Hai sa nu ne mai legam de mutulica. Sa fim seriosi, chiar credea cineva ca asta poate sa marcheze din penalty ? Eu nu, si nici cei cu care am privit meciul. Toti au injurat cand au vazut cine urma sa bata penaltyul. Si pe buna dreptate. Asta e. Avem o nationala varza - de la seful FRF pana la ultima rezerva. Asta e adevarul, astea sunt rezultatele. N-am aratat nimic la CE, ci doar ca putem sa jucam cel mai urat fotbal. Franta - Romania e cel mai naspa meci din toate. Iar ala cu Olanda, ne-am facut de toata jena.
Las` ca merge.. tot cu pitzi inainti` ! De ce sa ne facem de ras doar la europene ? Tot asa si la mondiali ! Cu fl Petre, Banel, etc. Echipa de ... carbune !
Fustrat mai esti frate. Pun pariu ca esti criticat des de seful tau, de ai un asemenea comportament pe forum. Incearca si tu sa privesti lucrurile putin mai pozitiv. E usor din spatele calculatorului sa critici si sa te isterizezi, insa asta nu te duce nicaieri in viata de zi cu zi, te alegi numai cu migrene. Mai adaug inca ceva si renunt, pun pariu ca pe stadion (in caz ca mergi), injuri la greu pe Dica sau pe Ov. Petre si preferi semintele de dovleac. ![]()
Doi la mana, nu stiu daca declaratia lui Contra a fost redata integral si corect, dar mi se pare o reactie fireasca. Probabil ca si voi daca erati in locul lor ati fi reactionat la fel, nu are rost sa ne mintim. Tind sa cred ca a fost putin distorsionata declaratia lui Gurita, parerea mea.
O alta idee, sa zicem ca se rupea vreun tricolor, ceva grav ca si o ruptura de ligamente la genunchi sau o ruptura fibrilara la vreo grupa de muschi, era out 6 luni! Pierdea pregatirea cu echipa de club, nu se stie daca mai prindea vreun post de titular la aceea echipa. Totodata il pastea un transfer la vreo echipa de mana a doua din Rusia sau Israel, isi putea rata si minuscula cariera de fotbalist dupa aceste 2 meciuri la Euro. Cu Franta si Italia, dupa efortul depus multi dintre tricolori erau predispusi la accidentari grave, tinand cont ca au realizat catusi de putin o performanta notabila.
Totul se rezuma pana la urma la persoana ta, familia ta. E normal sa ceri bani. Nu e normal sa iscam un scandal pe tema asta. Sarcastic vorbind, scarbele de ziare si-au atins scopul.
Oare de ce nu s-a calificat Anglia la Euro? Jucatori au unul si unul: Ferdinand, Lampard, Gerrard, Rooney si multi altii. Raspunsul e simplu: primesc 8-9 milioane de euro pe an de la echipele lor de club si ii doare fix in p*** de nationala, mai adaug ca au avut si un antrenor mediocru. Nu au avut nici 10% din spiritul patriotic al turcilor sau al grecilor.
Noi suntem undeva la mijloc. ![]()