FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Degeaba ai valoare cand ca om esti ZERO !! mirel radoi....

«12»
Adi23.06.2005 09:01

Sa plece Radoi?????? Asta e o nebunie!!!! Adica, sa plece daca are oferte bune, de la cluburi mari, dar cum sa plece asa pur si simplu pentru ca suporterii, presa sunt nemultumiti de comportamentul lui. E adevarat si-a luat nasul la purtare, se cred mare si tare, e obraznic. Dar stati un pic! Radoi e cel mai bun jucator din campionat, Radoi e capitanul Stelei, Radoi e liderul echipei, Radoi e sufletul echipei, Radoi joaca accidentat pentru Steaua, Radoi sare cu capul in crampoanele adversarilor....Iar noi venim cu solutii radicale gen : sa plece Mirel, doar pentru ca a gresit si a dezamagit???? Eu sunt unul dintre aceia pe care Mirel i-a dezamagit si spun ca poate i-ar trebui o suspendare de la federatie pentru a reveni cu picioarele pe pamint, dar eu nu sunt de acord ca Mirel sa plece!!!! Trebuie corectat, trebuie ajutat, trebuie sa i se aplice o lectie dura (o suspendare, un protest), dar Mirel Radoi trebuie sa ramina. Pentru ca.......cu totii stim de ce. Fara el nu avem nici o sansa nici in campionat, nici in cupele europene, si fara el actuala echipa a Stelei si-ar pierde sufletul si pasiunea din teren, sau ma rog ce a mai ramas din sufletul si pasiunea ros-albastra a actualei echipe.

onlySteaua23.06.2005 16:23

si eu sunt de parere(vezi topicul "cel putin eu asa cred")ca Radoi are o influenta negativa asupra echipei.

sincer nu as vrea sa plece pentru ca-i un jucator foarte bun(nu cel mai bun din campionat),dar daca in continuare se va comporta la fel,atunci,spre binele Stelei eu cred ca ar trebui dat.

mi-ar parea sincer tare rau :cry: ,dar pentru binele Stelei.....

of of!!!

cu Steaua pana la moarte!!!

Dansan24.06.2005 02:58

4Zama ...Mai bine pleci tu mai baiatule...ca far' de tine Steaua merge inainte...far' de Radoi in preliminariile CL nu...La cate a facut omul asta pentru Steaua merita mult mai multa recunostiinta ...dar tu si altii de pe acest forum vreti sa-i dati un sut in posterior...Cred insa sincer ca sutul ala l-ai merita tu ...asa poate ti se mai muta mintea la cap....

dawid24.06.2005 03:51

Zama sa nu te superi dar am impresia ca esti putin naiv...

1. de unde stii tu ce se intampla in vestiarul Stelei ?

2. Steaua nu e manastire de maici !!!!!

3. Radoi e mic copil pe langa ce se intampla cu jucatorii din Anglia, ex: Lampard, Ferdinand etc.

Gresesti, eu m-as multumi cu 11 oameni ca Radoi in teren, fara caracter, dar de valoare certa

P.S. Mergand pe principiul tau, cred ca ai fost multumit cand au fost dati afara Neaga si Hamutovski, iar cel putin la Rica s-a vazut absenta lui din teren...........asa ca mai gandeste-te ce vrei ca nu cumva sa se indeplineasca !!!

Pirania24.06.2005 07:09

Topic deschis de un antistelist convins. Acest Zama, mai mult ca sigur, nu doreste altceva decat sa creze un conflict Radoi-suporterii Stelei.

Daca pe alti suporteri stelisti i-am faput copii fara minte, pentru ca se lasa manipulati f.f. usor, pe acest specimen nu pot sa-l fac decat instigator. Este posibil ca acest Zama sa fie un ziarist amarat si frustrat care nu doreste altceva decat, asa cum am spus, sa creeze un conflict, care, mai mult ca sigur se va rasfrange asupra echipei.

Mars la tine in redactie Zama!

George Stan24.06.2005 09:24
Topic deschis de un antistelist convins...

Pirania, sincer esti de plans. Acuzi, exact ca Ciobanul, fara sa te bazezi pe absolut nimic. Credeam ca ti-a trecut. Nu iti va trece niciodata. Stii care e treaba? Daca nu poti accepta si alte pareri, mai bine nu intri in cercuri de opinii, forumuri etc. E mai bine pentru toata lumea.

Pirania24.06.2005 09:34
Pirania, sincer esti de plans. Acuzi, exact ca Ciobanul, fara sa te bazezi pe absolut nimic. Credeam ca ti-a trecut. Nu iti va trece niciodata. Stii care e treaba? Daca nu poti accepta si alte pareri, mai bine nu intrii in cercuri de opinii, forumuri etc. E mai bine pentru toata lumea.

Daca eu sunt de plans, tu esti de ras, deoarece esti de-o naivitate de nedescris. Tu crezi ca toti cei care scriu pe acest forum n-au nici un interes, iar respectivii o fac doar sa-si exprime o opine. Sincer iti spun administrezi acest site degeaba. De fapt, tu faci mai mult rau decat bine echipei pe care spui ca o susti. hai sa traiesti. Ramai in intunericul care te ingonjoara. Sincer mi-e mila de unii dintre voi. Continuati sa injurati si sa invrajbiti.

MM-ul are perfecta dreptate. Voi nu sunteti suporteri ai echipei, voi sunteti - Team-fucker.

ADRIAN PACURAR24.06.2005 10:18

fiecare spune ce doreste , fiecare isi exprima opinia , nu vom face greseli , de genul :numai opinii favorabile , numai cantece de lauda , nu , aici se va incerca spunerea adevarului.Ceea ce a spus Zama , a fost opinia lui si tu poti sa o impartasesti sau poti sa nu fi de acord , da Mirel e un jucator fenomenal , pacat ca a avut o atitudine mai putin civilizata in relatia cu presa si s-a pus cu cine nu trebuie , Piti e prea razbunator...

Virgil24.06.2005 13:10

Radoi e un jucator foarte talentat,de mare folos echipei noastre cat si echipei nationale.

Din pacate caracterul sau,din cate se vorbeste prin ziare si nu numai,este infect.

Nu cred ca e cazul sa lansam un nou scandal,mai ales inainte de inceperea unui nou campionat si a unei noi editii in cupele europene.Ne trebuie liniste!

Orice framantari in tribune ar avea efecte nedorite asupra intregii echipe si ar aduce numai rau.

Radoi s-a dedicat permanent echipei,Radoi cu caracterul sau infect a facut mai mult pentru echipa decat altii cu caractere nu atat de infecte.

Radoi trebuie sa joace in continuare.

Dar trebuie sa fie mai atent la conduita sa.

Parerea mea sincera e ca el a fost stricat de Gigi.Ca Gigi poarta raspunderea acestui comportament al numarului 6 ros-albastru.

Pana anul acesta a mai auzit cineva ceva de Radoi?

Eu zic ca nu prea.

George Stan24.06.2005 13:58
tu faci mai mult rau decat bine echipei pe care spui ca o susti. hai sa traiesti. Ramai in intunericul care te ingonjoara. Sincer mi-e mila de unii dintre voi. Continuati sa injurati si sa invrajbiti.

MM-ul are perfecta dreptate. Voi nu sunteti suporteri ai echipei, voi sunteti - Team-fucker.

Excelanta antiteza intre mine, care voi ramane in intuneric, si tine care probabil esti razboinicul luminii in lupta cu fortele comunisto securiste!

Virgil25.06.2005 03:17

... Radoi a gresit la indemnul lui(Ciobanul), nu a facut de capul lui asa, a declarat Piturca.

Concluzie:NU MAI DATI DEGEABA IN Radoi ! El nu este decat o papusa de sforile careia trage Gigi.

In cazul asta s-ar putea crede ca Radoi e un om slab.Da,dar in fata banului,pentru ca salariul lui anual se va ridica la 300.000 de parai din acest sezon.Totusi e pacat ca-si ia atatea in freza.

Gica Chioru25.06.2005 03:40

Lasand de-o parte exagerarile lui Pirania in ceea ce priveste referirile la unii dintre noi, cum se explica iesirile acestui Zama? Ia sa vedem:

1.

M-AM SATURAT DE ACEST BAIAT DE BAIAT !!

2.

De acest smecheras..

3.

Dar ca om, imi pare rau...E ZERO ! UN NESIMTZIT CARUIA II S-AU URCAT BASHINILE LA CAP ! SI RAU DE TOT !!

Aceste aprecieri sunt venite din partea unui "suporter" nemultumit de:

Auzi, sa decida el ce antrenor sa vina si cine sa plece...sa decida el care jucator merita sa ramana si care sa plece..

Iar concluzia acestui Zama este una singura:

Parerea mea..SA NE LASE  !!!  

Mireeeell Raadooooii/ ARE DE LA Gigi OI

Inca o data avem in fata un om manipulat/controlat de presa sportiva de rahat din Romania. Ori are informatii chiar din vestiarul echipei, ceea ce ma indoiesc, pentru ca realitatea este diferita. Dar ce-l poate nemultumi pe acest Zama in asa hal incat sa aiba o iesire atat de viscerala la adresa lui Radoi? Hai sa va spun eu:

In afara de barfele presei, in ceea ce-l priveste pe finul lui Gigi, la care a pus credul "botul", acest tanar suporter stelist este nemultumit de faptul ca Mirel Radoi este unul dintre cei care se opun aducerii lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], ca antrenor la Steaua. Acesta este substratul acestei iesiri necontrolate.

eu ii spun atat: "Copile", fa o pauza si baga la cap faptul ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu va fi niciodata antrenor la Steaua. Pentru ca nu are caracter, pentru ca s-a comportat ca un veritabil dusman dupa ce a plecat de la noi si pentru ca pur si simplu nu are valoare ca antrenor.

Virgil25.06.2005 04:09

Eu cred ca Zama,daca are taria opiniilor lui,ar trebui sa si le apere.Daca nu,putem crede orice despre el.De pilda,ce a spus onorabilul domn moderator mai sus. :wink:

Sa traiti don Gica !

:oops:

Bisquit25.06.2005 04:16

Eu sunt destul de mic pe acest forum si nu vreau sa dau lectii nimanui, dar la chestionar raspunsurile sunt 50-50!! Eu personal am votat nu, zic asta ca sa-mi aflati opinia, insa sunt si care au votat pro....

Asa ca stiti cum e....nu iese fum fara foc!!!!!

Virgil25.06.2005 04:21

Deja e 53 - 46 pentru ca Mirel sa ramana.Uitasem sa votez. :)

Hai totusi sa nu ne taiem craca de sub picioare.Avem nevoie mare de actualul nr.6.

doar_stelist25.06.2005 05:26

Radoi e stelist(asta o stim cu totii)

Radoi moare pentru Steaua(vezi Ceahlaul-Steaua de acum 3 ani,parca, cand a jucat cu mana stanga la piept ca nu mai putea de durere-chiar daca Steaua nu a castigat meciul ala pentru mine Radoi era cam singurul atunci care era "trup si suflet pentru culori")

Radoi e super jucator(si asta o stim cu totii)

din pacate Radoi se lasa, chiar daca nu-si da seama, INFLUENTAT, ceea ce inseamna intr-un fel sau altul ca nu are caracter.

intai sa tinem cont de toate aceste lucruri si dupa aia sa ne dam cu parerea.

stelista_cristea25.06.2005 06:21

Casa de piatra! Daniel&Nadia Oprita si sa fiti fericiti alaturi de nasii vostri Martin&Laura Tudor.

La multi ani!

p.s Daniel cat mai multe meciuri si goluri pentru Steaua

SSK25.06.2005 21:30

Nu stiu sigur ce se petrece in vestiarul Stelei si nici nu mai sunt sigur daca sa am incredere in ce spune presa de sport. Dar stiu ca de obicei fara fum nu iese foc ! Si ca Radoi a dat de mult semne ca suntem prea mici pentru "Maria-Sa", ca "Alteta Sa" e mai degraba jucatorul lui Jiji, decat al Stelei !

O sa mi se spuna ca Radoi e un jucator fenomenal care a facut mai multe pentru Steaua decat oricine in ultimii 4 ani. Si e adevarat ! Doar ca...imi pun si eu o intrebare : pentru Steaua a facut el tot ce a facut ? Are Mirel Radoi atata inteligenta sau macar un suflet atat de mare incat sa fie in stare sa joace din devotament si pasiune pentru un concept mai degraba abstract cum este Steaua ? Sau s-a dezvoltat si in el un mic "baron local" care s-a vazut avansand in functie pe aceasta mosie si a inceput sa taie in stanga si in dreapta ?

Eu personal am votat Nu. Nu cred ca Radoi ar trebui sa plece de la Steaua dintr-un motiv simplu : sunt egoist si stiu ca Steaua nu are momentan un inlocuitor pentru Radoi. Si vreau ca Steaua sa castige meciurile foarte importante care urmeaza. Mai departe insa...cred ca Radoi ar trebui sa-si revizuiasca serios atitudinea. Si mai cred ca n-o va face.

"Copile", fa o pauza si baga la cap faptul ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu va fi niciodata antrenor la Steaua(Campioana Romaniei 2005). Pentru ca nu are caracter, pentru ca s-a comportat ca un veritabil dusman dupa ce a plecat de la noi si pentru ca pur si simplu nu are valoare ca antrenor.

Sa vorbesti despre lipsa de caracter la [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] (cu L intotdeauna, Gica :evil: ) sau despre dusmania lui fata de Steaua mi se cel putin de prost gust ! Mai ales intr-un topic in care vorbeam despre lipsa de caracter a lui Radoi. Asa cum cineva a sintetizat genial : 7>6 ! Intotdeauna !!!

vampyrr26.06.2005 03:46

voi sunteti loviti in gura ce mama draq aveti? Radoi e finu lu Becali si totodata papusa lu Gigi, crede ti voi ca daca pleaca Radoi se rezolva problema? bai fratilor deschideti ochii nu mai fiti naivi. Sa plece Radoi dar la o echipa buna unde sa se poata dezvolta ca jucator nicidecum ca antrenor cum il vrea GG, Radoi si stelistii trebuie sa mearga la nationala. Daca ei se solidarizeaza sa zicem asa cu ciobanul, vor avea de pierdut pentru ca nationala le creste cota. GG, e cancerul Stelei, nu Radoi. Ia sa vina patron la Steaua sa zicem Trapatoni, asa mi a venit acum numele si antrenor Piturca, landi, Zenga, aranieri cine vreti voi ar mai conta basinile lui Radoi? GG distruge imaginea Stelei, el cauta imagine, vrea sa fie pe buzele tuturor si strica, dauneaza imaginii Stelei. La 2 saptamani de la titlu nu mai vb nimeni de el, se vorbeste de prostia lu Becali. treziti va bai astia care nu mai puteti de pareris subiective, cum ca cel care a deschis topicu e antistelist, poate o fi nu zic nu dar a zis bine ce a zis

Virgil26.06.2005 06:28

Asta ce vrea sa fie ? Parere,indemn,amenintare,act de solidaritate cu Z ? Lasa-l pe el sa spuna ce are de spus,nu mai face pe avocatul.Si mai usor cu tonul asta.Daca ai ceva de spus spune-o civilizat.Sper ca esti capabil de atat de putin.

vampyrr26.06.2005 07:00

istetule spune mi si mie ce nu e civilizat in parerea mea. Mosule e un forum pe care fiecare isi posteaza parerea asa cum vrea mai mult sau mai putin alert. Daca nu ai inteles ideea e problema ta si te rof frumos nu mai face comentarii legate de gradul meu de civilizati pentru ca vorbesti in gol ca?

daca ai ceva de zis ref la topic te rog, comentariile despre mine tine lw in tine te rog frumos

Virgil26.06.2005 09:50
daca ai ceva de zis ref la topic te rog, comentariile despre mine tine lw in tine te rog frumos

Vampy ,cum vrei tu.Imi esti prea simpatic ca ca sa-ti refuz aceasta doleanta.Mai ales ca ai exprimat-o cat se poate de sugestiv .

reddog26.06.2005 11:01
istetule spune mi si mie ce nu e civilizat in parerea mea. Mosule e un forum pe care fiecare isi posteaza parerea asa cum vrea mai mult sau mai putin alert. Daca nu ai inteles ideea e problema ta si te rof frumos nu mai face comentarii legate de gradul meu de civilizati pentru ca vorbesti in gol ca?

Sper ca nu esti atat de istet incat sa vrei sa plece Radoi de la Steaua? Mama, ce idee buna. Mi-e mi-ar placea. E poate cel mai bun jucator al vostru.

Pirania27.06.2005 03:59
Excelanta antiteza intre mine, care voi ramane in intuneric, si tine care probabil esti razboinicul luminii in lupta cu fortele comunisto securiste!

Nu mai Stane, eu sunt doar un suporter caruia ii este scarba de ce se intampla de cativa ani pe stadionul Steaua. La inceput jigodiile din presa v-au invrajbit impotriva lui Piti si ati facut aproape meci de meci ca jucatorii sa joace in tensiune si sa piarda puncte importante care au dus la pierderea campionatelor. Acum tinta presei este Gigi, iar voi, in naivitatea voastra, nu intelegeti acest lucru. De fapt, dusmanii doresc ca in cadrul echipei sa existe tot timpul tensiune. Sunt sigur ca daca prin absurd Gigi n-ar mai fi la echipa, javrele din presa si-ar gasi alta tina prin care sa dea in Steaua. De altfel, acesti asa-zisi ziaristi, vazand ca Gigi este de neclintit la Steaua, si-au mai gasit o tinata - Mirel Radoi, pe care acest Zama il face in fel si chip, dar nu spune ca fara el nu obtineam rezultatele din sezonul trecut.

Stane, iesi din intunericul in care, din pacate, esti cufundat. Stiu ca la vastra ta, parca 27 de ani, este greu sa-ti dai seama de ceea ce se intampla cu adevarat, experinta vietii fiind un mare obstacol. Dar inceraca sa-ti pui intrebari si, poate, incet, incet iti vei da seama ca ceea ce se intampla la Steaua este in afara de lupta intre Steaua, Dinamou si Rapid si o lupta politico-ideologica. Cei doi dusmani ai nostri au in fruntea lor conducatori apartinand fostelor structuri comunito-securite, in vreme ce la Steaua aceste structuri au disparut in totalitate. Gigi, asa cum este el pentru unii dintre voi, cioban, oier, etc., este unul dintre putinii imbogatiti care nu a facut nici securist si nici macar membru al PCR. ASTA ESTE ADEVARATA BATALIE! Fortele care au condus inainte de '89 si mostenitorii lor nu doresc ca cea mai faimoasa echipa din tara sa fie condusa de o persoana care sa nu fie din tagma lor, a securistilor si comunistilor. ASTA-I ADEVARUL!

TRE-ZES-TE-TE!!!!!!!!!!

Pirania27.06.2005 04:27
aaa...si pt pirania...DA MAH, NOI SUNTEM NISTE TEAM -FUCKERI...noi toti care suntem impotriva conducerii si ii contestam pe jucatori atunci cand nu isi fac datoria..de fapt toti suntem niste dinamovisti sub acoperire...iar altii suntem platiti sa facem asta..da n-ai ce sa faci...ca suntem si multi ai dracu...si data viitoare cand mai dai citate, citeaza si tu un intelectual, nu un sclav...

Cand nu si-au facut datoria mai pusti fara minte? Cumva atunci cand a castigat cu Dinamu tur-retur, sau cand a eliminat TSKA Sofia, a castigat cu Besiktas si Standard Liege, sau a eliminat Valencia? Ba, voi cei cativa zeci de pustani, care, credeti voi in ignoranta voastra, le stiti pe toate, si scrieti bannere care, intr-adevar distrug psihicul jucatorilor labili, si faceti o atmosfera care de fapt se rasfrange impotriva echipei, nu sunteti altceva decat niste copii frustrati care nu doriti altceva decat sa fiti in atentia presei. Mi-e rusine de rusinea voastra.

Spui ca sunteti multi ca dracu????!!!!! Care ma, cohoarta de pustani de 14-15 ani care a fost filmata dupa meciul cu National din Cotroceni? Acei sinistrii care nu stiau cum ii cheama cu cartea de identitate in mana si pot fi manipulati cat ai bate din palme? Ma faci sa rad.

Dac-ai avea macar 1% din mintea lui MM, poate acum n-ai scrie asemenea mesaje pe avect forum. Hai sa-ti vand un pont. MM-ul a terminat sef de promotie pe facultate. Poate asta iti spune ceva despre capacitatea intelectuala a lui M. Stoica.

«12»