Au fost doar fluieraturi si huiduieli impotriva voastra , nu a imnului . Cantati-va imnul echipei ,daca aveti asa ceva , nu imnul national . Hai sa aud si eu pe suporterii lui Real Madrid ca vor canta Imnul Spaniei pe terenul catalanilor . Asa ceva doar in Romania se va face ...
Cumetre 112 , noi , unii dintre romanii autentici si cu pedigree , gasim de cuviinta sa ne manifestam simtamintele nationaliste mai cu mult aplomb fata de altii...asadar o sa cantam imnul Romaniei !
Te rog sa-ti gasesti ton si cadenta decenta la vorbire caci nu vreau sa-ti simt superioritatea nici macar in scris !!!
Va astept la patinoar cu...pumnii stransi , da' n-am sa-i tin in semn de noroc ! 
Noi, romani autentici si cu pedigree
))))))))) Excelent !!! Ai uitat sa adaugi "si cu fruntea de 2 cm". De ce in orice topic despre hochei se ajunge la dispute nationaliste ? Mai ales ca cei mai inversunati oricum nu dau pe la patinoar si habar n-au de hochei. Dar au auzit ei ca e ceva cu unguri acolo si cu siguranta aia nu vin degeaba la Bucuresti, cred ca vor sa ne fure Ardealul. Si se mai intreaba lumea cum de ajung Vadim si Becali sa aiba atata popularitate. Pai uite micii razboinici ai luminii in actiune ! Eu propun ca moderatorii sa elimine postarile care incita la violenta, indiferent din ce parte vin ele.
Si nu mai confundati patriotismul cu nationalismul, sunt chestii total diferite. Dar ce mai conteaza asta, cand tu stai cu pumnii stransi, gata sa rupi un ungur pe genunchi, pentru ca sigur ti-a facut el ceva. Of, daca ti-ai aminti si ce...
bravo robson!!! la cat de inversunati sunt ei,la noi e normal sa se gaseasca un intelept ca tine...nu sunt pt instigare,asta e clar...dar sincer,ma enerveaza numai cand vad ca posteaza ala pe site-ul nostru...si,in alta ordine de idei...tu mergi la hochei??? stii regulile??? si ai fruntea chiar asa de lata??? te-ai ras in cap adica??? cand e offside la hochei,daca nu te superi??? hai ca ti-am dat de conspectat si studiat...stii,nu prea-mi plac de fel "suficientii"...
"Ala" posteaza fara sa injure Steaua. Da informatii despre hochei si cam atat. Si, in alta ordine de idei, da, merg la hochei si nu doar la meciurile cu HC sau Progym, merg si cand sunt 20 de oameni in patinoar. Si stai linistit cu regulile ca le stiu, nu-ti face tu probleme. Putin imi pasa daca-ti plac tie sau nu. Dar m-am saturat ca discutiile despre hochei sa fie discutii nationaliste.
Si apropo de suficienti, lasa intrebarile cu "cand e ofsaid (asa se scrie in romana) la hochei". E prea usor. Te intreb eu daca poti da gol cu patina la hochei. Asa ca da-i tu un search pe google, daca tot te dai istet.
Asta daca ai timp, pentru ca a inceput campionatul de fotbal si o sa fii ocupat, o sa uiti de hochei.
PS: "defel", nu "de fel", in cazul asta, cand inseamna "deloc". Romanii astia patrioti au probleme cu gramatica.
@ Stanici
Ce legatura au jucatorii de hochei de origine maghiara de azi (Steaua avand si ea cativa in echipa) cu ce a patit stra-strabunicul tau, in ipoteza in care stra-strabunicul tau chiar a patit ceva ? Si daca tu spui ironic ca "sportul nu trebuie amestecat cu politica" e trist. Sau ti se pare amuzant sa te bucuri de spectacol pe stadion si pe patinoar cu copilul... Sunt oameni care se duc sa-si sustina echipa si oameni cre se duc sa injure adversarul. Nu sunt in masura sa judec, dar inclin sa cred ca faci parte din a doua categorie.
Si P.S.-ul e jenant. Am spus doar ca ar trebui interzise instigarile la violenta. Ti se pare prea mult ?