de aia care aplauda la comanda ar fi fost raspunsu nu?!?! ![]()
de aia care aplauda la comanda ar fi fost raspunsu nu?!?! ![]()
daca ati observat, dupa completarea formularului online, apare un numar de ordine. eu l-am prins in ultima zi pe la 2000 si ceva. daca acesta este numarul celor inscrisi... marketingul Stelei ar cam trebui sa se lase.
Daca la un moment dat intr-un colt al stadionului izbucneste o nemultumire si se striga lozinci obscene la adresa conducerii,arbitrilor,jandarmilor,etc.,sau se produc conflicte cu contacte directe intre parti,coltul respectiv este foarte usor de localizat in schema cu locurile stadionului.
Jandarmeria ar sti,la fel Conducerea clubului ar sti,ca in acea zona se afla sectorul X,aproximativ randurile z cu locurile y,w...iar pe acele locuri stau z,a,etc,cu adresa in b,avand CNP...
Nu mai au nevoie nici de buletinele noastre pentru a ne intocmi procese verbale de contraventie.O simpla fotografiere a evenimentului ar fi dovada incontestabila.
In acest caz e posibil ca persoane care nu au avut nici un fel de legatura cu ceea ce s-a petrecut sa fie invinuite gratuit.
Daca nu e asa,sa explice cei care au avut "inspirata" idee sa ceara toate aceste date,de ce au facut-o.Dar sa nu vina cu explicatii de adormit copiii.
Si yo tot prin internet l-am rezervat(am fost chiar printre primii; poate so da vreun premiu la primii :lol: :lol: ce zik yo??da pe draq!!)...Si saptamana viitoare o sa-l platesc...Din ce se vede pe net nu prea se inghesuie lumea...
eu mi-am rezervat, si mi-au si confirmat plata dar nu stiu ceva "de unde se ridica abonamentele rezervate astfel ?" :?:
teoretic de la casele de bilete...ultima oara cand m-am uitat pe site-ul oficial nu ziceau nimic...in mod normal ar trebui sa anunte.
Abonamentu poti sa te duci sa til iei dupa data de 25.07.2005.Si am impresia ca tre sa ai buletinu la tine.
Dupa ce teai inscris tia aparut un text in care aveai scris codu de abonat iar la sfarsitu lui scria cand po te duci sa til iei SAU scrie pe site la "abonamente"...
(www.steauafc.ro)Abonamentele vor putea fi ridicate dupa data de 26 iulie , tot atunci abonatii vor ridica biletele la meciul retur (2-3 august) din al doilea tur preliminar al Champions League. Abonamentele vor fi ridicate pe baza cartii de identitate/buletinului de identitate sau a pasaportului.
Am trecut eu azi pe Ghencea si am vorbit cu unu de acolo care a zis ca abonamentele vor veni joi.
Asa ca nu mai faceti drumuri degeaba pana la stadion
Pe mine m-ar interesa daca stiti cand se pun in vanzare biletele pentru supercupa si pentru returul din C.L. Eu nu am apucat sa-mi fac abonament dar nici nu-mi pare rau!! Sunt constient ca la unele meciuri o sa dau o gramada de bani la bisnitari dar asta e!!!...Ce stiti????
dap .. asa e ... si io am fost .. si tot joi am aflat ca se dau ...
Am facut greseala sa ma duc azi sa imi iau abonamentul dupa 3 ore de stat in soare m-am lasat pagubas si am plecat acasa - poate maine o sa am mai mult noroc