FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dicã - deznodãmânt așteptat

«12»
fcsteaua.ro29.06.2008 03:58

În cele din urmã, Dicã își vede visul împlinit: va juca într-un campionat puternic (al Italiei), chiar dacã la o echipã modestã (Catania) și va câștiga mai mult (dar nu cu mult mai mult!). Lasã în urma lui un palmares de invidiat (2 titluri, 2 participãri în Champions League cu 4 goluri marcate, 1 semifinalã de Cupa UEFA, 3 primãveri europene), dar și câteva controverse în rândul suporterilor Stelei.

De la bun început, nu mã tem sã afirm cã Dicã este cel mai important jucãtor al Stelei din ultimii 4 ani de zile (indiscutabil) și probabil cel mai mare talent care a pãșit în Ghencea de la Adrian Ilie încoace. Cifrele dar și execuțiile sale îmi susțin din plin aceastã pãrere, pe care orice suporter al Stelei cred cã ar trebui s-o admitã.

Dicã a arãtat în multe momente execuții cu adevãrat uluitoare, rafinate, purtând semnãtura unui mare fotbalist, produs al unei mari școli de fotbal (cea de la Pitești, în spețã). Din nou nu mã tem sã spun cã Dicã are cele mai rafinate și strãlucitoare momente din fotbalul românesc (alãturi de Zicu, chiar dacã la un alt nivel) de la retragerea lui Hagi încoace. Nici chiar Mutu, altfel un fotbalist mult mai complet, n-a reușit execuțiile lui Dicã, n-a avut ușurința acestuia de a finaliza cu o scãrițã sau printr-o boltã cu capul, așezatã parcã cu mâna lângã barã. Nu de puține ori, vorbind cu prieteni steliști, am spus cã dacã Dicã ar avea viteza (fizicã, dar și de execuție) a lui Mutu, ar fi unul din cei mai buni fotbaliști din lume. Probabil peste Mutu.

ªi ajungem la marele defect al lui Dicã: lentoarea. Pe cât de bine vede jocul și știe sã-l dezvolte, pe atât îl încetinește când preia și pierde 1-2-3 secunde ca sã paseze, secunde vitale în fotbalul de azi. Vitezã de execuție scãzutã, combinatã cu o vitezã propriu zisã scãzutã, Dicã nefiind în niciun caz jucãtorul care sã depãșeascã un adversar în vitezã (iar sprintul de la Kiev nu face decât sã întãreascã regula!). Un dribling scurt urmat de un șut plasat în vinclu - asta da!, însã nu o depãșire în vitezã.

Acest defect s-ar putea sã fie greu de surmontat într-un fotbal atât de necruțãtor cu "timpii morți" cum este cel italian. Personal, cred cã Dicã ar fi fost un jucãtor mare de tot în anii 70, însã acum..în Italia..

Relația lui Dicã cu suporterii a debutat nefericit, cu un incident într-un meci cu FC Brașov (pe Lia Manoliu - fostul), în care Dicã a comis un gest nepermis și a scuipat niște suporteri. Sigur, fusese huiduit înainte, el ca și ceilalți, poate nejustificat, însã în nicio condiție nu poți comite un asemenea gest. Tocmai de aceea, în paralel cu evoluția lui din ce în ce mai bunã, cu golurile sale decisive, Dicã nu s-a putut bucura de dragostea publicului din Ghencea pe cât ar fi meritat prin ceea ce fãcea pe terenul de fotbal. A trecut mai bine de un an și a trebuit sã vinã acel drum lung de tot în Cupa UEFA, urmat de calificarea în Ligã și deja clasicul "Du-te Dicã, du-teeee....!" pentru ca steliștii sã-l primeascã din nou cu brațele deschise și sã i se scandeze iarãși numele de cãtre întregul stadion.

Deși nu lasã impresia, Dicã este un jucãtor cu personalitate și extrem de orgolios. Lentoarea lui fizicã (lãsând o senzație de mișcãri dezordonate și câteodatã împleticite) te împinge sã-ți închipui contrariul, însã Dicã a dat mai mereu dovadã de mândrie, având poziții riscante, atât fațã de suporteri, cât și fațã de patron (fapt rarisim în Ghencea). În ciuda acestui orgoliu (sau poate din cauza lui), pe Dicã l-a trãdat o anumitã labilitate psihicã în momentele grele. Dincolo de disperarea din semifinala cu Boro (care este totuși elocventã!), reacțiile din "meciurile" sale cu suporterii denotã exact aceastã neputințã de a-și controla reacțiile. Nu contest cã uneori a avut și dreptate: am fost martor al multor momente în care lui Dicã (și datoritã acelui stil câteodatã bolovãnos de joc) i s-au reproșat pe nedrept anumite lucruri, de multe ori prin vorbe pe care un golgeter al Stelei nu le-ar merita. ªi nu sunt în niciun caz de pãrere cã orice-ar fi suporterii au dreptate! Însã, pe de altã parte, un jucãtor puternic strânge din dinți, lasã sã treacã momentul și vine cu o declarație împãciuitoare (chiar și un clișeu de genul "îi înțeleg pe suporteri, e normal sã fie supãrați, sper ca prin evoluțiile mele....."), mai târziu, la rece - nu sare sã-i scuipe sau sã intre într-un "ba pe-a mã-tii" extrem de pãgubos. Tactul, asta i-a lipsit lui Dicã (spre deosebire de Rãdoi, de exemplu - poate de-aia Mirel va rãmâne mereu în mintea noastrã ca și Cãpitanul acestei generații, în ciuda destulelor "banderole" ale lui Dicã) și asta face ca pentru suporterii implicați plecarea lui sã nu trezeascã regretele scontate.

Pe de altã parte, s-o spunem drept: Dicã se blazase în Ghencea, iar trecerea lui într-un alt mediu, fãrã un patron schimbãtor și irațional, dar și fãrã o relație atât de "încãrcatã" cu suporterii, îi era absolut necesarã. Lui, personal. ªi Stelei, dacã ne gândim cã totuși Dicã din 2008 nu se comparã cu acela din 2005 (când ne aducea titlul, bãtea Dinamo, dar și Valencia) și cert nu cu cel strãlucitor din 2006 (gol cu Lens, cu Middlesborough, hattrick la Vaslui, dublã la Kiev, gol la Lyon). Dicã 2008 este doar versiunea obositã a unui jucãtor care se identificã cu succesul relativ al Stelei din ultimii 5 ani de zile.

La o judecatã detașatã și mai ales generoasã, cum se cade la despãrțiri, se cuvine totuși sã-i mulțumim lui Dicã pentru acești patru ani petrecuți în Ghencea și sã-i dorim un parcurs chiar mai bun la noua sa echipã! Realizãrile sale justificã cu prisosințã acest ultim gest de curtoazie.

Rãmas bun, Dicã! Mulțumim și mult succes mai departe!

Ovidiu

MoWeed29.06.2008 06:14

Era nevoie de un astfel de articol....

Dica cu toate relele lui, a fost cel mai important jucator al Stelei in ultimii 4 ani, de aceea ii urez bafta la Catania. Sper sa joace bine acolo pentru a ajunge si el la o echipa mai mare...

Living_Dead_Stripper29.06.2008 06:21

Articolul zugraveste perfect situatia actuala a lui Dica. Plecarea sa e benefica pentru el in aceeasi masura in care e si pentru Steaua. Sunt foarte curios cum se va adapta in Italia. Acolo e cu ruperi de oase, intrari mai dintr-o bucata, mult mai dure decat intr-un meci cu miza din campionatul nostru. Atuul sau ar putea fi Zenga, care trebuie s-o recunoastem, are stofa de antrenor.

Pe de alta parte vad ca dilimandes vorbeste si de plecarea lui Goian, chiar a lui Radoi,etc. Daca se va concretiza macar una dintre acestea, atunci prevad deranj mare. Un lucru care functioneaza optim la Steaua este defensiva. Daca se va umbla la pilonii de rezistenta ai defensivei, atunci ne asteapta un sezon foarte, foarte, foarte sumbru...

84ava29.06.2008 07:20

"Dica 2008 e versiunea obosita a celui din 2005","se cuvine TOTUSI sa ii multumim"......

Dica 2008 a fost la fel de imp ca cel din 2005,2006,2007.Nici C.Ronaldo nu poate sa joace perfect meci de meci,nu ma int ca Dica nu alerga cat vroiati voi,EL MARCA,DADEA NISTE PASE DE RAMANEAI PROST,Banel alearga si pe el vad ca il iubiti mai mult chiar daca nushtie sa centreze,sa dea un sut o pasa.

Ati ajuns sa va luati dupa ciobanu ala si sa credeti tot ce zice ca a plecat pt bani,ca L-A DAT DIN MILA,ca SE RUGA DE EL SA IL LASE SA PLECE.

Nu vreau sa zic ca sunteti penibili toti cei care scrieti impotriva lui Dica,doar ca statisticile sunt impotriva voastra iar Dica E CU SIGURANTA CEL MAI BUN JUCATOR CARE A EVOLUAT LA Steaua IN ULTIMII ANI!

Virgil29.06.2008 07:30

Excelenta caracterizare facuta lui Dica. Cu punctarea calitatilor sale ca fotbalist, dar si cu sublinierea defectelor care nu l-au facut atat de iubit in Ghencea, pe cat probabil ar fi meritat.

Din pacate la Dica au existat si perioade lungi in care echipa a jucat in 10, ca urmare a iesirii sale din forma.. Sa ne amintim meciul cu Arsenal de la Londra (1-2) in care am asteptat mult de la el, dar nu a reusit sa faca fata ritmului impus de jucatorii lui Wenger. E doar un exemplu, de lux sa zicem, dar el ne-a dezamagit si cu alte ocazii.

Prin plecarea lui vad orizonturi noi pentru Steaua. Il vad in primul rand titular pe Dayro, dar vad si posibilitatea cresterii vitezei de joc. De folosire a jucatorilor noi care au venit la Steaua. A plecat un conducator de joc, dar cred ca avem un altul in persoana lui Thiago. Unii vorbesc de C. Ionescu, despre care nu pot spune multe pentru ca nu l-am urmarit niciodata.

Cred ca Dica va face treaba buna la Catania, unde nu va mai juca sub presiune. Un pas inainte pentru el (salariu mai mare, campionat mai puternic, absenta presiunii publicului), o sansa pentru Steaua de a juca fara acela de care depindea in mare masura jocul Stelei. Am pierdut un bun executant al loviturilor fixe. In mod sigur altii ii vor lua locul.

Harald29.06.2008 07:53

mult succes Dica in Italia !

Virgil29.06.2008 08:12

Nici inainte de plecarea in Italia Dica nu se dezminte. In loc sa ceara scuze suporterilor pentru perioada mai stearsa din finalul editiei trecute, inclusiv meciul impotriva javrelor in groapa, el ne da sfaturi.

"Plec cu un regret in suflet dupa ce suporterii Stelei s-au comportat foarte urat cu mine in ultima etapa de campionat. Nu i-am inteles, dar le transmit sa-si schimbe comportamentul si sa nu se mai poarte asa cu niciun fotbalist din Ghencea.

Mai mult decat sfat aceasta declaratie a lui Dica, ordin. Du-te ba... nu ti-e rusine? Capra râioasa tine coada sus. Asa si el.

Orgoliu ridicat la rang de prostie.

JDERUL29.06.2008 08:15

Daca va reusi sa treaca peste starea de automultumire in care se afla de nitel timp,Dica se va relansa ca jucator. Daca nu,aici se pune punct unei cariere la nivel inalt!

stelistul stelist29.06.2008 08:24
Dicã este cel mai important jucãtor al Stelei din ultimii 4 ani de zile

asta e cea mai adevarata fraza...bafta dicane

fiaralaca29.06.2008 08:28

E BINE CA A PLECAT ACU NU TREBUIE SA MAI ASTEPTRAM LOVITURA DE GRATIE A LUI Dica,TOATA LUMEA SE ASTEPTA DE LA EL SA FIE OMUL CARE NE SALVA LA GREU.ERA NEVOIE DE ACEASTA SCHIMBARE LA ECHIPA.MULTA BAFTA Dica.........

zloty29.06.2008 08:32

eu personal nul mai inghit pe Dica de la meciu cu Dinamo , in cata scarba a putut sa joace in cel mai important meci al sezonului ,bah daca vrei sa joci in afara si nai chef sa joci spune dracu si numai ocupa locu in teren degeaba ,totusi sper sa aiba succes la catania

fsorini29.06.2008 08:36

Dica dixit: "Plec cu un regret in suflet dupa ce suporterii Stelei s-au comportat foarte urat cu mine in ultima etapa de campionat. Nu i-am inteles, dar le transmit sa-si schimbe comportamentul si sa nu se mai poarte asa cu niciun fotbalist din Ghencea."

Virgil dixit : "Du-te ba... nu ti-e rusine? Capra râioasa tine coada sus. Asa si el. Orgoliu ridicat la rang de prostie."

Amandoua citatele sintetizeaza situatia din Ghencea, pacat.

Bravo Dica pentru ce ai facut pentru Steaua. Succes in Italia.

DT29.06.2008 09:49

un articol foarte bun, care spune cam tot ce ar fi de spus despre Dica. bune si rele. si acuzator, si impaciuitor. poate ar mai fi de spus pe fata ca Dica era vazut in ultimul timp de tribune ca cel care strica tot in jocul Stelei si nu era chiar asa. a facut un ultim sezon prost, dar nu trebuie uitate celelalte sezoane foarte bune. bafta Dica!

choli29.06.2008 10:06

Eu chiar nu stiu de unde pana unde "Dica a fost jucatorul exponential al Stelei in ultimii 4 ani".

Pentru ce? pentru 2 meciuri cu Dinamo Kiev, unul cu Lyon si unul cu.....cu cine? ca eu chiar nu-mi aduc aminte...

Daca tot veni vb. de jucator cu adevarat important in istoria recenta a Stelei acela este si va ramane pentru mult timp de acum incolo Mirel Radoi!

Un jucator care nu a aratat degetul suporterilor, un jucator care nu alearga 5 metri(vezi Dica in meciul din groapa), un jucator care a facut sacrificiu pentru Steaua - imi aduc aminte de un meci la piatra neamt cand a jucat aproape tot meciul cu umarul deplasat, imi aduc aminte de Mirel cum nu a mai suportat talharia de la Bistrita si si-a taiat tendonul in geamul spart de la vestiar, imi aduc aminte cum trage echipa dupa El, cum baga piciorul la minge....fara frica.

As mai putea spune extrem de multe despre un jucator, intr-adevar exponential...Mirel Radoi.

Din partea mea Dica, du-te Dica, du-te si nu te mai intoarce.

cred ca esti "toba de fotbal"...daca cunosti expresia

(nu este jignire). da' de cand si pana cand nu poti avea pararea ta fara sa fi asociat cu Jiji. si cine a spus ca-i place de Banel? Cred ca urmaresti telenovele.....:)

"Dica 2008 e versiunea obosita a celui din 2005","se cuvine TOTUSI sa ii multumim"......

Dica 2008 a fost la fel de imp ca cel din 2005,2006,2007.Nici C.Ronaldo nu poate sa joace perfect meci de meci,nu ma int ca Dica nu alerga cat vroiati voi,EL MARCA,DADEA NISTE PASE DE RAMANEAI PROST,Banel alearga si pe el vad ca il iubiti mai mult chiar daca nushtie sa centreze,sa dea un sut o pasa.

Ati ajuns sa va luati dupa ciobanu ala si sa credeti tot ce zice ca a plecat pt bani,ca L-A DAT DIN MILA,ca SE RUGA DE EL SA IL LASE SA PLECE.

Nu vreau sa zic ca sunteti penibili toti cei care scrieti impotriva lui Dica,doar ca statisticile sunt impotriva voastra iar Dica E CU SIGURANTA CEL MAI BUN JUCATOR CARE A EVOLUAT LA Steaua IN ULTIMII ANI!

lupi29.06.2008 10:50

Ovidule esti magic!! Si eu sustineam aceeiasi idee.Dica daca avea viteza era peste Mutu.Dica daca avea viteza nu statea 5 ani in Ghencea.Merita aplauzele noastre.Il voi respecta mereu pentru ceea ce a facut.

Joga Bonito29.06.2008 11:02
Eu chiar nu stiu de unde pana unde "Dica a fost jucatorul exponential al Stelei in ultimii 4 ani".

Pentru ce? pentru 2 meciuri cu Dinamo Kiev, unul cu Lyon si unul cu.....cu cine? ca eu chiar nu-mi aduc aminte...

Daca tot veni vb. de jucator cu adevarat important in istoria recenta a Stelei acela este si va ramane pentru mult timp de acum incolo Mirel Radoi!

Mda, Mirel e cu siguranta cel mai bun jucator din 4 ultimii ani, pacat ca a jucat numai 2 ani in aceasta perioada. Si a mai iesit si "golgheter". Lucru esential cand stabilesti cel mai jucator.

catasteaua1729.06.2008 11:37

si ce rezolva daca pleaca face unu sau mai multi pasi inapoi cu catania se bate la retrogradare cu Steaua se bate la titlu si in champios league

84ava29.06.2008 11:46

Un jucator care nu a aratat degetul suporterilor, un jucator care nu alearga 5 metri(vezi Dica in meciul din groapa), un jucator care a facut sacrificiu pentru Steaua - imi aduc aminte de un meci la piatra neamt cand a jucat aproape tot meciul cu umarul deplasat, imi aduc aminte de Mirel cum nu a mai suportat talharia de la Bistrita si si-a taiat tendonul in geamul spart de la vestiar, imi aduc aminte cum trage echipa dupa El, cum baga piciorul la minge....fara frica.

As mai putea spune extrem de multe despre un jucator, intr-adevar exponential...Mirel Radoi.

Din partea mea Dica, du-te Dica, du-te si nu te mai intoarce.

cred ca esti "toba de fotbal"...daca cunosti expresia

(nu este jignire). da' de cand si pana cand nu poti avea pararea ta fara sa fi asociat cu Jiji. si cine a spus ca-i place de Banel? Cred ca urmaresti telenovele.....:)

Atunci cand parerea ta este aceasi cu a lui Gigi atunci cred ca ai o problema.

bodanelu29.06.2008 14:16

@choli uiti de titlul 22? cand Dica ne-a adus de unul singur acest titlu...

Mihai Somanescu29.06.2008 14:24

@choli

Cand vad cum gandesti realizez de ce Steaua nu va depasi prea curand nivelul de cea mai buna echipa balcanica si doar atat.

In afara de metaforele prin care lauzi jocurile lui Mirel ai ceva CONCRET? Iti spun eu ce ai concret, concret este ca Radoi a jucat in 60 din meciurile Stelei din ultimii ani din cauza accidentarilor. Sa-ti reamintesc ca Mirel are un numar mult mai mic decat Dica de meciuri jucate in Europa? Oare de ce? Pentru ca nu a fost pe teren.

Inca ceva: Dica este unul din jucatorii care alearga cei mai multi km pe teren la un meci din echipa Stelei, diferenta e ca la el nu se observa pentru ca ritmul sau este scazut.

Inca ceva: in afara de meciurile alea putine( Lyon, Kiev, - niste nimicuri) cate meciuri are Mirel? Sau altcineva?

Sa vorbesti asa despre un jucator care a iesit GOLGETERUL Stelei in ultimii ani mi se pare de neconceput, oricat de putin fotbal ai sti( asa cum e cazul tau).

metzzz29.06.2008 14:38

Cu rele , dar mai ales cu bune , sa fie sanatos si sa joace meci de meci la Catania si poate ajunge si el mai sus . Iar noua sa ne fie si mai bine fara Dica , pentru ca sigur , exista si viata dupa Dica.

HoolRaven29.06.2008 14:45

Da, intr-adevar a plecat Dica, intr-un fel e mai bine pentru el cat si pentru nervii totusi parca cateodata atat de incercati de lentoarea de care dadea dovada ... si cu toate asemenea, simt parca o incarcatura pentru ca a plecat ... o incarcatura greu surmontabila. Stiu ca a plecat in Italia, chiar si la o modesta Catania, insa Dica intotdeauna va ramane un simbol al Stelei chiar si in urma unor momente mai putin reusite ale acestuia. Nu am fost printre persoanele care le-au huiduit pe Dica, l-am apostrofat, nu injurat nu. Cu parere de rau pe de-o parte si cu multumire pe de alta, Dica a plecat. Multumim Dica pentru tot, si bune si rele! :-)

predatorpulse729.06.2008 15:31

Chiar daca unora nu le convine acest lucru,Dica,alaturi de Radoi poate este simbolul Stelei din ultimii 4-5 ani de zile. A fost golgheterul nostru in fiecare an,a dat goluri foarte importante,a luat 2 campionate cu noi,o supercupa,a prins 3 primaveri europene,a facut senzatie in acel sezon din CL(4 goluri in grupe nu sunt la indemana oricarui fotbalist roman,mai ales cu o echipa romaneasca) si alaturi de dicanio am realizat si o semifinala de Cupa UEFA.

Multi dintre voi ati ramas cu ultima impresie si aratati ca nu stiti sa recunoasteti meritele anumitor jucatori. Dica a dormitat in ultimul an pentru ca trebuia vandut acum un an de zile,asa si-a incasat salariul si a mers mai departe. Da stiu,trebuia sa dea totul pe teren si sa-si faca treaba mai bine,dar sa nu uitam ca Dica e fotbalist roman si mai ales ca nu e jucator de travaliu. Eu am fost si raman un fan al lui Dica,dar raman la parerea ca e un fotbalist doar de ultimii 30 de metri,un pasator foarte bun si un finalizator decent insa doar daca sta in fata,un pomanagiu cum spuneam noi in curtea scolii,insa unul foarte bun daca stii sa il folosesti. L-am criticat pe parcursul acestui an insa nu pot sa uit ce a facut Dica pentru Steaua in acesti 4 ani de zile asa ca ii urez mult noroc la catania si sper sa ajunga la o echipa mai mare.

Dica a fost criticat de suporteri pentru ca nu a jucat mai nimic in ultimul sezon si din pacate pentru el,merita aceste critici,insa nu numai el ci foarte multi jucatori din actuala echipa. Problema lui Dica la Steaua a fost ca mai mereu a purtat pe umerii sai sarcina ofensivei in echipa. Daca atacul nu mergea,Dica era de vina. Daca atacul mergea bine,era pentru ca Dica avusese atunci o zi de gratie. Culmea e ca la cate critici a primit Dica a fost mereu numarul 1 la goluri fie ca atacantii din jurul sau s-a numit Dinita,Cristea,Iacob,Neaga sau pepe moreno. Dica e omul care vine mereu din spate(un 9 si jumatate cum i s-a mai spus) insa nu e genul de jucator care sa vina sa-si ia mingea de la mijloc si nu e genul care sa fuga mult pentru ca nu il avantajeaza fizicul.

Sper ca bravii nostri conducatori sa invete ceva din "epopeea" lui Dica la Steaua si anume ca nu trebuie sa avem o singura gura de foc,ci mai multe si sper ca tactica pe sezonul viitor sa fie ceva mai complexa decat "da-o la Banel ca fuge dupa ea" sau "da-o la Dica ca vede el ce face".

Inca o data bafta dicanio si ma bucur ca joci in ros-albastru in continuare.

Off-topic: Daca suporterii Stelei s-au purtat "urat" cu el(desi au fost tampiti aia care l-au facut handicapat) ma intreb cu se va descurca dicanio cu "pasnicii" suporteri ai cataniei?

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

clausblaus29.06.2008 16:23

Daca Dica a fost criticat de proprii suporteri,asta s-a datorat indolentei si superficialitatii cu care a tratat anumite meciuri.Este absolut adevarat si corect.Dar de ce se uita,de catre unii,atat de usor acele momente,memorabile,cand tot stadionul si toti suporterii Stelei din tara si din lume ii scandau numele?Am spus-o si o repet:este puturos.Dar talent are cu carul,indiferent ce spun unii sau altii si este pacat sa dam suturi atunci cand nu trebuie sa le dam.Multumitii pentru ce a facut si uratii succes la noua echipa,pentru ca merita,macar pentru anii petrecuti la Steaua!

Tupac Amaru29.06.2008 17:32

Fac parte dintre suporterii care critica des fotbalistii, dar asta nu inseamna ca nu tin la ei. Chiar si pe Nicolita il apreciez pentru efort si pentru determinare, dar il voi critica mereu pentru lipsa de gandire in joc.

Din aceasta perspectiva, eu imi aduc aminte de un Dica extrem de talentat (desi doar in regim static, lipsa mobilitatii a facut sa nu fie un fotbalist realmente mare!) si care a castigat multe meciuri de unul singur. Inainte de a-l critica, va rog sa faceti un efort de gandire si veti constata ca Ovidiu are dreptate - strict ofensiv, a fost jucatorul - emblema in ultimii patru ani.

Atat mai am de spus - respect Dica, multumiri pentru ce ai facut la Steaua si succes in Serie A!

PS Sper ca in Italia sa fie considerat roman, nu er er o em, adica tzigan mai pe romaneste....sa fim cu ochii asadar pe nenorocitul de Soros si pe agitatorii lui din presa...

«12»