FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua și mulțumirile grofilor

«12»
udaradu19.05.2008 05:13

d-le Ardeleanu, eu nu va inteleg, ce tot aveti cu clujenii,va deranjeaza ca sau descurcat mai bine ca noi?ca au tacut si au facut ,eu sunt din Tg- mures stiu ce inseamna influienta maghiara in toate activitatile,nu se poate invoca in nici un fel influenta maghiara doar atit ,undes 2 unguri se ajuta intre ei.Noi am avut campionatul in mina si l-am pierdut pe mina noastra,latraul de Becali,antrenorul,psihologul echipei,conducerea in general care manifesta delasare si nepasare in momentele cheie,nu stiu sa-si motiveze jucatorii,(vezi jocul cu Dinamo, erau figuranti pe teren iar Lacatus o statuie a neputintei)presiunea care apasa tot timpul asupra jucatorilor,tot a doua zi auzi ca unul sau altul va fi dat afara,asta dezbina echipa si puterea colectiva,aici e problema.

cicerone19.05.2008 06:11

CFR-ul ca si Timisoara sunt doua baloane umflate care odata cu terminarea "subventiei" vor pocni rau de tot(deja umflatul de Iancu cere pomana),eu cred in asta si se va vedea cat de curand,la franarii din ardeal la mijloc nu e fotbalul...sunt interese ascunse(nu ma pronunt acum,dar se subantelege).

shack3r19.05.2008 20:49
Ba frate da zici ca si-au facut cont pe acest site toti CFR-isti.....Mai oameni buni,vedeti-va de treaba si cititi pro sport sau gazeta sporturilor daca nu intelegeti si nu stiti sa cititi printre randurile d-lui Ardeleanu....

Mai e unu mai sus care zice ca ce vroiam sa se dea echipele din fata noastra....hah...n-ai dormit baiete sau ti-ai pierdut umorul......pai ce bine e ca tu sa joci pe branci,iar cand"trenurile"intra pe o linie, una gareaza ca sa-i faca loc la cealalta ca sa ne prinda din urma........e corect ce-i drept nu?

In plus Arpad i-si merita cuvintele si asta pt ca ve-ti vedea ca in maxim3-4ani CFR se bate iar la retrogradare pt ca fotbalul nu-i va mai aduce bani lui Arpad iar el este om de afaceri nu microbist infocat.....politica nu face...deci pana iese banu mai sta...cand nu.....mai sunt destule paduri de taiat......inca.

Explica-mi si mie ce ai inteles tu citind printre randuri . Normal ca e bine sa joace toate echipele la limita lor maxima,doar asa vom putea face fata in europa ( dupa cum spunea si Ariel ) . Sau vrei sa luam campionatul si sa ne umileasca echipe din Cipru,Danemarca,Finlanda,etc. ?

De fapt ce ma agit atat cu unii ca tine cu gandire limitata,care se iau dupa un cioban paranoic . Mai bine ii urmam exemplul lui endorama..

robson22.05.2008 05:26
Mai e unu mai sus care zice ca ce vroiam sa se dea echipele din fata noastra....hah...n-ai dormit baiete sau ti-ai pierdut umorul......pai ce bine e ca tu sa joci pe branci,iar cand"trenurile"intra pe o linie, una gareaza ca sa-i faca loc la cealalta ca sa ne prinda din urma........e corect ce-i drept nu?

In plus Arpad i-si merita cuvintele si asta pt ca ve-ti vedea ca in maxim3-4ani CFR se bate iar la retrogradare pt ca fotbalul nu-i va mai aduce bani lui Arpad iar el este om de afaceri nu microbist infocat.....politica nu face...deci pana iese banu mai sta...cand nu.....mai sunt destule paduri de taiat......inca.

Din pacate, ar trebui sa ne intereseze ca Steaua n-a jucat pe branci. Pentru ca a avut 2 puncte avans si le-a pierdut. Iar Paszkany are o sustinere financiara destul de puternica, nu cred ca o sa renunte in 3-4 ani. N-a facut-o Iancu, iar el nu e nici pe departe ce se lauda ca e, n-o s-o faca nici Paszkany. Iar avand in vedere investitiile facute la CFR, cu siguranta e un plan de durata, pentru ca altfel acum sigur sunt pe minus rau de tot. Pana la urma, faptul ca alte echipe sunt bine sustinute financiar ar trebui sa ne bucure, poate mai baga si Imbecilul niste bani, doar ca sa arate ca el e mai tare, ca la ambitii prostesti nu-l intrece nimeni.

«12»