FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Abonamente sezonul 2008 - 2009

«12»
fcsteaua.ro06.06.2008 22:29

FC Steaua va pune in vanzare abonamentele pentru sezonul competitional 2008-2009, in perioada 23 iunie - 30 iulie.

Eliberarea abonamentelor si biletelor se va face in sistem automat, iar pentru a se putea emite si inregistra abonamentul, este obligatorie prezenta personala a solicitantului cu B.I, C.I, certificat de nastere, permis de conducere sau pasaport, la casele de bilete.

De asemenea, FC Steaua va oferi, in anul acesta, pachetul de abonament ,,Family", care permite familiilor achizitionarea unui abonament cu o reducere de 10% fata de pretul unui abonament anual. Aceste tichete vor fi disponibile doar pentru sectorul 24, din cadrul Tribunei a II-a, iar procedura de achizitionare a acestora este urmatoarea: membrii familiei trebuie sa se prezinte la stadion cu unul dintre documentele de identitate prezentate mai sus si, in cazul in care copilul sau copii acestora au depasit varsta de 10 ani, trebuie sa prezinte un act de identitate (certificat de nastere, BI sau CI) al fiecarui copil in parte. Copiii cu varsta de pana la 10 ani au intrarea libera, indiferent de tipul de abonament al parintilor.

FC Steaua ii informeaza pe abonatii din sezonul trecut ca, date fiind cerintele UEFA Champions League pentru locuri speciale in stadion, vom fi nevoiti sa blocam anumite sectoare ale tribunelor.

Persoanele care au detinut abonamente in acele zone vor fi rugate sa se prezinte la stadion pentru achizitionarea noului abonament si alegerea altor locuri disponibile.

Acestia sunt asteptati la casele de bilete, in zilele care le sunt special alocate abonatilor din sezonul trecut.

Abonamentele vor putea fi achizitionate dupa urmatorul program, NUMAI de la casele de la stadionul "Steaua":

23 - 26 iunie 2008 - abonamentele la Peluze, doar pentru abonatii de anul trecut. Acestia trebuie sa se prezinte cu abonamentul de anul trecut si cu un document de identitate.

27 - 30 iunie 2008 - abonamente la Peluze pentru cei care doresc sa-si achizitioneze abonament in limita locurilor disponibile.

1 - 2 iulie 2008 - abonamentele la Tribuna 0 si la Fotolii, doar pentru abonatii de anul trecut. Acestia trebuie sa se prezinte cu abonamentul de anul trecut si cu un document de identitate.

3 - 5 iulie 2008 - abonamente la Tribuna 0 si la Fotolii pentru cei care doresc sa-si achizitioneze abonament in limita locurilor disponibile.

6 - 8 iulie 2008 - abonamentele la Tribuna a II-a, doar pentru abonatii de anul trecut. Acestia trebuie sa se prezinte cu abonamentul de anul trecut si cu un document de identitate.

9 - 11 iulie 2008 - abonamente la Tribuna a II-a pentru cei care doresc sa-si achizitioneze abonament in limita locurilor disponibile.

12 -15 iulie 2008 - abonamentele la Tribuna I, doar pentru abonatii de anul trecut. Acestia trebuie sa se prezinte cu abonamentul de anul trecut si cu un document de identitate.

16 - 17 iulie 2008 - abonamente la Tribuna I, pentru cei care doresc sa-si achizitioneze abonament in limita locurilor disponibile.

18 - 30 iulie 2008 - abonamente ramase libere - toate zone stadionului, in limita locurilor disponibile

Orele de program ale caselor de bilete vor fi anuntate in data de 19.06.2008.

Preturile abonamentelor sunt urmatoarele:

Fotolii : 1.750 LEI

Tribuna 0: 500 LEI

Tribuna I: 300 LEI

Tribuna II: 200 LEI

Peluze: 70 LEI

Pret abonament ,,Family": 180 LEI/persoana

Pentru mai multe informatii: t***@***

w3bmaster07.06.2008 00:43

Of doamne de ce tre sa fiu prezent pers pt ca nu cred ca se poate eu vara nus prin buc ....

zoloz200507.06.2008 14:32

acceptabile preturi...

1on07.06.2008 17:52

@w3bmaster:

Dacã nu mã înșel, anul trecut au fost unii care au cumpãrat abonamente și pentru prieteni, cu buletinele acestora.

Dragutzul_stelistul07.06.2008 21:05

da abonament numai pentru meciurile de aksa nu exista? :)))

eduardo_stelist08.06.2008 06:27

fratioru`.....nu se dau abonamente pt meciurile din deplasare..pt cele de acasa se dau....

cred ca ai glumit!!!!!

Forza Steaua!!!!

DT08.06.2008 11:30

prea scurta perioada in care trebuie luat abonamentul, doar trei zile nu sunt de ajuns pt toata lumea! in plus sunt persoane care sunt la euro, sau in vacante, cum sa isi ia ei abonament? trebuie sa se poata achizitiona si prin cunostinte, altfel e aiurea......

Dragutzul_stelistul08.06.2008 12:27

fratioru`.....nu se dau abonamente pt meciurile din deplasare..pt cele de acasa se dau....

cred ca ai glumit!!!!!

Forza Steaua!!!!

da se dau?? :O pai zimi si mie pretu' ;)

carminastan08.06.2008 18:00
prea scurta perioada in care trebuie luat abonamentul, doar trei zile nu sunt de ajuns pt toata lumea! in plus sunt persoane care sunt la euro, sau in vacante, cum sa isi ia ei abonament? trebuie sa se poata achizitiona si prin cunostinte, altfel e aiurea......

iti raspund printr-un citat din reply-ul lor :

Nicio problema. Daca sunteti plecata in zilele pe care vi le-am mentionat, mai aveti la dispozitie ultima etapa de emitere a abonamentelor, 18 – 30 iulie 2008 – abonamente ramase libere – toate zone stadionului, in limita locurilor disponibile. 30 iulie va fi ultima zi in care se vor putea face abonamente.
alex_sibiu_8914.06.2008 15:51

....si daca trebuie sa fiu prezent , dragi oameni care s-au ocupat de regulile astea , ia spuneti voi cum am putea sa ne cumparam si noi abonamente (suntem vroe 4 persoane) daca in ziua in care trebuie sa fiu la bacalaureat , si sa nu mai zicem ca sunt din SIBIU deci aprox 300 km ; sa fiu si prezent sa cumpar abonamentu , deci va rugam frumos daca puteti totusi modifica aceasta "lege" pentru ca noi vrem sa fim alaturi de echipa , sa ii sustinem , sa fim la bine si la rau alaturi de iei , insa "voi ne cam puneti piedici"

urse17.06.2008 08:10

stati linistiti ca nu se vor vinde toate abonamentele si vor ramane destule dupa 18 iulie ;) + ca nu cred ca intereseaza pe cnv ce loc are ca oricum nu se respecta , poate doar cei ce isi iau al tbI ,0..

the_ace17.06.2008 11:05

salut ....un offtopic....dak nu mai am abonamentul de anul trecut pot sa vin tot in perioada 23-26 iunie? dak poate cineva sa ma ajute cu o informatie pls prv me ..ms anticipat si scz pt offtppic

MIREL6RADOI17.06.2008 11:32

Pentru cei care nu sunt din Bucuresti...e nasolie....abon + tren + haleala=1.5 mil(cel putin)

Fane_casieru'17.06.2008 11:41
salut ....un offtopic....dak nu mai am abonamentul de anul trecut pot sa vin tot in perioada 23-26 iunie? dak poate cineva sa ma ajute cu o informatie pls prv me ..ms anticipat si scz pt offtppic

Mergi la casa cu buletinul si in baza CNP-ului te gaseste si probabil ti-l elibereaza pe celalalt.

metuzu22.06.2008 06:06

Eu nu sunt din Bucuresti dar voi veni din toamna !!!

As veni cu un prieten sa ne luam amandoi abonamente dar din pacate in perioada cand se dau pentru peluze am bacu`!! Nici buletinul nu pot sa-l dau cuiva, pentru ca nu as mai intra la bac...

Imi puteti spune, daca e sa ne trimitem certificatele de nastere cuiva din buc, ne elibereaza abonamente ? (in comunicatul lor scrie si de certificat de nastere si dupa cum stiti pe certificatul de nastere nu apare poza)

Va multumesc.

Crangasi_boy22.06.2008 08:46

si eu sunt tot cu bacu!!!! succes :)...... Norocul meu ca stau in Bucuresti :)

w3bmaster22.06.2008 13:20

Iar nu sunt in Bucuresti asa mi se inampla mereu

Oare cand o auzi si conducerea Stelei de cumparare/rezervare online

Zerg23.06.2008 11:14
Iar nu sunt in Bucuresti asa mi se inampla mereu

Oare cand o auzi si conducerea Stelei de cumparare/rezervare online

Hehe...tu te plangi ca nu esti in Bucuresti...Eu nu sunt in tara in perioada peluzelor si nu stiu de ce dar am o presimtire urata rau de tot ca in perioada 18-30 iulie nu vor mai exista abonamente la peluza. Cat despre cumparare/rezervare online...keep dreaming...

carminastan23.06.2008 11:41

Eu cred ca printr-un simplu mail se pot rezolva multe. Pana acum, la toate mailurile pe care le-am trimis la t***@*** mi s- araspuns. Si in timp util (like maxim 15 minute). Deci daca exista anumite probleme, cred ca se poate discuta.

Personal nu cred ca se vor epuiza ab la peluze, nu au cum. Steaua are in jur de 7000 abonati cu totul, parca, si acestia sunt impartiti intre cele 2 peluze, tribuna II, samd.

Apoi, referitor la rezervarile online, eu zic ca s-a progresat foarte mult in ultimul an. Asa ziceam si anul trecut si cel putin anul acesta s-au putut cumpara bilete online. Probabil ca pana la abonamente mai e doar un pas. Mai mult decat atat, abonamentul presupune o semnatura. Deocamdata nu este legala semnatura electronica, asa ca este normal intr-o oarecare masura sa te prezinti la stadion personal.

andyro23.06.2008 14:53

S-a modificat regulamentul bacalaureatului de pe vremea mea...sau ? Dureaza pana pe 30 iulie, care e ultima data la care se poate face abonament (in ORICE zona a stadionului) ?

the_ace23.06.2008 21:47

deci sa ma f.t in birocratia de rahat si politica care este de acelasi fel....anul trecut inainea meciului cu buzau nu mai aveam abonamentul deoarce pierdusem portofelul (intr-un taxi) ...vin la case imi iau bilet normal si intreb dak mai am nevoie de acel plastic pt sezonul acesta dupa ce s-au consultat intre ele "sefele" de la case am fost asigurat ca nu e nici o problema si ca nu trebuie sa il anunt ca oricum nu mai am ce face cu el , si astazi am fost la abonamente una din acele "sefe" a constat ca nu poate sa ma ajute deoarece nu mai am acel plastic !!! OARE NU EXISTA O BAZA DE DATE ??? am intrebat , oare nu figurez acolo?? la care un pusti se uita in gol (angajatul) iar "sefa" a repetat acelasi lucru si a plecat spunand ca trebuie sa vin dupa 26 !!! Argaseala ASTIA SUNT ANGAJATII TAI??? ASTA E SISTEMUL TAU REVOLUTIONAR???

ssinpadureacualune24.06.2008 08:42

da ma...dar avem poza pe abonament...asta face totul...nici nu pot sa va spun cat de mandru ma simt...

carminastan24.06.2008 09:02

e cumva poza din CI? aia de o scaneaza?

1on24.06.2008 10:45

CE? PUNE POZA PE ABONAMENT?

Poți sã-l scanzei sau sã-i faci o pozã fațã&verso abonamentului (blureazã-ți fața, eventual)?

ssinpadureacualune24.06.2008 14:57

Din pacate pun poza pe abonament.Este poza din buletin,din baza lor de date cred...daca o au...daca nu probabil scaneaza buletinul pe loc...insa normal ar fi sa iti spuna dinainte ca pun poza pe abonament ca poate nu e toata lumea de acord.Asta este...dictatura si comunismul au fost caterink fata de ce se intampla in Ghencea zilelor noastre.

«12»