FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua va prezenta noul echipament vineri

«12»
mi e jena25.07.2008 17:22
Ma bucur ca nu m-am dus la prezentare. Mai toti amicii care au fost mi-au povestit ca era plin de cetateni care erau foarte excitatii atunci cand i-au vazut pe jucatori.

se zice excitati amice :steag_cruce_invers::steag_sah_mic:

Marius25.07.2008 17:31
Noul echipament al Stelei e de ultima "tehnologie" in materie de echipamente sportive, iar suporterii au acum ocazia sa isi cumpere o replica facuta special pentru ei.

Cum vine asta?

Cel de sezonul trecut a fost de "penultima" tehnologie?

Si tricourile-replica de anul trecut au fost facute special pentru conducatori, nu tot pentru suporteri?

MALDINI26.07.2008 12:49

Marius , de anul trecut si pana acum a mai evoluat tehnologia , iar cea prezenta acum este numita asa cum spune Virgil "ultima tehnologie".Daca tu iti iei de ex un telefon acum ...cel mai nou...la anul nu o sa mai fie de "ultima tehnologie" pentru ca vor aparea altele mai bune...In al 2-lea rand noi nu puteam sa ne cumparam anul trecut tricouri din acelasi material din care ereau facute tricourile jucatorilor deci este o noutate pentru suporteri.

Virgil26.07.2008 13:31

@ MALDINI

Multumesc Maldini. Sper ca in sfarsit a inteles si Marius. :)

@ Marius

Citat din GSP - Mulțescu: "Marius este un cîștig pentru roș-albi."

Marius ai fost deconspirat. Lasa-ne... lasa-ne :excl:

Dragutzul_stelistul26.07.2008 13:38
Ma bucur ca nu m-am dus la prezentare. Mai toti amicii care au fost mi-au povestit ca era plin de cetateni care erau foarte excitatii atunci cand i-au vazut pe jucatori.

se zice excitati amice :steag_cruce_invers::steag_sah_mic:

Creca aveau bucurii toti la Banel :thumbsup:

iauite cat cer astia pe tricou asta de aksa dak il cumperi din magazinul oficial...:)) 30 de sute ..... lasa kal cumpar cand apare in Unirea :))) cu 15-20 de sute ;))

Marius27.07.2008 07:32
Marius , de anul trecut si pana acum a mai evoluat tehnologia , iar cea prezenta acum este numita asa cum spune Virgil "ultima tehnologie".Daca tu iti iei de ex un telefon acum ...cel mai nou...la anul nu o sa mai fie de "ultima tehnologie" pentru ca vor aparea altele mai bune...In al 2-lea rand noi nu puteam sa ne cumparam anul trecut tricouri din acelasi material din care ereau facute tricourile jucatorilor deci este o noutate pentru suporteri.

1. Nike e obligata prin contract sa ofere in fiecare an "ultima tehnologie" a firmei in materie de echipament sportiv. Anul asta e "dry fit", echipament folosit de toate cluburile importante care sunt "imbracate" de Nike. La fel in cazul ghetelor. Toti fotbalistii care nu au contract cu Nike (sau alte companii) pentru modele personalizate poarta noile Mercurial (ghetele portocalii ale lui Dayro, spre exemplu). Deci specificarea faptului ca Nike ofera "ultima tehnologie" este redundanta, poate chiar "pleonasmica".

2. suporterii au acum ocazia sa isi cumpere o replica facuta special pentru ei

Toate tricourile replica ale celor de joc, puse in vanzare la magazinele cluburilor sunt facute "special pentru suporteri". Din nou un amanunt inutil.

In fine, nu are rost sa intru intr-o pseudo-polemica, dat fiind ca nu sunt foarte informat si nu stiu nimic despre "ultima tehnologie".

P.S. Virgil, citand gesepe in felul in care o faci tu te jignesti singur si iti arati nivelul. Sa ai o duminica frumoasa.

«12»