni de gol,dar daca tactica de joc si indicatiile antrenorului nu-i favorizeaza,degeaba.
referitor la asta te contazic...ei ca atacanti trebuie sa stie sa se pozitioneze pt a marca.Cum facea Raducanu.
Iar a doua vina apartine mijlocasilor,ca ei trebuie sa constuiasca fazele,dar in principal e vina lor ca nu au marcat.Cate mingi nu au pierdut ei in fata careului,si suturi slabe sau total in afara spatiului portii..
Si totusi Cristea incepuse bine.Aminteste-ti de intrarea triumfala din ultimele minute ale meciului cu Dinamo,in care a marcat si golul victoriei.In tur a fost doar rezerva,iar in retur,dupa plecarea lui Neaga si disputarea a 12 partide in plus fata de celelalte echipe(exceptand Dinamo),echipa s-a frant si a mizat doar pe incercarea marcarii unui gol,fie el si ca urmare a unei lovituri libere,si apoi tusti,cu totii in fata propriei porti.
Vorba ta,daca nu era sustinut,cum sa marcheze?S-a vazut clar ca lupta de unul singur in careul advers.I-a lipsit si Oprita.Oricum e un tanar de talent.
De Dinita ce sa mai spun?De nerecunoscut.Eu il stiu de cand juca la Sportul,si l-am vazut in multe meciuri.Nu mai joaca la fel de bine.In plus,nu-mi place ca e foarte sensibil la loviturile pe care le primeste la picioare.Cade,se zvarcoleste si se plange,de parca ai zice ca in urmatoarele 10' moare.
Mara a semnat cu Rapid....frumos...
Rapid a izbutit aseară să mai dea o lovitură pe piata transferurilor. După ce l-au transferat pe Adrian Iordache de la Cottbus, giulestenii au batut palma cu incă un atacant: Bogdan Mara. El a mai fost la un pas să ajungă in Giulesti in anul 1998, cind antrenor era Mircea Lucescu. Tratativele nu s-au finalizat atunci, atacantul transferindu-se in final la Dinamo, echipă cu care a si cîștigat titlul de campion in 1999. Mara are 70 de meciuri in Divizia A, unde a marcat de 18 ori. El a jucat de 7 ori si pentru echipa nationala izbutind un gol
Acum ce ar trebui sa facem,sa ne zgariem pe ochi ca l-am ratat ?
Mara era un fotbalist bun la plecarea in strainatate.In Spania a fost mai mult rezerva,in China cine mai stie ?
Mara nu reprezinta o lovitura pe piata transferurilor.Daca ar fi reprezentat l-ar fi luat Dinamo de mult.
Avem destui inaintasi: 9.Laurentiu Dinita,19 Daniel Oprita,21.Andrei Cristea,35.Alin Litu,37.Valentin Simion si mai nou Victoras Iacob.
Total 6.
Suficienti.
Sa fim seriosi lotul nostru e aproape complet! Un mijlocas mai trebuie si avem sanse sa avem un parcurs European bun! In privinta lui Jiji eu cred ca el este mai precaut cu presa acum si cine stie ce transferuri pregateste!
chiar daca ar fi fost poate util,nu mara e cea mai mare pierdere pentru Steaua in vara asta..
bucur,plesan,minca,olah,daouda sunt destui fotbalisti pe care Gigi a zis ca ii aduce... sa nu mai zicem de Dorinel,care a plecat...
au mai ramas cativa de "prins",cum ar fi mckain,pascovici,mansour,Balan,Alin Stoica,lazar sau Prepelita,dar eu sunt sceptic ca va putea aduce macar unul dintre acesti jucatori...
problema nu e faptul ca nu a venit mara....problema Stelei este ,in primul rand, modul in care gandeste si face achizitiile Gigi...pentru ca el este in spatele tuturor miscarilor mai importante de fotbalisti la Steaua...
felicitari clubului pt campania de transferuri!!! suntem cei mai tari...
Nu suntem inca tari la transferuri,"felicitarile" sunt meritate,dar inca avem un lot puternic.
Totusi,multa lume recunoaste ca cel mai tare transfer l-a reusit Steaua,prin aducerea lui Protasov.
Daca e adevarat sau nu,vom vedea incepand chiar din luna aceasta.
Eu sper ca totul sa iasa la superlativ,iar Steaua sa confirme ca e cea mai tare echipa.Din Romania.Si mai buna decat Glentoran sau Shelbourne si urmatoarea.Dupa care nu prea mai conteaza,pentru ca,nu-i asa,ne-am implinit visul.Intrarea in grupele CL.Un vis frumos.Deocamdata.
Nu,nu sunt cu capul in nori.
Dupa care nu prea mai conteaza,pentru ca,nu-i asa,ne-am implinit visul.Intrarea in grupele CL.
Intr-o buna zi tot vom fi eliminati din cupele europene, fie ca din gruple Ch.League , fie ca din Cupa UEFA si atunci tot la campionat revenim, si tot la titlu vom visa... :wink:
Fara cea mai mica indoiala.Titlul de campioni e minimul obiectiv pentru care exista echipa. ![]()
Cupa,dupa cum s-a vazut,si au spus si jucatorii,nu reprezinta decat o corvoada in plus.Sintetizand,Cupa Romaniei nu e decat un subobiectiv.
Da , dar acest subobiectiv (care zici tu ca nu e asa important) nu l-am pupat de 6 ani. Cati sa mai urmeze ?
După ce Rapid l-a achizitionat pe Mara, conducerea i-a propus lui Adrian Iordache diminuarea salariului negociat cu aproximativ două saptamini in urma Pe 24 iunie, el a semnat un contract pe 3 ani cu giulestenii. Venea ca jucator liber, după despartirea de Energie Cottbus (Liga a doua germană), si a obtinut un salariu de 130.000 de euro pe sezon.
Acum i s-au propus 60.000 de euro pe an, insă n-a fost de acord, motiv pentru care, aproape sigur, se va desparti de echipa lui Razvan Lucescu, pentru care a apucat să joace in meciurile amicale cu Yverdon (1-3) si FC Aarau (1-1), in turneul de pregatire din Elvetia. Miscarea este posibilă din cauză că actele semnate de Iordache nu au fost incă oficializate la LPF.