In acest "caz" ambii sunt vinovati,atat Goian cat si Becali.
Goian ar trebui sa se comporte ca un profesionist si sa nu se mai planga ca "vai Dica a fost vandut si pe mine se pune pret prea mare". In primul rand cum poti sa spui ca se pune pret prea mare pe tine cand tu oricum trebuie sa iti duci un contract la capat? Goian trebuia sa stie ca atunci cand a semnat s-a angajat sa ramana pana la sfarsitul duratei acelui contract,iar clubul isi rezerva dreptul de a-l pune sau nu pe lista de transferuri. Daca Goian vrea sa plece sau sa fie declarat jucator liber sau plateasca clauza din contractul sau,daca exista asa ceva,si sa-i spunem la revedere.
Ma repet spunand ca asta arata mentalitatea jucatorului roman,sa te milogesti pe langa patron ca sa reusesti sa te transferi,desi nu exista nici o oferta concreta pentru Goian,iar o suma de 5 milioane e un mizilic pentru un club mare din Europa. Adevarul e ca daca Goian e dorit de vreo echipa,aceea e o echipa mica sau mediocra care nu isi poate permite o asemenea suma,iar eu daca as fi in locul sau as prefera sa raman la Steaua cu posibilitate de a juca in CL(si de a fi remarcat de adevaratele echipe tari ale Europei) decat sa merg la nu stiu ce echipa cacacioasa care imi da putin mai mult.
Eu cred ca nu numai Goian gandeste asa la Steaua,ci mai multi jucatori din garda veche,care vor sa plece nu doar pentru bani mai multi,ci mai ales ca sa scape de presiunea ciobanului care ii poate da afara in secunda 2,dar si pentru a scapa de mizeria ligii 1. Le-as intelege motivele,dar nu asa se comporta un profesionist.
Pe de alta parte,Becali e vinovat datorita reactiei sale,care ii arata din nou conditia de cioban incult,nemanierat si ne-educat. Daca era un homo-sapiens(Jiji e un fel de infundatura a evolutiei) crescut in civilizatie,Becali ar fi spalat aceste rufe in familie si i-ar fi comunicat lui Goian ca e netransferabil iar baiatul si-ar fi luat gandul de la transfer si s-ar fi concentrat pe munca sa de la Steaua. Asa jijel i-a transmis ca nu va fi transferat si ca va lua pe pe banca pentru a "discuta cu presa". Pe langa faptul ca iarasi a facut pe antrenorul,punand presiune inutila pe Lacatus,a demonstrat din nou ca Steaua nu e condusa de nimeni cu adevarat. Dupa cum am mai zis si in alte posturi,la Steaua nu exista postul de antrenor,manager,sau alte posturi administrative pentru ca ciobanasul imbecil are ultimul cuvant in toate privintele,anuland practic competenta oamenilor care ocupa acele posturi,pentru ca ei nu pot sa-si faca meseria cum trebuie.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.