i0nutze ... e bun dante ... si e baiat serios ... cred ca merita o sansa la testari.
i0nutze ... e bun dante ... si e baiat serios ... cred ca merita o sansa la testari.
parca s-a incheiat perioada de inscrieri, nu ?![]()
Poate merita o sansa...dar la viitoarele inscrieri ![]()
eu il mai am pe stelar,jeleu,si punk,stelar mi-a zis sa-l testez dar nu am putut,iar restul nici accept nu mi-au dat,diseara sper sa rezolv
Nu chiar toti
Mihaita
regret, nici in seara asta nu voi fi pe mess
. as prefera o ora mai matinala, pentru ca deobicei intre 17 si 22 sunt plecat..dar pana la 17 sunt disponibil oricand:)
eu il mai am pe stelar,jeleu,si punk,stelar mi-a zis sa-l testez dar nu am putut,iar restul nici accept nu mi-au dat,diseara sper sa rezolv
scuze pt necazurile pricinuite, Mihai sunt gata sa ma testezi... iar, ca-n vremurile bune. am fost in sesiune si n-am avut net la camin
Mihai... ti se cam clatina scaunul ![]()
poti sa te ingrijorezi... abia de sezonul viitor ![]()
De sezonul asta.Nu mai pupa Mihai titlul:))
pai pe jeleu nu il primesc
))
o sa va testez astazi,sunt si eu in zugraveli si nu vreau sa ma grabesc sa bag iar tot felul de jucatori in campionat,care mai mult de 1 faza nu stiu
stelar eu dimineata muncesc,cam la 17 ajung acasa,daca e de acord ionut te poate testa Ronaldo sau ionut daca nu poti decat dimineata...dar etapele cum o sa le joci ca majoritatea de aici au servici,facultate,deci dimineata nu o sa prea poata juca?
pai pe jeleu nu il primesc))
si eu te iubesc :X
@Mihai: daca poti, testeaza-l tu pe blady_rol; eu nu ma sincronizez deloc cu el, poate tu ai mai mult noroc
)
am sa incerc azi,ca maine,poimaine sunt ocupat cu zugraveala etc
@ultrash, testat de mine: 10. Meci frumos, user vechi, il consideram IN ![]()
i0nutze ... cand apar listele toate?... sa stim si noi care si cum alegem.
Asteptam sa-mi dea si Mihai notele si purcedem ![]()
@ i-am propus lui Mihai sa facem pariu ca nu mai ia titlul sezonul asta si n-a vrut ![]()
Stie el ceva;)
L-am batut la testari
Da cu echipe bomba din alea =))
Ieri in timp ce incercam sa prind legatura cu Mihai( din nu stiu ce motiv nu vedea ce scriam) a fulgerat si a cazut curentul. N'am avut net pana acum si Mihai nu stiu daca va fi pe net azi...daca am ramas singurul netestat... ma poate testa altcineva? multumesc ![]()
Mihaita unde esti ? ![]()
zugrav profesionist e Mihai ![]()
acum te pot testa dar nu esti,in juma de ora imi vine mesterul iar
)
sa-l testeze Ronaldo daca poate pls,daca nu il testez eu maine seara
Admisi:
9. nmfifa08
10. ultrash
11. blady_rol
12. sory_2812
13. blu3_killer
14. Enquist_ro