FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romania - Selectionata Mondiala 3 - 5

«12»
fcsteaua.ro16.05.2008 11:01

Meciul caritabil disputat in aceasta seara s-a incheiat cu scorul de 5-3 pentru selectionata mondiala.

Au inscris Raul, Maniche, Khail și Dacourt, respectiv Ilie Dumitrescu, T Stoica și Sburlea.

Inregistrarea meciului o sa fie disponibila in urmatoarele zile pe trackerul fcsteaua.ro

---------

Anul acesta are loc cea de-a patra editie a evenimentului caritabil "Seara Campionilor", unul din cele mai importante evenimente sportive din 2008.

Organizatorii, Fundatia Gica Hagi, Fundatia Gica Popescu si Fundatia Luis Figo, se pregatesc sa ofere spectatorilor romani 90 de minute de magie in seara zilei de 26 mai 2008, incepand cu orele 20:00 pe stadionul Steaua din Bucuresti.

Meciul caritabil va opune o selectionata a Romaniei all-time, incepand cu jucatorii Generatiei de Aur a anilor 90 si pana la actuala echipa nationala, unei selectionate internationale a prietenilor lui Figo.

Meciul va fi precedat de un spectacol de prezentare a celor doua echipe.

Biletele sunt disponibile în rețeaua de magazine Diverta și online pe www.ticketpoint.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro.

Prețurile biletelor sunt cuprinse între 10 RON și 200 RON (10 RON la peluze, 25 RON la tribuna a II-a, 35 RON la tribuna I, 50 RON la tribuna zero si 200 RON la fotolii).

Azzido

Cosmi_GT316.05.2008 13:20

Meciul propriu-zis incepe la 20:00 ? Atunci spectacolul de prezentare a celor doua echipe cand incepe ? Sau mai bine zis, la ce ora se face intrarea pe stadion ?

84ava16.05.2008 15:22

Peste tot in antreaga lume astfel de evenimente creaza un interes deosebit.Sper ca si la noi sa fie la fel si sa vedem un stadion plin iar pe teren adevarati monstri sacri ai fotbalului.Felicitari Gica Popescu!

Verssace16.05.2008 18:08

Sa umplem stadionuuuuuuuu'

dragos_drlsteaua16.05.2008 19:17

Daca or sa fie 5000 de oameni o sa fie bine...sper sa ma insel...

The Flyer16.05.2008 19:38

fac pariu ca vor fi cel putin 20000 de oameni,e pacat sa nu-i vezi pe acesti artisti!plus ca va fii spectacol adevarat,FOTBAL ADEVARAT si noi cam suferim la acest capitol!

si pentru prima oara imi voi lua sotia,pe Ghencea,sa vada un meci frumos!serios,las de o parte orice cretinism si ma duc sa ma delectez cu figo,Hagi,Popescu,roberto Carlos s.a!

Marius16.05.2008 20:12

"Pana acum au confirmat Rui Costa, Sa Pinto, Nakata, Arvelatze, Davids, Nadal, Amor, Hierro, Michel Salgado, Toldo, Fernando Couto, Oceano, Jorge Costa, Seedorf, Dacourt, Maniche, Sergio Conceicao" a spus Figo, adaugand ca mai asteapta confirmarea altor jucatori.

E clar ca va fi plin!

Astristul16.05.2008 20:47

Haideti sa le aratam acestor mari glorii din fotbalul mondial ce frumos e la noi in Ghencea! :biggrin:

forzateaua

DelPiero1016.05.2008 21:30
"Pana acum au confirmat Rui Costa, Sa Pinto, Nakata, Arvelatze, Davids, Nadal, Amor, Hierro, Michel Salgado, Toldo, Fernando Couto, Oceano, Jorge Costa, Seedorf, Dacourt, Maniche, Sergio Conceicao" a spus Figo, adaugand ca mai asteapta confirmarea altor jucatori.

E clar ca va fi plin!

Ce jucatori!Ce legende!

w3bmaster17.05.2008 17:05

Interesant sper sa fie ca la ultimu meci de acest fel ....

Forza Steaua

Daniellone20.05.2008 20:59

Gicã Popescu a spus hotãrît cã nu va accepta niciodatã o ofertã de la echipa din Ghencea, indiferent de funcția care i s-ar propune. "Am spus-o mai demult și repet acum: la Steaua nu m-aș duce niciodatã", a afirmat Popescu la Special, in seara zilei de 20 mai, cu doar cateva zile inaintea meciului organizat de el pe stadionul... Steaua!! Oare cata minte iti trebuie ca sa faci asa ceva?!

MoWeed26.05.2008 17:23

Cam gol stadionul

Marius26.05.2008 18:41

Ce gol a dat Tudorel Stoica!

MoWeed26.05.2008 19:14

Nu credeam sa prind ziua in care numele lui Il Muce sa fie scandat pe Ghencea...

axl26.05.2008 19:27

Bravo Tudorel Stoica!

In rest, frumos spectacol, imi pare rau ca n-am fost acolo.

danimarcu26.05.2008 20:10
Gicã Popescu a spus hotãrît cã nu va accepta niciodatã o ofertã de la echipa din Ghencea, indiferent de funcția care i s-ar propune. "Am spus-o mai demult și repet acum: la Steaua nu m-aș duce niciodatã", a afirmat Popescu la Special, in seara zilei de 20 mai, cu doar cateva zile inaintea meciului organizat de el pe stadionul... Steaua!! Oare cata minte iti trebuie ca sa faci asa ceva?!

Caracter se numeste!

Gica Popescu nu-l poate inghiti pe Jiji Becali,si de aia nu ar veni la Steaua.

Daca,printr-o minune, Steaua ar fi cumparata de Hagi,Popescu ar veni la Steaua cu drag.

axl26.05.2008 20:17

Sunt curios ce nume scria pe spatele tricoului lui Adi Ilie, cel alb, al Galaxiei. Daca stie careva sa-mi spuna si mie.

84ava26.05.2008 20:20

Si care e problema daca Popescu nu-l inghite pe giji? E ceva absurd in asta?Mie mi se pare o decizie a unui om perfect rational si cu capul pe umeri...Pana una alta,acum am venit de la stadion,Bucurestiul nu merita ca meciul asta sa se joace aici.Atat vreau sa spun,mai e mult pana la o mentalitate de invingatori.Nu inteleg dc Ganea a fost injurat si fluierat,cand omu a reprezentat nationala si a facut-o foarte mult timp chiar bine.

Voi nu ati inteles ca aici nu juca Steaua,in al doilea rand ca se vroia a fi un spectacol si la final ca meciul A FOST CARITABIL,asta inseamna ca o mana de colosi ai fotbalului s-au unit pentru a ajuta niste copii si drept urmare stadionul ar fi trebuit sa fie arhiplin.

In fine...

1on26.05.2008 21:30

Am și io o propunere. Tudorel Stoica în locul lui Lovin. Câte șuturi de la distanța aia a trimis Lovin în tribune în 4 ani, de când e la Steaua?

satessa26.05.2008 22:55

Pacat ca a fost stadionul cam gol,dar a fost o atmosfera frumoasa...cel putin la peluza :thumbup:

lbj27.05.2008 00:19
Sunt curios ce nume scria pe spatele tricoului lui Adi Ilie, cel alb, al Galaxiei. Daca stie careva sa-mi spuna si mie.

@axl

am impresia ca pauleta.

MoWeed27.05.2008 04:02
Am și io o propunere. Tudorel Stoica în locul lui Lovin. Câte șuturi de la distanța aia a trimis Lovin în tribune în 4 ani, de când e la Steaua?

Subscriu :thumbsup:

robson27.05.2008 07:18
Nu credeam sa prind ziua in care numele lui Il Muce sa fie scandat pe Ghencea...

Da, cam ciudat. Lucescu, un om care a vorbit Steaua de rau in numeroase randuri, a fost aclamat, iar Torje, care nu stiu sa fi zis nimic in viata lui rau de Steaua, a fost huiduit doar pentru ca joaca la Dinamo.

Si, intr-adevar, public putin.

1uLy4Nn27.05.2008 12:17

meciurile astea se terminau la egalitate :D dar de aceasta data stelele nu au vrut sa fie egale cu noi :)) oare dc?

LAZIO28.05.2008 07:40
Si care e problema daca Popescu nu-l inghite pe giji? E ceva absurd in asta?Mie mi se pare o decizie a unui om perfect rational si cu capul pe umeri...Pana una alta,acum am venit de la stadion,Bucurestiul nu merita ca meciul asta sa se joace aici.Atat vreau sa spun,mai e mult pana la o mentalitate de invingatori.Nu inteleg dc Ganea a fost injurat si fluierat,cand omu a reprezentat nationala si a facut-o foarte mult timp chiar bine.

Voi nu ati inteles ca aici nu juca Steaua,in al doilea rand ca se vroia a fi un spectacol si la final ca meciul A FOST CARITABIL,asta inseamna ca o mana de colosi ai fotbalului s-au unit pentru a ajuta niste copii si drept urmare stadionul ar fi trebuit sa fie arhiplin.

In fine...

io unul m-am simtit umilit, aici razboiul nostru cu jegurile din presa incepe sa fie pierdut!

ai perfecta dreptate cand spui ca Bucurestiul nu merita sa organizeze meciul si ca ar trebui sa le fie RUSINE celor care au huiduit jucatorii nationalei indiferent care era echipa de club!RU-SI-NE!!!

la un meci caritabil cu atatea vedete unii au venit sa injure si huiduie!

ca stadionul a fost cam gol nu e mare tragedie, se pot gasii scuze dar pt mentalitatea de maidan nu se poate gasii nici o scuza!

«12»