FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CUMPARATI-VA ABONAMENTE !!Nu se mai poata intra pe naspa !

«12»
Padrese29.06.2005 06:02

E foarte bine asa sa nu mai trebuiasca sa pleci cu 5 ore inainte de meci de frica ca nu o sa prinzi loc

Vineri trec pe la stadion sa ma inscriu pe lista aia.

weber_p29.06.2005 06:47

Am avut abonament si in anii trecuti deci voi avea si anul asta!! Dar am si eu o intrebare anul asta se va mai face aceiasi admosfera ca anul trecut (pana la un punct) sau o sa fie si mai bine???? ca daca o sa fie ca anul trecut ma bag la tribuna a 2-a!! daca o sa fie mai bine vin iar intre voi!! sa fim cu toti pt Steaua un suflet!!! ne vedem pe stadion!!

Alexandru30.06.2005 17:04
E foarte bine asa sa nu mai trebuiasca sa pleci cu 5 ore inainte de meci de frica ca nu o sa prinzi loc

Vineri trec pe la stadion sa ma inscriu pe lista aia.

poti sa te treci pe lista respectiva si prin intermediul site-ului www.steauafc.com

Padrese01.07.2005 06:49

Liniste si pace la stadion, nu prea se inghesuie lumea sa ia abonamente

Sa se inscrie toti prin internet sau sa astepte ultimele zile?

Virgil01.07.2005 07:00

Mai pune in balanta si pretul,si ultimele stiri in legatura cu Gigi.Dar pana la urma asa suntem toti,lasam totul pe ultimii metri. :)

ADRIAN PACURAR01.07.2005 07:58

Nu chiar , am rezolvat asta de cateva zile , l-am si platit.

Virgil01.07.2005 08:31

Vrei sa spui ca tu esti exceptia?Care confirma regula ? :wink:

Johnny`4701.07.2005 14:45

Si yo tot prin internet l-am rezervat(am fost chiar printre primii; poate so da vreun premiu la primii :lol: :lol: ce zik yo??da pe draq!!)...Si saptamana viitoare o sa-l platesc...

Din ce se vede pe net nu prea se inghesuie lumea... :(

Alexandru02.07.2005 04:05
Mai pune in balanta si pretul,si ultimele stiri in legatura cu Gigi.

La mine mai e ceva in balanta: faptul ca banii ii dau pentru Gigi, ca sa-si rezolve el afacerile, nu pentru Steaua...

Virgil02.07.2005 06:46

Nu ma intereseaza ce ai tu personal cu Gigi.Eu vin la stadion numai pentru Steaua si cei de-o teapa cu mine.Ma simt bine in mijlocul lor,sunt pe aceeasi lungime de unda cu ei.Pe Gigi il ignor desi sta la 16 randuri mai sus decat mine.Nici macar nu intorc capul intr-acolo.2 ore petrecute pe Steaua anuleaza stresul strans intr-o saptamana intreaga.M-am nascut tinand cu Steaua,am facut sport la Steaua si sunt stelist pana la moarte.

ADRIAN PACURAR02.07.2005 06:55

Pe la Timisoara abonamentele la peluza sunt in jurul a un milion jumate , asadar...

Virgil02.07.2005 07:09

150 de lei grei. :) Piperat rau de tot.E cunoscut faptul ca banatenilor le plac foarte mult condimentele.De-aia si baga atat piper in pretul abonamentelor. :)

ADRIAN PACURAR02.07.2005 07:12

da e ceva , sper sa fim macar 10.000 de abonati sa vedem ce se va intampla.

Virgil02.07.2005 09:10

Pentru inscrierea pe lista in vederea cumpararii unui abonament,trebuie completat obligatoriu un formular.In care trebuie sa treci absolut toate datele personale :

nume si prenume,data nasterii,cod numeric personal,adresa postala,telefon si adresa de e-mail(pentru cei care se inscriu prin internet).

Oare de ce trebuie atatea date,mai ales ca pentru fiecare meci iti rupe cate un cupon din abonament.Pe cine intereseaza identitatea suporterilor?

Nu se are cumva in vedere altceva ? La ce sa serveasca absolut toate datele personale?

Mai ramane ca si biletele sa se dea dupa acelasi criteriu si precis nu mai vine nici dracu' pe stadion.

Ne mai intrebam de ce nu se inghesuie lumea. :idea:

ADRIAN PACURAR02.07.2005 09:40

e normal , asa te ridica direct de acasa , ca sa dai in paranoia ...Dar poate pe viitor cei care au abonament sezonul asta isi vor parstra abonamentul si se vor fideliza abonatii , ca sa pastram partea pozitiva. :wink: , dar si jandarmeria are nevoie de baza de date :evil:

Virgil02.07.2005 11:55

Si totusi le-a scapat ceva.Nu ne-au cerut si declaratia de avere. :lol:

superoaie03.07.2005 07:09
Pentru inscrierea pe lista in vederea cumpararii unui abonament,trebuie completat obligatoriu un formular.In care trebuie sa treci absolut toate datele personale :

nume si prenume,data nasterii,cod numeric personal,adresa postala,telefon si adresa de e-mail(pentru cei care se inscriu prin internet).

Oare de ce trebuie atatea date,mai ales ca pentru fiecare meci iti rupe cate un cupon din abonament.Pe cine intereseaza identitatea suporterilor?  

Nu se are cumva in vedere altceva ? La ce sa serveasca absolut toate datele personale?

Mai ramane ca si biletele sa se dea dupa acelasi criteriu si precis nu mai vine nici dracu' pe stadion.

Ne mai intrebam de ce nu se inghesuie lumea. :idea:

eu sunt sigur ca unu dintre motive este ca sa ii aiba in evidenta pe contestatari...trimite si niste baietei... :evil:

Virgil03.07.2005 07:11

Si mai mult ca sigur sa ne intimideze.Sa nu mai existe atatea contestari si atatia contestatari la scena deschisa,ai metodelor legionaro-interlopo-mafiote.Tactica securisto-comunisto-dinamovista. :lol: :lol: Vorba lui Gigi.

laca00703.07.2005 08:05

cel mai bine te duci pe 4 iulie (adik maine) si iti iei abonament si gata! fara rezervari si aiureli d'astea !

Virgil03.07.2005 08:47

O sa constati ca trebuie sa completezi obligatoriu acel formular.

lbj03.07.2005 16:47
cel mai bine te duci pe 4 iulie (adik maine) si iti iei abonament si gata! fara rezervari si aiureli d'astea !

Nu poti sa-ti iei abonament maine...maine dak vrei te duci la casele de bilete si iti rezervi abonament, pe care il vei lua dupa 25 iulie

Allen04.07.2005 07:55

Singurul efect al "personalizarii" abonamentelor va fi urmatorul: Vor fi mult mai putini abonati decat sezoanele trecute.

Probabil se mizeaza pe o participare in grupele ligii, iar atunci spera cei de la marketing sa dea lovitura prin niste preturi piperate la bilete, stiind ca lumea o sa vina oricum, indiferent de costuri sa vada echipe cum ar fi Milan, Manchester, etc.

Eu unul de cate ori am avut posibilitatea mi-am luat abonament. Acum o sa-mi iau bilet la fiecare meci la care ma voi duce si asta este, o sa dau 50 de lei pe un bilet la peluza sa vad cum ne da alde Ronaldinho gol. :lol:

Asta in cazul fericit in care ne calificam, sanse slabe sa fim seriosi!

FANATIK RED-BLUE05.07.2005 01:08

Am fost si eu la casa, sa completez formularul. Mi s-a parut si mie ciudat ce p.m. ii intereseaza pe astia unde stau.Nu era de ajuns CNP si numele abonatului.

Virgil05.07.2005 04:20

Bine ca nu te-au intrebat si cand pleci in concediu,ca altfel era clar motivul.

ADRIAN PACURAR05.07.2005 04:45

cred ca nu mai aveau mult , mai bine de ce nu ne intreba cum ne comportam pe stadion, facem parte din grupul celor care contesta sau celor care aplauda la comanda. :oops:

«12»