Dica, desi nu respecta suporterii, merita respectul lor.
Bafta, Dicane, si pune mana si alearga!
Dica, desi nu respecta suporterii, merita respectul lor.
WTF!?
Bafta, Dicane, si pune mana si alearga!WTF!?
Da chiar.Ce alearga in maini? ![]()
Eu nu stiu cat fotbal sti tu, dar te asigur ca eu pot cunoaste cine are sau cine nu are valoare (in cazul Dica). Este absurd sa spui ca am vb. in metafore atat timp cat ce am tst. sunt fapte reale si nu metafore (daca nu cunosti definitia metaforei ti-o pot trimite pe privat). Faptul ca Mirel nu a fost pe teren atat de multe meciuri ca si Dica(nu stiu daca este corect ce ai spus, ca eu nu sunt pasionat de statistica si nici nu cred in ea) inseamna ca Mirel a pus "osul la bataie" pe cand Dica , stim cu toti "daruirea" cu care a jucat. Daca ar fi pus osul cred ca era terminat pana acum.
"A iesit Dica golgeter" - pai cand toata echipa joaca pentru tine cum sa fie altfel? Dar te intreb:
A iesit Dica golgeter-ul Romaniei? - daca ar fi iesit poate ca-mi parea rau de plecarea lui. Si nu stiu ce statistici ai consultat tu de spui ca Dica a alergat cel mai mult? Pai pe noi ne intereseaza sa alerge cel mai mult? Daca ne interesa alergatul asa mult nu l-am blama toti pe Nicolita! Meciurile de care am spus(Kiev,Lyon) sunt apogeul carierei lui si reprezinta mult prea putin pentru un jucator care se vrea "extraordinar" . Mie imi place constanta in jocuri, nu joci extraordinar 5-6 meciuri si pe urma 1 an traiesti din amintiri.
Daca ai deschide ochii si ai vedea cu adevarat fotbalul din ziua de azi nu ai mai ridica in slavi un jucator de mult depasit, tinut in viata doar de amintirile meciurilor din c.l.
Consider ca fotbalul din ziua de azi se joaca in forta, in viteza, cu daruire si....ocaziile clare de gol nu se irosesc. De acord, pot spune ca Dica a avut cateodata o clarviziune si cateva pase de mare exceptie, lucruri pe care le vezi doar la marii jucatori. Dar lucrurile astea au fost extrem de putine. In 4 ani putin, foarte putin....
@choli
Cand vad cum gandesti realizez de ce Steaua nu va depasi prea curand nivelul de cea mai buna echipa balcanica si doar atat.
In afara de metaforele prin care lauzi jocurile lui Mirel ai ceva CONCRET? Iti spun eu ce ai concret, concret este ca Radoi a jucat in 60 din meciurile Stelei din ultimii ani din cauza accidentarilor. Sa-ti reamintesc ca Mirel are un numar mult mai mic decat Dica de meciuri jucate in Europa? Oare de ce? Pentru ca nu a fost pe teren.
Inca ceva: Dica este unul din jucatorii care alearga cei mai multi km pe teren la un meci din echipa Stelei, diferenta e ca la el nu se observa pentru ca ritmul sau este scazut.
Inca ceva: in afara de meciurile alea putine( Lyon, Kiev, - niste nimicuri) cate meciuri are Mirel? Sau altcineva?
Sa vorbesti asa despre un jucator care a iesit GOLGETERUL Stelei in ultimii ani mi se pare de neconceput, oricat de putin fotbal ai sti( asa cum e cazul tau).
Sunt de acord cu choli. Daca este un jucator din actuala generatie pe care il voi respecta si-l voi sustine fara rezerve, acela este Mirel Radoi. Chit ca mai greseste din cand in cand, in momentul in care intra in teren da tot ce poate. Spre deosebire de Dica care are talent cu carul, dar nu este niciodata motivat!
Indiferent ce s-a spus si ce se va mai spune Dica a fost jucatorul de geniu, jucatorul care facea diferenta chiar si atunci cand poate avea un joc mai sters. Greu sa gasesti asa ceva ..., dar daca pentru Steaua este o imensa pierdere, pentru el, e sansa vietii lui si daca nu pleca acum cred ca nu se mai intalnea cu o asemenea ocazie.
MULTUMIM Dica Enorm !
BAFTA la cat mai multe goluri !!! ![]()
Mult succes Dica!
Si multumim pentru ce ai facut pentru club si pentru bucuriile aduse de-a lungul anilor... care n-au foat putine deloc.
Un articol foarte bun, pentru un jucator de exceptie (paradoxul e ca la numarul de km alergati pe meci si la rezistenta era in top 3 la Steaua).
Sper pentru el ca in campionatul italian sa capete determinarea si forta necesare pentru a devni un foarte bun jucator! ![]()
Bafta Dica in Italia.
Acum pot merge linistit pe stadion fara sa fiu scuipat. Ma sperie gandul ca s-ar putea sa joace Steaua mai in viteza fara Dica. Ma ingrijoreaza faptul ca Steaua va juca in 11 acum(cu o singura conditie:Nicolita sa nu fie titular). Va dati seama? Exista probabilitatea sa avem mai multi jucatori accidentati:11!!! Cu Dica in echipa erau doar 10 potentiali accidentati! Dica ,pe viitor se poate duce la javre! Omul si-a lasat o portita deschisa cu acea declaratie de admiratie la adresa celor scuipati de el! Un om care-si scuipa suporterii nu-i respecta nici cat negru sub unghie!
Totusi,bafta Dica pe viitor! si joc de glezne pe teren,macar pentru impresia artistica!
PS multa stima Dica pentru bucuriile pe care mi le-ai adus. MNai ales in meciul din Groapa.M-ai umplut de bucurie!Nici in ziua de azi nu mi-am revenit de atata bucurie.Mai ales la cat efort ai depus. :noexpression:
si joc de glezne pe teren
Adica sa puna mana sa alerge, nu?
Succes, Nicolae !
Era timpul sa pleci, ca oricum nu mai e de stat la Steaua. E important sa pleci la timp. Cu surdu si Banel titulari, o sa avem numai "spectacol".
Anyway, multumim pentru prestatiile bune si excelente, pentru momentele in care ne-ai facut sa visam ca suntem o echipa mare in Europa, pentru executiile si momentele tale de magie fotbalistica. Cele rele, sa se spele, le uitam si trecem mai departe.
Succes, Dica, si iti doresc sa repeti, cel putin, succesele pe care le-ai avut la Steaua !
![]()
si joc de glezne pe terenAdica sa puna mana sa alerge, nu?
Rectific: Puna mana si joc de glezne! Dar deja era spusa de tine. Nu mai are niciun farmec acum ![]()
Tipic romanesc talen cu caru dar vointa si munca ioc ...
Radoi e modelu ideal de jucator Stelist ... de am avea 11 ar fi ceva ....
trebuia sa plece de anul trecut...
MULT SUCCES DICANE !!!
Dica iti multumim din suflet pentru ce ai facut la Steaua, ei fost si vei ramane un simbol pentru noi. MULT SUCCES LA CATANIA !! NU UITA DE UNDE AI PLECAT ![]()