FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Detalii amical Steaua - AS Roma

«12»
fcsteaua.ro02.07.2008 12:49

Asa cum am anuntat si in urma cu cateva zile, FC Steaua va disputa, pe data de 26 iulie, incepand cu ora 20:45, o partida de prezentare a lotului din sezonul viitor, in compania italienilor de la AS Roma.

Fondat in 1927, clubul italian se afla in fata celui de-al 57-lea sezon consecutiv in Serie A si este una dintre gruparile de traditie din "Cizma".

Romanii au castigat de trei ori titlul de campioni ai Italiei, in 1942, 1983 si 2001, precum si 9 Cupe ale Italiei. De asemenea, in vitrina de trofee a "galben-rosiilor" se regaseste Cupa Oraselor Targuri, cucerita in 1961, italienii mandrindu-se si cu finala Cupei Campionilor Europeni (1984) si a Cupei UEFA (1991).

Sezonul trecut, AS Roma a terminat campionatul pe locul al doilea, la doar doua puncte in urma celor de la Inter Milano si au cucerit Cupa Italiei, intr-o finala jucata cu echipa campioana.

Echipa lui Francesco Totti isi disputa jocurile de acasa pe Stadio Olimpico din Roma, arena cu o capacitate de peste 72.000 de locuri.

Presedintele gruparii la care a evoluat si Cristian Chivu este Franco Sensi, echipa fiind antrenata, in prezent, de Luciano Spaletti.

Printre numele foarte mari din lotul italienilor se numara Francesco Totti, Christian Panucci, Ludovic Giuly, Daniele De Rossi, precum si John Arne Riise, transferat recent de la FC Liverpool.

FC Steaua va pune in vanzare biletele pentru aceasta partida in perioada 21-26 iulie, programul caselor de bilete de la stadion fiind cuprins intre orele 12:00 si 20:00.

Tichetele se vor vinde concomitent cu abonamentele pentru sezonul 2008-2009, iar suporterii care si-au achizitionat deja abonamente vor primi o reducere de 20% pentru cumpararea biletelor.

Preturile biletelor pentru meciul Steaua - AS Roma sunt urmatoarele:

Fotolii: 75 lei

Tribuna 0: 50 lei

Tribuna I: 25 lei

Tribuna II: 20 lei

Peluze: 10 lei

SteauaFC.com

LARI02.07.2008 13:02

Gura ma-sii, ca lucrez atunci! :wall:

Cred ca ala va fi meciul din care vom putea trage o groaza de concluzii referitoare la "unde suntem si cum stam". Ce super ar fi sa-i batem...

dov4u02.07.2008 15:47

26.07 la 20.45 e roma sau Vaslui??

kosm1n02.07.2008 16:12

Stie cineva daca o sa se innoiasca ekipamentul ekipei pt noul sezon? pt ca asta deja de 2 ani si incepe sa fie plictisitor!

mdionis02.07.2008 16:55

"Presedintele gruparii la care a evoluat si Cristian Chivu este Franco Sensi, echipa fiind antrenata, in prezent, de Luciano Spaletti"

Batranul Franco Sensi nu mai este presedinte decat pe hartie de mai bine de un an, de treburile clubului se ocupa oficial, ca administrator-delegat, Rosella Sensi (fiica-sa). Numele antrenorului este Spalletti.

"Printre numele foarte mari din lotul italienilor se numara Francesco Totti, Christian Panucci, Ludovic Giuly, Daniele De Rossi, precum si John Arne Riise, transferat recent de la FC Liverpool."

Acestia sunt cativa dintre jucatorii mai cunoscuti ai Romei, insa exista si alte nume importante in lotul lor: Simone Perrotta, Philippe Mexes, Joao De Cesare Cicinho, Juan Silveira Dos Santos, Mirko Vucinici, sau Alberto Aquilani. Sa mai adaug ca din lot face parte si Florin Adrian Pit.

"Sezonul trecut, AS Roma a terminat campionatul pe locul al doilea, la doar doua puncte in urma celor de la Inter Milano si au cucerit Cupa Italiei, intr-o finala jucata cu echipa campioana."

... si a concurat in Liga Campionilor, fiind eliminata in sferturi de actuala campioana, Manchester United.

Ceea ce nu apare in articol: in acest sezon competitional, AS Roma a avut cel mai bun nivel de joc din campionatul italian, iar daca nu a ajuns campioana se datoreaza in principal inconstantei si inabilitatii de a castiga partidele in care s-a intamplat sa joace prost (in vreme ce Inter a obtinut transpirand cate trei puncte in multe intalniri in care nu au jucat bine). Partida cu Steaua va fi un bun indicator pentru potentialul prestatiilor jucatorilor nostri.

ssinpadureacualune02.07.2008 17:51

2 cuvinte...Abia astept!!!

mNiosu02.07.2008 18:50

Televizare,stie cineva??

Dragoshinho02.07.2008 20:27

Pt Kosm1n

Echipamentul Stelei va fi ca acela al barcei cu multe dungi...si al doilea echipament e din acela fosforescent....(tot ca al Barcei)

Abia astept meciul....FORZZA Steaua!

IONUTG1303.07.2008 06:59

super tare meciul da nu cred ca va fi asa de concludent e totusi 1 amical de prezentare,oricum e super tare fata de charleroi.

care e faza cu echipamentul??? se schimba ar fi misto ca asta e expirat,nu prea prezinta,si daca ar mai fi si de la adidas ar fi si mai si fular-campioniiforzateaua:steagcruce:

Dragutzul_stelistul03.07.2008 10:14

uite ba muncesc atunci X(X(X(X(

Pt Kosm1n

Echipamentul Stelei va fi ca acela al barcei cu multe dungi...si al doilea echipament e din acela fosforescent....(tot ca al Barcei)

Abia astept meciul....FORZZA Steaua!

mama sa vezi gaze cate se prind de tricou ros-albastrilor cand o purta echipamentu ala fosforescent :biggrin:

Lacatus03.07.2008 15:17

DACA BATEM ROMA SUNTEM INTRADEVAR CEI MAI TARI

Televizare,stie cineva??

VINERI PE SPORT.RO

grgapitic2204.07.2008 05:05

pana la urma incepe campionatul pe 26 iulie sau jucam amical cu roma si amanam meciul de la Vaslui?

Marius04.07.2008 05:12

Amical cu Roma, amanare cu Vaslui.

Mihai Somanescu04.07.2008 07:42

Roma se reuneste pe 21 iulie pentru noul sezon. Facem pariu ca-i batem?

metzzz04.07.2008 08:20
Roma se reuneste pe 21 iulie pentru noul sezon. Facem pariu ca-i batem?

O victorie sa avem si noi sezonu asta cu o echipa pare :naughty:

Dulah04.07.2008 08:31

se stie pe ce post TV il da?

metzzz04.07.2008 08:33

dute la meci si ai rezolvat treaba.

habarnam8504.07.2008 12:44

dute la meci si ai rezolvat treaba.

vand bilet la Lenny Kravitz...95 de ron , daca stiam ca vom prezenta echipa in aceeasi zi nu mai cumparam nici 1 bilet. Ma cam doare inima sa pierd banii astia :P

Heart_For_Steaua05.07.2008 11:36

Pro TV

kevelan_suporter05.07.2008 18:22

:steag_sah_mic:

pe Pro TV!!!

Cosmi_GT305.07.2008 21:25

Vaslui nu joaca prima etapa pentru ca are meci in Intertoto. Deci, e loc pentru Roma.

belu06.07.2008 16:45

bate Steaua pe as roma .mi-ar fi placut sa fie si Chivu in echipa

bate Steaua pe as roma .mi-ar fi placut sa fie si Chivu in echipa
Marius06.07.2008 17:03

Vaslui nu joaca prima etapa pentru ca are meci in Intertoto. Deci, e loc pentru Roma.

Si ti se pare ca eu am scris altceva?

Cosmi_GT308.07.2008 18:12

Si ti se pare ca eu am scris altceva?

Nu. Doar am detaliat.

ciungu10.07.2008 05:21

vreau sa batem pe roma enorm de mult as roma pezzo di merda forza Steaua forza lazio Steaua+lazio=sempre

«12»