FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

La mulți ani, Steaua!

«12»
fcsteaua.ro07.06.2008 15:10

Astãzi, 7 Iunie 2008, clubul Steaua a împlinit 61 de ani de existențã. Fãrã fastul de anul trecut de la Casa de Culturã a Studenților, Asociația Independentã a Suporterilor Steliști a organizat o conferințã de presã la hotelul Ibis de lângã Palatul Parlamentului.

Momentul ales n-a fost cel mai potrivit, având în vedere cã mulți dintre posibilii invitați sunt plecați la Euro, la Roland Garros sau în destinații exotice de vacanțã. Totuși, i-am avut alãturi de noi pe Ilie Savu (la Steaua în diferite ipostaze încã din anul înființãrii) și pe Vasile Stângã, fost handbalist de renume. Tot prin handbal s-a fãcut legãtura cu generațiile de azi - mai exact prin Viorel Mazilu, una dintre vedetele clubului militar.

Scriitorul Constantin Ardeleanu nu putea lipsi, iar din partea actualei conduceri a FC Steaua a venit Valeriu Argãsealã.

Ca sã vorbim puțin și despre absenți, sãnãtatea portarului Ion Voinescu nu i-a permis sã se deplaseze la locul întâlnirii, în timp ce ªtefan Birtalan a suferit o operație de transplant la Spitalul Fundeni. Sperãm cã se simt amândoi bine și cã ne vom auzi cu alte ocazii. George Ogãraru a fost încântat de invitația primitã, dar nu s-a întors încã în țarã. Când o va face, vom încerca sã organizãm o întâlnire separatã a suporterilor cu el. Sorin Paraschiv a lipsit pentru cã astãzi are loc nunta surorii sale. Îi urãm casã de piatrã!

S-a vorbit despre trecut și despre modul în care Steaua încearcã sã învețe din lecțiile pe care ni le oferã istoria. Totuși, reprezentanții presei au fost interesați mai degrabã de decizia de depunctare luatã în urma scandalului "Valiza", lucru care nu mirã pe nimeni. Oricum, dacã steliștii își vor aminti încã o datã cã ziua de 7 Iunie e una de sãrbãtoare pentru sportul românesc, mãcar o parte a misiunii noastre va fi fost îndeplinitã.

La mulți ani, Steaua!

www.GRECO.ro

axl07.06.2008 15:20

Felicitari organizatorilor si la mai mare!

Living_Dead_Stripper07.06.2008 15:36

Desi momentan sunt ceva nori negri, trebuie sa spunem un LA MULTI ANI calduros Stelutei noastre iubite. Sunt convins ca intr-un viitor apropiat vom reintra din nou pe fagasul normal al performantei, cu care Steaua ne-a obisnuit.

MR.KILLER.ULTRAS07.06.2008 15:38

LA MULTI MULTI MULTI ANI!super tare intalnirea de azi.iar domnul Savu....fenomenal!

stelistul stelist07.06.2008 15:45

LA MULTI ANI Steaua!!! poate vom scapa si de maimuta(Jiji)

MoWeed07.06.2008 15:56

La multi ani Steaua!

LARI07.06.2008 17:06

LA MULTI ANI, Steaua!!!

Felicitari organizatorilor manifestatiei. Pacat ca nu a fost suficient de mult mediatizata.

LA MULTI ANI, Steaua!!!

Stanici07.06.2008 17:18

La multi ani mie, prietenilor mei Ion, Cristi, Adi, George, Ovidiu, Costi, Tiberiu I II, Chelu, Alin, Catalin, Marus, Andy, Nico, Carmina, Raluca, Alina, Andreea, ... VOUA!!! SUNTEM NOI, Steaua SUNTEM NOI!!!!!!!!.

AdrianUltras2507.06.2008 17:19
Ole, ole...Ole, ole....61 ani de glorie!!!
w3bmaster07.06.2008 17:21

La multi ani !

Marius07.06.2008 17:27

Ok, hai sa va arat o parte din declaratiile date de invitati.

"Felicit initiativa infiintarii Asociatiri si voi colabora strans cu oamenii din AISS incepand de azi", a declarat Ilie Savu.

Si Vasile Stanga a apreciat initiativa suporterilor stelisti, mai ales ca au fost premiati si sportivi din afara ariei fotbalului.

"Apreciez initiativa AISS chiar daca participarea nu a fost numeroasa. Desi in presa 80% din spatiu este acaparat de fotbal, ma bucur ca suporterii isi amintesc si de celelate sporturi", a precizat fostul mare handbalist.

Viorel Mazilu, component al Steaua MFA, castigatoare a eventului la handbal masculin in acest sezon a declarat ca este invidios pe performantele reusite de predecesorii sai.

"Sunt la inceput de drum si pot sa spun ca sunt putin invidios pe performantele reusite de domnul Vasile Stanga.Am avut un an bun, in care am reusit eventul si speram sa ajungem in fazele superioare ale Ligii Capionilor in sezoanele urmatoare. Puteti sa ma considerati stelist, un stelist ce joaca pentru Steaua", a incheiat si Mazilu.

Ultimul a luat cuvantul presedintele FC Steaua, Vali Argaseala.

"AISS este cea mai buna forma de organizare, calea ce trebuie urmata de suporteri.Este un mare plus pentru AISS sarbatorirea acestei zile. Va urez sa fiti spectatorii civilizati de care avem nevoie si sper sa sarbatorim in fiecare zi aceasta zi", a declarat presedintele Stelei.

Au fost mai multe declaratii plus povestile domnului Savu... voi reveni cu ele in cel mai scurt timp.

puyol07.06.2008 17:39

bravo,foarte frumos din partea AISS sa organizeze un asa eveniment cu aceasta ocazia speciala.

mi-e asa ciuda ca nu am fost si eu acolo :D

Steaua Spain07.06.2008 17:54

La multi ani steaaua!!! :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce:

Si la mai multe cupe :D

Virgil07.06.2008 17:55

La multi ani Steaua! Felicitari AISS!

MR.KILLER.ULTRAS07.06.2008 18:31
La multi ani mie, prietenilor mei Ion, Cristi, Adi, George, Ovidiu, Costi, Tiberiu I II, Chelu, Alin, Catalin, Marus, Andy, Nico, Carmina, Raluca, Alina, Andreea, ... VOUA!!! SUNTEM NOI, Steaua SUNTEM NOI!!!!!!!!.

io nu sunt mah prietenul tau?=))

danimarcu07.06.2008 18:43

LA MULTI ANI, Steaua!

Felicitari AISS!

:steagcruce:

Stanici07.06.2008 19:10

Killere, tu esti ceva mai deosebit, mah!!:). LA MULTI ANI, stelisti, sa traim inca zece mii!! Eu, unul, m-am ametit un pic!:D.

bodanelu07.06.2008 19:47

nici eu nu sunt. STF.

LA multi ani Steaua

@dy_00707.06.2008 19:53

La multi ani Steaua !!!! 61 de ani de glorie si urmeaza multi altii ):):) FORZA Steaua !!!! :steagcruce:

Nyghty07.06.2008 20:24

La multi ani! 61 de ani de glorie si...vor urma!

crossman07.06.2008 20:34

LA MULTI ANI Steaua SA NE TRAIESTI CAT MAI MULTE TITLURI

Garrincha07.06.2008 21:11

La multi ani Steaua! La multi ani tuturor stelistilor!

Bundy07.06.2008 22:27

La multi ani, Steaua! Si felicitari fcsteaua.ro si AISS-ului pt efortul depus

andyro08.06.2008 01:43

Cine-i bah, ratatu' ala care prezinta ?

MoRRiS08.06.2008 06:17

La multzi ani, Steaua! MULTUMIM CA EXISTI !!!

«12»