FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua va prezenta noul echipament vineri

«12»
fcsteaua.ro24.07.2008 19:45

FC Steaua Bucuresti si Elmec Romania, distribuitor oficial Nike vor lansa vineri, 25 iulie, incepand cu ora 11:00, noul echipament de joc pentru sezonul competitional 2008-2009. Evenimentul va avea loc in Wellness Club din Centrul Comercial Plaza Romania.

Cu aceasta ocazie, reprezentantii presei si iubitorii Stelei vor afla in premiera care este designul noului echipament si detalii despre noua tehnologie integrata in acesta. De asemenea, echipamentul oficial de joc va fi disponibil pentru prima oara in magazinele Nike si Steaua pentru toti suporterii echipei.

In plus, in cadrul aceluiasi eveniment vor fi prezentati si jucatorii transferati la Steaua in aceasta vara.

Suntem incantati de felul cum arata noul echipament al Stelei si asteptam cat mai multi suporteri la lansarea oficiala a acestuia, de vinerea viitoare. De asemenea, ne bucura faptul ca acesta va fi disponibil imediat pentru fani in magazinele Steaua si Nike. Speram sa ne poarte noroc in noul sezon

Marius Lacatus

SteauaFC.com

Nota redactiei:

Plaza Romania se afla pe B-dul Timisoara nr. 26, sector 6.

Cum puteti ajunge:

Autobuze

137 - Carrefour(4.45,22.50),Centura, Sos. Buc/Pitesti, I. Maniu, Moinesti, Timisoara, Eroilor, Stirbei, Rosetti, N. Balcescu, P-ta 21 Decembrie 1989(5.00,23.36).

221 - Ghencea(4.30,22.30), Brasov, Valea Ialomitei, Valea Oltului, Bd. Timisoara, Cet Vest Militari(5.00,23.00).

106 - Lujerului (5.00,22.25), I. Maniu, Dezrobirii, Uverturii, Apusului, Ghirlandei, Margelelor, Paralutelor, Tufanelelor

236 - P-ta Operei(5.21,23.15), Bd. Eroii Sanitari, Bd. Prof. Dr. Ghe. Marinescu, Sos. Cotroceni, Bd. Iuliu Maniu, Pasaj

136 - C.E.T. Vest(4.35,22.40), Valea Cascadelor, I. Maniu, Sos. Pandurilor, Calea 13 Septembrie, Bd. Libertatii, Bd.

336 - Complex Comercial(4.30,22.50), Bd. I. Maniu, Sos. Cotroceni, Splaiul Independentei, N. Kogalniceanu, Bd. Elisabeta

Tramvaie:

35 - Dep. Militari(5.24, 22.00), Bd. Preciziei, Str. Valea Cascadelor, Bd. Timisoara, Bd. G-ral. Vasile Milea, Sos. Orhideelor, Bd. Dinicu Golescu, Vasile Parvan(4.29, 21.45)

8 - Dep.Militari(04:15, 22:20), Bd. Preciziei, Valea Cascadelor, Timisoara, Progresului, Cal. Rahovei, Cal. Ferentari, Zetarilor(05:14, 23:20)

47 - C.E.T. Vest Militari(5:57, 22:45), Timisoara, Progresului, 13 Septembrie, Bd. Ghencea, Ghencea(5:10, 22:00)

41 - Bd. Ghencea(04:40, 23:35), Str. Brasov, Sos. Crangasi, Str. Turda, Bd. Maresal Alexandru Averescu, Bd. Marasti, P-ta Presei(04:15, 23:00)

Troleibuze:

61 - Master S.A., Cotroceni, Dr. Marinescu, Eroii Sanitari, Bd. Kogalniceanu, P-ta Rosetti 62 Lic. Ind. Transporturi, Bd. Iuliu Maniu, Cotroceni, M. Vulcanescu, Gara de Nord

62 - Bd. Iuliu Maniu, Piata Leu, Pod Cotroceni, Dinicu Golescu, Ministerul Transporturilor, Gara de Nord

Metrou:

Linia 3: Industriilor ↔ Pãcii ↔ Gorjului ↔ Armata Poporului ↔ Politehnica ↔ Eroilor

ebonyc24.07.2008 20:56

arata misto echipamentul; ma bucura faptul ca se va scoate echipamentul acela oribil albastru de deplasare (imi place culaoarea albastra dar echipemantul era oribil facut).

Heart_For_Steaua24.07.2008 21:00

Crucea respectiva este interzisa de FIFA...

In rest tricoul arata bine desi este copie exacta a tricoului Barcelonei...

Sa speram ca ne va purta noroc:)

mNiosu24.07.2008 21:05

Mdea,ce sa zic...cred ca mai bine s-ar schimba jocu ca degeaba ai echipament de CL,daca echipa nu,joc nu ,profesionalism in conducere nu, dar pretentii si fite da...Poate ii ajuta cu ceva pe jucatori crucea aia si se pun serios pe treaba si nu mai viseaza la occident si munti de bani...

FoRzA Steaua :steag_cruce_invers: Aratati-le CFR-istilor ca nu merita sa fie direct in CL!!!

1uLy4Nn24.07.2008 21:08

echipamentul este frumos..cand juca Barcelona in ceva asemanator imi doream sa ajunga si Steaua sa joace in asa ceva...acum ca avem si Crucea pe spate este clar ca luam titlul nu? :))

danimarcu24.07.2008 21:31

Crucea nu are ce cauta pe tricou.Religia nu are nici o treaba cu fotbalul,iar idiotul de Becali ar trebui sa-si deseneze o cruce pe fatada casei lui din Pipera, una pe Maybac si alta sa i-o tatueze lui nevasta-sa in zone intime,daca tot ii place atat de mult sa vada crucea peste tot!...

Ce sa-i ceri unui prost ca Becali,care nu poarta credinta in suflet,ca orice credincios ,ci incearca sa o mediatizeze cu orice ocazie?...

MoWeed24.07.2008 22:31

In sfarsit echipamentul pentru fani va fi de calitate.....

Crucea nu are ce cauta pe echipamentul nostru, dar este un exemplu al strategiei pentru noul sezon: achizitii medii spre mediocre si speram in ajutorul divin....

Stefan8824.07.2008 23:32

Echipamentul nu este cine stie ce,crucea aceea parca mai da un aer interesant,insa este de bun augur.Personal nu am nimic ca este crucea pusa pe echipament si ce tot faceti comparatie cu Barcelona,sau ca Steaua e ca bracelona.Ma p.. pe Barcelona.Va place Barcelona??pt ce este o echipa comerciala ca de altfel tot ce insemana acel club.cand vad ca mai scrie si unicef..ma apuca nervi.Mai veniti si cu fulare cu Barcelona la meciurile Stelei imi vine sa va strang de gat.Sa va intre bine in cap Steaua Bucuresti este echipa mea de suflet nu ca voi Barcelona.COMERCIALILOR. :steagcruce:

Tudor_BOSS25.07.2008 04:09

Salut,bine v-am regasit pe toti.Incepe un nou campionat,avem un nou echipament, care mie unul imi place.Deci Forza Steaua si sper sa va vad cat mai multi pe stadion maine cu AS Roma si in tot campionatul,sa incurajam echipa si la bine si la greu asa cum numai noi stim sa o facem. :steag_cruce_invers:

Image075.jpg

baron25.07.2008 04:57

Eu zic asa: si in sezoanele trecute Steaua a avut echipament in dungi. E drept ceva mai late. Ideea e ca la vechile tricouri materialul pare slabut, nu are tinuta(tricourile parca curg de pe jucatorii nostri, iar sorturile la fel). In plus inscriptia CITIFINANCIAL pare o carpa alba cusuta in graba pe tricou. Cred ca se puteau alege alte solutii, mai elegante, de a afisa reclama sponsorului. In plus numele jucatorilor, pe vechile tricouri, era scris aiurea, cu fonturi urate.

Sylvyx25.07.2008 05:09

Arata foarte misto dar sponsorul ala de pe mijloc si anume CITI FINANCIAL cam strica tricoul deoarece un alb in mijloc la rosu si albastru se vede nasol. in rest totul ok

HAI Steaua ! ! !

the_ace25.07.2008 06:22

sa fiu sincer nu ma incanta asa tare echipamentul....doar dungile sa te aduca cu gandul la al barcelonei ...e rosu ala prea deschis si nu da la fel de bine....parerea mea e ca ar fi trebuit sa fim mai originali si am fi gasit ceva mult mai bine , dar dak oierul e oier nu ai cu cine sa te contrazici el vrea ca la Barcelona atunci asa tre' sa fie ...asta e situatia din pacate

ariven2125.07.2008 06:31

Se pare ca vom avea un echipament frumos doar cand vom avea alt sponsor nu Nike...Imi pare rau dar aceste echipamente nu sunt, in opinia mea, potrivite...Iar crucea de la spate...le pune cruce! Sunt curios ce o sa zica Emeghara cand o as vada cu ce joaca in spate...Iar logo-ul de la Citifinancial putea fi inscriptionat direct pe tricou, nu pe banda alba oribila...Cat despre cel galben-verzui cau un uo de rata...dupa ce suntem numiti si oi acum vrem sa ne dam boboci?

O alegere neinspirata. Cel mai frumos tricou Nike care l-a avut Steaua a fost cel din 2004-2006, cand tricoul rosu era purtat cu sort albastru...

ULTRASSICK25.07.2008 07:10

Ce sa zic..arata binisor...singura chestie e ca nu prea imi plac in dungi....1 ca seamana cu puscariasii si 2 de fiecare data cand am avut dungi am avut sezoane slabe(dar sa nu cobim)... sper sa spargem gheata...mai ales ca avem si CRUCEA in spate....eu sunt crestin...dar sunt de parere ca religia nu prea ar trebui amestecata cu fotbalul...desi cred ca fiecare suporter(90%) se roaga inainte de meci ca echipa lui favorita sa castige...

ORICUM FORTA Steaua! :steagcruce:

dax4725.07.2008 07:36

Echipamentul pare ok, dar crucea aia e penibila rau. La anul o sa puna pe piept la tricouri o oaie si un cioban langa ea, calare pe maybach.

Cipper25.07.2008 07:37

Ba cat ghinion. Acu' ca ma mandream si eu cu tricoul oficial de la Nike :)). Oricum mi se pare o campanie proasta aceea de a vinde doar tricouri fara nume/numar. Stiu ca le poti inscriptiona la stadion da nu toata lumea poate ajunge la stadion asa usor.

In plus mai am un exemplu de marketing prost. In prima zi a turneului final mi s-a pus pata sa-mi cumpar tricoul nationalei de la Adidas. M-am dus in unirii la magazinul adidas si aveau doar pantaloni scurti... Cu o luna in urma am fost prin Barcelona si gaseai de 3 ori mai multe magazine FCBotiga decat Adidas, Nike etc. Mai e mult pana acolo.

Virgil25.07.2008 08:10

Mi se pare un echipament frumos. Imaginile nu pot fi insa intotdeauna fidele originalului, asa ca maine seara ma voi convinge direct pe stadion de realitate.

Asteptam de mult un tricou in dungi, doream putina diversitate, ma saturasem de albastrul acela spalacit si de ros-albastrul in dungi prea late.

Se pare ca e si un tricou de calitate, care asigura toate conditiile jucatorului pentru a se simti bine in el.

In privinta crucii inscriptionate pe gulerul tricoului, marturisesc ca nu ma deranjeaza deloc. Ba chiar cred ca da distinctie tricoului.

Ma surprinde sa vad comentarii ostile semnului crestinatatii. Suntem crestini si nu ar trebui sa ne deranjeze o cruce pusa pe un tricou. Stiu insa ca ostilitatea e adresata celui care a sugerat inscriptionarea sa. Daca nu ma deranjeaza sfantul semn nu inseamna ca pot fi de acord cu ideile aiurite ale creditorului, care mai in gluma, mai in serios a afirmat ca va da muzica religioasa in pauza dintre reprize. Ar fi prea mult. E stadionul Steaua un templu, dar e un templu al fotbalului, nu al credintei.

Deja se comit suficient de multe ilegalitati la solicitarea unui bilet sau abonament, la intrarea pe stadion, sau in interiorul lui. Ar fi culmea sa ne ofere si muzica pe care o doreste el.

Sper ca noul echipament sa aduca noroc Stelei, daca un echipament sportiv poate determina acest lucru.

c.ronaldo1725.07.2008 08:31

Cand jucatorul nu stie sa joace fotbal, acum da vina pe echipament, la mondial da vina pe minge...

Heart_For_Steaua25.07.2008 08:38

Sponsorul nu va mai fi afisat pe acel dreptunghi alb , si nu va mai fi CityFinancial ci CityBank... Crucea s-ar putea sa fi fost decat o gaselnita a presei , pentru ca in prezentarea oficiala de acum cateva minute nu s-a pomenit nimic despre cruce...

xDaJACKALx25.07.2008 08:46
In privinta crucii inscriptionate pe gulerul tricoului, marturisesc ca nu ma deranjeaza deloc. Ba chiar cred ca da distinctie tricoului.

Ma surprinde sa vad comentarii ostile semnului crestinatatii. Suntem crestini si nu ar trebui sa ne deranjeze o cruce pusa pe un tricou.

Toate echipele imbracate de Nike au pe ceafa un simbol reprezentativ clubului.Arsenal-un tun

Mancheste-un diavol, PSG-Turnul Eiffel, Barcelona-steagul Cataluniei, Valencia-un liliac etc.Ti se pare ca acea cruce este reprezentativa pentru Steaua sau pentru Becali?

thunderz25.07.2008 09:10

Ma surprinde sa vad comentarii ostile semnului crestinatatii. Suntem crestini si nu ar trebui sa ne deranjeze o cruce pusa pe un tricou.

Toate echipele imbracate de Nike au pe ceafa un simbol reprezentativ clubului.Arsenal-un tun

Mancheste-un diavol, PSG-Turnul Eiffel, Barcelona-steagul Cataluniei, Valencia-un liliac etc.Ti se pare ca acea cruce este reprezentativa pentru Steaua sau pentru Becali?

Deci e bine ca nu avem nici o cruce si da mi se pare reprezentativa pt Becali dar nu pentru Steaua. Oricum echipamentul ala Galben fosforeshcent e urat mai bine ar schimba sa avem si noi echipamente adidas ca aia d la Chelsea si Liverpool au niste echipamente Adidas foarte misto. Cruce ne trebuia dak nu castigam nu mai dam vina pe jucatori nici p minge ci pe Dumnezeu ca nu ne-a ajutat

Catalyn0725.07.2008 09:17

mie chiar imi place echipamentul, chiar si ala galben...verzui, sau ce culoare o fi. Ma bucur ca nu mai scrie City Financial in halu in care era scris pana de curand ... :dry: . Oricum cred ca inca 100 de ani de acum incolo tot or sa se gaseasca unii sa zica ceva de rau de noile echipamente

f234567k25.07.2008 11:30

Ma bucur ca nu m-am dus la prezentare. Mai toti amicii care au fost mi-au povestit ca era plin de cetateni care erau foarte excitatii atunci cand i-au vazut pe jucatori.

Virgil25.07.2008 12:14

Steaua și-a prezentat la Welness Club din Plaza România, achizițiile din aceastã varã: mijlocașul Janos Szekely (cu numãrul 7), mijlocașul portughez Tiago Gomes (30), atacantul Bogdan Stancu (28), atacantul grec Pantelis Kapetanos (35) și atacantul brazilian Arthuro Bernhardt (11).

Noul echipament al Stelei e de ultima "tehnologie" in materie de echipamente sportive, iar suporterii au acum ocazia sa isi cumpere o replica facuta special pentru ei.

ssinpadureacualune25.07.2008 15:37

In sfarsit un echipament frumos.Cel mai mult conteaza ca au bagat scrisul direct pe tricou si nu pe fond alb.Dupa ani si ani imi place echipamentul Stelei.

«12»