FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Degeaba ai valoare cand ca om esti ZERO !! mirel radoi....

«12»
ADRIAN PACURAR27.06.2005 05:06

Ba' date=' voi cei cativa zeci de pustani, care, credeti voi in ignoranta voastra, le stiti pe toate, si scrieti bannere care, intr-adevar distrug psihicul jucatorilor labili, si faceti o atmosfera care de fapt se rasfrange impotriva echipei, nu sunteti altceva decat niste copii frustrati care nu doriti altceva decat sa fiti in atentia presei. Mi-e rusine de rusinea voastra.

Spui ca sunteti multi ca dracu????!!!!! Care ma, cohoarta de pustani de 14-15 ani care a fost filmata dupa meciul cu National din Cotroceni?...

Dac-ai avea macar 1% din mintea lui MM, poate acum n-ai scrie asemenea mesaje pe avect forum. Hai sa-ti vand un pont. MM-ul a terminat sef de promotie pe facultate. Poate asta iti spune ceva despre capacitatea intelectuala a lui M. Stoica.[/quote']Pustani , iara incepi ce pustani mai , mare parted in nou au trecut de mult de varsta aia ,nu asta e marea problema ... Poate sa fi fost si sef de promotie la cea mai puternica universitate din lume, daca e capabil sa bata suporterii , nu ramane nimic de spus decat... ca sa nu vorbesc pe un alt ton . Da se vede ceva , s-a schimbat un pic la club organizarea , dar inca e departe si nu ma sunt deloc bine reprezentat de unul ca si el , acel gest a sters totul , e un gest care la orice club civilizat din lume era aspru sanctionat cu demiterea lui si darea in judecata , pentru grave prejudicii aduse imaginii clubului ...Acei "pusti" teribilisti , pun suflet si incearca sa faca ceva pentru echipa , poate daca acei pusti aveau varsta pe care o au acuma , acum cativa ani , reuseau sa se impuna si clubul nu ajungea astazi in situatia de a fi tarat in numeroase scandaluri , dumneavoastra ce ati facut ? Ati asistat neputincios la ceea ce se intampla??? Si sa si dumneavoastra aveti o parte din vina , ca MAPN doreste sa refaca alta echipa , sa ajungem intr-un colaps, din cauza nepasrii dumneavoastra ,cum va fi cand nu vom stii pe cine sa sustinem ?Din cate se aude se pare ca palmaresul e usor de recuperat de catre MAPN si sa te tii atunci porcese , scandaluri , sper sa nu se intample asa ceva si daca voi cei care teoretic cunosteati situatia , erati maturi , ati privit blazati ce se intampla , ma bucur ca exista cineva care nu priveste la fel.

SSK27.06.2005 17:41

Ce de lucruri ies la iveala... :!:

Virgil27.06.2005 23:03

Din cate se pare Zama vorbeste in cunostinta de cauza.Cu sufletul si cu mintea.Iar lucrurile de care vorbeste sunt convingatoare.Nu spun aceste lucruri ca sa-l flatez,ci ca sa-mi subliniez mie ca a scris articolul legat de Radoi din dragoste pentru Steaua.

Zama te reconsider,stiu ca nu-ti pasa de reconsiderarea mea,dar initial mi-ai facut o impresie total diferita de aceea pe care o am acum despre tine.

Ai avut toate motivele sa scrii acest articol.

De multe ori e bine sa stii mai putine.

MR.KILLER.ULTRAS03.07.2005 14:49

DESI RAMANE UN MARE IDOL TRE SA RECUNOSC CA Mirel ARE UN CARACT DE KKT:

SA VA SPUN O FAZA:ERAM IN MALL LA SHOP SI L-AM VAZUT PE FAIMOSUL Mirel Radoi!AM MERS INCREZATOR LA EL SI MARE MI-A FOST MIRAREA CAND LA CEREREA UNUI AUTOGRAF PE O COALA A4 MI-A RASPS DIZGRATIOS:MMMMMDA,ITI DAU DATA VIITOARE!

FELICITARI Mirel PT CEEA CE JOCI,RUSINE PT CEEA CE ESTI!!!

PT NOI INSA RAMAI DOAR CAPITANUL CAMPIOANEI............

zarboss25.08.2005 05:22
Zama sa nu te superi dar am impresia ca esti putin naiv...

1. de unde stii tu ce se intampla in vestiarul Stelei ?

2. Steaua nu e manastire de maici !!!!!  

3. Radoi e mic copil pe langa ce se intampla cu jucatorii din Anglia, ex: Lampard, Ferdinand etc.

Gresesti, eu m-as multumi cu 11 oameni ca Radoi in teren, fara caracter, dar de valoare certa

P.S. Mergand pe principiul tau, cred ca ai fost multumit cand au fost dati afara Neaga si Hamutovski, iar cel putin la Rica s-a vazut absenta lui din teren...........asa ca mai gandeste-te ce vrei ca nu cumva sa se indeplineasca !!!

100% de acord...dar vad ca pe unii ii intereseaza... ce face omu acasa ce mananca.. cu ce se imbraca .. mai lasati mai baieti..cu Radoi omul.. ca aici nu suntem la matrimoniale...noua ne trebuie jucatori..

Iar voi daca sunteti suporteri adevarati...LA BINE SI LA RAU ????? va zice ceva???

CU Steaua PANA LA MOARTE si alte chestii de astea...

asa ca ..voi .. fani Steaua nu mai vb in numele suporterilor...

-parerea mea-

Grinch25.08.2005 05:48

Nu...

ulivius25.08.2005 06:19

Radoi este un mare jucator. NU stiu ce caracter are. Spre deosebire de Plesan care si-a condus echipa la retrogradare, Radoi si-a condus-o la 2 titluri si'n primavara europeana.

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a fost un fotbalist bun. A fost spiritul echipei Steaua. Nu a fost inclus in generatia de aur desi a fost contemporan cu Hagi. Nu cred ca este un mare antrenor. De ce nu-l ia nici o echipa din Divizia A? Sau nici macar una din B pe care s-o promoveze?

FORZA Steaua !!! FORZA Mirel !!! Sper sa te transferi la un club mare din Europa si sa devii primul fundas care cucereste balonul de aur, pentru ca esti cel mai bun .

redbluestar25.08.2005 06:26

am mai spus-o si in alte topic-uri de pe forum!

mai lasati-l pe Radoi! ca jucator am vazut cu totii ca este un caracter puternic, un adevarat lider, un exemplu pt echipa: asta e SINGURUL lucru care ar tb sa ne intereseze

vine un meci ca asta si gata ii sariti in cap. eu sper sa ramana la Steaua si sa le inchida gura tuturor celor care au dat in el cand a fost la pamant

Virgil25.08.2005 06:27

Nu inteleg de ce revine un topic din luna iunie in prezent.

Pot totusi sa avansez ideea ca e vorba de o vendeta.

De ce sa nu urmarim fiecare jucator in parte,sa-i punem pe tapet defectele si sa facem un clasament al celor mai infecte caractere ?

Chiar,ar fi o solutie ?

dawid25.08.2005 06:48

FOTBALUL E DOAR UN JOC !

mai tineti minte meciul cu valencia ?...mai tineti minte loviturile de la 11 metri ? mai tineti minte ratarea lui Dorinel ?... si totusi un intreg stadion striga MUNTI MUNTI ... oare ce se intampla daca nu ne calificam, il scoteati vinovat sau nu ?... terminati cu prostiile, nu-l mai injurati pe Dica, nu-l mai injurati pe Cristea, nu mai repetati greseala facuta cu Neaga, sa fim alaturi de Radoi acum cand are nevoie de noi.

P.S. nu mai puneti astfel de topicuri, antena 1, atat asteapta sa gaseasca 1 sau 2 ametiti care injura echipa

mountytoma25.08.2005 10:00

[quote="zarboss

100% de acord...dar vad ca pe unii ii intereseaza... ce face omu acasa ce mananca.. cu ce se imbraca .. mai lasati mai baieti..cu Radoi omul.. ca aici nu suntem la matrimoniale...noua ne trebuie jucatori..

-

poate sa faca ce vrea Radoi in afara stadionului, e treaba lui. dar cand strica un meci prin greseli de atitudine (unde se uita el la golul unu, de ce nu a intins piciorul la blocaj la golul doi, cum a putut sa dea cu stangul in dreptul la golul trei?), e greu sa il ierti. si daca a facut ce a facut pentru Steaua nu inseamna ca trebuie sa stam sa asistam neputinciosi cum o scufunda! asta e problema cu caracterul lui Radoi, la cat de jigodie e, nu mai poate fi indreptat, caci de mult el le stie pe toate si toate se invart in jurul lui, nu al Stelei.

ii intrevad o cariera de genul lui zicu, tamas, cl Niculescu, adica toti javre plecati cu surle si trambite si intorsi cu coada intre picioare. Nu intamplator toti astia de mai sus sunt caini, profilul moral al lui Radoi e de J A V R A. eu sunt sigur ca Steaua va renaste dupa plecarea lui, asta e cel mai bun lucru pe care il poate face Radoi pentru Steaua. de fapt, cel mai bun si mai bun ar fi sa plece la Dinamo. si daca ii ia si pe Gigi si Dica cu el, ii voi iubi toata viata! atunci Steaua isi va pune problema daca poate trece de grupele ligii campionilor, nu ca acum, cand vrea sa intre in ele!

HULIAS25.08.2005 10:47

In viata mea nu am crezut ca pot sa existe atatia oameni incredibil de stupizi care sa se si proclame STELISTI.Voi nu sunteti suporteri, voi sunteti gunoaie care cred ca inafara de a injura si a se bate nu prea aveti nimic in comun cu civilizatia.A sustine o ehipa nu inseamna sa o injuri de fiecare data ce pierde(TREZIREA-CHIAR SE POATE INTAMPLA SI ASTA)sau joaca mai prost.Da, ma doare ca nu ne-am intors unde ne este locul,in elita fotbalului european,dar ce putem sa facem?Sa injuram jucatorii , nu?ORICE AR FI NU ITI INJURI FAMILIA !!!

Padrese25.08.2005 10:49
poate sa faca ce vrea Radoi in afara stadionului, e treaba lui. dar cand strica un meci prin greseli de atitudine (unde se uita el la golul unu, de ce nu a intins piciorul la blocaj la golul doi, cum a putut sa dea cu stangul in dreptul la golul trei?), e greu sa il ierti. si daca a facut ce a facut pentru Steaua nu inseamna ca trebuie sa stam sa asistam neputinciosi cum o scufunda! asta e problema cu caracterul lui Radoi, la cat de jigodie e, nu mai poate fi indreptat, caci de mult el le stie pe toate si toate se invart in jurul lui, nu al Stelei.

ii intrevad o cariera de genul lui zicu, tamas, cl Niculescu, adica toti javre plecati cu surle si trambite si intorsi cu coada intre picioare. Nu intamplator toti astia de mai sus sunt caini, profilul moral al lui Radoi e de J A V R A. eu sunt sigur ca Steaua va renaste dupa plecarea lui, asta e cel mai bun lucru pe care il poate face Radoi pentru Steaua. de fapt, cel mai bun si mai bun ar fi sa plece la Dinamo. si daca ii ia si pe Gigi si Dica cu el, ii voi iubi toata viata! atunci Steaua isi va pune problema daca poate trece de grupele ligii campionilor, nu ca acum, cand vrea sa intre in ele!

Penibil e un cuvant bland sa descrie acest post, despre cel care la scris nu imi permit sa imi dau cu parerea.

In primul rand - la golul 1 nu a fost vina lui Radoi ci a lui Lovin si Ghionea care au fost complet depasiti la acea faza - la golul 2 este de acuzat in principal Radoi pt ca fugit pe langa adversar si nu l-a oprit cu orice mijloace dar trebuia pe acolo sa fie inca 2 fundasi care sa-l ajute - Ogararu si Ghionea

- golul 3 nu e de discutat a fost nesansa ca mingea sa-i ricoseze in piciorul de spijin si sa intre in poarta.

Cat despre plecarea la Dinamo - fii serios cu asemenea prostii, Radoi si Dica, singurii oameni de nationala de la Steaua in acest moment, sunt 2 dintre stalpii echipei si plecarea lor ar duce la o cadere foarte mare a Stelei.

Despre depasirea grupelor de catre Steaua in urmatorii 5-10 fii serios, Kiev si Shatior au bugete de 10 ori mai mari decat noi si nu pot intra in grupe ce sa vorbim de noi care avem buget in functie de toanele ciobanului.

pletea25.08.2005 11:05

Zama ai dreptate toti avem dar tot noi l-am ridicat strigand-ui numele meci de meci si asa a inceput sa se ridice si sa ii intre smecheriile la cap dar daca nu iubea Steaua nu ramane aici,cel putin asa cred eu

sorin_77725.08.2005 11:22

Nu repari o prostie cu o alta... O amplifici chiar... Aici nu e matematica minus cu minus sa faca plus...Radoi stai cu noi!!!

sile-jardel25.08.2005 16:33

da cum il cheama pe asta zama sau zeama?Mai repede ZEAMA.BAI baiatule tu vii la meciuri?In cite meciuri l-ai vazut tu pe Mirel jucind?Cred ca niciodata live.Mai scuteste-ne cu aberatiile tale

SSK25.08.2005 16:38
BAI baiatule tu vii la meciuri?In cite meciuri l-ai vazut tu pe Mirel jucind?Cred ca niciodata live.

Aici cred ca ti-ai ales gresit omu' :wink:

weber_p25.08.2005 16:47

Mirel e unul dintre cei mai constanti jucatori ai Romaniei! O greseala si ii luam capul?? Ce d#@%& ma?? Radoi este si va ramane un idol in Ghencea asa ca nu mai aruncati in el cu toate porcariile ca daca nu-l aveam pe Radoi anul trecut nu ajungeam campioni si nici nu facem traseul ala asa de bun in UEFA!!

sile-jardel25.08.2005 16:51

pai atunci cum poate uita cite a facut Mirel pt noi?asat e a gresit a gresit.Oricum a fost varza toata echipa.Acest Bostina trebuie executat nu alta.Eu o sa-l injur meci de meci pina pleaca

FANATIK RED-BLUE25.08.2005 23:31
pai atunci cum poate uita cite a facut Mirel pt noi?asat e a gresit a gresit.Oricum a fost varza toata echipa.Acest Bostina trebuie executat nu alta.Eu o sa-l injur meci de meci pina pleaca

Si daca dadea gol din lovitura libera, il mai injurai (la Bostina ma refer)?

Ce spui, nu a fost frumoasa centrarea aia dificila din intoarcere, din meciul cu Besiktas, din care s-a marcat un gol care a contat enorm, in economia meciului si a calificarii ?

SteauaToronto25.08.2005 23:47

Uite si pe Radu Ion! Bine i-a facut MM lu ala de la pocnit si ce o sa-mi placa daca o sa-ti prinda si tie un croseu!

Baietas prin asta tu zici ca esti suporter al echipei Steaua? Ce n-as da sa fiu alaturi de Steaua meci de meci si sa-i incurajez si unii dintre voi care aveti norocul sa fiti aproape de echipa injurati si va bateti joc! Rusine!

Vorbind de Radu Ion acel parvenit vine la stadion si minte ca si-a pierdut biletul si le spune jandarmilor ca el e suporterul cu care MM a avut ceva de impartit si intra pe gratis!

Si sa stiti ca nu am informatia asta din presa!

Padrese26.08.2005 01:13

Mirel Radoi idol ?!?

Hai sa nu aruncam cuvinte mari in vant. Vom vedea ce a fost Radoi pt Steaua daca atunci cand se retrage isi va mai aminti cineva de el si ii va scanda numele.

mountytoma26.08.2005 02:19
In primul rand - la golul 1 nu a fost vina lui Radoi ci a lui Lovin si Ghionea care au fost complet depasiti la acea faza - la golul 2 este de acuzat in principal Radoi pt ca fugit pe langa adversar si nu l-a oprit cu orice mijloace dar trebuia pe acolo sa fie inca 2 fundasi care sa-l ajute - Ogararu si Ghionea

- golul 3 nu e de discutat a fost nesansa ca mingea sa-i ricoseze in piciorul de spijin si sa intre in poarta.

.

la golul unu vina lui Ghionea si a lui Lovin a fost ca nu i-au tinut scara lui nea Mirel, sa ajunga si el la mingea aia care i-a trecut pe deasupra, si poate si ca nu l-au ajutat sa se intoarca mai repede sa vada si el unde e mingea.

la golul doi tot Ghionea dar de data asta si Ogararu trebuiau sa il ajute pe nea Mirel sa isi nimereasca pasii, ca saracul calca cu dreptul unde trebuia sa fie stangul si viceversa.

iar la golul trei, cand luftezi o minge care vine direct pe sus, fara sa atinga pamantul pentru a avea scuza unei denivelari sau altceva, inseamna cu numai o bashina a putut devia traseul mingii pe care un jucator GENIAL ca Radoi nu putea altfel sa o greseasca.

daca dupa golul trei s-ar fi cerut afara, as fi fost primul care il incuraja dupa meci. dar cand l-am vazut cat de sprinten si concentrat a devenit dupa ce ne-a bagat in rahat pana peste gat, m-au apucat dracii.

Hotshut26.08.2005 02:51

Facem pariu ca daca Radoi gresea la fel de mult in oricare alt meci,acesta discutie si toata tevatura asta nu avea loc.Miza si incarcatura prea mare a acestei partide ne-a facut s afim asa de violenti in limbaj cu numarul 6 al Stelei.Acum 2 ani in Ghencea ,Mirel gresea decisiv in meciul cu gunoierii,care egalau la 3!!Dupa meci doar unul sau doi au ridicat vocea.De ce?Pt ca in capionat mai poti sa repari ce strici intr-un meci sau doua.

Cineva vb de proteste!!Hai sa fim seriosi.Traim intr-o tara de bodyguarzi si camatari si nu stiu cati isi vor risca pielea sa inceapa o lupta surda ,unii cu scandari si bannere .aliti cu pumnii si picioarele.

Pana una alta M*** Dinamo

zarboss26.08.2005 07:00

Bostina..Lovin .. Cristea ...acum Radoi si altii... cum fac cate o greseala :ii rupem dintii... sa plece din Ghencea... e javra de toate... dar cand Cristea o califica pe Steaua in fata valenciei.. atunci era erou... cand Bostina ii centra lui neaga cu besiktas.. iar erou...cand Radoi scotea mingea de pe linia portii.. cu Dinamo.. iar super jucator...

astia care dau din papagal.. nu is suporteri oameni buni.. is mai rau decat curvele alea proaste de pe variantaa..si eu m-am enervat de imi venea sa arunc televizorul pe geam..Am scris de supararea mea o zi doua dar .. GATA mi-a trecut si privesc inainte...

CAT MAI CONTINUATI CU ABERATIILE???????!!!!!???!???

«12»