Glumind,pot spune ca acest program dezavantajeaza din start echipa taranoiului moldav.I-au facut-o astia de la federatie tocmai acum cand isi propusese si el eventul! Va pleca din start cu handicap.
Dupa prima etapa,ori se inscrie in partidul lui vadim,ori va deveni consumator de rudotel pe viata.
Si acum,serios vorbind,am si eu oarecari retineri in ceea ce priveste corectitudinea ,,sortilor".Judecand chiar si dupa programul ultimelor editii de campionat.
Nu conteaza, vor spune multi,noi suntem Steaua si trebuie sa batem tot! Si au dreptate,dar....Tocmai pentru ca suntem Steaua,noi avem de aparat un blazon in Europa. Ori daca intre cele 5 etape ,,de foc"se intercaleaza si 2 meciuri de CL atunci situatia devine critica! Dupa un meci cu ,,alde neica-nimeni"gen franari,potai,ciripoi,prazari sau mai stiu eu ce frustrati cu aere de vedete carpato-dunareano-pontice,meciuri in care vom fii rupti la oase si stresati cu fel si fel de scandaluri mai mult sau mai putin intemeiate,va trebui sa facem fata unei ecvhipe mari din Europa. Si mai iese si ,,corleone" si anunta sus si tare ca anul asta nu se mai amana niciun joc.Sa fie clar ca nici campionatul trecut nu s-ar fii amanat niciunul daca nu aveau ei sperante ca se vor califica javrele in CL.Numai ca potaile au facut ce fac ei de obicei in Europa,adica (folosind o expresie populara nu tocmai ortodoxa) au umplut p*** de muci!
Pe de alta parte,franari- victime sigure in grupe,se vor menaja in meciurile ,,europene"si vor ,,lucra"campionatul cum au facut-o si anul trecut.Si ceilalti vor face la fel.Pentru ei impotant este sa castige campionatul pentru a fii inscrisi direct in grupe si a pune labele jegoase pe cele 10-11 mil.euro.De-abia cand campioana Romaniei nu va mai accede direct in grupele CL se vor mai potoli aranjamentele.Atunci Steaua va fii lasata in pace sa castige campionatul fara a i se pune bete in roate.Atunci va fii nevoie ca cineva sa stranga iar puncte pentru coeficientul de tara.Si cine altcineva poate sa faca acest lucru decat Steaua? Poate vreo alta echipa la care antrenor sa fie Razvanelul a carui ambitie a dus ciripoii pana in sferturile UEFA nu ,,conditiile"oferite de intaiul utc-ist cofetar.
Doamne ocroteste-i pe STELISTI!