FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial / Ciprian Tatarusanu la Steaua

«12»
fcsteaua.ro26.05.2008 15:37

FC Steaua a realizat luni, 26 mai, transferul definitiv al portarului Anton Ciprian Tatarusanu, de la Gloria Bistrita. Jucatorul nu va evolua la Steaua din sezonul urmator, el urmand sa ramana, sub forma de imprumut, la Bistrita, pentru inca un an.

Sunt onorat de faptul ca am ajuns la Steaua, cel mai mare galonat din fotbalul romanesc si sper ca, din momentul in care voi veni sa joc in Ghencea, sa demonstrez faptul ca merit sa evoluez la aceasta echipa. Desi va fi concurenta foarte mare, nu ma tem, deoarece si la Bistrita, si la echipa nationala de tineret am plecat din postura de al doliea portar si am reusit sa devin titular.

Ciprian Tatarusanu

Virgil26.05.2008 15:51

Bafta multa la Steaua! O sa ai nevoie. :)

Un transfer important care vizeaza in primul rand viitorul apropiat.

Astristul26.05.2008 16:18

Bine ai venit in Ghencea Cipriane! :biggrin:

E foarte bine ca il lasa sa joace in continuare la Gloria.

Acum intrebarea care se pune, ce face clubul cu Cernea si Vatca? Daca vine la anul si Tatarusanu o sa avem 4 portari ... asta bineinteles in cazul in care nu il vor vinde in vara viitoare pe Zapata!

:steagcruce:

MoWeed26.05.2008 16:37

Un transfer de viitor. Tatarusanu e probabil cel mai promitator tanar portar de nationalitate romana..

LARI26.05.2008 17:09

Bine-ai venit, Cipriane!

Speram ca venirea ta sa nu insemne plecarea lui Rufay din 2009, ci crearea unui nou cuplu Voinescu-Toma pentru Steaua.

MULT SUCCES!!!

maye26.05.2008 17:20

Miscare foarte buna !

Un portar de viitor!

Felicitari celui care a reusit acest transfer.

FORZA Steaua!

Garrincha26.05.2008 19:21

Felicitari pentru miscarea asta! Ciprian este un portar de viitor.

axl26.05.2008 19:29

Bun venit la Steaua, de la anul'!

ANTIgigi26.05.2008 20:17

Mai mult ca sigur ca "patronul" nostru are de gand sa'l vanda in viitorul apropiat pe Zapata la vreo oferta buna, de aia a facut acest transfer. Cernea a aratat de multe ori ca se poate conta pe el, chiar daca nu e la nivelul lui Zapata, iar de Vatca nu comentez deoarece a jucat prea putin.

w3bmaster26.05.2008 20:25

Mutare de viitor dar nou ne trebuiesc 2 Mijlocaasi si un Super atacant neaparat minim si sa nu plece juma de echipa ...

Forza Steaua

andyro27.05.2008 06:20

E bine ca ne acoperim posturile deficitare, pe care chiar nu avem jucatori. [/end irony] Sunt curios daca s-a discutat ceva cu Zapata (normal ca nu, doar ne grabim sa scapam de cel mai bun portar din ultimii 10 ani in loc sa vedem cum sa il pastram), si mai ales daca bugetul de transferuri nu s-a epuizat prin aceasta investitie imensa. Las' sa ia rrapidul mijlocasi, ce draq, noi avem mijloc de fier, de nationala...

DTP-Ludacris27.05.2008 07:05

Un transfer important ,cu toate ca acum 6,7 ani ii dadeam 10 goluri pe zi la antrenamente :rolleyes:

Bafta Cipri forzateaua

ps : e stelist 100%

ebonyc27.05.2008 08:41

zapata va fi vandut in 2009, Dayro moreno la o oferta de la 2-3 mil in sus la fel va fi vandut. stati linistiti! ciobi are situatia "supt" control. pe sport.ro am vazut ceva de escudero de la velez sarsfield. bine ar fi sa se realizeze dar ma tem ca e o inventie. l-au vazut cu o zi inainte in meciul cu boca si s-au gandit sa-l "propuna" la Steaua. e un jucator formidabil, playmakerul de care am avea nevoie. mai bun ca villanueva de care tipa toata lumea pe forumuri.

cicerone27.05.2008 09:20

o mutare pentru viitor...buna tare,dar ce facem de la mijloc in sus?

MIREL6RADOI27.05.2008 10:50

Tatarusan si Pantilimon de la aek bragadiru sunt de viitor.Ah,de l-am achizitiona si pe pantilimon de la concitadina...

grizzly27.05.2008 11:32
pe sport.ro am vazut ceva de escudero de la velez sarsfield. bine ar fi sa se realizeze dar ma tem ca e o inventie.

ala costa cel putin 8-10 milioane de euro. conducator de joc de piciorul stang care si marcheaza si paseaza si inscrie... nu vedem noi asa ceva. eu sunt incantat de sosirea lui tatarusanu. o sa ii faca o buna competitie lui zapata si pe urma ne asiguram ca nu ajunge la zburatori sau latratori.

c.ronaldo1727.05.2008 12:05
E bine ca ne acoperim posturile deficitare, pe care chiar nu avem jucatori. [/end irony] Sunt curios daca s-a discutat ceva cu Zapata (normal ca nu, doar ne grabim sa scapam de cel mai bun portar din ultimii 10 ani in loc sa vedem cum sa il pastram), si mai ales daca bugetul de transferuri nu s-a epuizat prin aceasta investitie imensa. Las' sa ia rrapidul mijlocasi, ce draq, noi avem mijloc de fier, de nationala...

Se pare ca si atunci cand facem transferuri BUNE unii tot nu sunt multumiti.

1uLy4Nn27.05.2008 12:22

Bun venit Ciprian. Cu un portar precum Zapata nush cum o sa prinzi primul 11 dar daca vom avea nevoie vreodata de ajutorul tau sper sa nu ne dezamagesti

andyro27.05.2008 12:46
Se pare ca si atunci cand facem transferuri BUNE unii tot nu sunt multumiti.

Se pare ca unora li s-a parut o idee buna sa luam 6 atacanti, dar sa nu avem mijloc, la fel cum acum li se pare o idee buna sa avem 4 portari, dar sa nu acoperim alte compartimente in care avem lipsuri mari.

Exista 2 variante pentru 2009 :

a) Zapata pleaca, si ar fi o pierdere imensa, de neinlocuit prin nici un Tatarusanu, oricat de promitator ar parea el.

b) Zapata nu pleaca, si atunci Tatarusanu va freca banca de rezerve, la fel cum au facut-o Cernea si Vatca => 1.5 milioane de euro au intrat pe banca de rezerve in loc sa intre intr-un titular.

Da, nu voi fi multumit cat timp se vor face transferuri dupa ureche, din cauza ca a auzit Jiji ca-i un pont bun sau din cauza ca tre' sa vanda Giovanni sau Netoiu pe x sau pe y si fara sa tinem cont de strategia de joc, de posturile deficitare, de jucatorii care pleaca, samd.

N-am nimic cu Tatarusanu, sunt sigur ca e un portar bun, dar nu stiu daca e pozitia spre care trebuiau sa se indrepte banii in campania de transferuri, care estimez eu ca s-au epuizat intr-o proportie destul de mare (maxim inca 1 mijlocas).

fcr196927.05.2008 15:03

---------------- ZAPATA --------------

GOLANSKY ---Ghionea---Radoi ---- EMEGHARA

SZEKELY ----- NOU ---- PLESAN ---- NOU

----------- Dayro

--------------------- -- NOU

CAM ASTIA AR FI TITULARII DIN TOAMNA...ceilalti 3 care lipsesc oare cine vor fi ?

borcescu_coposan27.05.2008 19:10

fcr1969

Imi place echipa "facuta" de tine.. insa nu-mi place Radoi in teren...sper sa plece de la Steaua..

DARN STELISTU28.05.2008 04:42
Bun venit Ciprian. Cu un portar precum Zapata nush cum o sa prinzi primul 11 dar daca vom avea nevoie vreodata de ajutorul tau sper sa nu ne dezamagesti

Tatarusanu a semnat cu Steaua da va veni in Ghencea abia din sezonu 2009-2010!!!

Virgil28.05.2008 05:25
fcr1969

Imi place echipa "facuta" de tine.. insa nu-mi place Radoi in teren...sper sa plece de la Steaua..

Ce-ai ma cu Radoi? De ce nu-ti place in teren? Iar incepi?

CaTaLiNsm StElIsTu28.05.2008 05:51

Imi place de tinerel...are atitudine si vointa.D-zeu sa-i ajute sa devina Zapata2...si de ce nu si mai mult....

IAMLEGEND28.05.2008 07:42

Tatarusanu...e un portar foarte bun...de viitor!!!..Bine ai venit Cipriane!!! MULTA BAFTA!!!

«12»