FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Perle si intamplari amuzante@locul de munca

«123»
Azzido23.06.2008 11:46

Le-am cules de la locul de munca.

Distractie placuta :gathering:

un client din ploiesti

ce parola aveti?

...barosanu

-------

a revenit dl *****//comunica faptul ca nu are semnal langa pat ci doar atunci cand se apropie de geam si in plus ca ii tremura telefonul atunci cand este apelat

---

eu :( era ora 08:30) Buna dimineata, numele meu este Daniel .... cu ce va pot ajuta ?

el : Sarut mainile ...aaaa... aaa... buna seara =))))

client emotionat :P

--

-domne telefonu asta al meu imi face francofonie....

-ce face?

-imi face francofonie...

-deci sa inteleg ca va auziti cu ecou?

-da

----

ea:cineva de la voi ma urmareste

eu: cum adica?

ea:pai cum ies din bloc mi se stinge lumina la telefonul mobil si cum intru inapoi se aprinde brusc.ce se intampla domne?

----

el:domne cineva imi penetreaza telefonul

op:cum adica?

el:pai domne hai sa va explic.vecinii mei au niste coduri si ma vad prin electrocasnice de exemplu acum vecinul de langa mine se uita acum cand vorbesc cu dvs prin frigider.ce pot domne sa fac k isi bat joc de mine imi schimba posturile la TV si la radio si acum imi schimba melodiile la mobil.ce pot sa fac????

---

ea: domne` imi apare un butoi pe telefon la inceput era gol si se misca ceva prin el si acum sa umplut ce sa fac acum??

---

vrea sa mearga un agent sa incheie un contract de net, deoarece dna. este nevazatoare.

si ce facea cu internetul ? :unsure:

----

va astept si pe voi cu astfel de minunatii.

o sa mai postez si eu altele.

curand !

axl23.06.2008 13:12

Pe o nava egipteana, seful echipei de boarding:

Hey, you, sir, un'te duci , ma?

Stanici23.06.2008 13:28

Cand lucram la Altex. Eu, imbracat in tricou galben, ecuson, etc.

Boul: "Nu va suparati, lucrati aici?".

Azzido25.06.2008 05:55

continui cu exemple din seria "Call Center"

Op: buna ziua, nume meu este..

Cl: buna ziua, numele meu este Alexandru si cred ca ma apuc de balet, ca de cand ascult muzica clasica in tel .....

---

clienta: (ss) Trimiteti va rog, o echipa mai repede... o sa fiu draguta cu baietii

operatorul: stupoare; Doamna X, va rog, chiar nu trebuie sa fiti draguta cu baietii..

---

mail primit:

va doresc la toti cei care se ocupa de calitatea serviciului de internet si

telefonie ....in anul ce vine sa va loveasca sania lui mos craciun...grav de tot...si sa incercati sa sunati la salvare si sa nu fie ton....sa va ia foc casa de la instalatzia de brad si sa nu avet alt telefon si va asigur ca veti ramane fara casa caci va arde pana la temelii pana veti putea anuntza pompierii.......si va mai doresc sa castigatzi 10 milioane de euro...la loto si sa trebuiasca sa va revendicati premiul in 24 de ore pe internet..si sa aveti net ca al meu.

IN REST VA DORESC SARBATORI FERICITE

-

apel:

operator: bine ati venit la...

el-buna ,sunt Liviu si ash dori sa shtiu ....ma taxati daca vorbesc pe messenger in canada..?

:huh:

---

op: bine ati venit la...

el: domne nu se vede antena 3

(era avarie pe antena 3)

op: e avarie....

el: cum naiba domne ( ff suparat) , numai cand e vadim, sigur e de la basescu

op: nu este vb de acest lucru

el: e conspiratie domne iti spun eu

---

clientul suna in call center, la un furnizor de internet:

Eu: bine ati venit...

Clienta: As dori 2 apometre!!!

pentru colegii din vanzari sau marketing: sa scoatem acest serviciu o sa avem succes.

:yes:

---

EU : bine ati venit la...

EL : Sunt Ciocan si nu-mi merge telefonul :laugh:

--

eu:dumneavoastra sunteti pe fibra optica?

cl: NU, NU, eu sunt pe Calea Bucuresti

---

:kisstogether:

AdrianUltras2525.06.2008 09:10

Pe santier arheologic.

Dupa ce am sapat o sectiune de 3 m latime, 7 lungime, la o adancime de 1metru jumate, unul dintre batranii care lucrau acolo si cu care eram in conflict au mers la supraveghetor sa ma barfeasca.

Batranu':...nu face nimic toata ziua, doar sta...chiuleste...

Supraveghetorul statea sus si se uita la mine in groapa cu o fata din aia plictisita rau.

Batranu': Uitati ca nu a sapat nimic.

La care eu: Are dreptate.Toata sectiunea asta a fost sapata de Cartita Talpa Iute.

Dupa care ma uit la batran si zic: Nea Goada, aveti grija. Ca Cartita Talpa Iute, cand te prinde, cand te sapa!

Acelasi batran nebun intr-o alta zi:

"Eu am baut odata 16 nessuri"

:clap:

micutZu' Deni28.06.2008 20:19

Ce sunt alea nessuri ??:D

Joga Bonito28.06.2008 20:54

Ce sunt alea nessuri ??:D

E prescurtarea de la acidul sulfuric, H2SO4, dc nu ma inseala memoria. E un fel de substanta, ce o folosesc "sapatorii" astia sa curete artefactele. Mosul ala a fost in stare sa bea 18 portii, te provoc sa incerci si tu sa bei macar una. Din cate stiu eu, pe langa Valcea e plin de asa ceva.

Deni, asta e primul pas spre a deveni un barbat! Te rog sa nu ma dezamagesti.

axl28.06.2008 20:56

Deni, nu bea H2SO4 ca nu-i bine.

Joga Bonito28.06.2008 20:57

Ba e bine. Are acelasi gust ca si sucul de kiwi.

AdrianUltras2528.06.2008 21:03

Nu bea ma H2SO4 ca e acid sulfuric.Esti prost?

Nu stii ca ala in contact cu apa face urat?

Bai, daca vrei sa bei ceva, bea si tu HFl ca ala e ok.

danimarcu28.06.2008 22:17
Pe santier arheologic.

Dupa ce am sapat o sectiune de 3 m latime, 7 lungime, la o adancime de 1metru jumate...

Aha,te-am prins! Acu' stiu cine esti!Esti ala din reclama la coniacul "Unirea"...Ala de a spart vaza cu mingea... :biggrin:

In alta ordine de idei,nu-l mai induceti pe @deni in eroare!

@deni -poti sa bei linistit licoarea aia,nu vei pati nimic!In afara ca vei avea o erectie puternica... :cool:

AdrianUltras2529.06.2008 07:29
:shifty:
Ultras_Fever29.06.2008 07:44

@ azzido unde lucrezi?

pe vremea cand lucram eram cu 2 colegi pe teren, ce zice unul dintre ei : " hai ma sa mergem pana in plaza sa mancam ceva de la springfield" ! :spank:

a doua zi un alt coleg : "bai ai cosmote campus? " :yes:

dee29.06.2008 07:48

intra un negru in birou.

sefu': "Andreea-i dincolo".

Stanici29.06.2008 07:59

Eu: Dom'le, la la banca X, la suma X e perioada x, o sa aveti atat rata.

Clientul: Dar daca mi se mareste salariul nu imi scade rata?

micutZu' Deni29.06.2008 16:09
Nu bea ma H2SO4 ca e acid sulfuric.Esti prost?

Nu stii ca ala in contact cu apa face urat?

Bai, daca vrei sa bei ceva, bea si tu HFl ca ala e ok.

Ce e ala HFI ??:D

PS:Am lucrat si io la o spalatorie auto si gaseam pe la aia in masini numai sabi si sutiene .... :naughty:

AdrianUltras2529.06.2008 17:08

HFl?

Nimic!

E denumirea stiintifica a socatei.

In engleza se citeste Hydroflouric Acid... ca e ACID citric cu APA(H20-de aici vine hidro) si FLORI(de aici vine flour) de soc.

E bun, iti zic eu!

puyol29.06.2008 18:55

am avut de lucru ieri dupa amiaza si azi noapte... si singurul lucru iesit din comun e ca la aproape maxim juma de ora se oprea cate unu sa farame o bucatica de hasis :)))).. lucrau la inaltime colegii mei (uneori chiar si la propriu)

mdionis01.07.2008 16:35
HFl?

Nimic!

E denumirea stiintifica a socatei.

In engleza se citeste Hydroflouric Acid... ca e ACID citric cu APA(H20-de aici vine hidro) si FLORI(de aici vine flour) de soc.

E bun, iti zic eu!

Diferenta intre acidul sulfuric si cel fluorhidric e ca primul te arde pana la os. Al doilea arde si osul.

BTW, simbolul fluorului este simplu F, nu Fl.

Si da, chestia de mai sus se poate bea, cu un pic de zahar sa ii dreaga gustul.

David^02.07.2008 12:20

O actiune in instanta. Aparatori, un avocat batran, plin de succes, cu extrem de putine procese pierdute. Celalalt, o avocata tanara, bataioasa si inteligenta. Dupa ani de zile de lupta, avocata iese invingatoare.

Avocatul, foarte batran, foarte orgolios si foarte surprins ca a fost invins de o tanara, ii trimite o epigrama:

Ai pledat cu rost si bine

Dar ti-e mintea cam greoaie

Caci se vede cat de colo

Ca femeia n-are c....

Amuzata, avocata ii raspunde tot cu o epigrama:

Mintea nu-ti este greoaie

Ai talent, verva destula

Ce pacat ca la-asa c....

N-ai si tu un pic de scula

CatalinBerceni14.08.2008 19:24

Am si eu o intamplare misto de cand lucram la supravegherea sistemelor de alarma ale unei banci(nu dezvalui nume ca intru la belea :D ).

Se intampla anul trecut in decembrie cand mai toti angajatii bancii intrase in concediile de sarbatori, mai putin securitatea , agentii de paza soferii , presedintele si IT-ul.

Avand in vedere ca postul meu avea cerinta de a sta toata ziua pe langa un server sa vad daca piue vreo alarma sau este vreun eveniment ciudat in sucursale, avem mult timp liber, era o tura de noapte si aveam un sistem 2.1 de boxe legat la server sa nu adorm pe acolo , A venit la mine soferul presedintelui bancii sa-mi spuna ca el ramane pana mai tarziu treaba ca are presedintele treaba, pana la urma ala s-a sucit si i-a spus sa se duca acasa ca ala pleaca cu taxiul, asa ca a rams pe la mine sa fumeze o tigara, in scurt timp a venit si agentii de paza care erau de noapte si soferul a spus ca are chef de o bere, s-a dus la presedinte si a cerut niste bani sa plece acasa cik, s-a intors cu un box de bere de 24 de cutii bagat sub biroul meu , si am inceput sa bem, ne-am pilit noi bine a venit si unul de la IT a baut si ala o bere ca pleca acasa , o bere s-a facut si asta, fiind 5 s-a dus berea in 3-4 ore , muzica rapp si rock, totul ca uns, am plecat sa scot bani de pe card , am luat inca un box si am inceput sa turnam, am baut si am fumat in sediul central al bancii pana ne-a venit rau, pe la 4 dimineatza alarma generala , iese presedintele din lift, si incepe sa lacrimeze de la fumul de tigara, muzica ca la bar, intra (era strain) intreaba in engleza ce inseamna asta, si soferul lui il ia de brat si-l scoate afara , ii spune ca este ziua lui si ca a dat la "baieti " o bere, la care presedintele :" ah si dc n-ai spus ca este ziua ta?" , si ii mai da 300 de euro cik sa ne cinsteasca, ramasese soferul cu banii in mana uimit ca nu a spus ala nimik kbeam in sediul bancii lui, si noi la fel ca el....am ramas lati, oricum dimineata eram toti morti, mahmuri si la costum in afara de agentii de paza.

patko25.11.2008 13:38

Un coleg (preot lutheranist) la celalalt: Iti rup jos capul si vomit in plamanii tai. (era o gluma)

john_8610.02.2009 19:18

demisie :gathering:

demisie_1143729094.jpg

Azzidutza17.02.2009 13:54

Dupa un schimb de mail-uri cu o alta colega,pusa fata-n fata cu clientul si care era un fel de intermediar intre mine si el :

- Clientul ameninta ca daca nu i se va rezolva problema va chema tot restul colaboratorilor sai din firma inclusiv televiziunea si va face un mare scandal in fata agentiei

ady_ultras10.05.2009 17:47

lucrez la antena1 si vad multe p-acolo :)) un coleg povestea intr-o zi ca il enervase unu si la un moment dat a incurcat paharele zice " de nu i-am luat da pule-n gura lu ala "

alta faza tare, eram in fatza la bellagio,asteptam autobuzul si era un afish cu un Dj de afara care urma sa mixeze sambata seara, iar un coleg , mai idiot de fel , ne intreaba pe noi : " ba cine e Dj Sambata ? " ne-am spart de ras :))

eram in platouri, si iese daniela crudu de pe platou, in dreapta avea perete in stanga avea iesirea, ma intreaba pe unde iese, si ii zic "la dreapta " si proasta se duce spre perete si se opreste, " pe unde ? " si o intreb " care e dreapta ta " si ea raspunde " aa pe aici " care defapt era stanga ei :crazy:

«123»