FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Detalii amical Steaua - AS Roma

«12»
razvan_stelist200710.07.2008 19:47

Pro TV a anuntat ca ar fi cel mai bin ca suporterii Stelei sa mearga pe stadion pentru a proteja mediul prin nefolosirea televizoarelor,si deci economisirea curentului electric-protectia mediului :smile: deci vino la meci ! fularultras

hellas_verona13.07.2008 16:27

sunt din neamtz....stie careva cum pot lua bilete pt meci????

s0rins_9217.07.2008 06:02
sunt din neamtz....stie careva cum pot lua bilete pt meci????

www.bilet.ro :steag_cruce_invers:

kaymack17.07.2008 10:04

sal all :) vreau sa stiu si eu dak avem voie cu steaguri pana la urma??? dak da cateva detalii...cate ore inainte de inceperea meciului...tip de tzeava..:D a.r. Forzza Steaua! Spre 24!

4_ever_steaua22.07.2008 08:19

o sa fie un amicat interesant..sper sa facem si noi surpriza si sa`i batem cum a reusit rapid cu OL..forzza Steaua

leoc98023.07.2008 07:13

Am un bilet la Peluza I. Schimb cu unul la T2 + diferenta.

PM

Toja23.07.2008 19:49
:steag_cruce_invers: mi-am facut si eu pentru prima oara abonament , la peluza, si bilet la Peluza Nord;x ! Lupta Steaua!! sezonul acesta Steaua ia Cupa Romaniei, campionatul, fara probleme, si cel putin semifinala UEFA!:D.. snt optimist fular-campionii
Dragutzul_stelistul23.07.2008 21:09

Am cumparat 8 bilete :X pff si care credeam ca nu mai gasesc bilete la peluza I ..... ne vedem la meci ;)) Forzza Steaua Forzza Steaua Alee Alee :X:X:X

Asa cum am anuntat si in urma cu cateva zile, FC Steaua va disputa, pe data de 26 iulie, incepand cu ora 20:45, o partida de prezentare a lotului din sezonul viitor, in compania italienilor de la AS Roma.

Fondat in 1927, clubul italian se afla in fata celui de-al 57-lea sezon consecutiv in Serie A si este una dintre gruparile de traditie din "Cizma".

Romanii au castigat de trei ori titlul de campioni ai Italiei, in 1942, 1983 si 2001, precum si 9 Cupe ale Italiei. De asemenea, in vitrina de trofee a "galben-rosiilor" se regaseste Cupa Oraselor Targuri, cucerita in 1961, italienii mandrindu-se si cu finala Cupei Campionilor Europeni (1984) si a Cupei UEFA (1991).

Sezonul trecut, AS Roma a terminat campionatul pe locul al doilea, la doar doua puncte in urma celor de la Inter Milano si au cucerit Cupa Italiei, intr-o finala jucata cu echipa campioana.

Echipa lui Francesco Totti isi disputa jocurile de acasa pe Stadio Olimpico din Roma, arena cu o capacitate de peste 72.000 de locuri.

Presedintele gruparii la care a evoluat si Cristian Chivu este Franco Sensi, echipa fiind antrenata, in prezent, de Luciano Spaletti.

Printre numele foarte mari din lotul italienilor se numara Francesco Totti, Christian Panucci, Ludovic Giuly, Daniele De Rossi, precum si John Arne Riise, transferat recent de la FC Liverpool.

FC Steaua va pune in vanzare biletele pentru aceasta partida in perioada 21-26 iulie, programul caselor de bilete de la stadion fiind cuprins intre orele 12:00 si 20:00.

Tichetele se vor vinde concomitent cu abonamentele pentru sezonul 2008-2009, iar suporterii care si-au achizitionat deja abonamente vor primi o reducere de 20% pentru cumpararea biletelor.

<center>Preturile biletelor pentru meciul Steaua - AS Roma sunt urmatoarele:

Fotolii: 75 lei

Tribuna 0: 50 lei

Tribuna I: 25 lei

Tribuna II: 20 lei

Peluze: 10 lei

<span class="blueboldtext">SteauaFC.com</span></center>

Ai omis cv ..... pe 21-22 se vand numai celor cu abonamente si vor primi 20% reducere...vanzarea adevarata a biletelor se face de pe 23 pana pe 26... yo asa am vazut azi scris :whistle:

el_kappa1825.07.2008 21:06
Am un bilet la Peluza I. Schimb cu unul la T2 + diferenta.

PM

Daca mai ai biletul la peluza 1 iti dau eu la tribuna a 2-a+ diferenta!!! id de mess e **** (pentru cei care vor bilet la tribuna 2 am unul in plus,cine doreste sa ma contacteze)

Editat de Moderatori

Folositi cu incredere PM-ul si nu va mai postati id-urile sau numerele de telefon

«12»