FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Acum un an

«12»
Living_Dead_Stripper09.07.2008 16:33

Orice stelist cu capul pe umeri cred ca poate mirosi in aer DEZASTRUL care va urma in aceasta toamna. Cu transferuri care sunt niste carpeli jenante, cu un cioban-finantator-voievod-diliu care a preluat fraiele in maini, care taie si spanzura, Lacatus va sfarsi prin a se compromite in ochii tuturor daca nu va lua o atitudine impotriva ciobangutanului. Astept si eu ziua in care sa citesc sau sa vad o REACTIE DE IMPOTRIVIRE a lui Marius Lacatus impotriva deciziilor acestui Nero din Pipera.

Lacatus si Hagi au fost sunt si vor ramane doua simboluri ale Stelei, nimeni nu va uita noptile de 7 mai 1986 si 24 februarie 1987.

floroflores09.07.2008 17:21

ATENTIUNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adrian Ilie A DEMISIONAT!!!!!! Adrian Ilie A DEMISIONAT!!!!!!!! INCEPE SA SE ALEAGA PRAFUL !!!!!!!!!

LucaSteaua9413.07.2008 07:57

Lacatus a facut multe lucruri pentru Steaua ca jucator, dar sa recunoastem ca antrenor nu se descurca , la fel ca si Hagi.Parerea mea este ca ar trebui inlocuit Lacatus. fular-campionii

«12»