FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua, acasã

«12»
milovan djilas20.07.2008 19:24

Nimic nu este mai gretos si mai urat ca un tradator.

Bravo, domnule, un post admirabil... Felicitari!!!!!

Ovidiu_IASHI_Steaua20.07.2008 20:28

Un exemplu de stelist autentic...Felicitari luati exemplu: SEMPRE SUPERIORES

:steag_cruce_invers:

AdrianUltras2520.07.2008 20:37
@MoWeed

Explica-mi si mie te rog frumos ce rezolvam daca stam si ne plangem aici pe forum,in fata unui calculator . Chiar nu va dati seama ca trebuie un protest gigantic,de 10 ori mai mare decat a fost cel de la meciul cu Ceahlaul de acum 2 sezoane ?

Un moment prielnic ar fi acest meci de prezentare , insa stim cu totii ce s-a intamplat acum un an la meciul cu Charleroi . Nu are nimeni ,dar absolut nimeni tupeul sa dea tonul pe stadion. Si chiar daca s-ar intampla acest lucru,imediat ar fi starpit manifestul cu un cor de huiduieli de la oamenii bine intentionati care nu uita ca "nea Gigi " a facut atatea lucruri bune pentru Steaua.

De-ar face si infarct...

Daca facem ce a facut baiatul ala la meciul cu Charleroi nu rezolvam absolut nimic.

Ba mai mult, o sa vina ciobanu la TV si o sa zica tot felul de prostii si o sa iasa el marele salvator sfant iar noi, suporterii, vom fi iarasi facuti animale si huligani.

Din pacate prietene, legal, nu putem face nimic.

Putem doar protesta prin cantece si bannere.Bineinteles, cantece si bannere civilizate.

Ca daca nu ne baga la puscarie legea Dragomir!

dax4720.07.2008 22:40

Metode de protest :

1 - Neprezentare - sa fie stadionul gol. O masura de efect, dar ca aplicare este o situatie imposibila, pentru ca n-ai cum sa impui cuiva acest lucru, si sa nu-i dai sansa sa-i cerseasca lui Jiji niste euroi.

2 - Stadion plin, tacere mormantala. La fel, ar fi un semnal de alarma, si un mesaj puternic dat de catre suporteri echipei si conducerii clubului, in speta oierului. Aplicabilitate = zero.

3 - Orice situatie diferita de alea de mai sus. Fiecare urla in felul sau, sau mananca seminte, mai trage o injuratura, il saluta pe Jiji cand apare la fereastra, etc

Multi dintre voi nu fac diferenta dintre realitate si fantezie. Faptul ca cineva tine cu o echipa nu inseamna ca acel individ trebuie sa si fie sclavul acelei echipe. Iar faptul ca unii de pe forum sunt profund nemultumiti in ce priveste managementul clubului si mersul echipei inseamna ca ei sunt ingrijorati de aceasta stare si nu ca ar fi anti stelisti.

Nu fiti oi ! Vreti sa protestati ? Protestati impotriva oierului, ca el este cea mai mare nenorocire abatuta asupra Stelei. Asta o sa puna cruce Stelei. Definitiv.

Garrincha21.07.2008 07:33

Induiosator articol domnule Ardeleanu, intradevar iubirea pentru Steaua se mosteneste si este oarba in ceea ce priveste varsta. La mine in familie o am pe bunica mea care e stelista la varsta venerabila de 85 de ani, si ea mi-a pus intrebarea: "ce se intampla cu Steluta noastra?". Din pacate nu am stiut ce sa-i raspund. Sper ca aceasta perioada confuza sa fie una trecatoare cum a fost cea de la inceputul anilor '80. Oricum felicitari pentru articol.

shack3r21.07.2008 09:36

azazello : " mania va duce pana acolo incat ati fi in stare sa stricati un meci de prezentare al Stelei. "

Asta ar fi o problema,sa fie stricat meciul de prezentare al Stelei ? Nu ar fi mai bine sa inceapa un protest de mare amploare chiar la meciul acesta,vazut si in strainatate ?

@AdrianUltras25

Imi pare rau,greseala mea,nu m-am exprimat complet . Nu vroiam sa ma refer la baiatul ala care a sarit gardul si a incercat sa il loveasca pe portarul belgienilor, ci la momentul in care,atunci cand s-a incercat un protest impotriva lui Becali,suporterii de la tribuna 1 au inceput sa ii huiduie pe membrii peluzelor,care au stat la acel meci la tribuna 2 din cate imi amintesc eu...

@dax47

Complet de acord cu tine,insa niciunul nu este nemultumit,toti suntem ingrijorati,pentru ca pana la urma este vorba de echipa pe care noi o iubim.

victor21.07.2008 13:29
azazello : " mania va duce pana acolo incat ati fi in stare sa stricati un meci de prezentare al Stelei. "

Asta ar fi o problema,sa fie stricat meciul de prezentare al Stelei ? Nu ar fi mai bine sa inceapa un protest de mare amploare chiar la meciul acesta,vazut si in strainatate ?

@AdrianUltras25

Imi pare rau,greseala mea,nu m-am exprimat complet . Nu vroiam sa ma refer la baiatul ala care a sarit gardul si a incercat sa il loveasca pe portarul belgienilor, ci la momentul in care,atunci cand s-a incercat un protest impotriva lui Becali,suporterii de la tribuna 1 au inceput sa ii huiduie pe membrii peluzelor,care au stat la acel meci la tribuna 2 din cate imi amintesc eu...

@dax47

Complet de acord cu tine,insa niciunul nu este nemultumit,toti suntem ingrijorati,pentru ca pana la urma este vorba de echipa pe care noi o iubim.

mestere "shack3r", dupa ce ca esti patetic in ridicol si subtire in comentarii, incerci sa compensezi prin insistenta! asta te face si plictisitor: un revolutionar de opereta, un che-guevara de mucava! exact ce ne lipsea la Steaua?!

cat despre articol, el merita toata lauda. un gand patetic si tulburator despre un fenomen minunat. nu inteleg insa de ce multi cred ca este "un indemn la lupta", cand de fapt ar trebui sa taca si sa cugete, atat cat pot?

o singura observatie: Lacatus "nu indura" nimic azi in Ghencea! relatia lui cu Becali este solida si dateaza de mai bine de 20 ani. as zice ca Gigi i-a acordat o sansa, asemeni ca si lui Hagi, ca raspuns la trecutul lor glorios, si acum noi suporterii trebuie sa induram experimentul, caci ca antrenori atat Hagi cat si Lacatus nu sunt decat niste "experimente"!

shack3r21.07.2008 14:05

@AdrianUltras25

@dax47

mestere "shack3r", dupa ce ca esti patetic in ridicol si subtire in comentarii, incerci sa compensezi prin insistenta! asta te face si plictisitor: un revolutionar de opereta, un che-guevara de mucava! exact ce ne lipsea la Steaua?!

cat despre articol, el merita toata lauda. un gand patetic si tulburator despre un fenomen minunat. nu inteleg insa de ce multi cred ca este "un indemn la lupta", cand de fapt ar trebui sa taca si sa cugete, atat cat pot?

o singura observatie: Lacatus "nu indura" nimic azi in Ghencea! relatia lui cu Becali este solida si dateaza de mai bine de 20 ani. as zice ca Gigi i-a acordat o sansa, asemeni ca si lui Hagi, ca raspuns la trecutul lor glorios, si acum noi suporterii trebuie sa induram experimentul, caci ca antrenori atat Hagi cat si Lacatus nu sunt decat niste "experimente"!

OK,imi cer scuze,e ultimul meu comentariu . Daca tu crezi ca e roz treaba la Steaua,e problema ta . Eu sunt de alta parere si am incercat sa mi-o sustin . Imi pare rau ca v-am plictisit..

victor21.07.2008 14:47

@AdrianUltras25

@dax47

OK,imi cer scuze,e ultimul meu comentariu . Daca tu crezi ca e roz treaba la Steaua,e problema ta . Eu sunt de alta parere si am incercat sa mi-o sustin . Imi pare rau ca v-am plictisit..

nu e roz, dar prioritatile sunt cu totul altele! iar Steaua ca sa supravietuiasca are nevoie "intotdeauna" de victorii! suporterii care nu inteleg ca vom fi sub asediu sunt ori naivi ori criminali! pentru 2008-2009 nu avem decat doua alternative: ori invingem, ori murim! iar Steaua fara noi nu poate sa razbeasca!

dax4721.07.2008 15:23

Steaua merge inainte indiferent de atitudinea suporterilor. Nu depinde decat de patron, si-atat.

Noi ne mintim singuri crezand ca aducem vreun aport semnificativ la rezultatele echipei. Da, sunt frumoase declaratiile : pentru fani alergam noi aici, si ne dam silinta ca sa castigam meci de meci.

Realitatea insa e cruda si trista : ei alearga doar pentru banul lor si-atat. A disparut devotamentul de altadata, cand jucatorii erau si suporterii echipelor unde evoluau. S-a terminat acea era, acum fiecare joaca acolo unde este platit mai bine. Asta e democratia - fiecare isi vede interesul, in speta cel economic.

Fotbalul la romani a fost confiscat de lumea interlopa, pentru ca este o sursa de bani si de control al populatiei, si implicit a voturilor politice, deci o parghie pentru control politic si inavutire. Cluburile de fotbal au incetat sa fie de sine statoare ; au ajuns doar simple afaceri ale unor personaje dubioase, imbogatite prin cai ilicite si care acum se dau salvatorii fotbalului romanes.

Chiar nu merita sa-ti dai viata pentru nici unul din cluburi ! Iar cazul nostru e cel mai trist dintre toate. Cu totii stim ca Steaua va fi pe veci oaia lui Jiji bekali , o oaie care va fi mulsa pana la epuizarea totala. Si nu putem face nimic. Legea nu-l poate atinge, sniperi nu are natiunea, iar cel mai trist este ca sunt destui cei care cred in acest luptator al luminii de maybach, gata sa-l ovationeze si sa-l voteze, sperand, in sinea lor, sa prinda niste euroi aruncati de milostivul Jiji.

Ramane sa mai schimbe si sigla cu o oaie ros albastra si s-a terminat.

victor21.07.2008 15:52
Steaua merge inainte indiferent de atitudinea suporterilor. Nu depinde decat de patron, si-atat.

Noi ne mintim singuri crezand ca aducem vreun aport semnificativ la rezultatele echipei. Da, sunt frumoase declaratiile : pentru fani alergam noi aici, si ne dam silinta ca sa castigam meci de meci.

Realitatea insa e cruda si trista : ei alearga doar pentru banul lor si-atat. A disparut devotamentul de altadata, cand jucatorii erau si suporterii echipelor unde evoluau. S-a terminat acea era, acum fiecare joaca acolo unde este platit mai bine. Asta e democratia - fiecare isi vede interesul, in speta cel economic.

Fotbalul la romani a fost confiscat de lumea interlopa, pentru ca este o sursa de bani si de control al populatiei, si implicit a voturilor politice, deci o parghie pentru control politic si inavutire. Cluburile de fotbal au incetat sa fie de sine statoare ; au ajuns doar simple afaceri ale unor personaje dubioase, imbogatite prin cai ilicite si care acum se dau salvatorii fotbalului romanes.

Chiar nu merita sa-ti dai viata pentru nici unul din cluburi ! Iar cazul nostru e cel mai trist dintre toate. Cu totii stim ca Steaua va fi pe veci oaia lui Jiji bekali , o oaie care va fi mulsa pana la epuizarea totala. Si nu putem face nimic. Legea nu-l poate atinge, sniperi nu are natiunea, iar cel mai trist este ca sunt destui cei care cred in acest luptator al luminii de maybach, gata sa-l ovationeze si sa-l voteze, sperand, in sinea lor, sa prinda niste euroi aruncati de milostivul Jiji.

Ramane sa mai schimbe si sigla cu o oaie ros albastra si s-a terminat.

ma scuzi, dar ai o logica absolut extremista!

pentru mine Steaua nu mai este demult doar o echipa de fotbal, este un fenomen, iar aceasta se datoreaza unor serii incredibile de performante, avand in vedere resursele folosite. Steaua transcede timpurile si exista prin memoria colectiva. nu suntem importanti noi cei de azi, de ieri, sau de maine, nu conteaza Becali sau alt conducator, nu conteaza jucatorii. Steaua va fi mereu un parfum vesnic, un cuvant infinit, un gand de lumina si un strigat de lupta! nu va mai autocompatimiti si invatati sa fiti mandri si sa va bucurati! traiti intr-o lume in care Steaua exista!

kosm1n21.07.2008 19:39

As vrea sa vad ziua cand suporterii or sa aleaga pe cine vor ca presedinte cum se face la marile cluburi din Spania de exemplu! Un Presedinde de club din Spania e ales nu il pune nimeni de capul lui! Este o moda proasta ca sa vina unu cu bani tip Becali si Abramovich si sa faca cea ce vrea el cu echipa! echipa ar trebui sa fie in primul rand a suporterilor si numai antrenorul sa aiba autoritate la jucatori! Din pacate se pare ca antrenori(in adevaratul sens al cuvantului) in ziua de azi prea putini si de aici ca rezultate cam rare! La noi exista prea multi "Becali" care fac cei taie capul! Vreau din tot sufltul ca Laca sa se impuna in fatza lui Becali da pe zi ce trece boul isi baga si mai tare nasul si nu-i vad cale de intoarcere la expedierea lui Laca la primul esec! Fie ce-o fi mereu stelist!

victor22.07.2008 07:24
As vrea sa vad ziua cand suporterii or sa aleaga pe cine vor ca presedinte cum se face la marile cluburi din Spania de exemplu! Un Presedinde de club din Spania e ales nu il pune nimeni de capul lui! Este o moda proasta ca sa vina unu cu bani tip Becali si Abramovich si sa faca cea ce vrea el cu echipa! echipa ar trebui sa fie in primul rand a suporterilor si numai antrenorul sa aiba autoritate la jucatori! Din pacate se pare ca antrenori(in adevaratul sens al cuvantului) in ziua de azi prea putini si de aici ca rezultate cam rare! La noi exista prea multi "Becali" care fac cei taie capul! Vreau din tot sufltul ca Laca sa se impuna in fatza lui Becali da pe zi ce trece boul isi baga si mai tare nasul si nu-i vad cale de intoarcere la expedierea lui Laca la primul esec! Fie ce-o fi mereu stelist!

exemplul respectiv exista numai in spania si numai la anumite cluburi (real, barca) organizate ca societati anonime pe actiuni. e un sitem mai special si de aceea nu este foarte raspandit. totusi nicaieri in lumei numarul investitorilor nu depaseste oferta, asa ca alegerea este limitata.

«12»