FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romanii Sunt De Acord Cu Amprentarea Tiganilor !

«123»
stelistul stelist13.07.2008 07:34

Mariuse, nu cumva esti tigan??? daca da, te inteleg de ce le iei apararea negroteilor...

Marius13.07.2008 07:57

Ba da mah, sunt. Am mai scris o data.

MoWeed13.07.2008 08:13
Spun ''condamnari'' intrucat supunand o intreaga comunitate acestui tratament arunci si asupra celor nevinovati imaginea de infractor.

Aceste "condamnari" sunt numai si numai vina lor. Datorita faptelor lor reprobabile, noi romanii am ajuns sa fim vazuti ca un neam de cersetori, hoti, mancatori de lebede, violatori, etc.

Noi suntem condamnati in afara pentru simplul fapt ca avem aceeasi tara de origine cu nomazii astia.

Marius are dreptate in felul lui pentru ca li s-ar incalca prezumptia de nevinovatie. Mai sunt si milogi civilizati, dar sunt extrem de rari. Eu iti inteleg parerea Mariuse, dar consider ca trebuie facut ceva impotriva acestor nomazi indieni....

Marius13.07.2008 08:20

Mah, e ironic nu?

Asa cum romanii get-beget, aia de soi vestit, ii vad pe milogi ca cersetori, hoti, violatori, etc., tot asa ne vad pe noi europenii civilizati.

Trist nu? Un popor intreg (cel roman, neaos) este stigmatizat in Europa pe baza unor perceptii distorsionate ale realitatii cotidiene si in baza unor idei preconcepute. Si totusi, cand vine vorba de milogi, noi ne comportam exact europenii aia care nu dau doi lei pe noi.

Pai fratii mei, va meritati soarta. Hai, sa fiti iubiti, semnati petitia, etc.!

P.S. @ Mo

Trebuie facut "ceva", e clar. Nu amprentati, integrati in mareata societate italiana care se mandreste cu "'jdemii" de ani civilizatie. Sau vrei sa spui ca Italia se recunoaste invinsa de cateva zeci de mii de milogi?

MoWeed13.07.2008 08:22

Pai au stat vreo mie de ani si la noi si tot nu s-au integrat....

Marea majoritate a lor sunt apti de munca, dar prefera sa traiasca in baraci si sa cerseasca/fure; isi fac o gramada de copii ca sa-i trimita la cersit si sa incaseze banii de la stat. Sunt sigur ca si tu ai vazut cartierele in care sunt predominant milogi: arata ca si cum tocmai ar fi trecut un razboi pe acolo. Isi casatoresc fiicele la 12 ani pentru ca asa este legea lor, dar omit faptul ca acest lucru este interzis de codul penal; de legile unui stat in care locuiesc de sute de ani

Cum sa integrezi o asemenea etnie cand este clar ca ei nu vor sa se integreze si sa respecte regulile unei societati civilizate? Daca nici legile noastre nu le respecta dupa atata timp, ce te face sa crezi ca le vor respecta pe cele ale italienilor?

PS: Nu toti tiganii sunt asa, dar marea lor majoritate. Si mai degraba sunt catalogati dupa majoritate decat dupa minoritate nu-i asa?

Gabi_MS13.07.2008 09:20
Trebuie facut "ceva", e clar. Nu amprentati, integrati in mareata societate italiana care se mandreste cu "'jdemii" de ani civilizatie. Sau vrei sa spui ca Italia se recunoaste invinsa de cateva zeci de mii de milogi?

Cum sa i integrezi in societate pe milogi? Pai eu cunosc cazuri cu diferite specimene despre care vorbim si sunt la o scoala... isi bat joc de profesori, isi bat joc de colegi. Eu stiu cand eram mai mic si mergeam spre scoala, daca nu le dadeam bani ma scuipau, si aveam diferite probleme cu ei. Primaria le a renovat un bloc in care au stat ei (tineau cai , gaini in apartament), le a pus termopane, cablu de internet, chiuvete, toalete. In cateva saptamani geamurile erau sparte, cablu de internet furat si vandut, bucati de chiuveta pe jos.... Cum sa i integrezi in societate??? De ce sa si consume statul banii pe ei daca oricum sunt bani aruncati? decat sa repari un bloc pt milogi , mai bine renovezi un spital, un azil de batrani, o scoala samd. Vom ajunge in cativa ani (datorita ritmului lor de inmultire foarte intens) sa avem mult mai mult de suferit de pe urma lor!

Stanici13.07.2008 09:54

E acelasi lucru cu stigmatiarea tuturor ultrasilor din cauza individului in slapi, din cauza lui Tuiti ala. Numai ca in peluza s-a luat deja atitudine, membri marcanti ai peluzelor incearca temeprarea acestor elemnte, gruparile organizate si-au exprimat in mod public prin comunicate dezaprobul vis a vis de comportarile acelor indivizi. Pe cand o sa se intample si la tzigani faza asta?!! Pe cand niste tzigani or sa opreasca pe alti tzigani de la savarsirea unor fapte reprobabile? Ideea e ca marea majoritate nu vor sa intre in normalitate, nesimtirea e ridicata la grad de bun simt in interiorul acestei natii jegoase. Azi ma duc la nunta unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei, care e tigan dar lucreaza intr-un hypermarket cunoscut si are o functie de conducere acolo - doar pe asta il stiu ca fiind cat de cat OK, cu toate ca are niste scapari de comportament cu totul dezagreabile. Ideea e ca sunt predispusi la nelegiuiri din punct de vedere genetic - asta e parerea mea.

AdiM13.07.2008 10:31

Staniciule cam spui povesti. Si madalin voicu si alti reprezentanti ai respectivei etnii au dat declaratii publice prin care s-au aliniat impotriva elementelor ce strica imaginea etniei comitand diferite infractiuni dar asta-i frectie la picior de lemn. Niciodata un t igan n-o sa colaboreze cu politia pentru a fi retinut si condamnat un alt t igan din aceeasi sfera sociala in cazul in care acesta a comis vro ilegalitate, si in aceeasi masura nimeni din peluza nu colaboreaza si nu va colabora cu garda pentru identificarea vreunuia care a facut ce-a facut individul cu slapi sau alte chestii ce se fac pe stadioane...

stelistul stelist13.07.2008 10:32
PS: Nu toti tiganii sunt asa, dar marea lor majoritate. Si mai degraba sunt catalogati dupa majoritate decat dupa minoritate nu-i asa?

pai asta e se intampla si in italia , au bagat in aceiasi oala si romanii si tziganii , nu zic ca toti romanii sunt buni , dar ceea face aceasta natie de "oameni" e jale...sincer nu ii mai suport...mergi pe strada si te trezesti cu o bata in cap sau un cutit in gat

Stanici13.07.2008 11:31

Adi, care parte din :impiedicare" nu ai inteles?

AdiM13.07.2008 11:39

ce impiedicare? ca nu vad pe nicaieri in ce-ai scris tu cuvantu asta... mah tu iar ai baut :hmmm:

Raulredblue13.07.2008 11:48

:))...Mariuse esti de belea....Vino frate in Craiova....si o sa vezi acolo frumusete de Oras dominat de milogi....ai sa vezi ce frumos e sa mergi prin centru orasului si vezi milogi cum bat romani pt cativa bani...sau dute pe la discoteci....si ai sa vezi milogi la 10-15 metrii de intrarile in discoteci cum opresc fete , baieti si le ia din bani....sau daca in Craiova sunt vreo 7 cartiere...3 sunt ale tiganilor....restu sunt populate de romani.....si daca ai ``norocu`` sa stai pe langa un cartier de milogi si vrei sa te duci noaptea acasa (venind de la vreo petrcere ceva) , incearca sa gasesti un taxi care sa te duca acasa...nu o sa gasesti iti spun eu....sau dut pe stranduri...multe din cele mai bune stranduri (care erau inainte) acum sunt inchise pt ca putea venii oricine...inclusiv tiganii...i sa ales praful de ele...sau trimiteti copilu( daca ai) la scoala....si ai a vezi ca dupa vreo 1 sapt -2 ....o sa ti`l retragi de la sc...sau daca esti mare(bine facut) te duci u la scoala...si incerci sa rzolvi treaba...si ai sa vezi ce bine e cand u vb cu faptasu`(cel care s-a luat de copil) si te trezesti cu ceva in cap....sau deschideti ceva prin Craiova...(magazin ceva) si dupa un timp sa vi si sa ne zici de cate ori ti`a fost spart....E grav fratik....nu le mai lua apararea....ca`s nemernici si sunt multi si cred ca nu exagerez, dar 90% dintre ei sunt hoti , criminali , violatori , gunoieri , cu alte cuvinte smekeri (cum se zice pe la ei)...asa ca....las`o balta....

AA...am uitat sa mai zic....sa vezi ce mashini au si ce vile au....oare cum le`a obtinut ca prin munk cinstita nu cred ca se poate....

stelistul stelist13.07.2008 11:57
Staniciule cam spui povesti. Si madalin voicu si alti reprezentanti ai respectivei etnii au dat declaratii publice prin care s-au aliniat impotriva elementelor ce strica imaginea etniei comitand diferite infractiuni dar asta-i frectie la picior de lemn. Niciodata un t igan n-o sa colaboreze cu politia pentru a fi retinut si condamnat un alt t igan din aceeasi sfera sociala in cazul in care acesta a comis vro ilegalitate, si in aceeasi masura nimeni din peluza nu colaboreaza si nu va colabora cu garda pentru identificarea vreunuia care a facut ce-a facut individul cu slapi sau alte chestii ce se fac pe stadioane...

madalin voicu vrea sa para mare filozof , om de cultura etc. insa de multe ori isi arata fata de tzigan

Marius13.07.2008 12:51
mergi pe strada si te trezesti cu o bata in cap sau un cutit in gat

sincer iti spun ca astea sunt prostii auzite de tine pe la "tovarasii" mai mari. am mers prin toate cartierele Bucurestiului, am fost in Targu-Jiu in celebrul cartier de t igani, am fost in Piatra Neamt, Bacau, Timisoara, Cluj, etc. in destule orase din Romania si te asigur ca nimeni nu mi-a pus cutitul in gat, nimeni nu mi-a dat cu bata in cap sau alte asemenea grozavii.

imi pare rau ca nu vedeti dincolo de aceste pseudo-experiente personale cu INDIVIZI de etnie roma. aici, cel putin in faza initiala, era vorba de abuzul statului democratic, european si civilizat Italia.

P.S. @ Raul

Integrarea oricarei minoritati intr-o societate nu se face peste noapte. este nevoie de multa vointa politica si generatii intregi care trebuiesc educate treptat. E logic ca atunci cand iei un tigan de la cort, unde doarme cu calul langa el, si il pui intr-un apartament la bloc acesta sa fie stanjenit, ne la locul lui etc. Integrarea se face in timp, dar nu prin 30 de apartamente sau 200 de locuri "speciale" prin licee...

stelistul stelist13.07.2008 14:03
sincer iti spun ca astea sunt prostii auzite de tine pe la "tovarasii" mai mari. am mers prin toate cartierele Bucurestiului, am fost in Targu-Jiu in celebrul cartier de t igani, am fost in Piatra Neamt, Bacau, Timisoara, Cluj, etc. in destule orase din Romania si te asigur ca nimeni nu mi-a pus cutitul in gat, nimeni nu mi-a dat cu bata in cap sau alte asemenea grozavii.

imi pare rau ca nu vedeti dincolo de aceste pseudo-experiente personale cu INDIVIZI de etnie roma. aici, cel putin in faza initiala, era vorba de abuzul statului democratic, european si civilizat Italia.

Integrarea oricarei minoritati intr-o societate nu se face peste noapte. este nevoie de multa vointa politica si generatii intregi care trebuiesc educate treptat. E logic ca atunci cand iei un tigan de la cort, unde doarme cu calul langa el, si il pui intr-un apartament la bloc acesta sa fie stanjenit, ne la locul lui etc. Integrarea se face in timp, dar nu prin 30 de apartamente sau 200 de locuri "speciale" prin licee...

sincer sa iti spun am patit'o pe propria piele...ca aproape orice tigan se milogea sa ii dau ceva si tot isistinda i'am dat apoi m'a intrebat daca nu cumva mai am bani , i'am zis ca nu atunci a inceput cu amenintarile lui de mare jmecher brunet ,norocul meu a fost ca era in fata unui magazinului , nu printre blocuri sau alte locuri mai retrase si a iesit gardianul magazinul si m'a scos altfel luam o bataie pentru ca pe langa tiganusul cersetor mai erau 2 la aproximativ 2-3 metrii fiecare cu o bata in mana...crezi ca vroiau sa imi ia apararea??? eu unu nu cred

Fane_casieru'13.07.2008 14:13

Sunteti copii in gandire...ar trebui sa ne fie putina mila de ei si sa incercam sa-i ajutam sa se integreze..... intr-un cazan cu smoala sau la sapun cu ei.

Personal raman adeptul maresalului Antonescu !

vlad7513.07.2008 14:13

Eu nu am abolut nimic cu tiganii!!!.........................

UNDE SEMNEZ????...unde semnez,unde semnez??????....2,3,4 ...o suta de petitii!!!!..... :boxing:

Eu nu sunt deloc rasist,iubesc ordinea si civilizatia...dar n-ai cu cine domne,n-ai cu cine!

UE,s-o lase mai moale cu drepturile cetatenilor,ca nu ei se lovesc zilnic de acesti "cetateni"...

Cu un Madalin Voicu nu se face primavara!

Marius,tu chiar crezi ceea ce scrii sau doar este asa de pamflezeala? Este sic sa fii contra curentului? Imi dai si mie exemplu de lucruri normale facute de milogi? Stii programele acelea incepute de Guvernul Romaniei pentru a-i ajuta pe milogi? Le-a facut nene Guvernul case din banii nostri,si au vandut aia toate materialele de constructii,usi,geamuri si dupa aia tipau ca din gura de sarpe ca ei n-au conditii. Totii tiganii sunt o apa si-un pamant. Nu exista vreun tigan emancipat sau mai breaz decat altul. Si eu ,ca si multi de aici ,nu am avut "pseudo-experiente" cu milogi.Am avut clipe de cosmar cu ei,am fost amenintat de catre milogi,jefuit ,batut s.a. de catre "prietenii" tai.

Ma surprinde totusi atitudinea ta in aceasta problema,stiindu-te un tip mai sever cu colegii tai de forum ,asa tolerant cu aceasta etnie.

Ia plimba-te tu prin Stefanesti sau Sintesti printre ei si incearca sa-i integrezi tu.Sunt ferm ca-ti vei schimba parerea!

PS Acum sper sa nu te superi si mai tare pe mine.(La naiba cu filtrele!)

lucvald-190213.07.2008 14:52

Eu nu vreau sa-i amprenteze...sau.....sa-i integreze...!!!

Vreau sa-i dezintegreze !

..si mai vreau sa le facem vapoare din hartie creponata si sa-i trimitem pe ocean !

metzzz13.07.2008 15:05

Ma intreb daca ti.gani muncesc :))) Sau ce joburi preferate au ei. Despre chestia asta am putea face chiar un sondaj de opinie , sa vedem ce joburi prefera si ce hobbyuri au. Sincer Mariuse , daca italienii s-au saturat de ei , inseamna ca ei nu stiu ce e in Romania si de ce pleaca romanii din propria tara. Raspunsul e simplu : ne-am saturat de milogi si tiganii.

Marius13.07.2008 15:33

Nu e niciun trend sa fiu "impotriva curentului". Dar nu-mi imaginam atata ipocrizie si superficialitate. Marocanii si albanezii au comis mai multe infractiuni in Italia decat tiganii si totusi ei nu-s amprentati.

Chiar nu vede nimeni mai departe de cuvantul "tigan"? Chiar nu vede nimeni ca e un abuz al italienilor facut EXCLUSIV la presiunea mass-media, presiune ce a antrenat si opinia publica din Peninsula?

Poate o sa fiti multumiti in clipa cand veti fi amprentantati pentru a intra in Italia ca, deh, logica asta merge, infractor=tigan=roman, asa ca da-i dracu' pe aia 15-20 milioane, hai sa-i amprentam ca noi suntem Italia si ne doare undeva de drepturi ale omului si alte prostii...

metzzz13.07.2008 15:37

Mariuse , eu nu am vazut pe la TV-uri decat ca un Tigan a omorat o italianca , a violat o italianca , i-a luat gatul , o retea de proxeneti romi a fost anihilata la Roma , Milan etc etc.

Prea putin ma intereseaza de albanezi , turci , marocani etc etc. Ma intereseaza de romani si de Romania. Si daca asta ar insemna ca , romanii care sunt peste hotare sa nu aiba de suferit din cauza acestor mizerii atunci da , sa le amprenteze si fatza , si de ce nu , sa ii bage la mititica , si altele , numai sa nu aiba de suferit romanii care in proportie de 90% muncesc in afara pe branci pentru asi intretine familiile din tara care traiesc cum traiesc.

Mariuse , trezeste-te , nu mai traim in epoca bananelor !

Marius13.07.2008 15:41

Si tu chiar crezi ce scrii? Intreaba pe cineva care munceste in Italia cum sunt vazuti romanii, aia cu pielea deschisa la culoare, si mai vorbim.

LE: In fine, nu mai conteaza. Cum bine spunea cineva in alta parte, n-am vazut doi milogi sa se certe pentru ca drepturile romanilor sunt incalcate. Asa ca, votati, semnati, amprentati, why should I care? :)

metzzz13.07.2008 15:48
Si tu chiar crezi ce scrii? Intreaba pe cineva care munceste in Italia cum sunt vazuti romanii, aia cu pielea deschisa la culoare, si mai vorbim.

Vecina mea e plecata in Italia de vro 5 ani si are cetatenie , iar fiisu ala mare s-a intors in tara de curand. Copilul ei ala mai mic joaca fotbal la una din echipele de juniori ale clubului Rimini si crede-ma ca nu e chiar cum crezi tu , ca romanii sunt maltratati. Doar ca dupa unele chestii , mai ales cazul mailat , totul era pus sub semnul intrebarii , ROMANII incepeau sa fie asociati cu MAILATII. Deci hai n-o mai arde aiurea ca nici tu nu ai vrea sa ai vecin un MAILAT.

Deci daca femeia are cetatenie imagineaza-ti ca romanii nu sunt prost vazuti , doar ca trebuie sa se intample anumite treburi , gen amprentarea MAILATILOR , ca si italienii sa nu mai asocieze ROMANUL CU MAILATUL. Si asta nu e singurul exemplu. La meciul cu Italia 8.000 de romani au vazut meciul la Milan pe ecrane gigant alaturi de italieni si nu s-a intamplat nimic. De ce ? Pentru ca erau ROMANI si nu MAILATI . Te intreb eu pe tine de ce oare dau foc doar la taberele de MAILATI si nu se leaga de ROMANI ? Poate imi dai un raspuns ca eu sincer nu am idee.

AdiM13.07.2008 16:40

Daca vrei un exemplu si din cealalta parte. Am avut o colega de servici t iganca, terminase si ea facultatea, parintii ei sunt plecati in Italia de vro 5-6 ani, pe la Bologna parca. A fost si fata asta prin Italia in vacanta si n-a avut nicio problema cu nimeni.

Problema e alta, nu culoarea pielii, ci cat de spalati sunt, si asta e valabil si pentru romani si pentru t igani... Cat despre datu-n cap pentru cativa lei, stati linistiti, sunt multi romanasi care fac exact acelasi lucru si stiu cazuri concrete traite de mine, rude, prieteni. Cu ce sunt deacord e ca ponderea infractorilor de acest gen este mult mai ridicata in randul t iganilor decat in randul romanilor, dar asta tot nu justifica in nicin fel luarea de masuri de genul celei in discutie impotriva tuturor t iganilor sau a tuturor romanilor sau a oricarie alte etnii...

Matteo13.07.2008 18:03

Marius ori are bucurii la vreo piranca ori e pirand el insusi, altfel nu se explica atitudinea lui :D

«123»