FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pregatiti pentru orice

«12»
Joga Bonito14.06.2008 17:03
Vad ca foarte multi isi doresc, intr-un fel sau altul, non-combatul Olandei.

Fratilor, treziti-va, tzigania specific romaneasca nu este filozofia de viata a altor popoare, care s-au prins mai demult ca nu prea are rost sa te minti singur.

Eu imi doresc sa trecem de grupe, dar cu o echipa in care cel mai slab jucator al Stelei a prins doua meciuri si mai e si laudat, iar Danciulescu, golgeterul campionatului, a fost lasat acasa, e foarte, foarte greu...

PS Nu stiu cand o sa mai prindem echipele Frantei si Italiei asa desculte....

&

Ma fratilor, terminati cu posibilii adversari ai nostri in fazele superioare grupelor....tre' sa intelegem ca Italia azi ne rupe...mai ales ca au boala pe mailat si ne considera pe toti ca si pe el, adica tzigani sadea....bineinteles, datorita ajutorului dat de Soros si de societatea civila, cei care au ne-au condamnat la tziganizare....

:smartass: maine iar iti schimbi "punctul de vedere"? "mladios" ca si un rrom autentic sau poate ca un "crow undercover". nu'ti renega originile! :biggrin:

Nu stiu daca suntem pregatiti de orice. Insa inainte sa privim spre ce modificari ar efectua Van Basten, ar trebui sa aruncam o privire si asupra baietilor nostri. Sa joci la interval de 4 zile doua meciuri infernale nu e la indemana oricui. Mai ales ca ei au alergat nebuneste si rand pe rand am pierdut cativa titulari, iar banca de rezerve e pustie. Sunt convins ca olandezii nu se vor omora cu firea, intr-un fel asemanator au "ingropat" si Germania in 2004.

Ma tem doar de noi.

fedora14.06.2008 18:08
Vad ca foarte multi isi doresc, intr-un fel sau altul, non-combatul Olandei.

Fratilor, treziti-va, tzigania specific romaneasca nu este filozofia de viata a altor popoare, care s-au prins mai demult ca nu prea are rost sa te minti singur.

Sigur?

Hai sa o luam asa:

1) Danemarca - Suedia in 2004

2) Germania s-a pierdut acasa cu Cehia (0-3) sa nu fie cap de serie la tragerea la sorti

3) Chiar OLANDA s-a lasat batuta de Belarus pentru acelasi motiv ca nemtii

Capii de serie:

Elvetia

Austria

Grecia

Olanda

Pai uite cum a fost:

Germania a piedut cu Cehia 0-3, au scapat de capi de serie

Olanda a pierdut cu Belarus, Germania a redevenit cap de serie

Germania a remizat cu Tara Galilor si ar mai fi continuat si cu Luxemburg daca n-ar fi trebuit totusi sa se califice :D

DT14.06.2008 18:27

alaturi de Radoi, capu sus! cat despre olanda, nu o sa ne dea niciodata meciul, trebuie sa ii batem pe teren.....merci

laur_2314.06.2008 21:06

Mirel - insanatosire grabnica!!!...indiferent ca vei mai fi la NOI sau vei pleca la o alta echipa!

«12»