Mare dreptate ai, a tras aceasta echipa dupa el merita mult mai mult, desi ca si Mutu, nu cred ca ar face fata la o echipa mare si asta nu din cauza talentului, ci din cauza mentalitati de pierzator pe care o are orice jucator roman. Si eu iti multumesc Dica, o sa ramai mereu in gandul suporterilor care stiu sa pretuiasca un diamant ,e adevarat neslefuit dar totusi e un mare talent, si nu pot sa-i doresc decat MULTA BAFTA! Sunt sigur ca operatori vor scrie articole despre reusitele lui Dica la Catania, cred ca sub comanda lui Zenga, va face lucruri frumoase pentru Catania, ei mereu dau declarati frumoase cand semneaza de genu, ''m-am transferat la o echipa de Liga 1 Italia, si adca o sa joc bine pot ajunge la un club mai mare...'' foarte bine pana aici, doar ca nu se intampla asa, de la mari jucatori ca Raducioiu(chiar daca e dinamovist, e tot un jucator mare), s-a vazut clar ca se plafoneaza, se duc la echipe din ce in ce mai mici si reactia lui Paraschiv spune totul, a decis sa plece la o echipa de Liga 2 din Italia, din cauza presiuni imense care o suporta de la patronul analfabet si retardat, care vede precum calul doar in fata, nu conteaza pe cine calca in piciore si nu-si da seama ca are dea face cu oi ci cu oameni care au si ei sentimente ,trairi,sperante,iluzii,vise el nu face decat sa te stearga ca jucator, iti da posibilitatea falsa de a te realiza la cel mai galonat club al Romaniei, dar cand numai esti bun esti vandut ca o masea stricata.
Pacat, primul pas ar fi o schimbare in mentalitatea suporterilor, nu putem decat sa ne revoltam impotriva conducerii, va asigur ca mai rau de atat e greu sa avem parte, odata ce ar vinde Becali, ar prinde patronatu un alt hot care o sa traga dupa urma Stelei, dar macr nu ne umileste la fiecare meci,tine cont ca in tribune sunt niste oameni pentru care joaca aceasta echipa, care intelege ca fotbalul e facut pentru public, nu pentru ati satisface dorinta de suprematie si faima.
FORZA Steaua!!!