FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Banu' contribuabilului...

«12»
I.N.Money26.06.2008 17:38

Cand a picat transmisia am schimbat rapid pe M6 crezand ca cei de la TVR isi bat joc de noi , dar si acolo era la fel ( ulterior confirmandu-se ca a fost peste tot ) .

Problema lor princiala este Dinu , atat . Nu poti sa ii pui in aceeasi oala pe Naum , Gradinescu sau mai stiu eu care cu Mironica si restul baietilor cu ifose din lumea comentatorilor sportivi .

dragos_drlsteaua27.06.2008 09:18

Imi pare rau, dar articolul asta chiar nu isi are rostul. Vorba unui coleg de mai sus, parca e unul din gsp. In primul rand ca transmisia nu s-a reluat la 2-2, ci la 2-1, iar in al doilea rand, puteai sa iti dai seama ca nu a picat din cauza Tvr-ului, din simplul motiv ca atunci cand s-a reluat, adica in minutul 84, a fost data reluarea golului lui Klose, inscris in minutul 79! Si de aici era clar! Cat despre Naum, nu sunt in niciun caz de acord cu tine, considerandu-l unul din cei mai buni, daca nu cel mai bun, ziarist de la noi. Vezi ca la cat avant ti-ai luat, mai aveai un pic si il acuzai si pe Dan Petrescu de ceva...Sa fim mai lucizi totusi!

CaTaLiNsm StElIsTu27.06.2008 20:46

Sincer pt mine cei mai buni comentatori la meciuri are Pro TV-ul....sincer imi place coerenta lor,trairea lor si informatiile pe care le furnizeaza....

In schimb la pol opus pun comentatorii Antenei 1care mi se par niste mori stricate care vorbesc fara cusur si fara noima....ca e gol,ca e offside sau o simpla centrare ei exprima fraza cu aceasi intensitate ca nici nu stii ce sa crezi.

«12»