FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

In noua editie de campionat Steaua va debuta in deplasare, la Vaslui.

«12»
fcsteaua.ro03.06.2008 08:51

Astazi la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut loc tragerea la sorti a programului Ligii I, editia 2008/2009.

Steaua va debuta in deplasare la Vaslui, urmand ca in etapa a doua sa primeasca vizita noii promovate FC Brasov.

In etapa a 9-a vom intalni in Gruia, campioana en titre CFR Cluj.

Etapa a 13-a va gazdui in Stefan cel Mare eternul derby Dinamo - Steaua, iar in etapa urmatoare, a 14-a, tot in deplasare, vom primi replica Rapidului.

Etapa cu numarul 15, ne poate oferi sansa sa ne spalam de pacatele returului trecut: Steaua - Poli Timisoara.

In ultimele doua etape sortii ni le-au rezervat pe U Craiova, in Banie, si pe revelatia recent incheiatei editii de campionat, Unirea Urziceni, in Ghencea.

Iata celelalte etape:

3. Poli Iasi - Steaua

4. Steaua - FC Arges

5. Gloria Bistrita - Steaua

6. Steaua - Pandurii Targu Jiu

7. Farul Constanta - Steaua

8. Steaua - Gaz Metan Medias

10. Steaua - CS Otopeni

11. Otelul Galati - Steaua

12. Steaua - Gloria Buzau

O tragere care concentreaza meciurile importante ale campionatului, pe finalurile celor doua parti, tur si retur. Lucru care evident nu ne avantajeaza.

Campionatul va incepe sambata 26 iulie.

Virgil

Marius03.06.2008 08:53

Program complet Liga I:

Etapa 1

Rapid - Gloria Bistrita

Universitatea Craiova - Politehnica Iasi

FC Vaslui - Steaua

FC Brasov - Unirea Urziceni

Pandurii Targu-Jiu - Dinamo

FC Arges - Poli Timisoara

Gaz Metan Medias - Otelul Galati

CS Otopeni - CFR Cluj

Gloria Buzau - Farul Constanta

Etapa 2

Gloria Bistrita - Universitatea Craiova

Politehnica Iasi - FC Vaslui

Steaua - FC Brasov

Unirea Urziceni - FC Arges

Dinamo - Gaz Metan Medias

Poli Timisoara - Pandurii Targu-Jiu

Otelul Galati - CS Otopeni

CFR Cluj - Gloria Buzau

Farul Constanta - Rapid

Etapa 3

Rapid - CFR Cluj

Universitatea Craiova - Farul Constanta

FC Vaslui - Gloria Bistrita

Pandurii Targu-Jiu - Unirea Urziceni

FC Arges - FC Brasov

Gaz Metan Medias - Poli Timisoara

CS Otopeni - Dinamo

Gloria Buzau - Otelul Galati

Politehnica Iasi - Steaua

Etapa 4

FC Brasov - Pandurii Targu-Jiu

Gloria Bistrita - Politehnica Iasi

Steaua - FC Arges

Unirea Urziceni - Gaz Metan Medias

Dinamo - Gloria Buzau

Poli Timisoara - CS Otopeni

Otelul Galati - Rapid

CFR Cluj - Universitatea Craiova

Farul Constanta - FC Vaslui

Etapa 5

Rapid - Dinamo

Universitatea Craiova - Otelul Galati

FC Vaslui - CFR Cluj

Pandurii Targu-Jiu - FC Arges

Gaz Metan Medias - FC Brasov

CS Otopeni - Unirea Urziceni

Gloria Buzau - Poli Timisoara

Gloria Bistrita - Steaua

Politehnica Iasi - Farul Constanta

Etapa 6

FC Brasov - CS Otopeni

FC Arges - Gaz Metan Medias

Steaua - Pandurii Targu-Jiu

Unirea Urziceni - Gloria Buzau

Dinamo - Universitatea Craiova

Poli Timisoara - Rapid

Otelul Galati - FC Vaslui

CFR Cluj - Politehnica Iasi

Farul Constanta - Gloria Bistrita

Etapa 7

Rapid - Unirea Urziceni

Universitatea Craiova - Poli Timisoara

FC Vaslui - Dinamo

Gaz Metan Medias - Pandurii Targu-Jiu

CS Otopeni - FC Arges

Gloria Buzau - FC Brasov

Gloria Bistrita - CFR Cluj

Politehnica Iasi - Otelul Galati

Farul Constanta - Steaua

Etapa 8

FC Brasov - Rapid

Pandurii Targu-Jiu - CS Otopeni

FC Arges - Gloria Buzau

Steaua - Gaz Metan Medias

Unirea Urziceni - Universitatea Craiova

Dinamo - Politehnica Iasi

Poli Timisoara - FC Vaslui

Otelul Galati - Gloria Bistrita

CFR Cluj - Farul Constanta

Etapa 9

Rapid - FC Arges

Universitatea Craiova - FC Brasov

FC Vaslui - Unirea Urziceni

CS Otopeni - Gaz Metan Medias

Gloria Buzau - Pandurii Targu-Jiu

Gloria Bistrita - Dinamo

Politehnica Iasi - Poli Timisoara

CFR Cluj - Steaua

Farul Constanta - Otelul Galati

Etapa 10

FC Brasov - FC Vaslui

Pandurii Targu-Jiu - Rapid

FC Arges - Universitatea Craiova

Gaz Metan Medias - Gloria Buzau

Steaua - CS Otopeni

Unirea Urziceni - Politehnica Iasi

Dinamo - Farul Constanta

Poli Timisoara - Gloria Bistrita

Otelul Galati - CFR Cluj

Etapa 11

Rapid - Gaz Metan Medias

Universitatea Craiova - Pandurii Targu-Jiu

FC Vaslui - FC Arges

Gloria Buzau - CS Otopeni

Gloria Bistrita - Unirea Urziceni

Politehnica Iasi - FC Brasov

Otelul Galati - Steaua

CFR Cluj - Dinamo

Farul Constanta - Poli Timisoara

Etapa 12

FC Brasov - Gloria Bistrita

Pandurii Targu-Jiu - FC Vaslui

FC Arges - Politehnica Iasi

Gaz Metan Medias - Universitatea Craiova

CS Otopeni - Rapid

Steaua - Gloria Buzau

Unirea Urziceni - Farul Constanta

Dinamo - Orelul Galati

Poli Timisoara - CFR Cluj

Etapa 13

Rapid - Gloria Buzau

Universitatea Craiova - CS Otopeni

FC Vaslui - Gaz Metan Medias

Gloria Bistrita - FC Arges

Politehnica Iasi - Pandurii Targu-Jiu

Dinamo - Steaua

Otelul Galati - Poli Timisoara

CFR Cluj - Unirea Urziceni

Farul Constanta - FC Brasov

Etapa 14

Rapid - Steaua

FC Brasov - CFR Cluj

Pandurii Targu-Jiu - Gloria Bistrita

FC Arges - Farul Constanta

Gaz Metan Medias - Politehnica Iasi

CS Otopeni - FC Vaslui

Gloria Buzau - Universitatea Craiova

Unirea Urziceni - Otelul Galati

Poli Timisoara - Dinamo

Etapa 15

Universitatea Craiova - Rapid

FC Vaslui - Gloria Buzau

Gloria Bistrita - Gaz Metan Medias

Politehnica Iasi - CS Otopeni

Steaua - Poli Timisoara

Dinamo - Unirea Urziceni

Otelul Galati - FC Brasov

CFR Cluj - FC Arges

Farul Constanta - Pandurii Targu-Jiu

Etapa 16

Rapid - FC Vaslui

Universitatea Craiova - Steaua

FC Brasov - Dinamo

Pandurii Targu-Jiu - CFR Cluj

FC Arges - Otelul Galati

Gaz Metan Medias - Farul Constanta

CS Otopeni - Gloria Bistrita

Gloria Buzau - Politehnica Iasi

Unirea Urziceni - Poli Timisoara

Etapa 17

FC Vaslui - Universitatea Craiova

Gloria Bistrita - Gloria Buzau

Politehnica Iasi - Rapid

Steaua - Unirea Urziceni

Dinamo - FC Arges

Poli Timisoara - FC Brasov

Otelul Galati - Pandurii Targu-Jiu

CFR Cluj - Gaz Metan Medias

Farul Constanta - CS Otopeni

Yoyoyoi03.06.2008 09:03

Etapa I

FC Vaslui - Steaua

Etapa II

Steaua - FC Brasov

Etapa III

Poli Iasi - Steaua

Etapa IV

Steaua - FC Arges

Etapa V

Gloria Bistrita - Steaua

Etapa VI

Steaua - Pandurii Tg. Jiu

Etapa VII

Farul Constanta - Steaua

Etapa VIII

Steaua - Gaz Metan Medias

Etapa IX

CFR Cluj - Steaua

Etapa X

Steaua - CS Otopeni

Etapa XI

Otelul Galati - Steaua

Etapa XII

Steaua - Gloria Buzau

Etapa XIII

Dinamo - Steaua

Etapa XIV

Rapid - Steaua

Etapa XV

Steaua - Poli Timisoara

Etapa XVI

U Craiova - Steaua

Etapa XVII

Steaua - Unirea Urziceni

Cele mai tari meciuri ale Stelei in turul sezonului urmator se vor desfasura in deplasare: in etapa a 9-a la CFR, in etapa a 13-a la Dinamo si in etapa a 14-a la Rapid, ceea ce inseamna ca in returul competitiei Steaua va disputa aceste derby-uri pe propriul teren.

La fel ca in sezonul 2007-2008, Steaua va avea un final de campionat extrem de greu, in ultimele 5 etape urmand sa intalneasca, in ordine, pe Dinamo, Rapid, Poli Timisoara, U Craiova si Unirea Urziceni.

fedora03.06.2008 09:06

Hmm, interesant program.

Daca la sfarsitul turului suntem la mai putin de 6 puncte de primul loc, probabil avem sanse la titlu.

Cata8603.06.2008 09:09

Singura consolare e ca inainte de meciurile cu Steaua, Timisoara joaca cu Dinamo, Craiova joaca cu rapid si Urziceni joaca cu Timisoara. din pacate, Dinamo joaca cu galati si rapid cu buzau.

ariven2103.06.2008 09:22

Hmmmmm....greu, tare greu, si aici ma gandesc la eventualele jocuri de culise care, dupa cum am vazut si anul asta vor fi inerente...Din pacate mi-e frica de caderea de pe final de sezon, o meteahna a noastra in ultimii ani.

Ultimele 5 etape din retur se anunta de foc, in conditiile in care celelalte echipe au meciuri infinit mai usoare, posibilitatile de mici intelegeri fiind ceva obisnuit...

Ideal ar fi pana in etapa a IX-a (tur si retur) sa batem tot...repet ideal...Indiferent de ce se va intampla in CH League in turul 3, vom continua aventura europeana, ceea ce insemna inca un front. Sa nu fie cu supararea dar prevad o plecare in masa a jucatorilor de acum, Dica Goian, Golanski, poate Banel, Radoi, poate si altii, iar lotul de jucatori e subtire...atat ca si valore cat si ca numar. Daca mai patim cateva accidentari...suspecte ca si anul trecut in toamna suntem fii ploii...

Sincer...o sa fie foarte greu...dar...Noi am luptat pe toate fronturile intotdeauna. Sper sa avem puterea sa invingem. ASALT SPRE 24!!!

Daca castigam acest titlu o sa fie extraordinar.

Ultras_Fever03.06.2008 09:22

excluzand sezonul trecut, in ultimii 7 ani cred ca este a 6-oara cand avem cu Dinamo si rapid unul dupa altul ! mie uul mi se pare o facatura, contracandidatele noastre avand si un inceput si un sfarsit de campionat mai relaxat fata de al nostru!

Yoyoyoi03.06.2008 09:22

CFR are in ultimele 5 etape cu Urziceni, Brasov, Arges, Pandurii si Medias :laugh:

dragos_drlsteaua03.06.2008 09:28

Meciul cu CFR trebuie abordat cu 24 de puncte la activ! Asta daca vrem sa castigam campionatul si nu o clasare pe locul 2 care sa duca in Liga...si cu inca 9 puncte in ultimele 5 etape, eu zic ca am rezolva campionatul inca din tur! Asta insemnand, egaluri la Dinamo, Rapid si Craiova si victorii acasa cu Timisoara si Urziceni. Oricum, returul e unul bun, in care vom juca acasa cu toate contracandidatele serioase la titlu. Asa ca pare un tintar bunicel!

FORZA Steaua!!! Hai cu 24, ca deja se invecheste melodia Anei Lesko...:)

cicerone03.06.2008 09:35

Sunt dusman cu "astia...cum le spune....a...CFR",si cu puricosii,in rest ma consider STELIST de onoare! Ce vrea D-zeu,dar sa nu uitam MOARTE CAINILOR(am uitat sa spun la moderatori ca meseria mea de baza,dupa...licentze este de hingher),Forza Steaua!

predatorpulse703.06.2008 09:46

Hai sa nu ne plangem de program,chiar asa am ajuns de ne vaitam cu jucam cu Rapid si Dinamo consecutiv? Atat de slabi am ajuns?

Si da,CFR are un program mai usor in ultimele etape pentru ca exista o noua ierarhie la top in birourile FRF si LPF,asa ca ciobanul nu mai are intaietate pe acolo. Singurul nostru argument pentru castigarea titlului ar trebui sa fie jocul de pe teren. Dupa cum bine stim,fotbalul nostru nu se mai joaca de demult numai pe teren,si ciobanul a pierdut lupta cu paszkany la nivel inalt,daca vreti dovezi uitati-va la ce interese are paskzany in Cluj si o sa vedeti ca nu e intamplator ca ciobanul a fost filat si prins cu valiza tocmai in Cluj(nu mai zic detaliile,cititi ziarele si veti vedea cate controleaza paskany in Cluj si nu numai,daca a cerut protectia lui base ca sa nu mearga la audieri in legatura cu anumite dosare de coruptie va dati seama ce influent este).

Paszkany in materie de fotbal e la fel de bata ca ciobanul dar el a avut un plan prin care si-a construit echipa,spre deosebire de cioban care a facut-o dupa ureche. Trebuie sa ne obisnuim cu influenta chefereului la FRF si LPF,si trebuie sa demonstram pe teren ca meritam titlul.

Mi-e jena ca am ajuns sa ne plangem de program, ca multi dintre noi preferam un program mai usor unor meciuri tari,meciuri care sa ne pregateasca pentru Europa. Eu unul vreau meciuri cat mai tari,cu adversari indarjiti care sa arate panaramei ce conduce clubul ca trebuie sa bage bani intr-un lot numeros si valoros. Daca dupa primele 5 etape se accidenteaza prezumtivele vedete ce vor veni? Ce dracu facem atunci? Il bagam pe Nicolita in teren,nu-i asa?

Va zic sincer ca eu n-am dat niciodata 2 bani pe program,pentru ca tot cu aceleasi echipe jucam,indiferent de ordine. De fapt,unii dintre noi sunt deranjati ca apar din ce in ce mai multe echipe bune(cum ar fi FC Brasov si FC Arges) anul acesta in campionat pe langa contracandidatii existenti si ar prefera,dupa modelul ciobanului,sa avem doar 2-3 echipe cu care sa ne luptam la titlu iar restul sa fie umplutura. Aceasta e o mentalitate gresita,eu vreau sa jucam numai cu echipe foarte motivate pentru ca doar asa se va cali echipa pentru parcursul european.

Beleaua este ca multe echipe se intaresc sau incearca acest lucru,noi facem ping-pong cu jucatorii(vezi cazul rada),dam afara jucatori care au facut ceva dar vezi doamne vor salariu prea mare(mai bine ii pastram pe Lovin si Banel ca ei au salarii tocmai bune),lasam un cioban imputit sa ne faca campania de transferuri(ex:Adrian Ilie zice dimineata ca golanski e netransferabil iar la pranz ciobanu zice ca il da la porto,oare cine decide aici?) si beleaua cea mai mare pentru ciobanel este ca e pe locul 2 nu numai in campionat,dar si la influenta de pe langa comisii,Liga si federatie.

De la sezonul ce vine eu vreau sa vad o renastere a Stelei si o filozofie mai ofensiva,sa ne intoarcem odata inapoi la traditia Stelei pt ca m-am saturat de echipe "echilibrate" cu 2 inchizatori si un singur varf.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Joga Bonito03.06.2008 09:50

Cine pana mea o tras la sorti programul asta? Muresan cu Borcea???

@predator

Programul are rolul lui bine definit. Sa-ti dau un exemplu ca sa intelegi. De pilda, daca am fi jucat cu Dinamo si Timisoara la jumatatea returului, cand eram in forma si nu in ultimele etape. Cu un punct avans si 2 jocuri cu Gloria Bistrita si U Cluj crezi ca am mai fi scapat 24-ul?

Si in cazul in care ne calificam in CL, jucam miercuri meci cu Barcelona sa zicem, duminica cu Dinamo in Groapa, miercuri in tiganie pe Giulesti. Sa nu mai pomenesc de 5-6 stelisti convocati la o eventuala actiune a Nationalei in aceasta perioada. E inuman. Trebuie sa fii iresponsabil sa nu-ti dai seama ca si tintarul are un scop. Iar finalul de sezon e aberant.

Cele 8 meciuri de acasa trebuie castigate neaparat. Avem nevoie de un parcurs fara greseala. In schimb, in deplasare presimt ca o sa fie jale.... Din 9 partide jucate e foarte posibil sa avem un parcurs de genul: 3-3-3...

Yoyoyoi03.06.2008 09:56

Paszkany :D

ariven2103.06.2008 10:23

@predatorpulse7

Cred ca ai dreptate in mai 90% din aspecte...dar in acelasi timp si programul e important ca iti ofera sau nu avantaje...anul viitor nu prea avem avantaje...

In rest numai bine...Batem tot!!!

predatorpulse703.06.2008 10:40

@joga,ariven21, va inteleg argumentele dar eu raman la parerea mea. Cine suntem noi? Suntem Steaua Bucuresti. Ce vrem? Titlul. Cum il obtinem? Castigand pe teren.

Eu as fi vrut in primele 8 etape sa jucam cu dinamu,Rapid,Timisoara,Urziceni,chefere ca sa avem un AVANTAJ asupra lor. Cat despre CL,mie mi se cam rupe de CL. Daca ajungem acolo ar trebui sa luptam doar atat cat sa iesim pe locul 3,asta daca ne stim interesul. Un sezon reusit este un sezon in care iei trofee,iar trofeu CL nu o sa mai luam nici daca trec inca 200 de ani,asa ca mai bine ne concentram pe campionat si pe de demult uitata Cupa a Romaniei. Si sa nu-mi bagati placa ca noi trebuie sa reprezentam Romania cu cinste in CL. Cat noi o reprezentam "cu cinste",altii ne fura in campionat,iau trofee iar noi ramanem cu impresia pe care am facut-o in CL. Orice om cu cap din conducerea Stelei s-ar axa pe campionat in acest an pentru ca titlul conteaza cel mai mult si daca nu ma insel asta e ultimul an in care se intra direct in CL.

Intr-adevar,in deplasare vom suferi din nou pentru ca probabil Lacatus va folosi sistemul de acum clasic cu 2 inchizatori care au zero tehnica si cu un singur varf iar noi ne vom ruga timp de 90 de minute sa nu dea aia gol si poate intre timp o baga vreun stelist in ate,preferabil din faza fixa.

Privit obiectiv,programul chefereului e mai usor al nostru. E clar ca ni s-a pus un obstacol in fata,pentru a pierde puncte din start,insa noi ce facem,stam cu mainile in san? Noi trebuie sa castigam majoritatea acestor meciuri si daca luam titlul cu acest program potrivnic satisfactia va fi si mai mare. Daca dam chix,cum am facut-o si in acest an,nu meritam titlul,si as vrea sincer sa nu mai dam la o parte Cupa Romaniei,e rusinos ca Steaua nu are un event de multi multi ani incoace.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

florin_b_*03.06.2008 10:48

Mie mi se pare un program super ok. Faza naspa e ca nu incepem prima etapa la timp si ca nu avem mijlocasi..o sa se amane insa cu 3 zile max(sper eu)..sa ii prindem pe cei de la Vaslui obositi si dezamagiti dupa Intertoto.

Faptul ca jucam cu Cluj, Dinamo, Rapid, Craoiva in deplasare iar cu Timisoara si Urziceni acasa e f bine.

Dupa meciurile de CL nu o sa mai avem forta sa atacam in deplasare si asa ne vom apara. Oricum atat Dinamo, Cluj sau Rapid vor avea meciuri in europa..asa ca si la ei vor aparea accidentarile si toate alea...iar Clujul o sa fie varza dupa meciurile din CL

Oricum, de cativa ani incoace cam avem cel mai greu program asa ca ar trebui sa ne asteptam si la asa ceva.

Poate cu ocazia asta se vor gandi si Ilie si Laca sa pastreze mai multi jucatori si sa nu mai imprumte la Buzau/alte echipe.

radoi8603.06.2008 10:54

Partea buna a acestui program este ca daca obtinem 34, 35 de puncte dupa primele 12 etape suntem campioni.

Oricum Steaua ramane Steaua. Iar cu inca cativa jucatori de valoare cumparati si fara prea multi jucatori vanduti putem sa batem tot. O echipa de genul Zapata - Golanski, Ghionea, Radoi, Emeghara - Szekely, Ov. Petre, Dayro Moreno, Neaga - B. Stancu, Pepe Moreno(???) ar putea sa bata tot. Dar e clar ca avem nevoie de mai multi jucatori de valoare...

steaua_gloria03.06.2008 11:16

Primele 8 etape mi se par floare la ureche pt un club ca Steaua.

unuspecial03.06.2008 11:20

Ce bizar suna "Campioana en-titre CFR Cluj". Nu meritau acest titlu. Pentru ca nu au castigat pe teren toate punctele si asta este frustrarea mea cea mai mare.O sa imi spuneti "pai si noi am luat cele 3 pct rapidului la masa verde" . Pai da , dar le-am luat cu regulamentul in fatza! Pe cand astia le-au luat pe spatele altora . Vis-a-vis de programul turului , o tragere cam dubioasa avand in vedere ca vom juca meciurile cu CFR Cluj , Dinamo si Rapid in deplasare . Daca vom face ACHIZITZII nu toate petardele din campionatul romanesc , atunci poate vom avea o sansa sa intram in Grupele UCL .

laur_2303.06.2008 11:33

Atat am de spus...pentru moment: sa-l punem cu botul pe labe pe maestrul porumbar in prima etapa, pentru modul in care acesta a inteles ca trebuie sa joace cu cefere, dupa circul facut la adresa Stelei!

Despre restul meciurilor, vom mai vorbi...

MoWeed03.06.2008 11:54

Program destul de greu in tur, dar in retur suntem avantajati de faptul ca jucam acasa cu toate cele 3 contracanditate la titlul de campioana.

Primele etape sunt mai usoare si sper sa obtinem maximum de puncte din ele.

Abia astept a 2-a etapa a returului, sa vina Steaua la Brasov

IONUTG1303.06.2008 12:03

IAR JUCAM CU POPUSOIU!!! CE SA MAI ZIC,DEJA ISI PREGATESTE DISCURSUL, CAL-AM FURAT CA E BLAT SI asa MAI DEPARTE!!! DECI VA ANGAJA 1 ANTRENOR STELIST CA SA AIBA CE DEMITE DUPA PRIMA ETAPA,SI MAI POATE SA TRANSFERE O ECHIPA DACA SUNT BLAT CA DOAR IN SEPTEMBRIE SE INCHEIE PERIOADA DE TRANSFERURI!!!CAT DESPRE PROGRAM PARCA AR FI TRAS Borcea LA SORTI MACAR BINE CA PRINDEM FRANARI IN ETAPA A 9 SI CU TOATE  CA NU MI-AR PLACEA SPER CA SI CIOROCAPRELE SI PSEUDOCATEII SA JOACE IN GRUPE LA UEFA CA SA NU AIBA TIMP SA RESPIRE SI SA POATE PROFITA DE DRUMUL NOSTRU IN EUROPA,IAR FRANARII NU MAI POT TRANTI MECIUL(FAMAGUSTA) CA SA SE AXEZE NUMAI PE CAMPIONAT :steagcruce:fular-campionii .

HAI 24.FORZA Steaua

ariven2103.06.2008 12:05

@predatorpulse7

Din punctul meu de vedere trofeele de acasa sunt obligatorii. "1,2,3.4, Cupa si Campinatu' " parca asa se masura un inceput de sezon in Ghencea. Insa, nimic nu se compara, din punctul meu de vedere cu CHL...sincer...sa te lupti cu cei mai buni din Europa mi se pare ceva fantastic...Doar asa iesim la rampa...

Sunt de acord ca trebuie sa castigam totul pe TEREN. Nu sunt de acord cu exercitii de stimulare gen "valiza de la Cluj". E total impotriva spiritului de "fair play".

Da acord si cu asta: "CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!". De la el se trag ultimele patanii din campionat...alianta pro-franari a micilor rivali javrele si ciorile...si restul...preacorectul Sabau etc.

Oricum cum ar fi, pe stelistii din Cluj ii rog ca in etapa a 9 sa umplem cusca din Gruia (prietenii o stiu) sa le aratam franarilor si galeriei lor patetice ce inseamna sa sustii o echipa. Si mai am o rugaminte...da-u-ar Bayern peste ei sa-i zdrobeasca!!!

sisu_stelistul03.06.2008 12:07

Nu stiu de ce va plangeti de program? Daca in tur o scoatem la capat si ramanem acolo sus ( sper lideri) , imaginati-va ca in retur, fiindca foarte important e returul, o sa avem meciuri cu Dinamo si rapid acasa unde putem sa e scoatem din lupta pentru titlu. De exemplu primele 8 etape putem bate tot si sa ne distantam la cateva pct de urmatoarele si apoi avem voie la cate un pas gresit la sfarsitul turului.

MALDINI03.06.2008 12:39

Un program fact dupa placu unora...avem un sfarsit de campionat infernal

«12»