Sa plece Radoi?????? Asta e o nebunie!!!! Adica, sa plece daca are oferte bune, de la cluburi mari, dar cum sa plece asa pur si simplu pentru ca suporterii, presa sunt nemultumiti de comportamentul lui. E adevarat si-a luat nasul la purtare, se cred mare si tare, e obraznic. Dar stati un pic! Radoi e cel mai bun jucator din campionat, Radoi e capitanul Stelei, Radoi e liderul echipei, Radoi e sufletul echipei, Radoi joaca accidentat pentru Steaua, Radoi sare cu capul in crampoanele adversarilor....Iar noi venim cu solutii radicale gen : sa plece Mirel, doar pentru ca a gresit si a dezamagit???? Eu sunt unul dintre aceia pe care Mirel i-a dezamagit si spun ca poate i-ar trebui o suspendare de la federatie pentru a reveni cu picioarele pe pamint, dar eu nu sunt de acord ca Mirel sa plece!!!! Trebuie corectat, trebuie ajutat, trebuie sa i se aplice o lectie dura (o suspendare, un protest), dar Mirel Radoi trebuie sa ramina. Pentru ca.......cu totii stim de ce. Fara el nu avem nici o sansa nici in campionat, nici in cupele europene, si fara el actuala echipa a Stelei si-ar pierde sufletul si pasiunea din teren, sau ma rog ce a mai ramas din sufletul si pasiunea ros-albastra a actualei echipe.