FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Abonamente sezonul 2008 - 2009

«12»
1on24.06.2008 17:06

Mie nu mi se pare chiar un lucru grav, comparativ cu faptul cã este ținutã evidența datelor personale.

Am vãzut un abonament la meciurile Benficãi de acasã și avea poza pe el. Posibil sã fi fost, totuși, legitimație de socios.

andronescu25.06.2008 09:03

Ieri pe o caldura infioratoare imi sacrific timpul personal, plec de la servici si incerc sa ajung cat mai repede la stadion... acolo liniste si cativa tineri care incearca sa castige un ban probabil... numai ca la pregatire nu cred ca au depasit 8 clase... sunt ghidat catre o casa unde un tanar se pregateste sa vanda al treilea abonament pe ziua respectiva.. intind abonamentul de anul trecut si ii spun ca nu mai vreau la Sud si sa imi fac la Nord... stupoare insa.. pustulica pare cazut de pe marte si incerc s aobtin o explicatie.. pierdut fiind isi cheama sefa.. o fata pe nume claudia parca.. sefa femeie este iarasi o mare greseala.. incerc sa obtin de la ea o explicatie insa la ce pregatire are nu mi-o poate oferi.. fara argumente alege sa plece fara a spune nimic.. decat ca trebuie sa ma intorc in ziua de 27... cand o intreb a patra oara de ce nu imi poate elibera abonamentul primesc un raspuns tipic romanesc: pentru ca asa vreau eu....

Fascinanta tara cu oameni si mai "interesanti".. aleg sa plec inmarmurit de ce mi se intamplase si furios.. dar pe cine.. pe Argaseala (o marioneta si un om care nu are nici o treaba cu acest fenomen).. pe acei angajati care probabil au ajuns acolo pe pile si cunostinte.. pe cine... plec furios cu gandul de a renunta la a-mi face abonament.. de ce sa fiu umilit tot timpul de niste oameni inferiori...

Asta e.. cu prostii nu te poti pune...

rezistenta_ultras25.06.2008 10:45

andronescule era destul de clar.te duceai intre 23 si 26 doar daca vroiai sa iti pastrezi locul de anul trecut.si tu cum nu vroiai,te duceai incepand cu 27.e destul de simplu de inteles.daca tu aveai mai mult de 8 clase,cum zici de cei despre care vorbesti,ai fi inteles textul redactat de club.prea faci pe victima

andronescu25.06.2008 11:16

23 - 26 iunie 2008 - abonamentele la Peluze, doar pentru abonatii de anul trecut. Acestia trebuie sa se prezinte cu abonamentul de anul trecut si cu un document de identitate.

Nu vad in acest text ca scrie numai abonatii care vor sa isi pastreze locurile de anul trecut... poate imi arati tu...

Nu are rost sa intru in polemica cu tine.. poate nu te-ai certat cu nimeni si crezi ca ai dat peste cineva cu care sa intri in polemica... Gresit... mi-am dat seama ca faci parte din aceieasi patura despre care vorbeam in ultima fraza asa ca iti ures viata frumoasa si sa ai parte decat mai multe frustari (vad ca ai destule)..

Eu am fost deranjat de birocratie, de neputinta unor persoane care sunt in anumite posturi si de faptul ca in loc sa fie incurajati cei care vor sa se aboneze sunt indepartati..

PS Esti cumva unul dintre vanzatori... si ai destul timp liber?? Era doar o intrebare......

bijoux_bz25.06.2008 11:21

pe site-ul oficial scrie ca te duci intre 23 si 26 daca esti abonat din sezonul trecut si nu specifica nimic de pastrarea locului sau a sectorului. dc eu am abonament din sezonul trecut (nu conteaza unde pt ca nu se specifica) va trebui sa ma duc in ziua rezervata pt abonati nu? faptul ca nu au specificat lucrul acesta este cu siguranta greseala analfabetilor din cadrul departamentului care se ocupa cu vanzarea biletelor si abonamentelor. sa fim seriosi... mai avem muuuult pana la civilizatie. deocamdata suntem cel mult mediocri.

rezistenta_ultras25.06.2008 11:30

emigreaza prietene daca esti deranjat de birocratia din tara asta.altii stau in ploaie si ninsoare pentru echipa asta,iar tu suferi pe aici ca ai stat 5 min in canicula cat ai pus 2 intrebari.esti patetic si penibil in egala masura

carminastan25.06.2008 11:37

Comoditatea este si ea mare: eu am avut o dilema, avand anul trecut abonament la peluza si anul acesta dorind sa-mi fac abonament la tribuna, am trimis un simplu mail pe adresa furznizata si mi s-a raspuns destul de repede. Mi s-a explicat ca daca schimb zona, trebuie sa vin in zilele alocate neabonatilor cum ar veni. Nu mi-a luat nici 2 minute sa trimit un mail si sa obtin o informatie.

Intotdeauana cineva e nemultumit de o situatie. Intotdeauna apare ceva neprevazut. Mi se pare suficient ca clubul a pus la dispozitie o adresa de mail la care pot fi contactati si un om responsabil. Chiar vrem totul la botul calului, mura-n gura sau cum se mai spune in dulcea limba romaneasca? Chiar nu suntem in stare sa facem minimul efort pt a obtine ceva?

xtazy.25.06.2008 22:04

corect ce spui u rezistenta_ultras..... nu mi se pare corect ce a spus "suporterul" de mai sus,deoarece pentru echipa iubita ar trebui sa stai nu 5 minute pe un asa tp. si o ora,un an,o viatza intreaga.....

andronescu26.06.2008 07:27

Ce usor e sa arunci cu "pietre"...vad ca destul de multi suporteri patimasi s-au simtit lezati de ce am incercat sa spun mai sus; nu trebuie sa ma justific fata de nimeni si faptul ca unii dintre acesti suporteri patimasi incearca ironii ieftine nu imi arata decat ca nu au inteles nimic... nu vreau sa emigrez pentru ca incerc sa schimb mentalitatii... am stat si in ploaie si in ninsoare si pe drumuri pentru acesta echipa.. de mult mai multe ori decat cei care se grabesc "sa ma puna la punct"..

Si inca ceva.. sa stau o viata pentru aceasta echipa?! cred ca exagerezi un pic... mai trebuie sa mai si muncesc sa tin o casa o familie. sunt lucruri mult mai importante in viata decat un joc sau un atasament fata de un club... in fine fiecare intelege cum vrea...

Daca pe acest site sunt atatia suporteri care ar face orice pentru Steaua unde sunt toti acesti suporteri cand jucam cu Panduri, U Cluj, Dacia Mioveni???? Oare in fata calc?

rezistenta_ultras26.06.2008 10:24

vad ca dai singur niste explicatii si justificari pe care nu ti le cere nimeni...esti parca prea stresat andronescule...mai bine ti-ai pune sotia sa iti faca un masaj,joaca-te un solitaire in pauza de masa de la serviciu...cat despre schimbatul mentalitatii...crede-ma ca esti prea mic ca sa faci treaba asta.

cum bine spuneai esti un biet cetatean care incearca sa tina o casa,si abia apoi un suporter...pentru multi de pe aici familia este lasata in spate,iar pasiunea pentru Steaua primeaza...

si nu esti tu cel in masura sa ceri explicatii pentru absenta spectatorilor de la stadion la unele meciuri mai lejere pentru simplul fapt ca tu esti unul dintre spectatorii care lipsesc...pentru ca ai un loc de munca,pentru ca nu ai timp,pentru ca ai o casa de tinut,pentru ca pentru tine "sunt lucruri mult mai importante in viata decat un joc sau un atasament fata de un club",pentru ca esti genul de om care se vaita ca a stat 2 min in canicula pentru Steaua,deci automat esti spectatorul care evita stadionul pe vreme de ploaie,canicula sau ninsoare.

andronescu26.06.2008 10:29
vad ca dai singur niste explicatii si justificari pe care nu ti le cere nimeni...esti parca prea stresat andronescule...mai bine ti-ai pune sotia sa iti faca un masaj,joaca-te un solitaire in pauza de masa de la serviciu...cat despre schimbatul mentalitatii...crede-ma ca esti prea mic ca sa faci treaba asta.

cum bine spuneai esti un biet cetatean care incearca sa tina o casa,si abia apoi un suporter...pentru multi de pe aici familia este lasata in spate,iar pasiunea pentru Steaua primeaza...

si nu esti tu cel in masura sa ceri explicatii pentru absenta spectatorilor de la stadion la unele meciuri mai lejere pentru simplul fapt ca tu esti unul dintre spectatorii care lipsesc...pentru ca ai un loc de munca,pentru ca nu ai timp,pentru ca ai o casa de tinut,pentru ca pentru tine "sunt lucruri mult mai importante in viata decat un joc sau un atasament fata de un club"

No comment...

P.S. Nu are rost sa plictisim lumea cu aceasta polemica... daca vrei sa descoperi mai multe lucruri despre cat merg eu pe stadion, cand si la cate meciuri am fost discutam in alt cadru.. nu are rost sa ne dam mai destepti unul fata de altul... nu castigi nici o medalie, iti spun sigur..........

Fane_casieru'26.06.2008 11:07

@ rezistenta_ultras & andronescu

Baietii este foarte cald afara si va inteleg dar replicile astea care nu-si au rostul le puteti avea si pe PM,credeti ca va cer prea mult ?

f234567k26.06.2008 12:05

Iar la primul derby care o sa-l avem acasa o sa se gaseasca cateva zeci de persoane care sa se vaite pe aici: " N-am gasit bilet..incredibil. Ce bisnitari jegosi.."

Duceti-va frate sa va luati un abonament. Nu aveti cum sa economisiti 70 de lei din timp pentru Steaua?

colonelu198327.06.2008 22:17

am fost aseara la stadion...si nu era nimeni...am vb si cu casiera si mi-a zis ca nu a fost azi ingramadeala....banueisc ca f multa lume e in vacanta....sper.....eu sunt fan Barca.......si speram sa ajungem si noi la un nr record anul asta....macar la abonamente.....ata ete....unii......nu vor.....oricum......Trup si suflet pentru Culori

unuspecial28.06.2008 08:03

BA cine are sa ma imprumute si pe mine cu 70 ron sa-mi iau abonament? si vi dau pe 3-4 iulie . Nu de alta dar stau cam prost cu banii si mie teama ca nu mai gasesc abonamente la peluza iar data limita este 30 iunie. Daca se ofera cineva , sa-mi trimita mp sa ii dau ymess sa vb sa stabilim cum facem. Only buc desigur. Poate nu o sa mai fie nevoie , eu incerc insa sa fac rost de bani. Daca nu , asta e , poate mai gasesc intre 18-30 iulie.bft

«12»