La Multi ani Arthuro! Sper sa-ti faci cadou de ziua ta calificarea in grupe
La Multi ani Arthuro! Sper sa-ti faci cadou de ziua ta calificarea in grupe
Bravo !
:steagcruce:
:steagcruce: ![]()
Arthuro a inceput sa-mi placa pe parcursul meciurilor jucate, e un atacant bun, creeza spatii usor pentru coechipieri, are un joc bun de cap si stie sa protejeze mingea. insa trebuie sa mai lucreze la finalizare, si sa incerce sa se demarce si in spatele fundasilor, nu numai in marginea terenului. daca ar si reusi sa marcheze constant, am avea o forta de atac impresionanta.
Arthuro:
+E mare
+Stie cu capu
-N`are viteza
-N`are tehnica
-N`are finalizare
Arthuro=Iacob
Sa speram ca Pedriel e mai bun pt ca oricum privim lucrurile in acest moment Arthuro e slab pt Steaua
Arthuro:+E mare
+Stie cu capu
-N`are viteza
-N`are tehnica
-N`are finalizare
Arthuro=Iacob
Finalizare iti spun eu ca are, lasa-l sa dea vreo doua goluri sa vezi ce o sa joace dupa aceea, deocamdata isi face treaba tactic, la Bistrita primul gol al lui Stancu a fost din devierea lui pe spate, rolul lui este sa se bata cu fundasii adversi si sa faca loc pentru incursiunile lui Dayro , Toja si Banelinio
rolul lui este sa se bata cu fundasii adversi si sa faca loc pentru incursiunile lui Dayro , Toja si Banelinio
Rolul lui e sa dea gol. Si daca apararea-i prea ermetica, sa faca loc pentru incursiuni.
Rolul lui e sa dea gol. Si daca apararea-i prea ermetica, sa faca loc pentru incursiuni.
In definitiv, cui ii pasa foarte tare cine da golurile atata timp cat se dau? Stiu, in ,,fisa postului`` se precizeaza ca rolul principal al unui atacant este sa inscrie. Doar ca inscrierea unui gol este precedata de alte faze, iar atat timp cat atacantul isi aduce contributia la faza ce determina inscrierea golului (trage fundasii dupa el, deviaza mingi pt coechipieri, incomodeaza portarul, etc) eu cred ca e in regula. Plus ca nimeni nu pare sa se planga atunci cand un atacant face si faza defensiva in momentele in care echipa are nevoie de aportul sau in spate. Si nu spun asta sa il scot basma curata pe Arthuro, ci vorbesc in general.
asa..nu am nik cu el...decat..
bine nici moaca nu io suport..da asta nu se pune in fotbal:)
da ma..u chiar atat de tampit esti incat sa ratezi la penalty:), ziceam si eu..de era portaru ala macar de nota 8:)..da ala e de 6:)..de fapt..de cand am vazut ca tu te bazai la mingea aia am fost sigura ca ratezi:))
ce mai...
deci nu imi place delok Arthuro asta:)..delok..o fii el bun..inca nush... da deocamdata.. nu mia plakut delok:)
![]()
in fine..hai succes..si sa te vedem mai departe
aparentele in seala...
ce sa mai zic, Hai Arthuro!! Hai Steaua!!!:X:X:X:X:X ![]()
pe mine nu ma impresionat prea tare arturo..sper sa dea si el goluri multe pentru Steaua!!! ![]()
![]()
![]()
prietene (arthuro) dute frate in Liga a2-a spania unde sti tu sa joci ca in CL sa vazut o treaba nai avut da Jiji il vedea prost pe Elton pe altii da Jiji pe asta nul vezi ca o treaba nare
Cam slabut baiatul asta...e cam la nivelul lui Badea
MIE IMI PLACE ARTHURO .ARE SIEL MOMENTE MAI SLABE.DAR SPER SA ISI REVINA....B-)
Ma , dar pe asta cum il cheama pana la urma ? Arthur sau Arthuro ? Eu parca stiu ca il cheama Arthur
Mare sconcs de jucator! ![]()
Masivul atacant al Stelei, Arthuro Henrique, a ratat meciul cu Fiorentina din cauza unei contuzii la coapsa dreaptã și este incert și pentru partida de sîmbãtã, din Ghencea, cu CS Otopeni. Dacã nu va fi recuperat în timp util, brazilianul va fi înlocuit în compartimentul ofensiv cu Bogdan Stancu.
.............
Mai bine! Poate o prinde si Stancu ceva curaj
De pe site-ul oficial:
A suferit o infectie la nivelul piciorului drept la inceputul saptamanii trecute, care a necesitat tratament antibiotic si repaus local. Din acest motiv, jucatorul a lipsit in partida de la Florenta, precum si in cea cu CS Otopeni. Momentan se simte bine si va relua antrenamente cu echipa in a doua parte a saptamanii viitoare.
Ai putea sa iti faci bagajele si sa pleci deoarece NU TE VREM.
baiatul asta nare ce cauta nici la Buzau, mai ales la Steaua
Atacantul brazilian Arthuro Henrique Bernhardt, ultima oarã la Steaua, a fost achiziționat de gruparea Terek Groznâi din Cecenia, unde îi va avea coechipieri pe Florentin Petre, Andrei Mãrgãritescu și Daniel Pancu, informeazã cotidianul rus Sport Express.