FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Performanta fara performeri

«12»
fcsteaua.ro06.07.2008 13:03

Ma deranjeaza faptul ca unii suporteri inca nu au inteles ca la Steaua nu lipsa de valoare a fotbalistilor e problema principala ci absenta unei motivatii puternice pentru performanta din partea jucatorilor de valoare dupa ce au jucat titulari mai mult timp.

Sunt mahnit ca se vehiculeaza atat de multe plecari si ca unii fotbalisti considerati a fi "de baza" deja manifesta un soi de lehamite pe care o inteleg doar pana la un punct.

Este enervant faptul ca, desi cunoscuta dorinta jucatorilor romani de a castiga mai multi bani si implicit intentia acestora de a pleca la echipe care pot oferi sumele visate, finantatorul echipei Steaua nu are de gand sa creasca actualele salarii ale ros albastrilor, desi urla sus si tare ca isi doreste performanta.

Automat se naste un cerc vicios. Jucatorii de valoare isi doresc sa plece la un moment dat, nu mai pun suflet la meciuri si urmeaza cedarea acestora pe sume derizorii in baza unei scuze "ce sa fac cu un jucator care nu isi mai doreste sa joace pentru Steaua?"

In paralel se produce promovarea unor tinere talente mai putin costisitoare, dar care nu au ajuns inca la nivelul de experienta si exprimare in teren al "monstrilor" cedati. In felul acesta strategia (Dumnezeule, exista asa ceva?) se fundamenteaza mai mult pe entuziasmul si dorinta de afirmare a unora decat pe o imbinare armonioasa intre experienta vechilor combatanti si infuzia de tinerete. Partea cea mai rea e ca atunci cand actualii manji vor ajunge la randul lor jucatori de baza, acestia vor avea acelasi comportament ca si Dica, Ghionea si Goian pentru ca problemele nu vor fi rezolvate, iar motivarea extrinseca (a se citi salariile) va ramane aceeasi.

Desi si eu sunt de parere ca plecarea lui Dica va aduce un plus de viteza in jocul Stelei prin masurile compensatorii Stancu, Tiago si Szekely, trebuie sa recunosc ca nu asa mi-am imaginat despartirea de decarul nostru. M-au deranjat atat suma primita, numele echipei la care a plecat dar si maniera in care s-a mediatizat acest transfer cu declaratiile jignitoare din partea d-lui Becali. Apoi, ceea ce ma scandalizeaza la culme e faptul ca, inainte de a se lua in calcul cedarile lui Surdu si Nicolita, a fost lasat sa plece prea usor Dicanio, iar in prezent sunt tot mai probabile transferurile lui Goian, Rada si Ghionea.

ebonyc06.07.2008 14:34

"jucatorul surd" a fost luat mai mult ca sigur pe combinatie pentru ca nimeni nu ar plati 1 mil de euro (atat stiu ca s-a platit pentru el, sau asa s-a spus ca s-a platit)unui jucator scos afara din lot jumatate de campionat asa cum era la CFR. nicolitza nu va fi vandut pentru simplul fapt ca nu are cine sa il cumpere, iar Becali nu il va da la o echipa mai slaba decat Steaua pentru ca il are la "suflet" (daca are asa ceva Becali). deci slabe sanse sa scapam de el. ajungem la Lovin. alt jucator luat pe combinatie. combinatia a fost cu sechelariu care inca isi asteapta procentele pentru vanzarea lui. slabe sanse totusi sa fie si el vandut pentru ca se vede de la o posta ca nu e fotbalist in acceptiunea reala. i-a si facut reclama buna "seche" atunci cand l-a dat la Steaua: "sa vedeti ca in cativa ani Lovin va ajunge jucator de nationala". (ce gluma buna!). cat despre strategia de la Steaua: Ilie si Argaseala probabil ca incearca ceva dar trebuie sa ai cu cine sa te intelegi (cu ciobanii nu te poti intelege pentru ca in varful muntelui la sanul cucului nu se vorbeste limab fotbalului). vorbe, vorbe, vorbe....

AdrianUltras2506.07.2008 15:18

Cum sa fie cedat Nicolita, care e titular incontestabil si nici nu incetineste jocul ca Dica?!

Faptul ca becaliii e prost si ca jucatorii romani sunt mercenari nu e o noutate.

danimarcu06.07.2008 15:33

De unde sa le mareasca ciobanul salariile,cand averea lui e maxim 25% din ceea ce declara el ca este.Normal ca nu isi permite.Credeti ca daca ar avea 3-4 miliarde,cum se lauda,nu si-ar permite sa investeasca la Steaua mai mult de 10 milioane pe an,dintre care 90% sunt bani de la UEFA?Nu poate,ca daca ar face-o ,ar da faliment.Ia ganditi-va,sa investeasca 30-40 de milioane pe an,si sa rateze 2-3 ani la rand Liga Campionilor...Ar insemna disparitia lui din vietile noastre.

Pe de alta parte e de inteles si dorinta unor jucatori sa faca un pas inainte,dupa cativa ani jucati la Steaua.Totusi,ei ar putea da dovada de mai mult profesionalism.Nu e o rezolvare sa joace slab ca sa fie lasati sa plece.

ssinpadureacualune06.07.2008 15:38

:) Pai cine sa-i cumpere pe Nicolita si pe Surdu??Nici gratis nu i-ar lua nimeni,dar sa mai ceri 1 mil pe ei...

Ar trebui sa faca ceva urgent cu astia din aparare pt ca altfel cu atitudinea asta o sa fim petarde.Si sper totusi sa renunte odata la sistemul cu 2 inchizatori si sa bage un mijlocas de constructie.Pe mine Tiago nu m-a impresionat cel putin pana acum si nu il vad titular la mijlocul terenului.Vad ca ia un mijlocas ofensiv de la Murcia...ideea e alta...noi mijlocas ofensivi avem garla dar numai sa joace in atac.Degeaba cumperi mijlocasi de creatie,ofensivi si tu ii joci pe banda sau al 2-lea varf.

Sa fie Dayro titular in locul lui Dica,varf impins cine'o fi,2 bezi adevarate...Szekeli si Ochirosii,Ov Petre sau Radoi inchizator si langa unu din ei...un mijlocas avansat.Dar daca tu il bagi pe Plesan si ii zici sa nu urce in atac,sa stea sa inchida jocul,si cu Tiago la fel atunci ce rost are sa mai cumperi mijlocasi ofensivi.Nu stiu dece dar parca vad aceeasi O.Petre si Lovin la mijloc.Si da-i si construieste...Viata noastra centrarea...:)

floroflores06.07.2008 15:55

absolut de acord...un articol in intregime pertinent...solutia de baza ar fi sa plece Radoi si sa se vrea sa se faca performanta acceptand si salarii de 6-700 de mii de euro anual...ce se intampla acum este doar o carpeala de suprafata...daca vom continua asa,in 3 ani nu vom mai prinde nici Intertoto...este un moment foarte greu pt echipa noastra...

maye06.07.2008 16:32

ne tot dorim performanta...ciobanasul tot declara ca el face si drege in Liga...dar nu baga bani...si nu neaparat in transferuri ...ci in salarii..de aceea sunt 100% de acord cu tine...daca ar renunta la "bariera" d salariu ar reusi mai multe...dar e prost si repeta in continuare placa cu "dezbinarea vestiarului"....FALS!!!...daca un jucator castiga 1,000,000 d euro pe an..si trage echipa dupa el...si e cel mai bun...nu cred ca ii spune cineva in vestiar ca de ce castiga atat....se zgarceste oierul pt ca nu are averea pe care declara ca o are...se pot lua jucatori la sfarsit de contract..si daca ii dai 1-2 milioane pe an..sunt convins ca vine..si munceste pt bani...cat despre jucatorii romani...sunt mercenari...si fiecare trage pt el..pt ca asa e neamul nostru..dar sunt convins ca daca le dai banii care ii vor..ii tii in tara si trag pt echipa proprie....asa ca fara investitii in SALARII nu reusim nimic..numai sa ne amagim an de an..sa ne blamam jucatorii pt "lehamite" si sa spunem la fiecare sfarsit de mai..."la anul va fi mai bine"...

belu06.07.2008 16:39

eu cred ca Nicolita nu prea ar mai avea loc in echipa .A dezamagit destul,pacat de el si mai cred ca ciobanasul va scapa de el

calinel06.07.2008 17:16

nu prea ai dreptate

sa nu uitam ca la Steaua media salariilor este de 200000 dollari asa ca e cel putin rusinos ca un jucator sa ceara salariu mai mare cind el cistiga cite 180000 pe intr-o tara cu un salariu mediu de 500 pe luna

si daca dai unuia 1 mln si el nu duce echipa dupa el ce faci

eu cred ca Becali duce o politica salariala buna numai sa nu ma injurati bine ca tine salariile la un anumit nivel fiindca daca s-ar incepe sa se arunce cu milioane in stinga si in dreapta in citiva ani s-ar ajunge la un colaps sistemic al intregului fotbal romanesc la fel cu a fost in usa cu cosmos

zilvio---steaua06.07.2008 17:31

forzzza campionii fular-campionii

ultramoro06.07.2008 20:02

daca patronul nostru ar da nishte salarii de 7-8 sute de mii...pana la 1,5 mil(pt ca e in stare)....jucatorii valorosi pe care ii avem nu ar mai fi tentati sa plece afara(cel putin nu oriunde....doar la cluburi fff mari ca real, Manchester, barca, Milan pe sume fff mari...valori din strainatate ar putea veni mult mai ushor sa joace aici....astfel Steaua ar deveni o tentatie pt multi jucatori mari din afara, sa nu mai vorbesc de jucatorii autohtoni....din preferintele acestora s'ar elinina rapid, Dinamo, CFR...patronul ar sta undeva in umbra, in spatele echipei(fara sa se implice....precum tov. Valentin in anii '80)...In aceste conditii se poate vb de performantza si de pretentii la castigarea unor trofee continentale.

Nu inteleg de ce poate sa fie atat de greu pt un patron care deja a investit 50 de mil euro in Steaua si nu are pretentii sa ishi scoata bani din fotbal,daca e sa ne luam dupa cum zice el....daca ar mai investii inca 50-100 de mil...precum fac unii patroni din europa de est...daca nu vrea risipa mare de bani si vrea sa joace echipa asa iar el sa fie toreador prin presa pe finaluri de campionat...sa se duca la buzau...la Craiova si sa investeasca unde vrea el...sa lase pe cnv mai puternic decat el, traditia Stelei e alta!

endorama07.07.2008 03:49

mda, exact asa gandeam si eu. noroc ca ai scris tu atricolul deja...

jjbecaly07.07.2008 06:31

Din pacate pentru Steaua avem un cumul de situatii neplacute la echipa care face ca jucatorii sa plece, pe primul loc atmosfera din vestiar influentata de dl patron. Din pacate , fara a face discriminare, tipic pentru machidoni este fala si dorinta de a fii vazuti si invidiati pentru averea lor.Ceea ce se regaseste si in declaratii '' eu dau banii eu fac ce vreau'' , asa ca poate nu trebuiesc invinovatiti jucatorii decat in mica parte pentru dorinta de a pleca.

Eu consider ca antrenorul trebuie sa aiba putere si responsabilitate deplina, asa ca patronul sau proprietarul trebuie sa isi vada de treaba lui.

Andrei SAVA07.07.2008 07:15

Uneori ma intreb cum era mai bine… Ca inainte de '89, cand nu se scria si nu se discuta atat despre jucatori, despre viata lor in afara terenului, despre modul cum ajungeau de la o echipa la alta, sau ca acum… Sa nu credeti ca inainte totul mergea uns, cu fotbalisti credinciosi pana la moarte echipei la care se afirmau, sau cu salarii indestulatoare care, in plus, ii faceau pe idolii nostri sa-si dea si ultima picatura de vlaga. Nu, totul era aproape ca acum. Cu exceptia diferentelor uriase de venituri intre, sa zicem, Surdu si un angajat aflat la nivelul superior al salarizarii. Cu exceptia tentatiei banului. In gramezi cat mai mari. Indiferent de unde…

Fotbalul e un business ca oricare altul. Fotbalistii sunt salariati ca orice salariat, cu gandul de a castiga cat mai mult, de la cine plateste cel mai bine. Dragostea de club a cam disparut. Fara nicio conotatie negativa, ei sunt niste soldati in Armata celui mai generos. Nu va asteptati sa fie ca niste samurai, carora onoarea le cere sa-si faca seppuku pentru ca si-au dezamagit stapanul (fie el finantatorul sau milioanele de fani). Ei sunt mai degraba ca niste ronini, angajati de un daimyo care-si intareste Armata pentru noi izbanzi, pentru noi cuceriri.

"Trup si suflet pentru culori" e o lozinca frumoasa care, din pacate, ne e calauza numai noua, celor "pana la moarte". Caci, daca Dica, Goian sau Ghionea sunt nemultumiti de ceva (indiferent ce) si se gandesc sa lupte in oastea altui daimyo, oricare dintre noi, chit ca nu mai contenim cu boscorodeala, cu vorbele grele adresate lui GgB, lui Dica, lui Banel sau Neaga, va ramane mereu langa culorile Stelei noastre. Pentru ca noi, mai presus de sentimentele pentru un jucator sau altul, ramanem cu o singura dragoste: Steaua.

Catalin si multi dintre noi au ramas cu un gust amar in urma modului in care ne-am despartit de unul din jucatorii nostri emblematici – Dica. E greu de suportat modul de samsar in care ii trateaza patronul pe cei care contribuie, la urma urmei, la imaginea lui, la notorietatea lui. Si Dica e doar un nume pe lunga lista… Mie personal mi se pare o umilinta pentru Dica sa plece la un club minor (fie el si de Serie A), pe o suma ridicola. Dar Dica a ales sa fie un ronin, decat sa-si faca seppuku. Si il inteleg… De acum depinde numai de el sa-si croiasca un drum mai bun. La care nu va ajunge doar cu sclipirile care ne-au scos de atatea ori din necaz. La Catania va trebui sa adauge si putin din daruirea in joc a unora mult mai putin dotati tehnic, ca Paraschiv, ca Banel…

Dar, mai presus de Dica, Goian, Rada sau Ghionea, de dorinta multora de a scapa de balastul unor jucatori care nu mai fac fata cerintelor tot mai mari (hai, fiti sinceri, cati dintre voi va gandeati la primavara european cu cativa ani in urma?), ramane speranta ca vom mai apuca, daca nu emotia unei nopti de vis la Sevilla, macar a unei atat de aproape finale de Cupa UEFA. Iar vanzand fara noima tocmai piesele grele ne vom gandi mai degraba cum sa invingem Otopenii sau Bistrita… La asta ar trebui sa se gandeasca daimyo Bekali-Sama si generalii sai, Arga-San, Adi-san si Maryu-san. La faptul ca performanta, asa cum zicea si Soldatino, nu se poate face fara performeri…

ebonyc07.07.2008 08:08

lui 'Becali' ai putea sa-i spui mento-san, ca prea il linge lumea.

clausblaus07.07.2008 12:17
nu prea ai dreptate

sa nu uitam ca la Steaua media salariilor este de 200000 dollari asa ca e cel putin rusinos ca un jucator sa ceara salariu mai mare cind el cistiga cite 180000 pe intr-o tara cu un salariu mediu de 500 pe luna

si daca dai unuia 1 mln si el nu duce echipa dupa el ce faci

eu cred ca Becali duce o politica salariala buna numai sa nu ma injurati bine ca tine salariile la un anumit nivel fiindca daca s-ar incepe sa se arunce cu milioane in stinga si in dreapta in citiva ani s-ar ajunge la un colaps sistemic al intregului fotbal romanesc la fel cu a fost in usa cu cosmos

Este adevarat ca salariul lor este imens daca stai sa il compari cu salariu mediu pe economie,dar uiti ca toti vrem sa joace de la egal la egal(si chiar sa invinga)cu jucatori platiti cu milioane.Nu sunt niste mercenari,ci sunt niste persoane normale care se gandesc la viitorul lor si al familiei.Uitati ca multi dintre ei nu au nici o meserie la baza si de la 34-35 de ani in sus sunt dependenti de banii stransi pana la aceasta varsta.Cat despre cuvantul "mercenar"care se tot vehiculeaza la adresa anumitor jucatori....sa fim seriosi!Vreau sa vad unul dintre voi care refuza,sau nu se gandeste,la un salariu mai bun doar pentru ca nu vrea sa ajunga un mercenar.Viata este o vesnica alergatura dupa mai bine indiferent de domeniul in care activezi!De criticat si de gasit vinovati,mai bine ca romanul nu stie nimeni s-o faca!

sisu_stelistul07.07.2008 16:32

Uitate la salarii la celelalte echipe. Cei de la Dinamoie are cele mai mici salarii dintre granzii campionatului. Iar Rapid nu este in stare sa dea la Coman 300.000 $ pe sezon. Nu uita ca Becali este singurul patron din Romania care dadea banii cash dupa o calificare sau castigarea unui trofeu pe plan national. De exemplu Baciu, Lovin, Cernea au salarii cat titularii de la celelalte echipe care se lupta la titlu cu noi. Clar ca unii jucatori precum cei mentionati mai sus le place sa ramana in Ghencea fiindca au salarii mari si valoare 0.

w3bmaster07.07.2008 16:35

Nu sunt de acord cu marirea salariilor

Dica a plecat de la 250k la 350k (si a plecat de la titluar international LC la Catania echipa mica bani putini) mi se pare penibil ...

Marius07.07.2008 16:40

Dica a plecat de la 180.000 la 350.000 salariu, care ,in functie de performantele lui la club, creste la 500.000.

clausblaus07.07.2008 19:44

Ma intreb de ce, unii dintre voi,nu v-ati apucat sa practicati acest sport?Nu pe maidan,acolo unde toti sunt fotbalisti si antrenori,ci la o echipa,"cat de cat profesionista",pe un stadion plin de suporteri,fiecare cu parerea lui.Sunt sigur ca nu a-ti mai fi gandit asa.Toti vrem bani..asta este adevarul! Ca suporter suferi, este clar,dar cand din suporter ajungi judecator si dai verdicte,cine este mercenar si cine nu,cand faci comparatii intre salariile celor de la Dinamo sau rapid tinzi sa devii ridicol!Acesti jucatori isi petrec mai mult de jumatate din viata sportiva in cantonamente.Mi se pare normal sa aiba pretentii,asa cum mi se pare normal sa-si faca datoria fata de clubul care il plateste.Am ajuns sa urasc cuvantul MERCENAR!Ne razboiam cu nebunul de Gigi,acum ne razboim cu mercenarii...ce a mai ramas?:sa ne razboim intre noi!Fotbalul ar trebui privit ca un spectacol,in care automat mai apar si figuranti,insa orgoliile intuneca,de cele mai multe ori,mintile unora.Cand esti alaturi de o echipa esti si la bine si la rau.Nu ca as fi eu mai suporter decat multi dintre voi,dar eu vad altfel problemele!(poate din cauza varstei)

Il Soldatino07.07.2008 20:47
Nu prea esti pe subiect! Vrei doar sa arunci pisica moarta in bratele ciobanului si nu prea e asa.Chiar nu tin cu el dar motivarea personala e apanajul doar al jucatorilor.Aici vorbim de jucatorii Stelei si ar trebui spus,din capul locului,ca financiar ei au fost si sunt foarte bine motivati.Nu ar trebui sa te deranjeze atitudinea acelor suporteri ci mai degraba ar trebui sa intelegi,sa cauti,sa descoperi.De ce,care e cauza?Ne multumim mereu sa dam verdicte din tastatura,sa fim cat putem de "obiectivi" insa de cele mai multe ori uitam esentialul.Nu suntem noi vinovati pentru ca a plecat Dica,vinovat e doar el.Sunt sigur ca acest transfer facut in graba are mult mai multe etaje in subsol insa noi stim doar ce trebuie sa stim,ce ni se spune.Restul e cerneala si dureri de cap.

Ca ai adus vorba de performanta ar trebui sa sti ca sarcina principala a jucatorului e sa se dezvolte din punct de vedere al formei sale,a jocului,a perfomantelor lui fizice.Nu e vina nimanui ca mister Banel alearga ca Ion Creanga in copilarie dar fara rost.E doar vina lui si mi se pare absolut incredibil cum "a reusit" ca pana la anii astia,jucand la Steaua,sa nu se dezvolte absolut deloc dpv tehnic??!!Ce l-a tinut Jiji la antrenamente de mana:stai bah banele lasa mingea,treci pe pista ca dam proba la 100 m!!!(alergati fara rost)Hai sa fim seriosi!!!Uita-te de pilda la alti jucatori si vezi evolutia lor in timp,vezi daca au crescut,daca acum se vad mai bine pe teren,daca reusesc sa isi puna amprenta pe joc.Avem noi asa ceva la Steaua?Stau si ma gandesc.....nu avem!

De ce?Cred ca din cauza "uluitoarei"politici de transferuri si a mintii iluminate de la loja!!!Avem jucatori de certa valoare dar recunosti vreun Dica printre ei?Se spune ca Dayro va fi acela...Ma indoiesc si sper sa am dreptate pentru ca nu ne mai trebuie un nou Dica.Eu unul nu mai vreau un jucator care are personalitate doar atunci cand injura fanii sau cand se cere transferat.Nu vreau si chiar mi s-a luat de astia...As vrea sa vad niste caractere in teren,as vrea sa vad un joc frumos si as vrea sa vad iar Steaua sus...acolo unde e locul ei.SUS!!!Astept cu nerabdare ziua cand o sa imi cer iertare pe acest forum pentru ca am spus ca la Steaua joaca fotbal mercenarii iar caracterele s-au cernut si au plecat de mult....nu e vorba de Dica!!!

Cu respect

Marius

Ma tem ca mesajul meu avea implicatii mai profunde decat a arunca o pisica in spatele lui Becali. Din pacate pentru tine, realitatea imi da dreptate mie: de multi ani se prefera cedarea unor jucatori ce ar putea face performanta la Steaua si pastrarea altora cu o valoare indoielnica. Personal as depunde un efort sa pastrez valorile si as renunta la caracude. Personal, consider ca o cedare a doi jucatori stelisti inseamna mai degraba economie si posibilitatea de a intretine salariul unui jucator de valoare medie din Spania sau Italia (nu indraznesc sa ma gandesc la Kaka, Bufon, Ronaldinho sau Raul)

Cat priveste motivarea jucatorilor abordata de tine, te rog sa ma crezi pe cuvant ca fotbalistul roman care traieste doar pentru fotbal, pentru frumusetea unui dribling sau pentru depasirea recordurilor din fotbalul romanesc, e pe moarte (daca nu cumva a murit de mult timp). Nu tine doar de dorinta si de motivare intrinseca ci, mai ales de motivarea extrinseca. Fotbalistul este si el om, cariera este scurta, studiile de multe ori sunt absente, viata lunga, familia si pretentiile sunt mari.

Din pacate pentru tine (si pentru noi) o echipa de valoare se construieste printr-o "upgradare" (imi cer scuze pentru aceasta exprimare) permanenta a valorilor si implicit a salariilor jucatorilor. Daca ai sa faci o analiza rationala a evolutiei echipei Steaua in ultimii ani ai sa descoperi (exceptie facand Steaua semifinalista UEFA) o anumita liniaritate in ceea ce priveste jocul echipei, performantele, tipul transferurilor facute, modul in care sunt platite salariile etc.

Cedand mereu jucatori si inlocuindu-i cu altii mai neexperimentati nu vei ajunge niciodata sa indeplinesti ceea promiti in gura mare, nu ai cum sa te bati cu Milan, Barcelona si Liverpool. Ma tem ca nici in competitia interna nu ai cum sa te simti foarte confortabil.

Aceasta este problema pe care o ridic eu pentru ca la fel cum a fost cedat Dica au mai fost lasati sa plece si altii (inca mai regret faptul ca nimeni nu a stat sa se intrebe de ce a fost Danciulescu atat de letargic in ultimul sezon petrecut la Steaua si ma doare - INCA - indepartarea acestuia).

Pune si tu ceva pauze dupa puncte, ca am obosit citindu-ti mesajul.

Respect,

Catalin

choli07.07.2008 22:56

ªoc înaintea plecãrii Stelei în al doilea cantonament de varã! În lotul deplasat de Marius Lãcãtuș nu se aflã Florin Lovin!

În loc sã se afle la Flachau, în Austria, mijlocașul stelist se va antrena de astãzi cu echipa a doua a roș-albaștrilor, aflatã tot în cantonament, dar la Câmpulung Moldovenesc! Lovin a fost exclus din lot pentru acte de indisciplinã, ultimul petrecându-se ieri. Dupã cel de-al doilea antrenament al zilei de ieri, dupã-amiazã, Lovin a comentat la vestiare, criticând programul de pregãtire pus la punct de Lãcãtuș! Nu este clar dacã antrenorul a auzit nemulțumirile lui Lovin, dar acestea au ajuns la urechile lui. Suficient! A fost picãtura care a umplut paharul, dupã ce mijlocașul intrase mai demult în vizor pentru indisciplinã. Lãcãtuș l-a anunțat imediat cã din acel moment nu mai face parte din lotul primei echipe și trebuie sã se prezintã la Steaua II!

Situația ar putea deveni astãzi chiar mai agitatã. Gigi Becali va face o vizitã la echipã chiar înaintea plecãrii.

pro sport

MoWeed07.07.2008 23:24

De ar da Domnu sa scapam de petarda asta de Lovin. :worthy:

Daca e adevarat, tupeul acestei non-valori este incredibil! Dupa ce ca a stat cativa ani la Steaua desi este evident ca e un jucator bun pentru o echipa medie spre slaba din Liga 1, mai are si tupeul sa comenteze...

Dar asemenea scandalui am mai vazut prin prosport, ca apoi sa se afle ca nu era de fapt nimic. Astept sa vad maine declaratii televizate pentru ca in alea am incredere.......

Tribuna 007.07.2008 23:46

DACA VA MAI AMINTITI .......

Un anunt dat de un prieten al unuia din cei mai mari stelisti care au existat vreodata, intr-un colt de ziar mai putin citit de marea majoritate a cititorilor (Observatorul Militar nr. 26/2008) ......

"S-au scurs opt ani de la trecerea în eternitate a lui Alecsandrescu Ion. În lumea fotbalistica i se spunea Sfinxul din Ghencea. Ne reamintim de evolutia lui ca fotbalist – renumitul centru înaintas al echipei de aur a Casei Centrale a Armatei si golgheterul Campionatului de Fotbal al României în anul 1956. O capacitate profesionala recunoscuta ca redutabil specialist în problemele tehnice ale fotbalului românesc, contributia lui la formarea echipelor de fotbal capabile sa realizeze înalta performanta si conducerea acestora în obtinerea succeselor deosebite, de exemplu: Cupa Campionilor Europeni – Sevilla, 1986 – si trofeele sectiei de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Steaua Bucuresti, în perioadele 1982- 1988 si 1990-2000. Un pios omagiu din partea celor care l-au cunoscut si apreciat. Ne rugam la bunul Dumnezeu sa îi odihneasca în liniste si pace sufletul lui generos!"

Din pacate se sime lipsa unei conduceri cu adevarat profesioniste la clubul de fotbal Steaua. Pentru ca adevarul, desi dureros, este ca Steaua 2008 este un mediu din ce in ce mai apropiat de lumea in care s-a format patronul. Ce poti sa mai ceri unor jucatori care sunt la cheremul unuia care azi ii face statuie si maine urineaza pe ea? Ce ar mai putea intelege jucatorii? Ce isi mai pot dori ei apropo de "trup si suflet pentru culori" - mai mult decat culoarea verde a banilor lui GB? Se pot numara pe degete jucatorii care chiar au ceva comun cu acest club si care inteleg si respecta (sa iubeasca deja e prea mult) cea ce reprezinta el si culorile lui.

Pentru ca spunea cineva "Acela ai carui soldati sunt uniti în scop va fi victorios." Dar din pacate nu era Coelho iar valoarea banilor lui GB este direct proportionala cu bunul lui simt.

AlexV08.07.2008 10:43

Tu negi de la inceput lipsa de valoare. Si asta este o problema mai mare decat motivatia. Exista incompetenta in Romania la toate nivelurile mai mult decat oriunde altundeva. Exista mentalitati ce nu pot fi schimbate si oameni blocati in obiceiuri paguboase .Ca sa ii pastrezi pe acei putini meseriasi trebuie sa le dai salarii ca in vest....de la 500.000 la 2.000.000. Si atunci sigur nu vor pleca din cauza banilor. Nimeni nu isi permite insa sa cheltuiasca atat .

Chiar si asa vor exista unii car vor dori sa plece pentru a scapa de mediul asta viciat, de stadioane nasoale, de patroni cu toane, de antrenori fara viziune, de scandalurile zilnice.... Eu nu pot sa ii condamn pe cei ce vor sa plece.

«12»