FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Prost sa fii, noroc sa ai, sa pici cu Galatasary

«12»
axl01.08.2008 14:06
Prost sã fii, noroc sã ai,

Pici cu Galatasaray,

Bre ne'a Gigi, sã trãiești!

Prost sã fii, noroc cã ești...

Bravo! Super, nu mai sunt deprimat.

AdrianUltras2501.08.2008 14:42

De ce ati scos articolul lui Piece Of Mind de la sectiunea Pro si Contra de pe prima pagina?

Era foarte adevarat!

dax4701.08.2008 14:47

Va fi un meci incins - turcii vor praji la foc incins romulanii condusi de Balan-el ! This is going to be fun... Ma intreb ce scuze or sa mai bage astia de la oficiala.

1uLy4Nn01.08.2008 15:44

noroc chior :spank: se pare ca s-a dus norocul nostru de la tragerile la sorti

dragos_drlsteaua01.08.2008 16:27

Cel mai rau lucru care se poate intampla in urma acestui tur preliminar ar fi debarcarea lui Marius Lacatus. Spun asta desi nu sunt un fan al antrenorului Lacatus. Lucrurile mi se par simple: e absurd sa ceri unei echipe performante imediate, mai ales dupa ce ai schimbat aproape toata latura ofensiva a ei! Trebuie sa fim realisti si sa vedem faptul ca, pana la retur, aceasta formatie nu va face decat sa se acomodeze cu tactica, iar jucatorii vor avea timp sa se cunoasca. Pana la retur insa, va trebui sa trecem prin aceleasi suferinte pe care le-am indurat si anul trecut, cu un singur amendament: macar acum avem un viitor! Jucatori ca Dayro, Szekely, Toja, Bogdan Stancu si chiar Athuro, sunt tineri de perspectiva, care sunt sigur ca vor arata ceva in fotbal! De aceea vin si spun ca adevarata valoare a acestei echipe se va vedea nu anul acesta, poate nici anul viitor, insa in sezonul ce va urma, sunt sigur ca vor distruge tot in calea lor! Asa ca, dragii mei, trebuie sa ne inarmam cu foarte, foarte multa rabdare si sa asteptam pana ce acesti jucatori vor exploda! In sensu bun al cuvantului :) Este doar o parere...

The Flyer01.08.2008 17:04

hai,bai,ce dracu'!nu v-ati saturat de echipe second hand?hai sa vedem ce le poate pielea marilor jucatori de la noi!eu chiar sunt multumit de aceasta tragere!ne calificam cu galata,e ok!nu,sintem in pom si pomul in aer!ce dracu' atitea lamentari?!?

@taneR

wi'll gonna beat your team because WE ARE Steaua Bucuresti,THE GREATEST TEAM OF ALL TIME IN Romania! :steag_cruce_invers:

do you remember tanju colak and the 1989 year? :thumbsup: cheers!

danimarcu01.08.2008 17:19
De ce ati scos articolul lui Piece Of Mind de la sectiunea Pro si Contra de pe prima pagina?

Era foarte adevarat!

Cum adevarat e si faptul ca articolul este tot acolo... :yes:

FortuneTeller01.08.2008 17:20

Asa cum nu a fost vina lui Hagi pt jocul modest de anul trecut, la fel nu cred ca e vina lui Lacatus pt ce s-a intamplat la Vaslui. Poate e doar parerea mea, dar parca-parca se incearca schimbarea stilului ala molatic, defensiv. Ce ne trebuie deocamdata sunt vreo 2 mijlocasi de meserie, abia dupa aia vorbim de schimbarea antrenorului. Si mai ales hai sa-i dam macar turul de campionat lui Lacatus ca sa demonstreze ceva, altfel nu suntem cu nimic mai breji decat Gigelu mancator de antrenori. Hai Steaua, suntem echipa mare si ii vom bate pe turci asa cum se cuvine!

DanStan01.08.2008 18:24

Iar m-apuca dracii ... ce bulan poa' sa aiba turcii astia ...

Tupac Amaru01.08.2008 20:17

o singura scapare intrevad...transferarea fenomenului din Faurei la turci si cartile sunt facute...

fansteaua4601.08.2008 22:05

Steaua are 40% sanse si Galata are 60 %

ANTIgigi01.08.2008 22:54
Steaua are 40% sanse si Galata are 60 %

Inclin ceva mai mult de procentajul tau catre Galata, mai ales dupa blatul cu AS Roma si mimica avuta cu Vasluiu'.....

Living_Dead_Stripper02.08.2008 05:13
o singura scapare intrevad...transferarea fenomenului din Faurei la turci si cartile sunt facute...

Daca ar fi adevarat acest transfer (care e la fel de adevarat ca si cel al lui Radoi la Inter Milano) atunci mi-as paria si zece ani din viata ca Nicolita ar inscrie cel putin un gol impotriva noastra.

fastboca02.08.2008 06:56

Eu cred ca Steaua are o singura sansa sa treaca de Galatasaray. Sa se comporte ca o mare echipa europeana; Primul meci la Istanbul, aparare organizata, mijloc puternic joc de pase eficient, nu trebuie sa avem nici un moment de relaxare, de indoiala, de frica etc.

Atac ucigator, gata sa profite de orice oportunitate, daca se poate format din Neaga si Moreno, iar in a doua parte Stancu in locul lui Neaga.

In retur pe ei si pe mama lor, asalturi ca la Podul inalt si poate obtinem prea dorita victorie la limita. Asa imi imaginez eu dubla Stelei. Mult succes lui Marius Lacatus (putina eleganta alla Ilie Dumitrescu nu i-ar strica)ms

fastboca02.08.2008 07:06

nu fi asa sigur, si nu te juca cu anii din viata ca-l Il maniem pe Monsenieur. Cat despre oferta lui inter chiar erea reala, dar dat fiin faptul ca inter a cheltuit deja bani multi vroia un fundas pana in 8-9 milioana. Jiji a cerut 24,5 si inter a judecat ca pretul fiind mare, de aia l-au luat pe stendardo de la Lazio, la pachet cu ledesma, culmea aman2 argentinieni cu 9 mil de euro.

fan8302.08.2008 07:15

Inclin ceva mai mult de procentajul tau catre Galata, mai ales dupa blatul cu AS Roma si mimica avuta cu Vasluiu'.....

blat cu as roma?esti nebun frate?Tu inca nu ai inteles ca Steaua joaca bine cu echipele care ataca in continu ,vasluiu daca ai observat juca in aparare si miza mult pe contra atac ,uite aici mi se pare problema Stelei .Steaua era obligata sa atace ca o echipa mare,numai ca vasluiu stie prea bine ca nu are sanse daca se avinta in atac.Eu cred ca Steaua va darima galata,mai ales ca otomanii joaca acasa,ei vor fi obligati sa atace.apropo scuze pentru(nebun)

DT02.08.2008 09:02

viata grea cu turcii. cred ca avem sanse mai mici decat ei sa intram in grupe, dar avem. tre sa jucam serios, insa problema cea mai mai pe care o vad eu la Steaua este determinarea. n-au nici un chef, dar ma gandesc ca provocarea asta ii va monta destul de bine. asta in Liga, dar in campionat? e de rau, merci!

fedora02.08.2008 09:22

Eu cred ca Steaua va arata alta fata in Europa, in ciuda patronului sau antrenorului.

Asa a fost mereu.

Cu Radoi, Neaga si Szekely in teren am avea 3 jucatori cu nivelul de determinare al turcilor.

Tudor_BOSS02.08.2008 09:33

Eu am curaj sa pun pariu pe orice ca trecem de Galata,sunt convins ca o sa vedem alta fata a Stelei in acest meci.Si mai sunt convins ca daruirea trup si suflet vor fi la cote maxime.Sincer mie imi pare bine ca am cazut cu turcii,pentru ca vom vedea 180 de min. de fotbal adevarat. :steag_cruce_invers:

Kalaretzul02.08.2008 14:26

Dupa cum se stie, mingea este rotunda si orice este posibil. Dar toate bucatile de puzzel trebuiesc unite.....

oana todor02.08.2008 15:19

cu putzin mai mult noroc ii batem pe turci...................si bineintzeles cu rugaciunile lui Jiji :biggrin: :hai_steaua::steagcruce:

TaneR02.08.2008 15:42

Do not escape, we're coming :console:

grizzly03.08.2008 17:17
Atac ucigator, gata sa profite de orice oportunitate

tu vorbesti de Steaua aici? atac ucigator, auzi... cine, care, cum, cand?

ilkaykandemir04.08.2008 11:17
vorbiti respectuos!

some of u wrote somthing to make us remember 1989. I noticed that u are still talking about 1989 because of u havent had succesful matches after this year.What a pity! but galatasaray still is succesfull consistently.the team of galatasaray's total price is 112 million USD , ur team's price is 27 million USD. Our best player arda's price is same with ur total price .Of course this is match every results can be happen but we are favorite if there are anybody who doesnt accept that i can say to them SEE U IN THE HELL!!!!!!!!

keluboss06.08.2008 10:41

oh trust me we had plenty of good matches after 1989, and if it weren't for Hagi to bring up your football you would still be in the gutter. I have been to Istanbul to find your people there afraid of terror and 80% illiterate. I would think twice before speeking about a team of 112 million usd when so many live in poverty. And also be sure that our team is far more valuable than you're thinking. I have seen your team play against 1860 Munchen. If you keep this defence against us I have no fear we'll qualify.

Regarding Arda keep in mind that last year he was close to coming to Steaua, Hagi wanted him when he was coach here, but our owner didn't wanted to buy him invoking a stupid reason.

Now regarding the so called Hell of Aly Sem Yen: it's a verry beautiful atmosphere you're displaying but this comes out mainly from the fact that you are allowed in the stadium with things that are strictly forbidden in Romania. I respect the dedication you put up, the whole stadium singing, but you will be surprised to find your match here on Ghencea stadium.

I hope that Ultra Aslan won't be messy nor in Istanbul and in Bucharest, because many Steaua fans, including myself, have a special feeling for this team because so many of our players played olso for Cim Bom.

That's why keep those daggers away, also keep a low, respectfull voice to us, because we have a better name in Europe than yours and a pretty good firm ourselves (despite some lately unfortunate events)

«12»