FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua participa in Interliga romano - maghiara

«1234»
eddie the 'ead23.07.2008 15:57

Intotdeauna am stiut ca exista si oameni care gandesc normal , chiar daca traiesc in Bucuresti .
- Te mananca?

Cineva i-a dat nas, iar numarului de urgenta i s-a urcat la cap. Tipic pentru zona de provenienta.

Evident, exprimarea lui 112 nu a fost cea mai fericita si probabil ca ar trebui sa-si ceara scuze, dar cu ce difera ce spui tu de ce a spus el? Cind te referi la zona de provenienta te referi si la romanii de acolo sau doar la maghiari?

Inca nu am vazut la toti acesti domni patrioti si gata sa ia gitul oricarui ungur (ca sa-si dovedeasca patriotismul, nu de altceva, desigur) vreun post despre hochei, dat fiind ca despre asta e articolul.

Marius23.07.2008 16:09
Cineva i-a dat nas, iar numarului de urgenta i s-a urcat la cap. Tipic pentru zona de provenienta.

N-ai nici cea mai mica idee unde s-a nascut sau unde locuieste 112... si totusi, vorbesti/scrii... ca deh, asta nu costa.

Stanici23.07.2008 16:44

@Marus - De ce esti ipocrit, mah? Acum ii iei apararea aluia... oricum, plm, prefer sa ma duc pe patinuar decat sa o frec aiurea in contre p-aici.

Ah, daca nu te-ai prins, a catalogat ca fiind "anormali in gandire" majoritatea cetatenilor locuitori ai capitalei Romaniei. Oricum tu te prinzi mai greu asa ca treaca de la m :console: ine

Eddie - eu inteleg ca esti antifa dar nici chiar asa, frateeee! Unde e Steaua e si pasiune, mai ales ca Steaua e Clubul Sportiv al Armatei Romane.

Virgil23.07.2008 16:46

@ eddie

Am spus, nu am dat cu parul. Si de maghiari cine a spus ceva? Nu am absolut nimic cu ei. Nici pro, nici contra. Si de unde pana unde numarul de urgenta e minoritar? Eu chiar nu cred ca e dupa felul corect in care foloseste limba romana.

Singura lui problema a fost aluzia aceea rautacioasa referitoare la bucuresteni. M-a deranjat.

Dar tu eddie ce cauza servesti intervenind pentru unul sau pentru altul? Crezi ca 112 nu ar fi putut sa-mi replice mai bine decat ai facut-o tu? Eu sunt convins ca da. Pentru ca e in cauza.

Te rog ca pe viitor sa eviti astfel de interventii. Te urmaresc de ceva timp si cam acelasi lucru faci tot timpul. Macar de-ai fi moderator pentru 5 minute ca Marius. Atunci poate ca as intelege sa te bagi in ciorba altora si sa-ti iei injuraturi. Eu nu te injur. Ar fi sub demnitatea mea domnule eddie - avocat neplatit. :)

@ Marius

Ti-am mai spus odata ca nu ai inteles nimic. Noroc cu Dorel ca te mai ajuta din cand in cand. :)

Marius23.07.2008 16:59

@ staniciu

omul a catalogat a fi "anormali in gandire" majoritatea bucurestenilor DOAR atunci cand vine vorba de o anumita etnie colocuitoare, lucru destul de corect, nu-i asa?

virgil,

tu stii foarte bine ca nu trebuie sa incurajezi off-topicul. si totusi o faci in fiecare post. Eddie are dreptate, nu cred ca sunt 50% din mesaje care sa se refere la articol. eu propun sa continuam discutiile cu caracter opff-topic in PM, pe messenger, mail, etc. iar aici sa ne referim la participarea Stelei in Interliga romano-maghiara, de acord?

Stanici23.07.2008 17:02

Ahem, pana la urma astia care suntem un pic mai stricti in ceea ce priveste provenienta cluburilor "combatante" o sa ajungem sa fim discriminati pentru ca se considera ca discriminam pe altii. Jet, 'r-ati ai dreaq de egoisti, de pupincuristi! Daca am juca impotriva unei echipe de hochei formate din oameni vinovati de crime impotriva poporului din care faceti parte, tot la tactica de pe gheata v-ar sta gandul. Hai sa ii luam Stelei o caracteristica importanta: aceea de a fi echipa romanilor. Si Maruse, DA, esti ipocrit - ti-am povestit cateva chestii din deplasarea de la Ciuc si te-ai aratat cel putin mirat la vremea respectiva.

Recoba23.07.2008 17:38

Ok deci sa fim on topic.Urmeaza un sezon dificil pentru. Steaua cu multe meciuri intr-o atmosfera extrem de ostila ,asta privind deplasarile.Fiti convinsi ca si pe gheata si in tribune va fi o furie si o ostilitate senzationala atat din partea lor ,dar si cand vor veni ei in Bucuresti.Si nu incercati sa fiti ignoranti cum ca domne ei nu fac asa ,ca sincer deja ar fi penibil.

Iar comentarii ca cele facute de 112 sincer nu isi au rostul...in special ca stie si el claaarrr situatia de la miercurea ciuc.

Stanici23.07.2008 17:44

Reccoba, acum sa vedem daca postarea ta e considerata ca fiind OK de judecatorul suprem al siteului, acest veritabil Desperado. Pana una-alta, tare mi-as dori sa facem deplasarile la hochei. O sa propun si colegilor mei din AISS, poate organizam niste chestii de genul. Asta daca al meu coleg Marus "Kacharava" nu o sa considere deplasarile ca fiind inapropiate si sa le stearga sau mai rau, sa le dea ban :)).

floroflores23.07.2008 18:51

cred ca nu 112 e problema noastra...el poate fi sfidat si nebagat in seama de acum...haideti sa ne concentram sa ne aducem prietenii (cat mai multi) la patinoar...asta e cel mai important...daca lumea va veni,cu super atmosfera si interes se va gasi o solutie si ne vom face din nou o echipa tare...este mult mai important decat sa se certe cativa de-ai nostri cu tot felul de neaveniti,si la asta sa se rezume tot,iar la meciuri sa fim tot 700...

Stanici23.07.2008 19:01

Pai bineinteles ca 112 nu e problema noastra.. problema noastra e ca suntem lingai, ca nu suntem in stare sa ne sacrificam un pic de timp ca sa ii incurajam pe baietii aia care isi dau sufletul sub culorile ros-albastre si care sunt platiti mult mai putin decat fitosii de la echipa de fotbal. Plus ca- daca a incuraja pe Steaua nu e indeajuns, macar sa facem front comun impotriva etnicilor maghiari care si-au pus gearele serios pe acest sport. Peste 2-3 posturi, o sa va povestesc ce si cum s-a intamplat in singura deplasare de la Ciuc in care am fost prezent - mie mi s-a parut strigator la cer ce s-a intamplat acolo.

floroflores23.07.2008 19:05

promovarea echipei noastre de hochei si interesul aratat sectiei de hochei (poate si prin cotizatii daca va fi nevoie) este chiar o actiune care trebuie serios tratata de AISS...nu cred,ca daca vom arata interes pt a crea o echipa si a o sprijini impreuna,ea se va desfiinta vreodata si cei din conducerea echipei noastre vor putea ramane nepasatori...RED BLUE ARMY...

11223.07.2008 19:08

dar de majoretele steliste care au stat in barul "ot kutya" langa suporterii ciucani inaintea meciului de ce nu spuneti nimic ? si nu au patit absolut nimic . Ele au fost felicitate ca si-au incurajat echipa ( chiar si de mine ) , galeria nu . ( pentru ca galeria nu incurajeaza civilizat ) .

nu ma referam doar la bucuresteni . persoane cu o gandire aiurea sunt si in ciuc . de exemplu , sa sustii pe Dunaujvaros in finala cupei maghiare in dauna hc-ului ( asta pt ca hc a batut sc in semifinale cu 3-2 ).

Steaua va avea , intradevar , o viata grea cu suporterii si arbitrii maghiari . Echipele ciucane au fost mancate pana acum de arbitrii , iar galeriile maghiare ne striga cu acel binecunoscut "magyar ciganyok " . Cu Alba Volan de exemplu nu va avea nimeni nicio sansa niciodata ... SC a fost la un pas de o mare victorie , dar arbitrii unguri s-au opus . Va veti obisnui repede cu atmosfera de acolo ....

In alta ordine de idei , Steaua a ales sa schimbe antrenorul pentru noul sezon . Asadar , Marius va fi onlocuit de Oleksandr Kulikov . Se pare ca vor urma si niste transferuri ... Intrunirea lotului cred ca a avut loc chiar azi .

floroflores23.07.2008 19:25
dar de majoretele steliste care au stat in barul "ot kutya" langa suporterii ciucani inaintea meciului de ce nu spuneti nimic ? si nu au patit absolut nimic . Ele au fost felicitate ca si-au incurajat echipa ( chiar si de mine ) , galeria nu . ( pentru ca galeria nu incurajeaza civilizat ) .

nu ma referam doar la bucuresteni . persoane cu o gandire aiurea sunt si in ciuc . de exemplu , sa sustii pe Dunaujvaros in finala cupei maghiare in dauna hc-ului ( asta pt ca hc a batut sc in semifinale cu 3-2 ).

Steaua va avea , intradevar , o viata grea cu suporterii si arbitrii maghiari . Echipele ciucane au fost mancate pana acum de arbitrii , iar galeriile maghiare ne striga cu acel binecunoscut "magyar ciganyok " . Cu Alba Volan de exemplu nu va avea nimeni nicio sansa niciodata ... SC a fost la un pas de o mare victorie , dar arbitrii unguri s-au opus . Va veti obisnui repede cu atmosfera de acolo ....

In alta ordine de idei , Steaua a ales sa schimbe antrenorul pentru noul sezon . Asadar , Marius va fi onlocuit de Oleksandr Kulikov . Se pare ca vor urma si niste transferuri ... Intrunirea lotului cred ca a avut loc chiar azi .

daca este asa,sunt semne bune...si primele sperante pt noi suporterii ros-albastrii de un nou inceput pe care cu siguranta il meritam...am umplut de multe ori patinoarul si vom fi prezenti din nou la fel...SIAMO TORNATI!!!

11223.07.2008 19:44

Eu chiar sper sa fie asa , e in interesul hocheiului romanesc . Cum as putea eu sa nu va felicit , de exemplu , atunci cand veti umple patinoarul ca acum 3 ani de zile ( de ramasesera oameni pe-afara ..si totusi erau meciurile la ora 21 ) ? ...

Hok3y23.07.2008 20:26
arbitrii maghiari...

LOL...ARBITRII MAGHIARIII!!!Sa nu zik cv frumos de ei:).....deci....credeti-ma cu sunt cei mai nesuferiti..si logik...ca impotriva Stelei dau totul...va garantez eu:)

Va spun din propria experienta:);)

Stanici23.07.2008 21:19

DOAR arbitrii maghiari?!! 1)Cand Steaua a fost la un pas sa obtina sponsorizarea unei mari firme de telefonie mobila din Romania (al carei director e stelist) - a intervenit ministrul roman (haha- de fapt maghiar) al telecomunicatiilor - "haideti sa nu amestecam sportul cu politica" - citat din ilustrii forumisti de prin zona. 2)Curvos ala cum mama mamei sale poate fi in acelasi timp si patron de echipa si presedinte de federatie?

3) Deplasare la Ciuc pentru finala Cupei Romaniei. In mod normal, la inceputul oricarui eveniment de acest gen se intoneaza imnul national. In schimb... pauza in difuzoare si toti spectatorii prezenti la meci incropesc ad-hoc imnul secuiesc. 30 de suporteri veniti din Bucuresti canta la randul lor "Desteapta-te romane!"... 3000 de huiduieturi, 3000 de ganduri negre, 3000 de priviri indarjite catre grupul nostru... Credeti-ma, am fost in Stefan cel Mare, julesti, Platinisanu, Oblemenco... niciodata nu am simtit ura impotriva a ceea ce sunt sau a ceea ce reprezint ca suporter mai acerb ca atunci... ura pura, nu erau fluieraturi sau scandari ci doar un "HUUUU" prelung, din toti rabojii la adresa imnului nostru national. Oricum, ne-am ridicat la inaltimea "provocarii" :D.

11223.07.2008 23:07

Au fost doar fluieraturi si huiduieli impotriva voastra , nu a imnului . Cantati-va imnul echipei ,daca aveti asa ceva , nu imnul national . Hai sa aud si eu pe suporterii lui Real Madrid ca vor canta Imnul Spaniei pe terenul catalanilor . Asa ceva doar in Romania se va face ...

Aceiasi suporteri de ce naiba n-au mai fluierat cand nu erati voi acolo , ci era doar echipa NATIONALA a Romaniei ??? De ce Catalin Geru declara in presa si la TV ca s-a simtit minunat alaturi de publicul ciucan ?? Nu zic ca ar fi cantat suporterii imnul , dar l-au ascultat stand in picioare . Si asta stiti foarte bine si voi , pt ca Telesport a filmat momentele si au fost date pe TV . Dar asta nu vreti sa recunoasteti .

De cenu mai spuneti cand ati bagat 4 ciucani in spital in 2004 ??? Cand ii asteptati la iesirea din spate a patinoarului cu bate de baseball in mana ??? Sau ati luat la bataie 3 jucatori rapidisti ce au venit sa vada un amarat de meci .... Sau de acel idiot care s-a dezbracat pe patinoar ??? Sau de alti nebuni care s-au luat la bataie cu jandarmii ?? S-a intamplat vreodata asa ceva in ciuc ???

Iar tu , hok3y , esti junior la Steaua banuiesc , probabil stii prea bine ce a patit anul trecut sc in semifinala cu Volan . Steaua nu se va simti la unguri acasa mai rau decat se simt echipele ciucane . Toate 4 echipe vom fi injurate si huiduite pe patinoarele lor . Mai ales HC care a avut "tupeul" sa intre in finalele maghiare anul trecut .

Aia cu orange e o gluma proasta . Niciodata orange nu ar fi venit la Steaua . Voi chiar credeti tot ce va baga Carlan pe gat .... Dar ca el a incercat sa fure sponsorul federatiei din care facea parte nu mai spuneti nimic , nu ?? Apropo , nu mai aveti pe cine injura , e presedinte nou la federatie .

Prin ceea ce am scris despre galeria stelista , sa nu crezi ca am pus asupra ta Stanici . Eu , oricand , voi avea acelasi respect deosebit pt orice suporter al hocheiului care face o deplasare pana la patinoar , chiar daca are unpunct de vedere diferit de al meu ! In fond , foecare isi sustine echipa favorita in felul lui . Atat timp cat o face doar prin vorbe , nu se intampla nimic ...doar suntem pe un stadion , nu la teatru . Dar , as vrea ca de fiecare data , la final , cel care pierde sa aiba puterea si caracterul necesar incat sa-si felicite adversarul !

Virgil24.07.2008 06:25

In conditiile explicate mai sus de numarul de urgenta, sper ca pana la inceperea primelor meciuri din interliga, sa le dea Dumnezeu conducatorilor celor 4 echipe din România, mintea cea de pe urma si sa se retraga din competitie. Avem campionatul nostru, cu bune si rele. La ce foloseste o interliga, in situatia in care se anticipeaza atitudinea arbitrilor unguri, a suporterilor unguri, ca fiind una ostila echipelor noastre?

Marius24.07.2008 06:55
La ce foloseste o interliga, in situatia in care se anticipeaza atitudinea arbitrilor unguri, a suporterilor unguri, ca fiind una ostila echipelor noastre?

La ridicarea nivelului competitiei. Una este sa joci impotriva Sportului sau a Brasovului si sa castigi cu 15-0 si alta este sa joci cu Alba, o super-echipa.

Mai foloseste la atragerea sponsorilor, intr-un sport in care lipsa banilor este aproape cronica. Una este ca o firma oarecare sa-ti dea bani pentru meciuri cu aceleasi Brasov sau Sportul, meciuri care nu sunt nici macar televizate, si alta este ca aceeasi firma sa-ti dea bani pentru meciuri cu primele echipe din Romania si Ungaria. Unde mai pui ca majoritatea meciurilor vor fi televizate (din nou, expunere, bani, etc), banuiesc ca si in Romania si in Ungaria.

Atitudinea suporterilor unguri este irelevanta, dat fiind ca la Bucuresti vor fi primiti exact in acelasi mod in care noi (ma refer la hocheisti) vom fi primiti in Ungaria. La fel in cazul arbitrilor. Marsati mult pe ideea ca "vai, ce rai sunt arbitri unguri cu noi, romani get-beget". As putea sa va intreb care arbitri ROMANI au fost impiedicati de FRHG sa arbitreze? Ce arbitru talentat roman este marginalizat? Sunteti atat de orbi incat nu vedeti ca interesul "romanilor" pentru hochei e aproape zero?

Da stiu, e o intrebare retorica...

Hok3y24.07.2008 07:28
3) Deplasare la Ciuc pentru finala Cupei Romaniei. In mod normal, la inceputul oricarui eveniment de acest gen se intoneaza imnul national. In schimb... pauza in difuzoare si toti spectatorii prezenti la meci incropesc ad-hoc imnul secuiesc. 30 de suporteri veniti din Bucuresti canta la randul lor "Desteapta-te romane!"... 3000 de huiduieturi, 3000 de ganduri negre, 3000 de priviri indarjite catre grupul nostru...

Are dreptate Stanici. Trebuie sa se intoneze imnul romanesc ca suntem ROMANII! . Asta nici eu nu pot suporta cand ii vad intonand imnul secuilor...noroc ca la Bucuresti se canta imnul Romaniei..sh din cate am vazut eu ...Pe GHEATA..Stelistii isi scot casca(au un respect)...iar unguriii macar asa din..sa scoata si ei casca...si sa stea toti pe linia Albastra...nu unu la mantinela,unu pe linie, Cucera (sau cum il cheama) statea prin poarta sau multe alte faze de genul acesta;)

Recoba24.07.2008 22:12

112 tu esti desa foarte subiectiv.Nu zice nimeni nici noi la Bucuresti nu suntem usa de biserica dar deja aberezi...

1.De majorete ca au stat la barul vostru,sincer era chiar culmea sa bateti si femei.

2.2004..ah de vis...mai ales ca aveti niste antipatici care mereu vin sa incurajeze echipa in mod ostentativ fata de Bucuresti...pentru voi e un prilej de sfidare nu de incurajare a sc csikszereda (moama ce sila imi e cand scriu numele asta)

3 nu cred ca ilyes sau niculae au "batut " ei 50 de insi cati erau in preajma lor

4 ala care s-a dezbracat a gresit grav , dar pentru asta vine frumos o amenda si alte pedepse...nu il scoti de pe patinoar taras si il dai cu capul de toate scaunele si afara il dai si cu capul de un pom asa ca de final..daia a inceput lumea scandalul cu jandarmii

5 si in final ce a fost in finala cupei la miercurea ciuc a fost o adevarata japca.Din pct de vedere al jocului Steaua a fost furata intr-un hal pervers , nu stiu daca Steaua a jucat in efectiv complet macar 2 minute ,arbitrii aia infecti eliminand la orice contact cate un stelist.Iar ca public sincer da am tinut foarte mult sa ajung pe vackar lajos sa vad atmosfera.Si sincer cantati extraordinar si se aude frumos pacat ca e mai greu cu limba romana . Dar ca ostilitate e gre de definit ce se intampla si cum sunteti tinuti in brate de toti de acolo ,inclusiv jandarmeria.pentru .cum v-ati comportat voi fata de noi , meritati jumate din patinoar luati la tranta.Daca o fatuca inocenta de maxim 5-6 ani avea un balon in mana si statea pe jos langa matinela la finalul jocului si imi arata un mic deget mijlociu ,atunci e clar ce fel de educatie are fatuca aia de la parinti.

11225.07.2008 00:32

E o prostie sa ne certam pe probleme legate desuporteri pt ca amandoi vom fi subiectivi . Dar spun doar ca atunci cand se va auzi de un om batut pe patinoarul din ciuc , n-ar trebui ca vreun om din oras sa mai calce vreodata intr-un patinoar . Ar insemna cea mai mare rusine si umilinta pt hocheiul ciucan , ca vreun om sa fie batut pe patinoar sau langa patinoar .

Pt Cupa Romaniei , hai sa lasam cifrele sa vorbeasca . Cu siguranta ele isi aduc aminte mai bine cum au fost cu penalizarile alea .... Poate nu uiti cele 2 intrari de-a dreptul criminale ale lui Vernikov si Kubrak . Amandoua cu crosa direct in gatul , respectiv capul adversarilor .

Prima repriza

02:16 GOL Sportklub 1-0 Filip (Sándor)

07:00 2 min Sportklub Sándor - charging

2 min Steaua Pisarenko

08:13 Invalmaseala in fata portii SC, Timaru impins

09:50 2 min Steaua Krechac charging

11:20 2 min Sportklub Kavulic high sticking

12:54 GOL Sportklub 2-0 Szõcs. Breakaway in inferioritate numerica, unu la unu cu portarul.

2+10 min Sportklub Hozó boarding - lovire de mantinela + conduita nesportiva

2 min Sportklub Adorján delaying the game - probabil puc peste mantinela

18:18 2 min Steaua Pisarenko

18:28 2 min Steaua Sadiy

19:45 2 min Steaua Vernikov

20:00 Final de repriza

Repriza a doua

00:00 SC incepe repriza cu dubla superioritate

02:42 2 min Steaua - too many players on ice - prea multi jucatori pe teren

06:36 GOL Sportklub 3-0 Duda (Filip)

07:?? 2 min Sportklub Kavulic slashing, cross checking sau holding, (scrie doar ca s-a comis cu crosa)

07:59 2 min Sportklub Papp Sz lovire

13:49 2 min Steaua Lupascu hooking, piedica

15:59 2 min Sportklub Moldován holding, tinerea crosei

16:29 2 min Steaua Georgescu hooking, piedica

19:24 2 min Steaua Geru charging

19:49 5 min+pedeapsa de meci Steaua Vernikov atac in zona capului

20:00 Final de repriza

Repriza a treia

00:06 2+10 min Steaua Bonda boarding, lovire de mantinela - Bonda s-a dus la vestiare

01:30 2 min Sportklub Sándor simulare

02:38 GOL Sportklub 4-0 Duda (Poznik)

03:47 2 min Sportklub - too many players on ice

04:13 2 min Steaua Zabludovsky piedica, hooking

07:09 GOL Sportklub 5-0 Péter R (Carsky)

08:24 2 min Péter R. piedica, hooking

10:27 2 min Sportklub Kavulic piedica, hooking

13:30 Dubla eliminare Papp Sz si Ghenea

15:07 2 min Steaua Timaru hooking

17:34 GOL Sportklub 6-0 Kavulic

17:37 2 min Sportklub Kavulic disciplinar (?)

20:00 Fluier final. Sportclub castiga Cupa Romaniei cu o victorie zdrobitoare.

Deci ,si Steaua a avut superioritate de 5 contra 3 , dar nu a reusit sa o si fructifice .

Total penalizari : SC - 34 , Steaua -39 . Deci de unde ai scos tu chestiile alea nu stiu .... doar asa ca sa fie niste dezinformari aici pe forum . Cifrele niciodata nu mint , amintirele da . Sau poate nici macar nu ai vrut sa-ti amintesti adevarul .

Iar pt acel meci , felicit echipa de majorete a Stelei si momentele cand voi incurajati pe Steaua ,adica echipa voastra favorita .

axl25.07.2008 00:46

Mult succes Stelei in noul format al campionatului!

lucvald-190225.07.2008 11:52
Au fost doar fluieraturi si huiduieli impotriva voastra , nu a imnului . Cantati-va imnul echipei ,daca aveti asa ceva , nu imnul national . Hai sa aud si eu pe suporterii lui Real Madrid ca vor canta Imnul Spaniei pe terenul catalanilor . Asa ceva doar in Romania se va face ...

Cumetre 112 , noi , unii dintre romanii autentici si cu pedigree , gasim de cuviinta sa ne manifestam simtamintele nationaliste mai cu mult aplomb fata de altii...asadar o sa cantam imnul Romaniei !

Te rog sa-ti gasesti ton si cadenta decenta la vorbire caci nu vreau sa-ti simt superioritatea nici macar in scris !!!

Va astept la patinoar cu...pumnii stransi , da' n-am sa-i tin in semn de noroc ! ;)

11225.07.2008 14:20

Asta e instigare la violenta , dar nu o sa pot eu sa schimb nivelul unora de gandire in materie de ce inseamna sa fii suporter al unei echipe . Maine vine AS Roma la Bucuresti , daca se va intampla ca anul trecut , incat un mare suporter stelist a intrat pe teren in timpul meciului ca sa-l loveasca pe portarul adevers ( nu mai stiu ce echipa era ) ...ce or crede aia despre noi ? Ne vom face in continuare de ras in lume si in europa ....

In fine , nu asta e importat , ci ceea ce se intampla la Steaua . Adica niste lucruri foarte bune . Marius devine director tehnic , locul lui pe banca fiind luat de rusul cu nationalitate ucraineana Aleksandr Kulikov . Este probabil cel mai titrat antrenor care vine in Romania . Este fost fundas la cele mai mare echipe rusesti TSKA si Spartak . Fost antrenor in 2001 al nationalei de U20 a Ucrainei . Este un antrenor extrem de disciplinat si este considerat cel mai dur antrenor din spatiul ex-sovietic .

Vine si un portar de "doar" 41 de ani de la Sokol Kiev , Evgeny Brul .

Mai vin si 2 canadieni . Unul dintre ei a evoluat in ultimul an in Liga a 3-a fraceza ( adica Ligue 2 ) la HC Mulhouse , unde in 23 de meciuri areusit 71 de puncte . Numele lui este David Croteau si are 25 de ani . Ar fi o problema pt ca si clubul Brest anunta ca e in tratative avansate cu Croteau .

Celalalt canadian ar fi Cam Severson care a jucat 6 sezonae in AHL si are 37 de meciuri in NHL .

Tot Cristi Carlan , a confirmat in "Hargita Nepe" despartirea de fratii Basilidesz si de Dennis Zabludovski de care va anuntam acum cateva zile . Tot el a mai declarat si ca bugetul este de aproximativ 400.000 euro . Poate vi se pare penibila suma , dar sa stiti ca este o suma imensa pt hocheiul romanesc , mai ales cel din Bucuresti .

Felicitari conducerii steliste pt deciziile luate in ultima vreme si pt hotararea de a duce mai departe hocheiul bucurestean si de a ramane in cursa pt medaliile cele mai stralucitoare !

«1234»