FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cavalerii ingratitudinii

«12»
dragos_drlsteaua01.07.2008 14:05

Total de acord cu cele spuse de Virgil mai sus, o singura completare mai am de facut. Tin sa il anunt pe fostul nostru numar 10 ca suporterii echipei la care va activa din aceasta vara sunt unii din cei mai rai din Italia. Asa ca draga Nicolae, daca nu vrei sa ai aceeasi soarta si acolo, va trebui sa inveti sa iti respecti suporterii, pentru ca sincer, nu te vad coplesindu-i prin daruirea si viteza ta din timpul jocului...

bodanelu01.07.2008 15:47

oare de ce trebuie sa discutam despre Dica (multumim pentru ce ai facut) si nu-l bagam in seama pe Neaga, un jucator care a refuzat un contract bun pentru a castiga titlul cu Steaua?

clausblaus01.07.2008 16:52

Parerea mea este ca ai citit pe sarite.Din cate am vazut eu CCA.15% au scris de rau despre Dica,marea majoritate a suporterilor i-au multumit pentru tot ce a facut la Steaua.Ca au amintit si de putina indolenta,in anumite meciuri,este cu totul altceva.

cicerone01.07.2008 17:02

Este bine ca a schimbat echipa,a fost credincios culorilor,era timpul sa faca mutarea asta ,se vedea pe el ca deja era numai cu gandul la transfer.Si-a facut datoria...daca toti ar avea la plecare palmaresul lui...am fi departe.

DelPiero1001.07.2008 21:08

Dica nu merita nici sa fie hulit,nici sa-i fie ridicata o statuie,cum pretinde!Jucatori ca el au fost si vor mai fi la Steaua...

endorama02.07.2008 04:26

mda, subscriu si eu la paragraful in bold letters de dinaintea semnaturii.

remus19oprita02.07.2008 07:44

Mai lasati-ma si cu Dayro al vostru o sa vedeti ca nu il poate inlocui pe Dica. O avea viteza mai buna, tehnica mai buna , da viteza jocului dar are un mare defect cade in dueluri unu la unu nu se tine pe picioare l-am vazut la multe meciuri si nu din fata televizorului ci din tribuna. Cred ca B. Stancu ar fi mai bun. Ramane sa vedem ce va fi.

DT02.07.2008 08:22

deodata toata lumea are o parere buna sau cel putin indiferenta despre Dica. influentabili suporteri!

bad_joke02.07.2008 12:23

Mare dreptate ai, a tras aceasta echipa dupa el merita mult mai mult, desi ca si Mutu, nu cred ca ar face fata la o echipa mare si asta nu din cauza talentului, ci din cauza mentalitati de pierzator pe care o are orice jucator roman. Si eu iti multumesc Dica, o sa ramai mereu in gandul suporterilor care stiu sa pretuiasca un diamant ,e adevarat neslefuit dar totusi e un mare talent, si nu pot sa-i doresc decat MULTA BAFTA! Sunt sigur ca operatori vor scrie articole despre reusitele lui Dica la Catania, cred ca sub comanda lui Zenga, va face lucruri frumoase pentru Catania, ei mereu dau declarati frumoase cand semneaza de genu, ''m-am transferat la o echipa de Liga 1 Italia, si adca o sa joc bine pot ajunge la un club mai mare...'' foarte bine pana aici, doar ca nu se intampla asa, de la mari jucatori ca Raducioiu(chiar daca e dinamovist, e tot un jucator mare), s-a vazut clar ca se plafoneaza, se duc la echipe din ce in ce mai mici si reactia lui Paraschiv spune totul, a decis sa plece la o echipa de Liga 2 din Italia, din cauza presiuni imense care o suporta de la patronul analfabet si retardat, care vede precum calul doar in fata, nu conteaza pe cine calca in piciore si nu-si da seama ca are dea face cu oi ci cu oameni care au si ei sentimente ,trairi,sperante,iluzii,vise el nu face decat sa te stearga ca jucator, iti da posibilitatea falsa de a te realiza la cel mai galonat club al Romaniei, dar cand numai esti bun esti vandut ca o masea stricata.

Pacat, primul pas ar fi o schimbare in mentalitatea suporterilor, nu putem decat sa ne revoltam impotriva conducerii, va asigur ca mai rau de atat e greu sa avem parte, odata ce ar vinde Becali, ar prinde patronatu un alt hot care o sa traga dupa urma Stelei, dar macr nu ne umileste la fiecare meci,tine cont ca in tribune sunt niste oameni pentru care joaca aceasta echipa, care intelege ca fotbalul e facut pentru public, nu pentru ati satisface dorinta de suprematie si faima.

FORZA Steaua!!!

sabin130703.07.2008 13:04

¨Din pacate, proportia celor doua tipuri de comentarii este aproape egala, ceea ce este foarte ingrijorator, pentru ca arata ca suporterii Stelei au invatat putin, daca nu chiar nimic din comportamentul pe care ar trebui sa-l aiba unul care se autointituleaza "suporter".¨

Asta spune tot.

Champion's Heart03.07.2008 21:14

Multumim Dica!!! Iti vom fii vesnic recunoscatori!! dica10

iulianbarlad04.07.2008 11:42

pastrand proportiile am putea compara plecarea lui Dica cu aceea a lui Henry de la arsenal.jocul tunarilor a capatat mai multa viteza si fantezie deoarece tinerii jucatori s-au dezinhibat si nu mai asteptau ca mai inainte sca toate fazele sa fie filtrate de un Henry devenit prea lent pentru ceea ce jucau manjii arsenalului.acelasi lucru pare sa se intample la steau judecand dupa primele doua amicale ale baietilor.

steaua_cristian04.07.2008 16:48

Foarte adevarat!

Dica mereu nea salvat la nevoie daca imi aduc eu bine aminte el a dat acel al 2 gol al meciului cu Dinamo Kiev golul egalizator care impreuna cu mari greseli de arbitraj cei drept in favoarea noastra nea trimis in primavara cupei UEFA deci numai ziceti voi ca Dica e terminat si trage Steaua in jos dar nai ce sai faci asas uni nerecunoscatori.

Ar trebui sa le fie rusine celor care sareau in sus la golurile lui si ii scandau numele si acum il critica...

Astept ziua in care voi auzi...

...ce greu e fara Dica imi aduc aminte ce goluri dadea pacat ca a plecat... .

Multumim Dica nu te vom uita niciodata vesnic iti vom ramane recunoscatori (cel putin uni) pentru bucuriile care ni leai daruit prin niste goluri deobicei spectaculoase.

Bafta la Catania!

dica10.gif:hai_steaua:dica10.gif

deodata toata lumea are o parere buna sau cel putin indiferenta despre Dica. influentabili suporteri!

Nu influneteaza pe nimeni doar isi spun parerea consider eu .

«12»