FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Steaua Bucuresti - AS Roma

«123»
danimarcu26.07.2008 20:30
Sunt convins ca "stelistii pana la moarte" de care pomenesti ar fi cei mai fericiti din lume daca jocul echipei ar merge,si daca Lacatus da dovada ca s-au inselat si ca este un bun antrenor...

Am spus-o de nenumarate ori, de fiecare data cand am atacat jocul prost al Stelei, ca nu imi doresc altceva decat binele acestei echipe, indiferent de antrenor sau jucatori.

Bineinteles ca toti stelistii doresc binele echipei,chiar si cand critica...

Eu zic totusi ca e prea devreme sa ne bucuram.Si prea devreme este si pt userii ca @fsorini sa se ia de cei care au contestat jocul Stelei din pregatiri...Daca juca Steaua asa si in pregatiri ,probabil ca eram cu totii mai linistiti acum...

Ce conteaza este ca Steaua a aratat astazi ca sunt resurse pt a iesi din jocul urat pe care-l avem de ceva timp...

84ava26.07.2008 20:35

Nu stiu dc nu l-ati remarcat si pe Tiago,mie unul mi s-a parut ca a jucat excelent.

SS Lazio26.07.2008 20:38

In seara aceasta frumoasa s-a vazut cum un pic de angajament, daruire, fantezie pot sa spele niste prestante mai... enigmatice, neconcludente si, pe alocuri, proaste.

Ce nu s-a nuantat

i) Szekely poate fi jucatorul care sa impulsiuneze jocul, are rupere de ritm si un imbold deconcertante. Chiar mi-a placut. Va face un cuplu redutabil cu Dayro, fiindca se potrivesc si se cauta pe teren, desi columbianul e un pic mai avansat in schema de joc. Sa speram ca va continua in linia jucatorilor unguri cu rezonanta la Steaua: Ienei, Boloni, Ritli si altii, jucatori pe care i-am integrat foarte bine in spiritul stelar, acestia fiind dintr-un cu totul alt "aluat" decat secuii cu care ne confruntam la hochei.

ii) Tiago si-a dat drumul mai usor decat brazilianul Arthuro. Cu timpul pot deveni valorosi.

iii) Kapetanos nu a fost chiar asa bun. Cam precipitat in fata portii.

iv) Nesu + Ochirosii= tinerii cu mai mare apetit de joc si asta se vede;

v) Nicolita... acea incursiune intempestiva pe flanc cred ca-i sintetizeaza cel mai bine jocul si conceptia lui despre fotbal. De asemenea, reliefeaza exitusul unei povesti care, cu rarele exceptii Betis,rapid, ne-a deziluzionat, ne-a facut obiect de caterinca. Cred ca e timpul sa ia in primire banca de rezerve, eventual echipa a doua

vi) Radoi, Ghionea... ca de obicei, siguri pe ei. Magistrali. Imperiali. Si pawel a parut la fel.

In fine, am cam repetat ce-ati zis voi.

Rapidul a nimicit o Bistrita anemica... "smerita". Golurile au fost inscrise exclusiv de stranieri. 2 dintre cei 3 au fost adusi acum. Se pare ca au facut o campanie buna. Par a fi un adversar de temut.

Asadar, concluzia e urmatoarea: fastul si exuberanta de azi se vor intoarce cu la fel de mare intensitate , dar sub forma frustrarii, urii si a spiritului recalcitrant, daca cumva nu batem la Vaslui.

E primul meci oficial, trebuie castigat. E prima impresie, e o chestiune de blazon si chiar de istorie ( vezi episodul tulbure de acum 2 ani).

Eu zic sa tragem toate concluziile dupa meciul cu Vaslui, pana atunci e bine ca s-a inchegat o formula si o tactica. Poate-poate nu va fi al 3-lea an al ratarii

predatorpulse726.07.2008 20:46

Daca tot am jucat cu Roma,sa dam cezarului ce-i al cezarului. Steaua a avut o circulatie mult mai buna a balonului fata de obicei si as putea spune chiar 1-2 viteze in plus,premize foarte imbucuratoare pentru viitorul acestei echipe.

Probabil ca multi dintre voi ati fost furati de impresia ultimei jumatati de ora,insa pe mine m-a surprins placut consistenta jocului Stelei si faptul ca ne putem baza pe cativa jucatori importanti pentru campionatul ce va urma. Mi-a placut ov Petre si s-a dovedit astazi ca se poate juca cu un singur inchizator fara a fi o echipa descoperita in aparare. Chiar daca a fost amical,adversarul nostru s-a numit As Roma,o echipa care a jucat cu destui titulari,lipsind doar vreo 3-4 din prima garnitura a Romei,si chiar si asa,la ce rezerve isi permit romanii,puteau sa ne dea usor cateva goluri. A fost un negru(sud-american mi se pare) care a ametit la un moment dat flancul nostru drept,oare cat o fi costat acel baiat? Asta da victorie,nu vrajeala aia a lui Rapid cu Lyon cand acolo a jucat doar juninho dintre titulari.

Alti stelisti care s-au remarcat astazi au fost szekely,Ochirosii,Dayro,Petre Marin si chiar arthuro. De fapt toata echipa a jucat bine,mai putin inspirat fiind kapetanos. Daca as fi carcotas as stramba din nas la decizia antrenorului de a incepe cu Nicolita,care incepe mereu titular desi este cel mai slab om de banda din toata echipa,fie ca e vorba de aparare sau de mijloc. Ochirosii si szekely sunt cel putin cu o clasa peste el.

Sa speram ca acest joc va continua si in meciurile oficiale iar prima ocazie se va ivi in meciul cu Vaslui. Vreau ca baietii nostri sa aiba rabdare si sa nu mai bubuie mingea,sa joace pe jos chiar daca gazoanele din Romania nu permit mereu acest gen de joc.

Tricourile arata bine din fata dar sunt cam urate din spate,mai ales urma aia de dunga din partea de jos a tricoului.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

SuperstaR1826.07.2008 21:08

vreau si eu sa aflu cum se numea melodia pe care s-a facut prezentarea lotului si nu o stie nimeni :((

AdrianUltras2526.07.2008 21:09

White stripes - 7 nation army din cate stiu

metzzz26.07.2008 21:12

Am facut un meci bun spre foarte bun , dar mai avem de munca. Ganditi-va ca Roma e abia in a 5 a zi de cantonament si sunt abia la inceput. Numai prin munca si daruire o sa reusim.

fsorini26.07.2008 21:59
Unde mai sunt "stelistii pana la moarte" aia de scuipau pe jucatori, antrenori, conducere tehnica? Cred ca le-a inghetat scuipatul in gura.

Nu te grabi ca fata mare la maritat!

Eu zic ca ,daca continuam pe linia asta,Steaua va redeveni echipa vitezista de altadata...

Totusi,nu uita ca e doar un meci amical.In Liga mocirlita a lu'puscarie mai joci si pe terenuri denivelate, mai joci si impotriva unor echipe rudimentare,care stiu doar sa se apere si sa rupa picioare,mai joci si impotriva arbitrilor...

Sunt convins ca "stelistii pana la moarte" de care pomenesti ar fi cei mai fericiti din lume daca jocul echipei ar merge,si daca Lacatus da dovada ca s-au inselat si ca este un bun antrenor...

Ma bucura enorm evolutia Stelei din seara asta.Demult nu am mai vazut Steaua jucand atat de bine!

Sa dea Domnu' sa o tinem tot asa!

Nu asta am zis eu. Eu am zis ca se dau "stelisti pana la moarte" unii care isi bat joc de club terfelindu-l in noroi. Sa critice dar nu sa jigneasca. Acestia servesc interese straine clubului Steaua. Asta am zis dar vad ca nu se intelege, sau se intelege dar nu convine.

danimarcu26.07.2008 22:09
Eu am zis ca se dau "stelisti pana la moarte" unii care isi bat joc de club terfelindu-l in noroi. Acestia servesc interese straine clubului Steaua. Asta am zis dar vad ca nu se intelege, sau se intelege dar nu convine.

Nu terfeleste nimeni clubul.Cred ca te uiti prea des la "X-files"!Daca te uiti in urma,principalele critici au fost la adresa lui Gigi Becali,calitatilor de antrenor ale lui Lacatus sau unora dintre jucatori.Clubul reprezinta ceva mai mult decat atat...

De acord insa cu tine ca e normal sa critici si nu sa jignesti(asta in afara cazului lui Jiji..)))

«123»