FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Prea mari pentru Steaua

«12»
MoWeed20.09.2008 08:42
Nu numai in Romania, ci peste tot in lumea asta banii inseamna totul. Daca becali i-a dat 75.000 la semnatura + 3.000 pe luna, inseamna ca a primit indicatii clare ca pustiul e tare. Si nu de la becali Valentin.

Ai dreptate, dar cu antrenori ca Valentin Becali cum crezi ca va ajunge la echipa mare?

Marius20.09.2008 09:07

Asta e problema jucatorului si a clubului. Dar in niciun caz nu trebuie blamat pentru ca a vrut bani mai multi. Daca nu ma insel, am mai spus odata lucrul asta, in prima faza a "scandalului". Pustiul e constient de valoarea pe care o are, si-a asumat un risc punand piciorul in prag si uite ca i-a iesit.

Stau si ma gandesc cum e mai bine. Ca asta micu', tupeist, dandu-i una peste bot lui becali, sau ca Vali Badea care plangea la usa vestiarului dupa un tricou cu Real...

MoWeed20.09.2008 09:11

Pai daca stam sa ne gandim marea majoritate a juniorilor sunt ademeniti cu bani de la varste fragede si cluburile mari se intrec in oferte pentru juniorii de perspectiva.

Dar sunt bani aruncati aiurea daca nu avem antrenori profesionisti la juniori

Marius20.09.2008 09:17

Dincolo de antrenori e vorba si de atitudine. Ma indoiesc sincer ca Bukosi a fost sau este vreun antrenor rasarit, si totusi l-a "dat" pe Hagi. Iarasi ma indoiesc ca Hagi ajungea undeva daca nu avea ambitie, vointa, talent etc.

Pana la urma pustiulica e la Steaua. Ca e antrenat de Valentin becali, Strizu sau wenger nu prea conteaza, important e ce se va alege de talentul lui.

P.S. faptul ca Oli a luat la echipa mare in momentul in care abia isi facuse buletinul spune destul de multe despre priceperea unora...

metzzz20.09.2008 09:19

Mai mult ca sigur ia dat bani ca i-a zis Olitza ca e bun :) . E bine ca a ramas , acuma trebuie sa vrea si el sa ajunga undeva . Ideea e sa nu ii intre in cap doar bani .

Virgil20.09.2008 09:33
Ma indoiesc sincer ca Bukosi a fost sau este vreun antrenor rasarit, si totusi l-a "dat" pe Hagi.

Iosif Bukossy, fost jucator la Steaua si la Farul, a fost dupa scurta cariera de fotbalist, incheiata ca urmare a unui accident, un mare cautator de talente. Unul dintre cei nu foarte multi. Cine a citit cartea lui Grigore Cartianu despre Hagi, isi aminteste ca la recomandarea unui prieten, l-a urmarit pe micutul Hagi jucand fotbal in curtea scolii. Uimit de talentul sau l-a chemat la piticii Farului unde i-a indrumat pasii pana la 17 ani, cand a debutat in echipa mare a constantenilor.

Din pacate Bukossy nu se mai afla de ceva timp printre cei vii.

MoWeed20.09.2008 09:38
Dincolo de antrenori e vorba si de atitudine. Ma indoiesc sincer ca Bukosi a fost sau este vreun antrenor rasarit, si totusi l-a "dat" pe Hagi. Iarasi ma indoiesc ca Hagi ajungea undeva daca nu avea ambitie, vointa, talent etc.

Pana la urma pustiulica e la Steaua. Ca e antrenat de Valentin becali, Strizu sau wenger nu prea conteaza, important e ce se va alege de talentul lui.

P.S. faptul ca Oli a luat la echipa mare in momentul in care abia isi facuse buletinul spune destul de multe despre priceperea unora...

Pai ce atitudine poate sa aiba nepotul lui Becali, atata timp cat stie cum a ajuns la club si ca, probabil, va sta acolo cat timp nu-l supara pe Jiji?

Degeaba e la Steaua daca va ajunge la varsta majoratului cu lipsuri in bagajul de cunostiinte. De la juniori trebuie invatate chestiile de baza

Marius20.09.2008 10:07
De la juniori trebuie invatate chestiile de baza

Banuiesc ca antrenorii de la juniorii lui FC Arges sau CSM Resita (sa ma refer strict la Mutu si Chivu) sunt toba de carte...

Nu are nicio legatura ca pe antrenorul grupei '93 de la Steaua il cheama becali, Copos sau turcu. In Romania, mare parte din formarea unui jucator tine de caracterul si vointa acestuia.

Ca tot o dai cu lipsuri in bagajul de cunostinte, am sa-ti spun o mica poveste. Acum ceva ani, un fost coleg de-al meu (mai mare cu 3 ani) era mahnit pentru ca antrenorul echipei de div. B care voia sa-l transfere i-a spus ca nu il ia pentru nu suteaza bine cu amvele picioare. Amicul meu s-a antrenat o iarna intreaga cu echipa de div. C unde activa si a invatat sa traga si cu dreptul. Joaca si acum fotbal la nivel profesionist.

Virgil,

Uitasem ca a murit, sa-i fie tarana usoara. Totusi, raman la parerea ca nu a fost un antrenor senzational.

Melku20.09.2008 10:28

Nu il judecati asa de asupra pe pusti, prima oara cand am citit despre el pe gsp.ro a povestit si aratat cum primise de la Liverpool tricoul lor cu numele lui de ziua lui. Hai sa nu fim ipocriti si sa admitem ca ne dorim cu toti mai bine si in locul unui parinte e normal sa iti doresti cat mai mult pentru odrasla ta. Bineinteles ca ar fi pacat pentru noi sa pierdem un asemenea talent dar sincer sa fiu in locul lui plecam pe jos acolo, intr-un mediu in care e imposibil sa nu ajungi mare daca ai talent decat sa raman aici si sa am un viitor incert.

razvaneL0921.09.2008 05:38

Ei cred ca azi fotbalul inseamna numai Messi,Ronaldinho si KaKa. Auzi nu sunt conditi....pustiul ma face sa rad , daca iti face placere sa joci fotbal si sa stai la acest club te schimbi si in tribune.

«12»