FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Testul

«12»
Marius18.07.2008 10:21
Si Lacatus a avut un retur impresionant. Daca nu ar fi fost la mijloc manariile CFR-ului, ar fi obtinut primul sau titlu din postura de antrenor. E cat se poate de normal sa continue cu Steaua.

Ce titlu ar fi obtinut? Unul care, fara manariile cefereului, ar fi fost marcat (mai mult decat este sezonul trecut) de manariile becaliote? Si crede-ma ca nu vorbesc doar ca sa ma aflu in treaba...

In fine...

mikutu18.07.2008 12:10
Nu cred ca e un test special pentru Lacatus. E un test pentru echipa. Daca se va califica in grupe meritul va fi al tuturor. Lacatus va avea partea lui din merit. Daca va rata, vina va fi a tuturor. Dar cel care va plati va fi antrenorul, pentru ca a lui este responsabilitatea rezultatului.

Mi-as dori sa vad un joc, daca nu spectaculos, macar frumos. Din pacate am depasit de mult perioada romantica a fotbalului. Aceea cand savuram un dribling, o faza inceputa de la portar, lucrata la mijloc, continuata pe extrema, urmata de o centrare ca la carte si terminata cu gol. Gata. S-a terminat. Numai rezultatul conteaza si el trebuie obtinut cu orice pret, prin orice mijloace.

Apoi, nu mai e loc de asa ceva pentru ca in fata noastra se pun redute, se aglomereaza careuri, se fac faulturi grosolane. Pentru ca, nu-i asa, noi suntem Steaua. Cea mai dusmanita echipa in ultimii ani, ca rezultat al gurii spurcate a creditorului si a practicilor sale "la vedere".

Revenind la tema, simt ca multa lume asteapta ca Lacatus sa se inece ca... tiganul la mal. Inainte de inceperea campionatului. Pai ce facem stimati stelisti? Avem in fata un deja vu. Acela cu Hagi demisionand dupa numai 8 etape. Sau cu Piturca renuntand la Steaua cu o saptamana inaintea debutului de campionat. Asta ne dorim? Sa incepem din nou cu stangul?

Personal nu doresc asta. Imi doresc ca echipa sa inceapa cu dreptul si incet-incet sa se puna pe picioare. Credeti ca Andone e mai bun decat Laca? In niciun caz. Sunt antrenori cam de acelasi calibru.

Duceti-l pe Ando inapoi la Sportul si sa-mi spuneti cati bani mai face. Ando a avut rezultate. Incununate cu titlul de campioana, asa cum a fost el obtinut. Consecinta? Merge mai departe alaturi de frânari.

Si Lacatus a avut un retur impresionant. Daca nu ar fi fost la mijloc manariile CFR-ului, ar fi obtinut primul sau titlu din postura de antrenor. E cat se poate de normal sa continue cu Steaua.

Dupa mine momentul inlocuirii unui antrenor, e la pauza. La pauza dintre tur si retur. Sau la sfarsit de sezon. Si numai daca nu are rezultate.

frumos! felicitari! ca tine ar trebui sa gandeasca toti cei care se numesc stelisti! daca ar gandi pe langa ei si conducerea....am avea cu totii un club aproape perfect!Forza Steaua!Forza Lacatus !

dragos_drlsteaua18.07.2008 13:07

@Marius

Ia uitati fratilor, se pare ca avem un om din interiorul clubului printre noi! Pai povesteste-ne si noua, draga Marius, cum adica nu vorbesti doar ca sa te afli in treaba? Ce stii tu de e asa important? Si poate data viitoare ne anunti si pe noi, facem si noi un ban cinstit la pariuri...

fsorini18.07.2008 13:24

Ce titlu ar fi obtinut? Unul care, fara manariile cefereului, ar fi fost marcat (mai mult decat este sezonul trecut) de manariile becaliote? Si crede-ma ca nu vorbesc doar ca sa ma aflu in treaba...

In fine...

Deci concluzia unui suporter stelist "care nu vorbeste ca sa se afle in treaba" este ca si Steaua a facut manarii (pardon nu Steaua ci patronul ei adica cam tot aia) si deci CFR-ul a procedat corect prin reciprocitate. "Bravos natiune halal sa-ti fie" si asta pe site-ul suporterilor Steaua nu pe al dusmanilor.

Sunt lucruri care chiar adevarate despre persoana iubita (aici clubul iubit) care nu se spun in public daramite constructii deductive ca "manariile". Cum ziceam dusmanii pot pleca linistiti la culcare ca "stelistii pana la moarte" vegheaza. Lucreaza astia cu un zel nevoie mare si in final striga "Hai Steaua".

fsorini18.07.2008 13:40
Pai ce facem stimati stelisti? Avem in fata un deja vu. Acela cu Hagi demisionand dupa numai 8 etape. Sau cu Piturca renuntand la Steaua cu o saptamana inaintea debutului de campionat. Asta ne dorim? Sa incepem din nou cu stangul?

Personal nu doresc asta. Imi doresc ca echipa sa inceapa cu dreptul si incet-incet sa se puna pe picioare. Credeti ca Andone e mai bun decat Laca? In niciun caz. Sunt antrenori cam de acelasi calibru.

Duceti-l pe Ando inapoi la Sportul si sa-mi spuneti cati bani mai face. Ando a avut rezultate. Incununate cu titlul de campioana, asa cum a fost el obtinut. Consecinta? Merge mai departe alaturi de frânari.

Dupa mine momentul inlocuirii unui antrenor, e la pauza. La pauza dintre tur si retur. Sau la sfarsit de sezon. Si numai daca nu are rezultate.

Excelent punct de vedere. Avem nevoie de stabilitate si rabdare.

Da avem nevoie de stabilitate si rabdare. Dar sunt unii care nu doresc asta si sunt nervosi rau ca opera lor nu se realizeaza odata. Ne-au vrut in B in C in ... in X,Y,Z, afara din fotbal, spanzurati, trasi pe roata, ... Ei scuipa pe jucatori, antrenori, conducere tehnica, ... ei doresc dezastrul si cum sa-l realizeze altfel decat prin distrugerea mitului Steaua. Si ei zic ca critica ce nu merge bine lucru corect si normal dar ce fac ei nu este critica sunt injurii la adresa a tot ce este sub emblema Steaua.

Tupac Amaru18.07.2008 13:50

Nu, boul de Becali a spus ca face manarii, fara sa il forteze nimeni.

Marius n-a facut decat sa citeze sau sa parafrazeze.

Din pacate asta e adevarul.

Ne conduce un bou si multi altii sunt si mai boi decat el, pentru ca il sustin.

Marius18.07.2008 14:24
@Marius

Ia uitati fratilor, se pare ca avem un om din interiorul clubului printre noi! Pai povesteste-ne si noua, draga Marius, cum adica nu vorbesti doar ca sa te afli in treaba? Ce stii tu de e asa important? Si poate data viitoare ne anunti si pe noi, facem si noi un ban cinstit la pariuri...

Ironiile de gradinita chiar nu mai au savoare dupa o anumita varsta.

dragos_drlsteaua18.07.2008 15:13

@Marius

Ce-i drept, mi te si imaginez la gradinita, ironizand-o pe domnisoara educatoare. Nu, eu chiar vroiam sa ne dezvalui si noua, suporterilor de rand, ce ai vrut sa zici prin fraza aia a ta. Atata tot.

Marius18.07.2008 15:19

Am vrut sa spun ca, in sezonul recent incheiat, Steaua (sau Becali sau martienii sau cine vrei tu) a facut blaturi si ca nu am fi meritat acel titlu.

N-am spus niciodata ca cefere sau alta echipa il merita, intotdeauna m-am referit EXCLUSIV la Steaua.

fsorini18.07.2008 16:25
Am vrut sa spun ca, in sezonul recent incheiat, Steaua (sau Becali sau martienii sau cine vrei tu) a facut blaturi si ca nu am fi meritat acel titlu.

N-am spus niciodata ca cefere sau alta echipa il merita, intotdeauna m-am referit EXCLUSIV la Steaua.

QED fara comentarii. Asta zic si maidanezii si zdrentele visinii de zeci de ani nimic nou, dar tu zici ca esti "stelist". Tarasti clubul in noroi uite asa, ca bineinteles probe nu ai. Pe cine servesti tu Marius? Ca pe Steaua o deservesti.

FortuneTeller18.07.2008 16:44

Nu-i asa ca nu o sa stim niciodata ce s-ar fi intamplat daca CFR-ul nu fura la greu in tur si nu avea 12-13 puncte avans in iarna?

stelistul stelist18.07.2008 17:05

QED fara comentarii. Asta zic si maidanezii si zdrentele visinii de zeci de ani nimic nou, dar tu zici ca esti "stelist". Tarasti clubul in noroi uite asa, ca bineinteles probe nu ai. Pe cine servesti tu Marius? Ca pe Steaua o deservesti.

apara legile tarii , ale fotbulului la fel cum i'a aparat pe tzigani

Marius18.07.2008 18:37

Dincolo de faptul ca nu ai nicio autoritate pentru a-mi contesta stelismul sau pentru a hotari cand si cum aduc eu deservicii Stelei, raman o serie de meciuri mai... vesele.

In fine, n-are rost sa-mi bat capul aiurea, dar pot sa-ti dau un sfat: pe un drum asfaltat, adoptarea tacticii strutului este sinucigasa.

@ stelistul stelist

sincer spune-mi, tu chiar crezi ce scrii?

danimarcu18.07.2008 19:11
@Marius

Nu, eu chiar vroiam sa ne dezvalui si noua, suporterilor de rand, ce ai vrut sa zici prin fraza aia a ta. Atata tot.

Care "voi", suporterii aia de rand? De ce vorbesti in numele meu,eu am inteles foarte bine ce a spus.Ca nu-s batut in cap!

fsorini19.07.2008 06:33

Dincolo de faptul ca nu ai nicio autoritate pentru a-mi contesta stelismul sau pentru a hotari cand si cum aduc eu deservicii Stelei, raman o serie de meciuri mai... vesele.

In fine, n-are rost sa-mi bat capul aiurea, dar pot sa-ti dau un sfat: pe un drum asfaltat, adoptarea tacticii strutului este sinucigasa.

@ stelistul stelist

sincer spune-mi, tu chiar crezi ce scrii?

Eu nu-ti contest "stelismul" eu constat doar ca este cel putin in ghilimele. In ceeace priveste "tactica strutului" pe drumuri asfaltate sau nu, sa stii ca poti tine ochii mari deschisi fara sa fie nevoie sa scuipi tot ce vezi. In fond este doar o chestie de stil care se invata in cei sapte ani de acasa.

metzzz19.07.2008 07:13

Ba , nu o mai ardeti aiurea , recunoasteti ca unele meciuri au fost "vesele".

Un exemplu ar fi cel cu Buzau din ultima etapa, pentru cei care au fost pe stadion , au vazut ce s-a intamplat. Deasta se canta asa mult pe stadion.

Si cand a trebuit sa castigam am dat cu bata`n balta.

«12»