FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romania - Selectionata Mondiala 3 - 5

«12»
steauacri28.05.2008 08:01

Adi Ilie e senzational ...cred ca ar trebui sa intre din nou pe teren. acum,fara antrenament ,fara nimik, joaca mai bine decat pepe !! sunt sigur ca ar trebui sa intre din nou !!!! chiar ar face ff bn pt Steaua si pt el..

!!

Adi(cobra ) respect total!!!

TE ASTEPTAM PE GAZON!!!!

bossy28.05.2008 09:42

Felicitari lui Gica Popescu pentru organizarea acestui eveniment,si pentru ca ne-a dat ocazia sa vedem un spectacol fotbalistic adevarat,chiar in templul nostru, cu jucatori care au scris istorie.

Regret enorm ca nu am putut sa fiu pe Ghencea.

In legatura cu scandarea lui mirciulica, mi se pare absurda daca a venit din partea alor nostri.

Nu o sa-mi dau cu parerea prea mult despre acest lucru, si nu o sa critic pe nimeni, pentru ca nu am fost acolo si nu am de unde sa stiu cine i-a scandat numele.E clar ca au fost si oameni simplii la meci,care il plac pe acest om,e foarte posibil ca ei sa-i fii scandat numele,nu trebuie sa fii fost neaparat de-ai nostri.

Dar repet,daca erau Stelisti cei care i-au scandat numele lui mirciulica, mi se pare absurd.Intradevar,nu trebuia huiduit,injurat sau fluierat,pentru ca a fost un meci caritabil,cu atatia jucatori straini.Cam ce impresie au putut avea dupa meci, cand au vazut ca din tribune s-a huiduit la un asemenea..... eveniment pot sa spun.Huiduieliile si injuraturile trebuie lasate pentru campionatul nostru,nu la asemena meciuri,acesti oameni precum mirciulica trebuie ignorati.

«12»