Stiti ce salariu are Goian la Steaua ? Va zic eu - 150.000 de euro.
Stiti ce salariu are Banel ? Va zic eu - 300.000 de euro.
Reactia generala a lui Goian mi se pare normala. E stupid sa fii titular la nationala, sa ti se ofere salarii mult mai mari afara, iar tu sa fii tinut fortat la Steaua pe un salariu de mizerie comparativ cu alte non-valori din lot.
Vai, ce sa spun, Goian a declarat in public ca se cere prea mult pe el. Si ? Nu inteleg, care-i problema...a mintit cumva ? Dupa ce ciobanul balacareste pe cine vrea, cand vrea, atunci cand un jucator are tupeul sa spuna ca e tinut ca un sclav pe plantatie, ii sarim in cap. La orice club profesionist din Europa, jucatorii nu sunt tinuti cu forta - cand unul dintre ei isi manifesta dorinta sa plece (pentru diverse motive), clubul nu il tine impotriva vointei lui. Uitati-va la discutiile dintre Ronaldinho, Barca si Chelsea din ultimele saptamani.
Aici nu e vorba de a tine un jucator pentru ca e valoros pentru echipa (daca ar fi asa, i-ar face Becali salariul macar cat al nulitatii alergatoare, si va asigur eu ca n-ar mai vrea sa plece), e vorba de a obliga un jucator sa ramana pe un salariu de mizerie fata de salariile vehiculate acum la Steaua.
Dupa cum,probabil,ai citit ,majoritatea sunt de parere ca Goian a facut o mare greseala!Dar nici macar unul nu se oboseste sa priveasca lucrurile si din punctul asta de vedere.Ei stiu doar ca este sub contract cu Steaua si nimic nu mai conteaza.Ba mai mult,unul era f suparat pe "moldovean " uitand ca "moldoveanul are un nume.Se pare ca nu suporta moldovenii.Din punctul meu de vedere ai perfecta dreptate!