[quote name="Adi
Si sa stii ca suporterii nu sunt obligati sa aprobe orice achizitie sau orice mutare a conducerii. Capello pina astazi nu este iubit de fanii lui Juve' date=' cu toate ca a cisticat campionatul. Toti sunt de acord ca a contribuit decisiv la titlul din acest an, dar nu va fi niciodata iubit, iar numele lui nu va fi niciodata scandat. Daca asa procedeaza fanii lui juve cu Capello, de ce am aplauda noi numirea lui Protasov, care este de 10000 de ori mai mic ca valoare si ca performante decit Capello?[/quote]
In primul rand , dragul meu Adi, Juve este Juve si Steaua este Steaua...sa ne marginim sa comentam despre Steaua...cand vom ajunge la performantele,prestigiul lui Juventus , abia atunci putem sa impingem discutiile in acea directie...
Revenind la Protasov, eu zic ca nu ne putem PERMITE sa nu primim bine un antrenor cu o carte de vizita mai buna decat a lui ...Gica Hagi de ex...Atentie! vorbesc de antrenor , nu jucator...ca sa nu mai vorbim de comparatia cu antrenorii Zenga,Dan Petrescu, si altii care in zilele astea refusa Steaua....Totusi , aluat un titlu in Grecia si a jucat cu echipa in grupele Ligii Camp.
Asa ca sper ca suporterii sa fie rezervati, si sa-i acorde SANSA PE CARE o MERITA ... Asta daca ajunge la Steaua.