FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali se ia de Goian (Sport.ro)!

«12»
fcsteaua.ro01.07.2008 14:47

Gigi Becali s-a infuriat la culme cind a auzit declaratiile lui Dorin Goian. Fundasul si-a exprimat in repetate rinduri dorinta de a pleca de la Steaua si i-a transmis patronului echipei ca suma ceruta in schimbul sau este mult prea mare.

"Sa vedeti cum o sa stea el la Steaua pe banca de rezerve. Vorbeste de vrajeala la Steaua. Ce vrajeala? Pai daca nu-l cauta nicio echipa, inseamna ca trebuie sa-l dau pe cat vrea el? O sa stea rezerva si o sa vorbeasca cu presa. Trebuia sa vorbeasca cu mine, nu sa dea declaratii aiurea. N-am ce sa vorbesc cu el. Cand o sa inceapa meciurile o sa-l vedeti pe banca, rezerva. O sa stea pe banca, sa vedem daca mai vorbeste asa", a declarat Gigi Becali intr-o interventie telefonica la sport.ro.

w3bmaster01.07.2008 15:42

Are dreptate Gigi de cand jucatorii fac declaratii de acolo ... asa is romanii

Da cred ca e un "scandal" din presa ....

mNiosu01.07.2008 16:08

Adevaru e ca "vedetele" noastre de natioanala ,cu exceptia lui Radoi si Ghionea, si-au cam luat aere de vedeta.Ar trebui sa fie mai modesti si sa astepte in liniste un eventual transfer la o echipa mare daca e cazul.Rolul lor e sa "declare" in teren si numai in teren.Pentru acele declaratii sunt apreciati si acelea aduc transferurile nu vorbe aruncate in presa si impresiile.

Asa ca baieti: Ciocu mic si joc de glezne!!! :rolleyes:

:steagcruce:

Irresistible23Steaua01.07.2008 16:21

Sa-l lase sa plece daca tot vrea... Nu putem tine un jucator cu forta la echipa...

In acest fel are si Rada o sansa mare!

dax4701.07.2008 17:09

Ce echipa avem... unde un handicapat hotaraste cine joaca si cine sta pe banca. Antrenorul e degeaba, cred ca ar putea sa stea si-acasa.

E trist...

clausblaus01.07.2008 17:20

Daca este adevarat,acest scandal,mi se pare normal ca Goian sa fie lasat sa plece.In fond si la urma urmei sunt oameni liberi si nu sclavi!Vad ca apar si reactii negative la adresa acestui jucator.Sunt tare curios cum veti reactiona daca zvonul cum ca si Mirel ar vrea sa plece este adevarat!Trebuie sa intelegem acei jucatori care ,atat timp cat au activat la Steaua, si-au facut datoria fata de club si suporteri.Nu de alta dar riscam sa ajungem sa fim niste "Becali", ceva mai mai mici este adevarat , dar la fel de batuti in cap.Fotbalul nu s-a inceput cu Dica,Goian sau Radoi si nici nu se va termina cu ei.Mii de multumiri tuturor celor care isi fac datoria fata de culorile clubului Steaua si mult succes la cluburile la care vor ajunge!!!

axl01.07.2008 17:43
Daca este adevarat,acest scandal,mi se pare normal ca Goian sa fie lasat sa plece.In fond si la urma urmei sunt oameni liberi si nu sclavi!....Trebuie sa intelegem acei jucatori care ,atat timp cat au activat la Steaua, si-au facut datoria fata de club si suporteri.

Nu e normal sa fie lasat sa plece atat timp cat are un contract pe care el insusi l-a semnat. Nimeni nu si-a facut datoria fata de club sau de suporteri atat timp cat contractul ala n-a luat sfarsit. Fotbalistii nu-s oameni liberi (bine, nu-s nici sclavi) atat timp cat nu sunt liberi de contract.

Virgil01.07.2008 18:13

Stirea e incompleta si produce confuzie. De fapt Goian se ia de Gigi, "reclamandu-l" presei ca nu il lasa sa plece undeva unde ar castiga mai multe "lovele". Gigi ii raspunde in aceeasi nota.

floroflores01.07.2008 18:43

moldovene,te-ai ajuns??? esti tare-n gura tu la Steaua???? asta e o tactica invechita de a dori sa pleci...ideea e sa te duci la un schimb la catei la fratele tau contra Cristea Adrian...si pa...moldovene...

predatorpulse701.07.2008 19:30

In acest "caz" ambii sunt vinovati,atat Goian cat si Becali.

Goian ar trebui sa se comporte ca un profesionist si sa nu se mai planga ca "vai Dica a fost vandut si pe mine se pune pret prea mare". In primul rand cum poti sa spui ca se pune pret prea mare pe tine cand tu oricum trebuie sa iti duci un contract la capat? Goian trebuia sa stie ca atunci cand a semnat s-a angajat sa ramana pana la sfarsitul duratei acelui contract,iar clubul isi rezerva dreptul de a-l pune sau nu pe lista de transferuri. Daca Goian vrea sa plece sau sa fie declarat jucator liber sau plateasca clauza din contractul sau,daca exista asa ceva,si sa-i spunem la revedere.

Ma repet spunand ca asta arata mentalitatea jucatorului roman,sa te milogesti pe langa patron ca sa reusesti sa te transferi,desi nu exista nici o oferta concreta pentru Goian,iar o suma de 5 milioane e un mizilic pentru un club mare din Europa. Adevarul e ca daca Goian e dorit de vreo echipa,aceea e o echipa mica sau mediocra care nu isi poate permite o asemenea suma,iar eu daca as fi in locul sau as prefera sa raman la Steaua cu posibilitate de a juca in CL(si de a fi remarcat de adevaratele echipe tari ale Europei) decat sa merg la nu stiu ce echipa cacacioasa care imi da putin mai mult.

Eu cred ca nu numai Goian gandeste asa la Steaua,ci mai multi jucatori din garda veche,care vor sa plece nu doar pentru bani mai multi,ci mai ales ca sa scape de presiunea ciobanului care ii poate da afara in secunda 2,dar si pentru a scapa de mizeria ligii 1. Le-as intelege motivele,dar nu asa se comporta un profesionist.

Pe de alta parte,Becali e vinovat datorita reactiei sale,care ii arata din nou conditia de cioban incult,nemanierat si ne-educat. Daca era un homo-sapiens(Jiji e un fel de infundatura a evolutiei) crescut in civilizatie,Becali ar fi spalat aceste rufe in familie si i-ar fi comunicat lui Goian ca e netransferabil iar baiatul si-ar fi luat gandul de la transfer si s-ar fi concentrat pe munca sa de la Steaua. Asa jijel i-a transmis ca nu va fi transferat si ca va lua pe pe banca pentru a "discuta cu presa". Pe langa faptul ca iarasi a facut pe antrenorul,punand presiune inutila pe Lacatus,a demonstrat din nou ca Steaua nu e condusa de nimeni cu adevarat. Dupa cum am mai zis si in alte posturi,la Steaua nu exista postul de antrenor,manager,sau alte posturi administrative pentru ca ciobanasul imbecil are ultimul cuvant in toate privintele,anuland practic competenta oamenilor care ocupa acele posturi,pentru ca ei nu pot sa-si faca meseria cum trebuie.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

sile-jardel01.07.2008 20:06

de data asta Goe nu are dreptate,a cam comis-o.eu l-as tine vreo citeva meciuri pe banca,sa-si revina.nu vrea sa mai stea sa se duca,ca,daca sta cu gindul numai la plecare nu mai joaca nimic.la fel cum a facut si Dica in ultima vreme.

kop02.07.2008 00:07

serios acum... Catania, Dinamo Kiev... ce echipe sunt astea? Bun pe Dica il inteleg ca o parte a galeriei striga mascari... ok. Du-te Dica. Asta e. Dar Goian? De ce sa pleci de la o echipa care joaca in LC, e in tara ta, esti titular de drept... unde? In Ucraina? Jesus!

Dica nu a mai facut nimic de la accidentare. Nici la Euro n-a aratat nimic. 2 mil in momentul asta e pret corect. Dar Goian, titular la nationala si evolutii foarte bune sa nu ceri 4-5 mil pe el? Ba da. Incerci. Daca nu iese mai are contract, mai vine o Liga, mai face meciuri bune si poate ajunge la mai mult de Dinamo Kiev si poate chiar la 4-5 mil. Doar n-are deja 30 de ani sa intre in panica.

Apoi, indiferent ca e Jiji sau altcineva... cu patronul care iti plateste contractul semnat de tine nu se pune problema in termenii astia... si in presa unde sacalii abia asteapta.

Sunt profund dezamagit de atitudinea asta pe care n-o inteleg.

MoWeed02.07.2008 06:26

Declaratia lui Goian nu e normala. El e jucatorul Stelei, se afla sub contract cu Steaua si trebuie sa inteleaga ca nu depinde de el sa plece.

Totul depinde numai de club si este totusi normal sa se incerce vanzarea pe un pret bun.

Aici Becali are dreptate, ar trebui lasat cateva meciuri pe banca sa vedem dupa aia daca va mai avea Goian impresia ca Steaua trebuie sa-l vanda cand vrea el. Totusi nu sunt de acord cu modul in care a fost facuta aceasta afirmatie. Putea sa-l cheme pe Goian la club si sa-i explice fata in fata ceea ce doreste(la fel cum si Goian putea sa-i zica nemultumirile lui Jiji si nu presei)

metzzz02.07.2008 06:56

Mo. , la fel de bine , in loc sa isi zica pasurile presei , Goian trebuia sa il sune pe oier si sa ii zica ca vrea sa plece in strainatate , nu sa se balacareasca cu oierul in public. Asa ceva nu se face , poate ca ar merita si o amenda Goian. Nu spun ca nu e jucator bun , dar asa ceva nu se face.

MoWeed02.07.2008 07:42

@metzzz

Exact la fel am zis si eu!

Merita o amenda si cateva meciuri pe banca; apoi ii vine mintea la cap

JDERUL02.07.2008 08:01

Ca orice angajat pe baza de contract,Goe ar trebui sa-si vada de antrenamente si de joc.El nu este angajat pentru functia de ofiter de presa.Conform legii Contractului de munca el ar putea fii si sanctionat de catre club pentru declaratiile date presei.Daca este nemultumit de contract trebuie sa solicite clubului o renegociere.Desigur clubul nu este obligat sa dea curs acestei solicitari,dar cu un negociator bun se poate obtine si lucrul acesta.Daca vrea sa plece si sa nu-si respecte contractul semnat,atunci angajatorul este liber sa ia masurile necesare conform legii si regulamentului de ordine interioara.

Vrea sa plece? Sa achite suma ceruta de club si este liber.

andyro02.07.2008 08:01

Stiti ce salariu are Goian la Steaua ? Va zic eu - 150.000 de euro.

Stiti ce salariu are Banel ? Va zic eu - 300.000 de euro.

Reactia generala a lui Goian mi se pare normala. E stupid sa fii titular la nationala, sa ti se ofere salarii mult mai mari afara, iar tu sa fii tinut fortat la Steaua pe un salariu de mizerie comparativ cu alte non-valori din lot.

Vai, ce sa spun, Goian a declarat in public ca se cere prea mult pe el. Si ? Nu inteleg, care-i problema...a mintit cumva ? Dupa ce ciobanul balacareste pe cine vrea, cand vrea, atunci cand un jucator are tupeul sa spuna ca e tinut ca un sclav pe plantatie, ii sarim in cap. La orice club profesionist din Europa, jucatorii nu sunt tinuti cu forta - cand unul dintre ei isi manifesta dorinta sa plece (pentru diverse motive), clubul nu il tine impotriva vointei lui. Uitati-va la discutiile dintre Ronaldinho, Barca si Chelsea din ultimele saptamani.

Aici nu e vorba de a tine un jucator pentru ca e valoros pentru echipa (daca ar fi asa, i-ar face Becali salariul macar cat al nulitatii alergatoare, si va asigur eu ca n-ar mai vrea sa plece), e vorba de a obliga un jucator sa ramana pe un salariu de mizerie fata de salariile vehiculate acum la Steaua.

steaua_gloria02.07.2008 08:35

Goian are clasa de Vest, ar trebui lasat sa plece si sunt sigur ca are oferte, sau macar a avut.

ultramoro02.07.2008 09:49

Goian a gresit grav...Declaratiile lui nu sunt normale...jigneste Steaua si traditia ei, imi pare rau de el...am crezut ca are un altfel de caracter....il comparam adesea cu Belodedici :-j

Cat despre Becali, lasati'l in pace....Incercati sa'l ignorati pe cat posibil....comportativa ca si cand nu ar exista...pentru ca....

Razboiul va incepe cand va pleca Lacatus! (depinde in ce conditii)

udaradu02.07.2008 10:37

Cinstit ar fi sa aiba o discutie cu Becali apoi sa vorbeasca, dar daca vrea cu orice pret sa plece...sa plece,(in conditii amiabile bineinteles) nu incepe lumea fotbalului si nici nu se sfirseste cu Goian desi mie personal mi-ar parea rau.Hai Goe,dute la o discutie cu ciobanu,fi barbat,spune-ti pasul si hai ca avem de treaba.

andyro02.07.2008 12:44

Ca o continuare, desi Buzarin imi e antipatic de obicei, ce zice in articolul de azi mi se pare de bun simt - http://blogsport.ro/buzarin/2008/07/01/mil...erzi-pe-pereti/

1uLy4Nn02.07.2008 14:51

sa vedeti voi cum il distruge si pe Goian acest patron luminat :| isi bate joc de acest jucator minunat

JDERUL03.07.2008 08:38

Atunci cand Lazio da 5 mil euro pe un rasuflat ca R.Stefan,cum credeti ca Goe ar putea fii vandut sub acest pret? Mai ales daca vrei sa faci cat de cat fata in cupele europene si sa te lupti la titlu in conditiile actuale!

Si apoi,nici nu suntem siguri ca acele oferte care se vehiculeaza prin presa noastra sunt reale.

Daca Goe nu are o cota de piata pe masura valorii lui,atunci asta se datoreaza si faptului ca ,,verii" sunt mult mai interesati sa vanda de la potai de unde au comision mai gras.

Din cate imi aduc aminte,la un transfer al lui Goe in strainatate,Steaua va trebui sa achite un procent de 40% lui Seche. Asa ca...

sabin130703.07.2008 11:41
moldovene,te-ai ajuns??? esti tare-n gura tu la Steaua???? asta e o tactica invechita de a dori sa pleci...ideea e sa te duci la un schimb la catei la fratele tau contra Cristea Adrian...si pa...moldovene...

prietene, eu cred ca te-ai ratacit pe aici.. ai mintea aia prea ingusta ca sa vezi mai departe de moldoveni, ardeleni, olteni etc. singura diferenta intre tine si Jiji este ca ciobanul are niste multe milioane in plus fata de tine.

Goian este printre putinii care si-au facut treaba la Steaua, dar tu si cei ca tine sunteti mult prea redusi ca sa observati un lucru evident, si va cramponati de niste criterii si niste doctrine in care va balacariti de cand va stiti si in care veti mai zace multa vreme.

numai bine, bucurestene!

Are dreptate Gigi de cand jucatorii fac declaratii de acolo ... asa is romanii

Da cred ca e un "scandal" din presa ....

mi-e sila.

(si) de asta nu o sa scapam in veci de ¨domnul George Becali¨

andyro03.07.2008 12:55
Atunci cand Lazio da 5 mil euro pe un rasuflat ca R.Stefan,cum credeti ca Goe ar putea fii vandut sub acest pret? Mai ales daca vrei sa faci cat de cat fata in cupele europene si sa te lupti la titlu in conditiile actuale!

Si apoi,nici nu suntem siguri ca acele oferte care se vehiculeaza prin presa noastra sunt reale.

Daca Goe nu are o cota de piata pe masura valorii lui,atunci asta se datoreaza si faptului ca ,,verii" sunt mult mai interesati sa vanda de la potai de unde au comision mai gras.

Din cate imi aduc aminte,la un transfer al lui Goe in strainatate,Steaua va trebui sa achite un procent de 40% lui Seche. Asa ca...

Departe de mine gandul de a-l lauda pe Radu Stefan, dar nu poti face o comparatie. Radu Stefan are 21 de ani si nu e un jucator rau - trebuie sa o recunoastem, chiar daca e caine, Goian are aproape 28, si e spre sfarsitul carierei.

Asa e, eu stiam de 50% la Sechelariu. Si atunci Becali isi face simplu calculul, de ce sa il vanda si sa ii dea banii lui Seche, cand il poate tine pe 150.000 de euro pana se plictiseste de el....

«12»