FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Noul antrenor: Protasov! A auzit cineva de el?

«12»
Dansan17.06.2005 03:57

Imi pare rau ca trebuie sa spun asta , dar cel care a deschis acest thread este un ignorant...Cum poti sa intrebi daca "a auzit cineva de Protasov"? Cei care urmaresc fotbalul - altul decat cel din tara - cunosc fara doar si poate cine a fost si este Protasov...

Si mai doresc un lucru...Daca se va intampla ca el sa devina noul antrenor al Stelei, ignorantii sa stea cuminti in banca lor si sa nu se manifeste asa cum au facut cu Zenga....

Adi17.06.2005 04:30
Imi pare rau ca trebuie sa spun asta , dar cel care a deschis acest thread este un ignorant...Cum poti sa intrebi daca "a auzit cineva de Protasov"? Cei care urmaresc fotbalul - altul decat cel din tara - cunosc fara doar si poate cine a fost si este Protasov...

Si mai doresc un lucru...Daca se va intampla ca el sa devina noul antrenor al Stelei, ignorantii sa stea cuminti in banca lor si sa nu se manifeste asa cum au facut cu Zenga....

Imi pare rau, dar chiar nu cunosc si niciodata nu am fost interesat de fotbalul ex-sovietic. Stiu de Iashin, Lobanovsky si cam atit. As vrea sa cred ca va face minuni si ne va duce in C.L. dar dupa ce a terminat pe locul 10 cu AEL Limasol in Cipru, ma indoiesc ca isi merita salariul de 300.000 $. Oricum vrem noi ori nu vrem, Protasov va fi antrenorul Stelei si de el se leaga visele noastre.

Si sa stii ca suporterii nu sunt obligati sa aprobe orice achizitie sau orice mutare a conducerii. Capello pina astazi nu este iubit de fanii lui Juve, cu toate ca a cisticat campionatul. Toti sunt de acord ca a contribuit decisiv la titlul din acest an, dar nu va fi niciodata iubit, iar numele lui nu va fi niciodata scandat. Daca asa procedeaza fanii lui juve cu Capello, de ce am aplauda noi numirea lui Protasov, care este de 10000 de ori mai mic ca valoare si ca performante decit Capello?

Dansan17.06.2005 05:07

[quote name="Adi

Si sa stii ca suporterii nu sunt obligati sa aprobe orice achizitie sau orice mutare a conducerii. Capello pina astazi nu este iubit de fanii lui Juve' date=' cu toate ca a cisticat campionatul. Toti sunt de acord ca a contribuit decisiv la titlul din acest an, dar nu va fi niciodata iubit, iar numele lui nu va fi niciodata scandat. Daca asa procedeaza fanii lui juve cu Capello, de ce am aplauda noi numirea lui Protasov, care este de 10000 de ori mai mic ca valoare si ca performante decit Capello?[/quote]

In primul rand , dragul meu Adi, Juve este Juve si Steaua este Steaua...sa ne marginim sa comentam despre Steaua...cand vom ajunge la performantele,prestigiul lui Juventus , abia atunci putem sa impingem discutiile in acea directie...

Revenind la Protasov, eu zic ca nu ne putem PERMITE sa nu primim bine un antrenor cu o carte de vizita mai buna decat a lui ...Gica Hagi de ex...Atentie! vorbesc de antrenor , nu jucator...ca sa nu mai vorbim de comparatia cu antrenorii Zenga,Dan Petrescu, si altii care in zilele astea refusa Steaua....Totusi , aluat un titlu in Grecia si a jucat cu echipa in grupele Ligii Camp.

Asa ca sper ca suporterii sa fie rezervati, si sa-i acorde SANSA PE CARE o MERITA ... Asta daca ajunge la Steaua.

Adi17.06.2005 05:17

Totusi el a preluat echipa la mijloc de sezon, iar la acea echipa juca de ex. Karambeu si acea echipa cistigase pina in acel moment de 6 ori consecutiv titlul. Era o echipa deja super-organizata, omogenizata, cu jucatori extraordinari. In C.L. in 6 meciuri a obtinut doar o victorie 3 0 cu galata in 6 meciuri si a laut bataie de la Juve cu 7 0. Apoi a fost demis de la Olympiakos si a ajuns la AEL Limasol, unde neavind acei jucatori extraordinari pe care i-a avut la Olympiakos, neavand acea ehipa organizata si omogena a terminat cu AEL Limasol pe 10!!!!! Asa ca.... avem motive sa fim sceptici

Adi17.06.2005 05:21
[quote=Adi

Si sa stii ca suporterii nu sunt obligati sa aprobe orice achizitie sau orice mutare a conducerii. Capello pina astazi nu este iubit de fanii lui Juve' date=' cu toate ca a cisticat campionatul. Toti sunt de acord ca a contribuit decisiv la titlul din acest an, dar nu va fi niciodata iubit, iar numele lui nu va fi niciodata scandat. Daca asa procedeaza fanii lui juve cu Capello, de ce am aplauda noi numirea lui Protasov, care este de 10000 de ori mai mic ca valoare si ca performante decit Capello?[/quote]

In primul rand , dragul meu Adi, Juve este Juve si Steaua(Campioana Romaniei 2005) este Steaua(Campioana Romaniei 2005)...sa ne marginim sa comentam despre Steaua(Campioana Romaniei 2005)...cand vom ajunge la performantele,prestigiul lui Juventus , abia atunci putem sa impingem discutiile in acea directie...

Revenind la Protasov, eu zic ca nu ne putem PERMITE sa nu primim bine un antrenor cu o carte de vizita mai buna decat a lui ...Gica Hagi de ex...Atentie! vorbesc de antrenor , nu jucator...ca sa nu mai vorbim de comparatia cu antrenorii Zenga,Dan Petrescu, si altii care in zilele astea refusa Steaua(Campioana Romaniei 2005)....Totusi , aluat un titlu in Grecia si a jucat cu echipa in grupele Ligii Camp.

Asa ca sper ca suporterii sa fie rezervati, si sa-i acorde SANSA PE CARE o MERITA ... Asta daca ajunge la Steaua(Campioana Romaniei 2005).

Referitor la juventus: nu e vorba de performante si prestigiu, e vorba de ATITUDINE

«12»