Marius in afara de faptul ca Steaua joaca la fel de prost ca anul trecut ai spus numai prostii
Termina frate, nu iti place cum scrie Marius nu mai citi. Chiar in fiecare articol trebuie sa apara aceiasi oameni care critica mereu?! plm..
Marius in afara de faptul ca Steaua joaca la fel de prost ca anul trecut ai spus numai prostii
Termina frate, nu iti place cum scrie Marius nu mai citi. Chiar in fiecare articol trebuie sa apara aceiasi oameni care critica mereu?! plm..
@c.ronaldo17
Vali Badea este un jucator mediu. Ar fi bun pentru echipe ca Vaslui, insa la Steaua are nevoie de cosistenta in evolutii.
In turul sezonului trecut cand era titular meci de meci ce a facut? Mai nimic....
Nu e cel mai bun atacant din lot, nici nu se compara cu Dayro si Stancu....
Radoi va ramane pentru mine cel mai important jucator al Stelei din ultimii 10 ani si probabil si din urmatorii 10 ani. Nici Dayro, nici Ochirosii, nici Szekely, nici Zapata, nici Ghionea nu fac cat Radoi. Singurul jucator care a jucat bine meci de meci in returul trecut si in prima etapa din acest sezon.
Referitor la atacul nostru, Vali Badea consider ca este cel mai bun atacant din lot. Partea cu egoismul este doar de vrajeala. Sa fim seriosi fratilor, atata timp cat o baga in plasa mai mereu cand joaca, ce sa ii reprosam? Pe mine chiar nu m`ar supara daca ar da gol meci de meci si ar rata alte 50 de ocazii cu poarta goala [ironic vorbind!]. Cat despre partea stanga [sau partea lui Banel], sincer il prefer pe Rica Neaga titular, desi nici Ochirosii nu ar fi o solutie rea. Insa peste cei 2, l`as vrea pe acest Toja, care nu a venit, dar care sunt sigur ca e peste cei doi.
Stiu ca e putin off`topic, dar parerea mea este ca Steaua are scouteri foarte buni, cel putin pe partea sud`americana. Sa nu uitam ce straini buni au venit in Ghencea: Dayro, Mendoza, Zapata, Golanski, Pepe Moreno, Elton, iar acum asteptam sa confirme Arthuro, Tiago Gomes(care parerea mea e de valoare apropiata cu O.Petre, dar mai util in faza ofensiva) si Toja. Strainii care au venit si nu au confirmat sunt putini: Kapetanos (care va spun ca este cu o clasa sub Surdu, Gigel Coman sau Croitoru), ca.Saban (desii unii zic ca a fost destul de ok), Carlos Fernandez (cu + si -, a fost portarul de baza 1 sezon).
Acest off`topic l`am facut ca sa exemplific de ce am mare incredere in Toja.
Iti spun eu,daca Dayro si Stancu ar fi folositi pe postul lor natural,adica de ATACANT,n-am avea probleme de cine ar baga mingea in ate!Amandoi sunt peste Vali Badea!Vali e bun ca rezerva,e un jucator oportunist,se lipeste la gol,dar in rest e limitat si mult prea individualist...
Radoi va ramane pentru mine cel mai important jucator al Stelei din ultimii 10 ani si probabil si din urmatorii 10 ani. Nici Dayro, nici Ochirosii, nici Szekely, nici Zapata, nici Ghionea nu fac cat Radoi. Singurul jucator care a jucat bine meci de meci in returul trecut si in prima etapa din acest sezon.
Referitor la atacul nostru, Vali Badea consider ca este cel mai bun atacant din lot. Partea cu egoismul este doar de vrajeala. Sa fim seriosi fratilor, atata timp cat o baga in plasa mai mereu cand joaca, ce sa ii reprosam? Pe mine chiar nu m`ar supara daca ar da gol meci de meci si ar rata alte 50 de ocazii cu poarta goala [ironic vorbind!]. Cat despre partea stanga [sau partea lui Banel], sincer il prefer pe Rica Neaga titular, desi nici Ochirosii nu ar fi o solutie rea. Insa peste cei 2, l`as vrea pe acest Toja, care nu a venit, dar care sunt sigur ca e peste cei doi.
Stiu ca e putin off`topic, dar parerea mea este ca Steaua are scouteri foarte buni, cel putin pe partea sud`americana. Sa nu uitam ce straini buni au venit in Ghencea: Dayro, Mendoza, Zapata, Golanski, Pepe Moreno, Elton, iar acum asteptam sa confirme Arthuro, Tiago Gomes(care parerea mea e de valoare apropiata cu O.Petre, dar mai util in faza ofensiva) si Toja. Strainii care au venit si nu au confirmat sunt putini: Kapetanos (care va spun ca este cu o clasa sub Surdu, Gigel Coman sau Croitoru), ca.Saban (desii unii zic ca a fost destul de ok), Carlos Fernandez (cu + si -, a fost portarul de baza 1 sezon).
Acest off`topic l`am facut ca sa exemplific de ce am mare incredere in Toja.
Iti spun eu,daca Dayro si Stancu ar fi folositi pe postul lor natural,adica de ATACANT,n-am avea probleme de cine ar baga mingea in ate!Amandoi sunt peste Vali Badea!Vali e bun ca rezerva,e un jucator oportunist,se lipeste la gol,dar in rest e limitat si mult prea individualist...
Pai de ce sa fie jucati Dayro si Stancu pe posturile lor cand pot fi reprofilati si mai economiseste si Jiji niste bani pentru ca mijlocasi adevarati costa bani iar Jiji e cu punga stransa. Ar fi amuzant daca nu ar fi tragic ce s-a intamplat la Steaua in ultimii ani cu aceasta reprofilare a jucatorilor.
Formula e simpla: luam atacanti garla ca sunt ieftini(se ajunsese la situatia in care aveam vreo 6-7 atacanti in lot),iei unul sau doi,ii pui mijlocasi pentru ca stiu sa dribleze si vezi ce iese. Sau daca te crezi smecher iei un varf si-l tragi in banda,cum s-a facut de cateva ori cu Neaga.
Un mijlocas,ofensiv sau nu,trebuie sa aiba o oarecare tehnica tocmai pentru ca este expus deposedarilor jucand pe acel post si trebuie sa aiba rezistenta fizica pentru a face ambele faze ale jocului. Un mijlocas bun care sa aiba si consistenta costa iar Jiji prefera sa rearanjeze atacantii decat sa dea bani. Nu ma credeti? Momentan Steaua are 7 atacanti clasici,si anume Dayro,surdu,Neaga,Badea,arthuro,kapetanos si Bogdan Stancu. Astia sunt oameni care joaca bine in ultima treime(iar unii dintre ei nici asta nu stiu sa faca) insa n-au de unde sa primeasca pase. Radoi(cand joaca la mijloc),Ov Petre,Lovin si thiago nu sunt oameni care sa dribleze iar apoi sa patrunda in adancime pentru a da o pasa catre atacanti. Singurii care ar fi capabili din lot ar fi Ochirosii,szekely si poate plesan. Iar daca mingea ajunge la Nicolita suntem morti,trebuie sa o luam de la capat. Amatorismul din conducere(patron,management,antrenor) a distrus complet mijlocul si atacul Stelei iar anul asta va urma apararea pentru ca n-au cum sa reziste Radoi&Co cand nu ii protejeaza nimeni,cand se trece prin mijloc ca prin branza.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
![]()
M-am saturat deja de SebahSteaua si glumele lui proaste.
Asadar, ziceti-mi voi.
Daca Banel are 1,77 cm inaltime si Ochirosii e mai inalt decat Banel in poza asta, cum poate Ochirosii sa aibe 1,76 cm inaltime?
Poza e de acum 2 ani.Baiatul avea atunci 17 ani.
P.s. Pt fanii wikipedia mai atasez o poza.
Si deci pe wikipedia nu poate sa scrie oricine, asa-i?
Nu eu am scris!
Frumos si bine spus,se simnte ca e din suflet.Intradevar,gestul lui Mirel,(asa cum a fost el catalogat:"inconstient")ne-a facut sa ne dam seama inca o data ca, a fii stelist inseamna a te daruii echipei...a fii alaturi de ea la victorii,dar si la infrangeri...si daca stau bine sa ma gandesc, gestul lui m-a determinat sa nu ma mai intereseze asa mult scorul...am simntit daruirea.BRAVO CAPITANE!!!(si tie pt "articol") ![]()
c.Ronaldo frate, nu te jignesc, dar scrii numai prostii, sa n-am parte.
Cum poti sa spui ca avem scouteri buni, cand nu avem defapt nici un scouter? =)) Si astia sunt tot din aia invizibili, la fel de buni ca mijlocasii ofensivi si ca antrenorul ... ![]()
Frate, cel mai bun scouter al Stelei a fost Zapata. El i-a adus pe Dayro si Toja.
Vrei scouter? Iti zic eu vreo 20 de nume de jucatori pe care ii poti cumpara sub un milion de euro si peste maxim 2 sezoane vor valora 10 milioane de euro
Eduardo, 19 ani - Botafogo (Brazilia) - 250.000 euro - fundas/mijlocas stanga
Anderson Pico, 19 ani - Gremio (Brazilia) - 1.000.000 euro - fundas/mijlocas stanga
Mamadou Sakho, 18 ani - PSG (Franta) - 1.000.000 euro - fundas central extraordinar
Younousse Sankhare, 18 ani - PSG (Franta) - 750.000 euro - mijlocas stanga/defensiv EXTRAORDINAR (cu litere mari)
Per Ciljan Skjelbred, 21 ani - Rosenborg (Norvegia) - 2.000.000 euro - mijlocas ofensiv foarte bun (4 clase peste Camus)
Abdoulraczak Traore, 19 ani - Rosenborg (Norvegia) - 2.000.000 - fundas mijlocas stanga - foarte bun
Simon Kjaer, 19 ani - Danemarca - 1.000.000 - fundas central extraordinar
Jozy Altidore, 19 ani - USA - 500.000 - atacant de exceptie
Cristian Nazarith, 19 ani - Columbia - atacant de exceptie
Si pot continua ce zic eu pana la 20, iti dau 200 de jucatori. Si nu sunt scouter frate, sunt doar pasionat de fotbal.
Scouteri buna la Steaua, Gizas ...
Iar despre articol: doar atat am apucat sa citesc, ca Ochirosii nu e pregatit pe postul sau, si n-am mai citit altceva. Cineva care a scris asta are sanse minime sa scrie altceva bun (strict din punct de vedere fotbalistic, poate scrie super poeme sau cine stie ce opere de arta)
Bafta si imi scuzati stilul acid, dar pur si simplu sunt un ZEU si da, va dau voie sa ma atingeti.
P.S.: din ce stiu eu, Banel are 175cm si Ochirosii 178cm. Asta acum 1 an. Banel sigur n-am mai crescut, poate doar Ochi.
M-am saturat deja de SebahSteaua si glumele lui proaste.
Voi doi sunteti de beleaua! ![]()
Ce conteaza cati cm are Ochirosii?
Daca joaca din ce in ce mai bine, chiar nu vad care-i importanta inaltimii lui!...
Despre articol.Cred mai degraba ca gestul lui Mirel arata neputinta.Mirel este cel mai mare stelist de ani buni incoace,dar parca nici el nu-i mai poate impulsiona pe jucatori!
M-as bucura enorm ca Mirel sa plece la o echipa mare.Locul lui nu este printre amatorii astia...
@radu
Jucatorii iti zic si eu, cu sutele. Youtube si Managerul sunt foarte bune. Sakho, Traore si Nazarith sunt superi jucatori, care nu ar venii niciodata la Steaua stiind ce viitor au. Aaa, nu, pun pariu ca tu i`ai vazut personal, pe fiecare jucator in parte, stai si te uiti noapte de noapte la meciuri din Brazilia. App, suma pe care ai scris`o in dreapta fiecarui jucator e poate valoarea lui din jocuri, in nici`un caz nu iti vine Senkhare pe 750k sau Eduardo pe 250k. Acesti jucatori vor pleca pe mai mult de 2,3m si numai la echipe mari ale Europei.
Hai sa fim seriosi, tu daca ai fi un super talent care evoluezi deja in Europa, ai veni la Steaua? Dayro Moreno e scula de jucator. De la meciul cu Iasi stau si ma intreb cum de a venit un asemenea jucator in Romania. Faza cu Zapata e numai de presa. Cum plm sa zici ca Zapata ia adus pe Dayro Moreno si ceilalti? Poate i s`ar fi cerut o parerea, dar in nici`un caz nu el este principalul "vinovat" pentru columbienii adusi in Ghencea.
Ce am remarcat eu e ca Steaua sufera enorm cu ekipele care practica un joc defensiv cu pressing la mijlocul terenului! Parerea mea umila e ca fara un mijlocas ca Plesan in teren o sa ne luam cafteala de la toate ekipele in deplasare! Apoi strategia a fost proasta cu Vaslui: vasluienii au inceput ca niste faulturi dure la care jucatorii nostri nu au stiut cum sa reactioneze, s-au enervat si imediat au aparut precipitarile in atac si in aparare! Totusi sper ca o sa vedem o echipa mare in curand!