FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pregatiti pentru orice

«12»
fcsteaua.ro13.06.2008 20:43

Asadar Olanda s-a distrat si cu reprezentantii cocosului arogant. Sa ne fie clar. Nu mai este loc de calcule si presupuneri. Avem nevoie de victorie cu Olanda ca sa mergem mai departe. Ca sa fim siguri si sa nu stam la mana rezultatelor. Mai exista sansa ca Italia si Franta sa faca egal si noi sa remizam cu batavii. Chiar am putea-o lua si pe cocoasa. Totusi, te poti baza pe asta? Cu siguranta nu. Asa cum am mai precizat-o, egalurile cu vicecampioana mondiala si campioana en titre nu ne-au crescut sansele de a merge mai departe ci ne-au pus la adapost de-o eliminare prematura.

La fel ca si in alte situatii ramane ca sa luptam pana in ultima clipa, sa suferim. In plus, parca deja scenariul este familiar: jucatori pe care ne bazam nu vor putea juca. Fie ca au fost sacrificati de Zeul Fotbal - Radoi (ca si Gica Popescu in 2000), fie din cauza unei prostii - Goian. Si cate nevoie aveam de Goe in acest meci.

Desi baietii ne-au facut sa ne mandrim cu ei si ne-au aratat ca pot mai mult decat am sperat avem toate motivele sa ne teme. Olanda detine acea onestitate care o va impinge sa castige si impotriva Romaniei. Desi are toate motivele ca sa nu-si dea sufletul pe teren, desi ii vrea eliminati pe francezi si italieni din schema, fotbalistul olandez are onoare si ne va marca cate o boaba ori de cate ori va avea ocazia. Daca vom reusi sa castigam, vom putea spune ca am meritat, iar daca vom pleca acasa, vom ramane cu cele doua egaluri si cu gustul amar al unui penalty ratat. Oricum, va fi greu sa batem Olanda.

MoWeed13.06.2008 20:46

Oricum cele 2 puncte facute sunt foarte bune in grupa asta a "mortii".

Olanda a distrus azi Franta, daca nu ratam penalty-ul ala acum eram calificati. Dar am incredere ca putem sa invingem in ultimul meci...

Joga Bonito13.06.2008 20:48

Nush dc olandezii sunt asa de onesti pe cat se zice...

Una alta, Van Basten nu e prost. Stie ca Italia/Franta sunt mai periculoase in fazele superioare. Insa dc facem egal sau chiar pierdem si Italia face x, suntem calificati cu 2 p.

MoWeed13.06.2008 20:50

@Joga Bonito

Asa e, ne calificam dar nu trebuie sa ne punem baza intr-un egal intre Franta si Italia. La cum a aratat la acest turneu final, Franta nu are mari sanse la un egal...

84ava13.06.2008 20:57

Si eu cred ca e cam greu un egal intre Italia si Franta iar in meciul cu olandezii cred ca daca ajugem prin minutul 65 fara gol primit "o dam" de un egal sau de o victorie.Pana in min 65 cred ca se va juca pe bune:d.

Marius13.06.2008 21:11

Asta e primul meci de la EURO pe care simt ca-l pierdem... Olanda e pur si simplu divina!

Si cand te gandesti ca iese Kuyt si intra Robben, iese van der Vaart si intra van Persie, iese van Nisterlooy si intra Huntelaar... te ia durerea de masele cand vezi rezervele care "ar trebui s-o lase mai moale" cu noi...

In fine, macar sa batem noi si sa ne calificam :)

fedora13.06.2008 21:28

Olandezii n-or sa mai bata inca o data pe Italia intr-o posibila semifinala.

In locul lor m-as gandi de doua ori inainte de a-mi da sufletul in ultimul meci.

endorama14.06.2008 03:29

mai, mie imi place imnul asta:

mi-ar fi placut sa fiu si eu pe stadion.

DanStan14.06.2008 04:52
Olandezii n-or sa mai bata inca o data pe Italia intr-o posibila semifinala.

In locul lor m-as gandi de doua ori inainte de a-mi da sufletul in ultimul meci.

Mde, cred ca deja se gandesc. Important pentru ei e sa-si conserve fortele iar potentialii adversari viitori sa fie cat mai obositi. Isi dau seama si ei ca pentru romani calificarea ar fi exceptionala si ca exista riscul ca romanii sa faca figuratie in sferturi, adica sa le permita adversarilor sa se prezinte in fata Olandei in forma maxima. Asta in timp ce italienii sau francezii vor juca la nivel maxim urmatoarele doua meciuri (cel decisiv si cel din sferturi) si deci in semifinale se vor prezenta la limita rezistentei fizice (si poate si psihice).

Virgil14.06.2008 05:49

Victorie cu Olanda? Dupa ce a zdrobit Italia si apoi Franta? Imposibil. Cine crede ca Olandei i se va face mila de noi si ne va lasa un punct se inseala. Vor juca sa ne invinga. O scadere a turatiei "motoarelor" din partea lor, ar fi o greseala.

România a avut momentul ei de glorie, atunci cand arbitrul norvegian ne-a acordat penalty-ul impotriva squadrei azzura. In acel moment ne aflam cu un picior iesiti din grupe. Soarta, al carei nume a fost Buffon, s-a opus. Ca de atatea ori in fotbal cand ocaziile ratate se razbuna, cred ca acel penalty ratat se va razbuna pe noi si va oferi calificarea Italiei. Sigur, e doar o presupunere, dar are la baza niste convingeri verificate de-a lungul timpului.

E frumos sa speri ca vei zmulge un punct sau trei Olandei, dar calculul hartiei ne contrazice clar. Olanda joaca formidabil si are un apetit (era sa zic "sexual") de a inscrie, cum nu mai are pana acum nicio echipa participanta la Euro. Nu cred ca vom scapa fara gol, iar de marcat, Dumnezeu cu mila. Pe cat de usor le e olandezilor sa marcheze, pe atat de greu ne e noua.

Si totusi, chiar in situatia in care am pierde la maximum doua goluri, ceea ce ne-ar sta perfect la indemana, si nu la 3 sau 4 goluri, am avea sansa noastra. Una mica acum, care s-ar putea transforma intr-una cat roata carului daca Italia si Franta vor termina la egalitate.

David_Steaua200714.06.2008 05:57

Situatia e nasoala oricum am da-o :((

Pai sa presupunem ca ies vreo 3-4 titulari si intra rezervele Olandei(hai sa le numim rezerve :))

Pai aia care intra o sa-si dea sufletul sa ne bata (inclusiv Robben care a-ti vazut ca mai mult de o repriza nu rezista fizic,da nici nu-i trebuie mai mult)

Pacat de penalty-ul ratat(da n-a se intampla si la case mai mari)

Putem spera intr-o minune!

Hai Romania!!

Bundy14.06.2008 06:53

Trebuie sa avem incedere in echipa si-i vom bate pe Olandezi! Olanda nu cred ca se va da la o parte din 2 motive:

1-vrea sa-si respecte blazonul, e Olanda si nu poate sa mimeze fotbalul cu noi dupa ce a spulberat Italia si Franta pt ca i-ar

acuza toata lumea

2-Romania le-a luat 4 puncte in ultimele 2 meciuri.In plus, daca terminam pe 2 jucam cu

Spania si nu cred ca-si fac calcule cu noi in semifinale:), unde i-am putea intalni.

Deci, Olanda ar risca prea mult la capitolul imagine daca n-ar juca la 100% cu Romania. Si trebuie sa batem si noi pe cineva daca vrem sa ne calificam, pana la urma!

axl14.06.2008 07:32

N-as vrea sa fiu in capul lui Piturca acum. Omul trebuie sa puna la punct doua strategii de joc, cu doua loturi diferite, in functie de rezultatul Italia-Franta, care se joaca inainte de Olanda-Romania. Poate-i mai bine asa.

Imi pare ca exista posibilitatea sa fim pe locul doi inainte de inceperea meciului. Mi-ar placea.

Hai Franta! Hai Italia! Sau, la naiba, hai amandoua, un egal glorios!

fedora14.06.2008 07:36

Se joaca la aceeasi ora.

axl14.06.2008 07:43
Se joaca la aceeasi ora.

Da, acum am vazut si eu. Inseamna ca mananc rahat.

MoWeed14.06.2008 07:50

@Virgil

La fel credea lumea si inaintea meciului cu italienii, ca nu avem aproape nici o sansa.

Tupac Amaru14.06.2008 08:30

Vad ca foarte multi isi doresc, intr-un fel sau altul, non-combatul Olandei.

Fratilor, treziti-va, tzigania specific romaneasca nu este filozofia de viata a altor popoare, care s-au prins mai demult ca nu prea are rost sa te minti singur.

Eu imi doresc sa trecem de grupe, dar cu o echipa in care cel mai slab jucator al Stelei a prins doua meciuri si mai e si laudat, iar Danciulescu, golgeterul campionatului, a fost lasat acasa, e foarte, foarte greu...

PS Nu stiu cand o sa mai prindem echipele Frantei si Italiei asa desculte....

fedora14.06.2008 08:52

Fratilor, treziti-va, tzigania specific romaneasca nu este filozofia de viata a altor popoare, care s-au prins mai demult ca nu prea are rost sa te minti singur.

Sigur?

Hai sa o luam asa:

1) Danemarca - Suedia in 2004

2) Germania s-a pierdut acasa cu Cehia (0-3) sa nu fie cap de serie la tragerea la sorti

3) Chiar OLANDA s-a lasat batuta de Belarus pentru acelasi motiv ca nemtii

DelPiero1014.06.2008 10:48

Sunt sigur ca ne vom califica!Nu ma intrebati de ce,asta simt...

unuspecial14.06.2008 11:47

Cred ca Ghionea il v-a inlocui cu brio pe Goe. Sau ar putea juca cu , Chivu langa Tamas si la mijloc Dica langa Codrea. Oricum solutii sant , insa ramane de vazut cum vor reactiona acestia. Am mare sperante ca vom scoate cel putin un egal cu Olanda si ma bazez ca batavii vor odihnii unii jucatori (nu ca nu ar avea altii de valoare apropiata) si ca nu mai au nici o motivatie si nu vor juca la turatie maxima , insa asta nu garanteaza nimic , sunt doar speculatii.Ramane de vazut.

steaua_gloria14.06.2008 12:37

Olanda a inceput in tromba si va sfarsi prin a fi eliminta pe undeva prin semifinale, cat despre Romania cred ca va merge in sferturi. Doamne ajuta!

xDaJACKALx14.06.2008 13:08

Sigur?

Hai sa o luam asa:

1) Danemarca - Suedia in 2004

2) Germania s-a pierdut acasa cu Cehia (0-3) sa nu fie cap de serie la tragerea la sorti

3) Chiar OLANDA s-a lasat batuta de Belarus pentru acelasi motiv ca nemtii

Capii de serie:

Elvetia

Austria

Grecia

Olanda

MIREL6RADOI14.06.2008 13:47

Nu se pune problema unei delasari a olandezilor..valoric vorbind,ne bat.:)Sa vedem...

w3bmaster14.06.2008 15:30

Pai e foarte simplu nu ne dau meciu bye bye Euro .... stiu ca nu e filozodfia lor da daca nu nil dau ei NOI (aceasta national su8per valoroasa) nu ii batem ....

Sau daca it si fr is asa de prosti sa fac egal si noi nu neo luam urat .... da asta e cam cum as zice ca CFR face 6 puncte in LC :))

kaymack14.06.2008 15:47
Cred ca Ghionea il v-a inlocui cu brio pe Goe. Sau ar putea juca cu , Chivu langa Tamas si la mijloc Dica langa Codrea. Oricum solutii sant , insa ramane de vazut cum vor reactiona acestia. Am mare sperante ca vom scoate cel putin un egal cu Olanda si ma bazez ca batavii vor odihnii unii jucatori (nu ca nu ar avea altii de valoare apropiata) si ca nu mai au nici o motivatie si nu vor juca la turatie maxima , insa asta nu garanteaza nimic , sunt doar speculatii.Ramane de vazut.

sincer as prefera aceeasi formula de joc insa cu tanarul radu Stefan (o fii el caine dar aici e nationala si nu conteaza) in locul lui Goe...cred ca ne`am descurca f bn asa.Plus ca probabil a prins experienta in italia.HAI Romania!

«12»