FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Juan Carlos Toja la Steaua

«12»
fcsteaua.ro30.07.2008 10:48

Steaua a reusit astazi sa incheie tratativele pentru aducerea fotbalistului columbian Juan Carlos Toja de la FC Dallas. Jucatorul a semnat un contract pe 4 ani cu "militarii" si s-a declarat incantat de venirea in Romania.

Dupa cat au durat discutiile, nu credeam ca voi mai ajunge la Steaua. Sunt foarte bucuros ca am ajuns aici si sper ca voi demonstra ca merit toti banii.

Juan Carlos Toja

bull4030.07.2008 11:00

Superjucator , sper ca se va adapta repede la Steaua fiindca nu mai vreau sa-l vad pe "alergator" . . .

Oricum si Ochirosii e foarte bun dar trebuie lasat sa joace ! ! !

Fane_casieru'30.07.2008 11:08

Bun venit la Steaua :thumbsup:

il_capitano30.07.2008 11:25

Bine ai venit TOJA ! Sper sa iti demonstrezi valoarea la Steaua !

Heart_For_Steaua30.07.2008 11:28

Pe site-ul oficial nu scrie nimic. Sper sa fie adevarat. :-S

MoWeed30.07.2008 11:29

Bine ai venit la Steaua!

Sper ca odata cu venirea lui sa scapam odata pentru totdeauna de Banel in primul 11

1uLy4Nn30.07.2008 11:41

Bun venit la Steaua...astept multe de la acest jucator..sa vedem dc este in stare

AdrianUltras2530.07.2008 12:01

Pe siteul oficial de ce nu scrie despre acest transfer?

Lorentzo_77730.07.2008 12:05

Bine ai venit Toja, mult succes la Steaua si sa sti ca tu esti singurul care ne poate cucerii pe noi, suporterii ! ;) Bafta multa !

Off Topic : Sunt foarte curios daca siteul acela pe care se poate viziona gsptv (cool-TV.net) va rezista cand 1 milion de oameni il vor accesa in acelasi timp avand in vedere ca rcs-ul nu acopera decat 35% din casele cablate => cei cu abonament upc se vor uita ori pe net ori la vreo terasa ! Oare nu va pica serverul cand atatia oameni se vor uita in acelasi timp pe el ??? Nu m-ar mira sa se intample asa ceva :( !

On Topic : FORZA Steaua ! MEREU SUPERIORI ! SPRE 24 ! fularsteaua2:steag_cruce_invers:

1on30.07.2008 12:07

Sper sã facã treabã și, poate prinde și naționala. În ultima vreme, jucãtorii strãini ai Stelei jucau și-n naționalele lor.

PheNoMen Style30.07.2008 12:32

Toja e mai tehnic decat Ochirosii dar acest pusti pe nume Ochirosii..joaca un fotbal de invidiat...Banele...dute fratioare...ca nu mai faci nimik..te-ai vazut cu bani...si ai zis sa te lasi..lasa pe altii care vor ;):steag_sah_mic::steag_cruce_invers:

FORZA Steaua...STELIST PANA LA MOARTE si DINCOLO

stefanVl30.07.2008 12:53

Am o mica nelamurire ... poate gresesc..

In Liga I trebuie doar 3 extra comunitari in primul 11?

Daca Da atunci.. ? Zapata este 1, Dayro -2 , Arthuro - 3 Toja unde intra? Kapetanos tot extracomunitar este..

MoWeed30.07.2008 12:55

@StefanVl

Avem 5 extracomunitari in lot si putem folosi maxim 5 in acelasi timp: Emeghara, Arthuro, Dayro, Zapata, Toja(asta daca vine sigur; inca nu e scris pe site-ul oficial)

Golanski(Polonia), Kapetanos(Grecia) si Tiago(Portugalia) provin din tari care fac parte din UE deci sunt comunitari....

cosmos1330.07.2008 12:56
Am o mica nelamurire ... poate gresesc..

In Liga I trebuie doar 3 extra comunitari in primul 11?

Daca Da atunci.. ? Zapata este 1, Dayro -2 , Arthuro - 3 Toja unde intra? Kapetanos tot extracomunitar este..

Kapetanos nu e extracomunitar pt ca e grec,iar in Liga I eu stiu ca au voie 5 extracomunitari pe teren,dar poate ma insel eu....

I.N.Money30.07.2008 13:00

Nici cu Arthuro nu e o problema pentru ca are pasaport italian . Cat despre Toja , sa asteptam sa il vedem la aeroport si abia apoi sa ne bucuram de transferul sau .

carlos_babalak1330.07.2008 13:10

Welcome Toja Ne Asteptam..La Foare..multe..de la Tine...Aratale.Magia..ta..Hai sa luam titlul..si sa le Aratam la CFR **** de ce Suntem in stare..Succes!:*

max1630.07.2008 13:42

As vrea sa vad si io la stiri cum il ia Argaseala sau Ilie sau cineva de la aeroport sau macar la palatu lu Becali si dabea atunci sunt soto ca a venit

c.ronaldo1730.07.2008 13:47

@max16

Si eu as vrea sa vad cum il ia Ilie de la Aeroport. :hmmm:

carc0tasu30.07.2008 14:01

!

Off Topic : Sunt foarte curios daca siteul acela pe care se poate viziona gsptv (cool-TV.net) va rezista cand 1 milion de oameni il vor accesa in acelasi timp avand in vedere ca rcs-ul nu acopera decat 35% din casele cablate => cei cu abonament upc se vor uita ori pe net ori la vreo terasa ! Oare nu va pica serverul cand atatia oameni se vor uita in acelasi timp pe el ??? Nu m-ar mira sa se intample asa ceva :( !

Ma ajuti putin? Dupa e am instalat plugin-urile de pe site ce dreaq fac sa vad gsptv ?... ca tot nu imi merge.

Cum nu vi tu Tepes, Doamne, ca punand mana pe ei, sa-i imparti in 2 cete, in cioroi si in catei !! FORZA Steaua

Lorentzo_77730.07.2008 14:19

Ma ajuti putin? Dupa e am instalat plugin-urile de pe site ce dreaq fac sa vad gsptv ?... ca tot nu imi merge.

Cum nu vi tu Tepes, Doamne, ca punand mana pe ei, sa-i imparti in 2 cete, in cioroi si in catei !! FORZA Steaua

Sincer sa fiu nu stiu de ce nu iti merge ca eu doar plugin-urile le-am instalat si imi merge, sar putea sa nu mearga programul de loc ca nici mie gsptv2 si 3 nu au mers,doar gsptv 1 ! Vezi ca nu merge decat in Internet Explorer, in mozila sau altcv nu merge !

MIREL6RADOI30.07.2008 14:38

Finally...era si cazul sa punem capat acestui transfer.

carc0tasu30.07.2008 15:11

Sincer sa fiu nu stiu de ce nu iti merge ca eu doar plugin-urile le-am instalat si imi merge, sar putea sa nu mearga programul de loc ca nici mie gsptv2 si 3 nu au mers,doar gsptv 1 ! Vezi ca nu merge decat in Internet Explorer, in mozila sau altcv nu merge !

Uite ce am facut eu. Am luat plugin-urile de pe net si le-am instalat in calculator ... atat. E de ajuns nu? Ciao

vlad7530.07.2008 15:58

@'carc0tasu'

Sa fii atent la ce browser,sopcast si player folosesti

nu merge oricum!

S-ar putea sa fie de la Browser.Cu putina rabdare reusesti!Bafta!

Living_Dead_Stripper30.07.2008 16:02

Pana la urma e oficial sau doar o stire gsp-ista? Pe situl oficial al Stelei nu vad nimic legat de acest subiect.

Nu ca as fi incantat peste masura de transferul acestui jucator, dar macar venirea lui ne-ar scapa (cred si sper) de panarama de Banel...

Alex88pl30.07.2008 16:05

Am vazut si eu cateva filmulete cu el..se misca bine.sa speram ca o va face si la noi

«12»