FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Criza de caractere

«12»
Fan_Piturca23.05.2008 06:48

E buna intrebarea legata de cine ar putea fi capitan in locul lui Radoi. Eu unul l-as vrea pe Zapata capitan sau pe Petre Marin.

De asemenea, desi nu mi-a placut niciodata stilul lui, il consider pe M. Plesan un jucator cu sanse mari de a juca rolul pe care il are acum Mirel Radoi, anume de lider intre jucatori, nu neaparat de capitan. Plesan ar putea coordona jocul echipei si ar putea fi un inchizator care sa aiba un aport ofensiv eosebit, care sa-l scuteasca de injuraturile si fluieraturile pe care le incaseaza in mod "traditional" Lovin si Ov. Petre. Chiar daca a jucat inchizator sau ceva mai avansat, |Plesan a schimbat de fiecare data in bine evolutia echipei si, alaturi de Dayro Moreno, este printre jucatorii care nu au ce cauta pe banca.

LanDSharK23.05.2008 08:27

Foarte bun articolu` si GENIAL FINALUL !! fotbalisti emo !! care o sa`si aranjeze bretonu` placat in timpu` meciului! :))) ohh, Doamne !! Sa ne fereasca Dumnezeu !! Pace

RoughSilk23.05.2008 08:55

Mihaita Nesu :)

cred ca in afara de Mirel si probabil si Rica nimeni nu mai iubeste echipa si clubul.Eu unu l`as pune pe Nesu , poate doar din simplul motiv ca-l iubesc foarte mult si nu pot fi obiectiv :>

grizzly23.05.2008 08:59

@ dee : jumatate pica la nr. 11 :|

problema cu Dica nu e a lui Dica. si problema lui Neaga nu e a lui Neaga. sunt jucatori blazati intr-un campionat sufocat de aranjamente, blaturi, valize, arbitri murdari, adversari pusi pe "rupere", certuri, tiganeli, lipsa de recunoastere externa, neprofesionalism etc. eu unul nu vad cum ar mai putea fi motivat Dica. a vazut prea multe, cred si eu ca e scarbit. si ca de abia asteapta sa plece. e scarbit si de noi care ne grabim sa-l injuram inainte sa incercam sa-l intelegem. presupun ca fiecare dintre noi da randament maxim la servici si la scoala zi de zi, nu? eu il apreciez pe dican chiar si asa, indoit de traiul asta din Romania. uite, Nicolita e concentrat la maxim meci de meci. si? pana nu se schimba mentalitati, conduceri, stil de viata, toti care ajung la nivelul maxim aici se vor sictiri urgent. exista bineinteles si exceptiile gen Radoi, dar astea tocmai de aia sunt exceptii. nu cred ca va juca cineva la Liverpool cu aceeasi determinare ca gerrard. si nu cred ca, oricat de multi bani li s-ar oferi, extraterestrii barcei il vor egala vreodata la rautatea pusa in slujba echipei pe puyol. deh, daca noi nu avem juniori, nu prea ai ce sa ceri de la unul care nu e crescut in spiritul citius, altius, fortius.

keluboss23.05.2008 09:26

sincer Neaga nu mi se pare blazat, din contra e foarte determinat si-a dorit mult sa revina la Steaua si sa demonstreze de ce e capabil de aici blocajul lui psihic. Personal, ca vechime, atitudine si pozitie in teren cred ca el merita banderola, lucru care-l va mobiliza si mai mult. sa vedem am de gand sa scriu ceva despre el cand mi se va inaugura oficial rubrica, eu sper sa ramana sa nu-i faca vant pe la buzau, sau cine stie pe unde. Ghionea mi se pare iar ok, dar nu e charismatic, iar Plesan e prea nou in vestiar, plus mi se pare prea impulsiv, uitati-va in toate meciurile unde incepe ca rezerva cum a intrat in teren cum a comis cel putin un fault tare. Asta spune una-alta despre stapanirea sa de sine. Eu unul as fi mers pe ideea cine n-are batrani sa-si cumpere, un Dorinel Munteanu, poate un Ganea ar fi insemnat foarte mult la nivelul echipei in cazul in care se va sparge grupul actual. Tinerii trebuie sa creasca pe langa cineva, strainii trebuie sa se adapteze pe langa cineva, si un jucator cu experienta atrage intotdeauna in jurul lui.

Recoba23.05.2008 10:03

fratilor...cum am ajuns sa luam macar in considerare...plesan capitan ? daca si nesimtitul asta ajunge capitan e clar.Ca jucator nu am ce sa-i zic joaca bine in ultimul timp dar pentru. ce a tot declarat el in trecut imi da o stare de lehamite..

FortuneTeller23.05.2008 14:44

Articol excelent, puncteaza exact diferenta intre anonimatul Ligii I si stralucirea LC.

Random7times23.05.2008 17:04

:steagcruce:

Noi n-avem acel spirit de lupta precum cel al germanului care lupta pana in ultimul minut si greu ii mai batii!!!Sa Va dau un exemplu simplu daca mingea e la 10 m de jucator atacant roman portarul fuge sprea ea fiind cu vreo 2 m mai aproape decat jucatorul nostru roman prin min 87 si este 2-0 pt echipa adversa al nostru jucator ce sa mai alerge sta si imediat se pune pe gazon si doarme ca tot acelasi salariu ia ,dar germanul alearga pana in min 99 sa fie si 5-0 pt echipa adversa el alearga si isi face treaba pentru care e platit.Cand o sa vedem aceasta determinare in jucatorii nostri si un antrenor de valoare care stie meserie de tactician si psihologii care sa le creez psihic puternic de invingator atunci o sa avem rezultate in europa si in Liga 1.

w3bmaster23.05.2008 22:10

Asta e problema natiei nostrea Caractere Mentalitate canci ...

Elvis27.05.2008 11:06
Pt banderola de capitan in locul lui Radoi : 1.Ghionea (are grade vechi la echipa si e primul pe lista mea)

2. Neaga(n-a jucat el f bine anul asta, dar iubeste Steaua si l-ar responsabliza banderola)

3. Plesan(nici el nu a stralucit dar are calitati clare de lider, s-a vazut la Craiova)

4. Zapata(are caracter si valoare certa dar din pacate nu e roman si s-ar impune greu)

5. Golanski(are rautate si determinare in joc, dar trebuia sa-l cheme Paul:)

6. Rada ?(dar din vara pleaca ...)

«12»