FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romanii Sunt De Acord Cu Amprentarea Tiganilor !

«123»
AdiM13.07.2008 18:33

hai sa zicem impreuna: E L I N S U S I

nu de alta, da e ridicol sa faci greseli gramaticale cand faci caterinca de cineva....

Matteo13.07.2008 18:52

n-am facut nici o caterinca, incercam doar sa-mi explic atitudinea lui cum fac si ceilalti.

Joga Bonito13.07.2008 19:00

Interesanta discutie, pacat ca nu are nici o legatura cu Steaua sau fotbalul in general.

predatorpulse713.07.2008 19:16

Mai dar sunteti culmea,lasati omul in pace,pana la urma daca nu e de acord cu voi,asta este. Ce vreti,sa injure tiganii desi Marius face parte din aceeasi etnie. Puneti-va o secunda in locul sau,voi v-ati injura etnia sau ati fi de acord sa vi se injure semenii?

Sunt sigur ca omul intelege problemele tziganilor si mai ales tampeniile pe care le fac doua treimi din acestia. Dupa cum au mai zis si alti colegi de forum,am avut numai experiente negative cu tziganii iar singurii tzigani de treaba pe care i-am intalnit in viata mea au fost 2 colegi,unul in generala si altul in liceu. Nu i-a discriminat nimeni atat timp cat erau oameni de treaba.

Oricum discutiile astea duc nicaieri pentru ca stim cu totii ca nu se va face nimic pentru a rezolva aceasta problema cu tziganii. Comunitatea lor nu o sa se schimbe din interior,vor avea aceleasi obiceiuri negative si vor fi urati in continuare de romani,insa ma mira ca nimeni nu vede adevaratul vinovat, si anumeautoritatile romane. Se tot discuta ca tziganii ar putea sa se schimbe si bla bla bla. Ei nu o sa se schimbe pentru ca furatul,cersitul si alte ilegalitati sunt vazute ca lucruri normale in interiorul acelor comunitati. "Distinsii" nostri alesi dorm pe ei si nu vad ca langa majoritari romani,creste o minoritate analfabeta,saraca,populatie care adaposteste foarte multi criminali(indiferent de gravitatea faptului,fie ca e furt,viol,crima) si poate ce e mai grav,o populatie care se inmulteste foarte repede. Daca era ceva de capul acestor guvernanti,intrau cu forta in aceste comunitati si faceau un program in care sa includa scolarizare obligatorie pentru tzigani,sa-i oblige sa stea intr-un loc,sa le faca buletine,pe scurt sa-i integreze in societate.

Ei au preferat sa-i lase pe tzigani de capul lor si avand in vedere "traditia" lor,bineinteles ca acestia au ales sa faca faradelegi in loc sa puna mana sa munceasca. Pe tzigani ii vom schimba doar cu forta,eu nu cred ca o sa inteleaga acest popor medieval cum sa intre in modernitate fara o mana forte. Si ar mai trebui sa le limiteze natalitatea. Stiu ca acest lucru ar cauza destule controverse pentru ca nu poti sa iei dreptul unui om de a face copii,insa va spun un lucru: a fost facut un studiu acum cativa ani(destul de recent,prin 2000 si ceva) iar in acel studiu s-a aratat ca media de copii in familile romane e de 1,3 copii iar in cele tiganesti de 5-6!!!. De asemenea sunt foarte multi statisticieni care au declarat ca daca se mentin tendintele actuale in ceea ce priveste natalitatea,tiganii vor fi majoritari din 2050 incolo.Interesant,nu? Romanii au o natalitate scazuta,nu pot sa faca multi copii pentru ca nu-si permit sa-i creasca in conditii civilizate(insa asta nu e o problema pentru milogi,popor obisnuit cu saracia extrema),romanii au foarte multi pensionari iar daca stam sa ne gandim ca totii puradeii aia fac alti puradei de pe la 11-12 ani,ne dam seama ca pentru statul roman integrarea tziganilor ar trebui sa fie o prioritate,insa ca si in cazul altor lucruri importante legate de viitorul tarii,ei dorm.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Stefan8813.07.2008 19:32

Da sunt de acord cu amprentarea tiganilor astora imputiti,din partea mea poate sa-i [...].Sa se faca odata pt totdeauna diferenta intre tigan nomad si roman.Aceasta rasa infecta ,[...].Nu am nici cel mai mic sentiment pentru viata lor.Vad pe aici tot felul de pacifisti si oameni care iau apararea animalelor astea in detrimentul tarii lor.Nu aveti respect pentru tara voastra,[...].Sa va luati de mana cu ei,sa va amprenteze si pe voi.M-am saturat de milogi,nu au realizat nimic pentru tara asta,au stricat toata imaginea Romaniei, suntem niste fricosi,nu putem sa spunem lucrurilor pe fata...DA URASC TIGANII.Ce tot i luati apararea si lui madalin voicu,metisul politician cu aere de filozof.Un om corcit care imi reprezinta mie tara.Nu am nevoie de el.sa-i amprenteze pe toti si sa-i [...].

AdiM13.07.2008 20:18

Daca vrei sa se intample ce-ti doresti ia atitudine, adica pune mana pe arma, ca te asigur ca la nivel de autoritati nu o sa se intample niciodata ceea ce-ti doresti, adica o executie in masa. Faza cu ''nu am nevoie de el'' e absolut irelevanta cata vreme nu ai o relatie directa cu persoana la care e referi, e ca si cum as zice io sa-l omoare pe iliescu, pe basescu sau pe madalin voicu, e clar ca mi se rupe total de ce se-ntampla cu ei (ce-i drept, pe iliescu chiar imi doresc sa-l stiu mort) ca si de oricare personaj din clasa politica dealtfel...

Defineste ce intelegi tu prin tara. Pentru poporul roman ca intreg chiar nu am vreo stima, dimpotriva, sunt doar oameni pe care-i apreciez ca si indivizi, si ca pondere in populatia tarii sunt insignifiant de putini...

Marius13.07.2008 20:19

1.2 Nu sunt admise pe forum mesaje si cuvinte, linkuri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuala, instigatoare, amenintatoare, rasiste, discriminatoare sau de alta factura, care sa jigneasca sau sa umileasca membrii Forumului si sa contravina legilor nationale sau internationale. Aici este vorba atit de imagini, cit si de continutul mesajelor, semnaturilor, profilului si paginilor catre care trimit linkurile.

Extras din Regulamentul forumului FCSTEAUA.RO

Dat fiindca se doreste "exprimarea libera" va rog s-o faceti in spiritul Regulamentului... si al bunului simt.

Stanici15.07.2008 09:25

O sa ajungem sa ii discriminam pe romanii care iau din cand in cand atitudine impotriva acestei ciume.

nemilosul15.07.2008 10:34

imi este mila de orice fiinta de pe pamant cand o vad chinuita dar pe milogi i-as [...] in cele mai mari chinuri

ar trebui data o lege ca [...] deoarece astia nu sunt oameni ,sunt niste [...] care in afara de sa fure,sa manance,sa se imulteasca si sa faca atmosfera nu stiu

Editat de Moderatori

Ai mare grija la cuvintele folosite. Citeste Regulamentul.

«123»