FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Juan Carlos Toja la Steaua

«12»
metzzz30.07.2008 16:16
Pana la urma e oficial sau doar o stire gsp-ista? Pe situl oficial al Stelei nu vad nimic legat de acest subiect.

Nu ca as fi incantat peste masura de transferul acestui jucator, dar macar venirea lui ne-ar scapa (cred si sper) de panarama de Banel...

apare doar in carpeta si prostsport. astept anuntul oficial sau sa il vad cu tricoul pe el langa Argaseala si vorbim dupa.

Heart_For_Steaua30.07.2008 17:23

Pentru cei care intreaba de cool-TV :

Instalati sopcastul apoi intrati pe site , apoi dati click pe TV online iar apoi mergeti cu mouseul pe "Romanesti" apoi mergeti pe programul dorit si dati enter. Va va aparea o fereastra cu media player in care va rula respectivul program , pentru full screen dati dublu click pe imagine.... Sper ca v-am fost de ajutor:P...

Scuze de off-topic.

maye30.07.2008 17:27

Sa speram ca esti ceea ce ne dorim...

endorama30.07.2008 20:48

mai, eu l-am vazut pe Toja in All-Star-ul ligii de fotbal americane, care s-a jucat saptamana trecuta. n-am avut rabdare sa ma uit decat la vreo 35 de minute, dar ce pot sa zic despre Toja e ca parea ca are tehnica, dar in acelasi timp parea si cam ineficient....

adica la fiecare faza, primea mingea cu spatele la poarta, facea un dribling sau doua in lateral, fara sa creeze ceva deosebit, dupa care pasa simplu in spate... dar cand zic ca asta se intampla la *fiecare* faza in care mingea ajungea la Toja, nu exagerez...

pe de alta parte, adevarul e ca fotbalul asta jucat in America e atat de plictisitor ca pana si Beckham parea un jucator de duzina in meciul respectiv....

dar oricum, decat sa arunce Becali banii la ceva cazinou din Monte Carlo, mai bine sa-i bage in jucatori.

Dodo_hell02.08.2008 06:52

Pana la urma o venit Toja ??? Eu inca nu iam vazut nici prezentarea nici la TV nu am vazut. :punk::shit:

wallpaper_z69____star_team.jpg

COSMIN thz02.08.2008 19:38

Da frate, sper sa fie un adevarat golgeter.

Ma tem sa nu fie un caz nefericit precum este momentan si Arthuro.

Stiti cum e, valva mare dar rezultatele vorbesc.

Deocamdata, in ultimele transferuri au confirmat Golanski, Dayro Moreno si Zapata.

Sa-i vedem in continuare pe Bogdan Stancu, Szekely, Arthuro, Tiago si pe acest Toja.

FORTA Steaua! :steag_sah_mic:

COSMIN thz02.08.2008 19:42
mai, eu l-am vazut pe Toja in All-Star-ul ligii de fotbal americane, care s-a jucat saptamana trecuta. n-am avut rabdare sa ma uit decat la vreo 35 de minute, dar ce pot sa zic despre Toja e ca parea ca are tehnica, dar in acelasi timp parea si cam ineficient....

adica la fiecare faza, primea mingea cu spatele la poarta, facea un dribling sau doua in lateral, fara sa creeze ceva deosebit, dupa care pasa simplu in spate... dar cand zic ca asta se intampla la *fiecare* faza in care mingea ajungea la Toja, nu exagerez...

pe de alta parte, adevarul e ca fotbalul asta jucat in America e atat de plictisitor ca pana si Beckham parea un jucator de duzina in meciul respectiv....

dar oricum, decat sa arunce Becali banii la ceva cazinou din Monte Carlo, mai bine sa-i bage in jucatori.

Probabil, in cea de Nord. Dar in AMERICA DE SUD, se joaca fotbal gen Manchester, arsenal, Barcelona inmultit cu 2.

nu exagerez, sa vedeti cum joaca aia din argentina si brazilia :| de acolo sa cumpere jucatori :|

adidwu02.08.2008 20:15

Bun venit Juan Toja.

Sper sa fie un transfer util in banda stanga si am inteles de la un user din America ca poate evoluat cu succes si la centrul terenului.

1uLy4Nn02.08.2008 21:12

scuzati de offtopic dar la prietena mea nu merge instalat sopcastul acela..dau sa creeze fizier si apoi scrie ca nu a putut sa fie instalat..eu am facut la mine in pc si a mers..la ea dc nu? foloseste IE si wmp 10

Ontopic: sper sa nu ne bucuram degeaba pentru acest transfer

«12»