FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A nu face parte din gloatã

«12»
The Flyer21.05.2008 12:24

nu Gica,dinamu a fost echipa militiei iar victoria a fosta cea a securitatii!pe cuvint iti spun si iti voi da pe privat si numele omului care a infiintat aceasta echipa!sau il pun aici!

FortuneTeller21.05.2008 14:20
nu Gica,dinamu a fost echipa militiei iar victoria a fosta cea a securitatii!pe cuvint iti spun si iti voi da pe privat si numele omului care a infiintat aceasta echipa!sau il pun aici!

Ce conteaza, important e ca Victoria a fost creata pe post de valet al "marelui" Dinamo si era inca o bucatica din marea competitie nationala Dinamoviada - Divizia A.

Gica Chioru21.05.2008 18:01

Terminati ba cu tampeniile! Dinamo a fost echipa Securitatii, in anii 90 o dadeau la intors, acum se mandresc. Cum dracu sa conduca Militia Securitatea? Ce naiba, chiar nu va duce un pic capu? Puneti botu' la toate minciunile spurcatilor, va fac aia cum vor ei...

vanfootball21.05.2008 19:48
Si acum urmeaza nelipsitele contestatii care apar atunci cand se ataca un ,,om al presei'' :

N-ai inteles nimic din criticile primite. Adevarul e ca nici nu ma asteptam, nici Patruleasa nu vede vreo diferenta intre ea si Radu Naum.

axl22.05.2008 07:36
Ai mintea plecata cu sorcova. Vorbim peste 5 minute.

faptul ca faci parte din echipa site-ului nu iti da dreptul sa jignesti alti useri. mai ales cand nu esti in stare sa citesti printre randuri. iti permiti cam multe "scriitorule"!

Uite, grizzly, de-aia nu-mi plac mie emoticoanele, elimina subtilitatea. N-am citit printre randuri, am citit pe sub ele, si sub randurile tale scrie asa: "out of my mind. back in five minutes". Daca gluma mea ti s-a parut jignire atunci imi cer scuze, si apreciaza, te rog, c-o fac aici si nu pe privat.

«12»